Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A 'magyar állam' nem jogképes! Feljelentés!


Nem lenne meglepő, tudva, hogy Simon Perez azt mondta 2007-ben, hogy felvásárolták Magyarországot...! Járjatok már utána, mert az eddigi képletbe nagyon is passzol ez az "ismeretlen". Ha igaz, akkor nincs is miről beszélni, a hivatalok nem jogképesek. Ezt tudjuk mivel jár! Tudjuk?

Link

Rád is vonatkozik! Hír a Váltásról
2013.04.10. 20:23 mayapr

EZ+SYSTEM©

Megoldás2013

Halló Kedves Olvasóm! Most egy rendkívüli hírt közlök veled. Belevágok a közepébe. Ismered, van az a nagyon okos elgondolás, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj. És ez így is van. De attól még lehetnek a dolognak következményei, ha valamiről nem tudunk, igaz?

Nos, most egy olyan hírt fogok neked elmondani, amiről eddig nem tudtunk, mégpedig azt, hogy magyar kormányunk 2004.11.12-én az USA-ban egy bejegyzett vállalat lett. A leírásban megmutatom a linket, megtalálhatjátok ti is a bejegyzést. És így jártak el. Most itt egy linkre hivatkoztam, amit a szöveges anyagban megtalálsz. Ez csak egy Hír.

Hogy miért történt és hogyan, kicsit hosszabb lélegzetű volna elmondani. Legyen annyi az alapinformáció, hogy az Amerikai Szövetségi Bank a FED és a Világbank csoport, igen fontos szerepet játszottak benne. Mondhatni, hogy ők voltak a forrásai 1913-tól a jelen ideig tartó gazdasági történéseknek. Ők generálták a 29-es világgazdasági válságot, majd a második világháborút, a jelenlegi válságot is ők készítették elő, és közben egy globális rendszert építgettek vállalati-kormányok létrehozásával. Ezzel rabszolgákká tettek minket, a tudtunk nélkül, és képzeld a föld összes nemzete belesétált a szépen szövögetett vashálóba. Hármat kivéve. De, ennek vége, ha erről többet szeretnél tudni nézz utána magad!

Foglak részletesebben is tájékoztatni, a http://megoldas2013.blog.hu/ oldalon. Ja, a három nemzet, aki kimaradt ebből, Kuba, Irán és Észak-Korea.

A hír a következő: megszüntették ezt a nagyon radikális úgynevezett globalizációs törekvést, erről rengeteget hallhattál különféle fórumokon, globalizáció így, globalizáció úgy. Végül is volt egy háttérhatalom, akik nem a kormányok voltak, hanem a pénzhatalmak. A kormányokon keresztül érték el azt, amit akartak és ugye a politikusokból lettek a kormányok. Tehát ez a rendszer így épült fel Bank rendszer – Kormányzati rendszer – Politikai csoportok. Jó, ezt most hagyjuk.

Ennek a rendszernek vége szakadt, mert egy emberi jogi csoport állt össze, vizsgálatokat és kutatásokat végeztek az Amerikai Szövetségi Banknál FED, a Világbanknál, a Rockefelleréknél és Rothschildéknál. nem sorolom fel a teljes listát. Gondolhatod, elég hosszú! Kiderült, hogy jogtalanul tesznek dolgokat. És, itt nagyon finoman fogalmaztam! Nem sorolok fel mindenkit, nézz utána magad szemével, megadom a linkeket. És, ha ezt levélben kapod mellékelem a KÖZZÉTÉTEL DOKUMENTUMÁT.

A vizsgált egyének és vállalataik egy jogi folyamat során saját magukat kizárták a működésből, ezért aztán törölték őket a hivatalos nyilvántartásból. Tehát működési jogalapjuk nincs többé. Be vannak zárva véglegesen. FORECLOSED (kizárták)

Az a rendszer tehát, ami eddig, tudatos háttér-manipulátor egyének irányításával okozta, a jelenlegi gazdasági válságot, aminek most te is kárvallottja vagy, meg van szüntetve. Ki vannak zárva a működésből. Vége. FORECLOSED (kizárták)

Azok az emberek, akik a vizsgálattal foglalkoztak, szépen csendben dolgoztak, megtalálták a jogtalansági pontokat, hogy nyilvánosságra lehessen hozni mi történt, hogyan történt. A forrás-hű információkat megtalálod a leírásban. Eddig a hír.

Én most csak elmondom ezt, de ez így önmagában, egy nagyon sokkoló dolog, nekem is néhány napomba telt, míg kicsit felfogtam mit jelent ez a változás, meg alaposan utánanéztem a forrásanyagoknak, az elérhető hivatalos dokumentumoknak.

Az is eszembe jutott, hogy ugye nem gondolnánk azt, hogy ez a rendszer pillanatok alatt megszűnt, és meg is adja magát és majd másképp fog viselkedni, mint eddig. Mmmmm. Kötve hiszem, hogy ezt fogják tenni.

A legnagyobb változás, hogy ettől fogva egyén-egyénnel áll kapcsolatban és felelősségi viszonyban. Erőszak-szervezetek nincsenek többé jogosan működésben. Hogyan tovább? Ezen van a hangsúly. Nagyon-nagyon lényeges, hogy miként folytatjuk tovább az életünket.

Csináljuk úgy, ahogyan adja magát, ahogyan természetes. Szépen fokozatosan, fokról-fokra lebontjuk ezt a vasrácsos-hálót, amit fölénk fontak, mert ugye vagdalkozni teljesen felesleges, azzal magunkat sértjük fel. Ja..., és mert „Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.” Ez bizony már szállóigévé vált József Attila-mondat, a Ne légy szeles című verséből.

Van gyakorlatias megoldása annak, hogy ezek után a hivatalos és pénzügyi dolgainkat, hogyan csináljuk majd helyesen. Ez egy javasolt forma lesz. Mindenki saját felelősségére fogja ezentúl, a hivatalos ügyeit intézni. Mindenki saját felelősségére intézi hitel-károsultként, a banki ügyeit.

Magánszemély-magánszeméllyel áll majd viszonyban. Nem egy hivatalt vagy szervezetet fog képviselni az, aki veled ügy-intéz, hanem saját magát személyesen. Mindenképpen fel kell hívnunk a figyelmét, a másik félnek, hogy az a rendszer, akit eddig ő szolgált az MEGSZŰNT. Nincs többé.

Ez a gyakorlatias megoldás, illetve a kivitelezés formája, most éppen kidolgozás alatt van, hamarosan fogok jelentkezni és megmondom, hogy milyen konkrét lehetőségek vannak, és hogyan lehet az úgynevezett mintaleveleket majd felhasználni.

Akkor most búcsúzom tőled, légy szíves nézd meg a linkeket, ide az írásos részbe raktam őket. Alaposan tájékozódj, mielőtt szétkürtölöd ezt anélkül, hogy megértetted volna. Ne másokkal vitasd meg, akik szintén nem értik ezt az egészet.

És hagyj magadnak emésztési időt is.

Még egy jelenségre szeretném felhívni a figyelmedet! Amikor valaki rosszul reagál majd erre az információra, akkor tudnod kell kívül maradni az ő reakcióján, mert nála van a hiányosság, valamit ő nem fogott fel egészen, persze, hogy kiakadt. Ugye ezt szoktuk mondani? A harag meg rossz tanácsadó. Igaz? Ne vedd magadra! Köszönöm a figyelmedet.

Akkor szia! Helló! Szeretettel Maya

Magyar Kormányunk 2004.11.12-én USA-ban egy bejegyzett vállalat lett

http://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&CIK=0000889414&type=&dateb=&owner=exclude&start=40&count=40
Link

És így jártak el

http://www.gfmt.hu/cikkek/szeminarium-az-usa-hitelbiztositeki-jogarol-az-igazsagugyi-miniszteriumban.php?kid=1&did=166
Link
http://www.gfmt.hu/upload/szeminarium-az-usa-hitelbiztositeki-jogarol-az-igazsagugyi-miniszteriumban.pdf
Link
Ők voltak a forrása (Az Amerikai Szövetségi Bank FED, a Világbank csoport)

http://tudatvaltas2012.blogspot.hu/2013/03/a-one-peoples-public-trust-torvenyesen.html
Link

Globalizáció így, globalizáció úgy

http://hu.wikipedia.org/wiki/Globaliz%C3%A1ci%C3%B3
Link


Amerikai Szövetségi Bank FED

http://www.newyorkfed.org/index.html
Link


Világbank csoport

http://hu.wikipedia.org/wiki/Vil%C3%A1gbank
Link

Világbank és társai
http://mkdsz1.freeweb.hu/n23/WB.htm
Link


Rockefellerék

http://www.rockefellerfoundation.org/
Link

Rothschildék

http://www.rothschild.com/
Link

Emberi jogi csoport (most regenerálják a honlapjukat, keress rájuk a YouTube-on)

www.oppt-in.com
Link


Akik vizsgálatokat és kutatásokat végeztek Itt találsz eredeti dokumentumokat!

http://peoplestrust1776.org/
Link

Draskovics: "Az USA-ban elismerés fogadta a magyar kormány költségvetési politikáját"

Draskovics Tibor szerint mind amerikai befektetők, mind kormánytisztviselők részéről elismerés fogadta a magyar kormány költségvetési politikáját.
2004.04.25 11:31, Forrás: MTI

A pénzügyminiszter az IMF és a Világbank tavaszi közgyűlése kapcsán New Yorkban és Washingtonban a magyar piacon érdekelt befektetőkkel és amerikai kormánytisztviselőkkel is tárgyalt.

Draskovics Tibor az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában elmondta: a kormány új költségvetési politikáját rendkívül pozitív fejleménynek tartották, amely jót tesz a növekedésnek és elvezet az export bővülésére és a beruházásokra épülő fenntartható növekedési pályára. A pénzügyminiszter találkozott többek közt a Goldman Sachs, a Lehman Brothers és a J.P.Morgan Fleming befektetési bankok és - alapok vezetőivel.

"A befektetők, amelyek részben magyar állampapírok vásárlói, részben közvetlen befektetéseket hajtanak végre Magyarországon, szintén kedvezően nyilatkoztak a magyar gazdaságban mutatkozó pozitív fejleményekről. Ez azért is lényeges, mert ezek a cégek rendszeresen tesznek közzé elemzéseket és ezek nem mindig festettek hízelgő képet az országról" - mondta. A külügyminisztériumban folytatott megbeszélésen felmerült a gyógyszerárak kérdése is.

"Amerikai részről érthetően az amerikai cégek érdekében emeltek szót. Mi kifejtettük, hogy az árintézkedés az adófizetők és a betegek érdekében volt szükséges, és a magyar kormány méltányos megállapodásra törekszik, amely megvéd az ésszerűtlen költségektől" - mondta a pénzügyminiszter. Hozzátette: szót emelt annak érdekében, hogy a magyar cégek nagyobb szerephez jussanak az iraki újjáépítésben.

Draskovics Tibor elmondta: az amerikai pénzügyminisztérium és az IMF képviselői is elismeréssel fogadták, hogy a magyar kormány és a felügyeleti szervek mindent megtettek, hogy pénzmosás révén a terrorizmus ne juthasson pénzeszközökhöz. A pénzügyminiszter kifejtette: az euró bevezetésének céldátumát a konvergencia terv közzétételével együtt ésszerű bejelenteni.

Az eddigi konzultációk eredményeit egy május elején tartandó konferencián összegzik, és a kormány várhatóan május közepéig alakítja ki végleges álláspontját az ügyben. "Előtte azonban természetesen konzultálunk a Magyar Nemzeti Bank elnökével és a pártok képviselőivel. A pártokat jövő szerdán tervezem megkeresni" - mondta a pénzügyminiszter. Draskovics Tibor hangsúlyozta: a program nem az euróról, hanem a gyors és fenntartható gazdasági növekedés megteremtéséről szól, ebben a folyamatban az euró csak eszköz.

Draskovics az egészségügyi reformról
Draskovics Tibor szerint a magyar politika fordulóponthoz érkezett, kinek-kinek színt kell vallania, hogy magántulajdonon alapuló piacgazdaságot, vagy tervgazdaságot akar-e az egészségügy területén. A pénzügyminiszter szombaton az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában a Fidesz Országos Választmányának ülésén elhangzottakra reagált, amelyen bírálták a kormány egészségügyi politikáját és egyes cégek tervezett privatizációját.

"Az egészségügyi reformmal kapcsolatban az a kérdés, hogy a legkisebb adóteher mellett a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk-e, amiben a magántőkének is lehetőséget kell adni, vagy tartsuk fenn a jelenlegi, szinte átláthatatlan egészségügyi rendszert" - mondta.

A Richter Gedeon Rt. privatizációjával kapcsolatos bírálatra reagálva a pénzügyminiszter elmondta: a jövő héten alakul ki a gyógyszergyár privatizációjának technikája, amely a lehető legjobban szolgálja majd a cég érdekeit és mindenki számára megnyugtató módon figyelembe veszi a nemzeti célokat is.

http://gazdasag.ma.hu/tart/rcikk/c/0/84982/1


Posta Imre

feladó: bubó doki
címzett: Police in Hungary ;
Ügyelet BRFK ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Nemzetbiztonsági Hivatal ;
knbsz@knbsz.gov.hu;
Központi Nyomozó Főügyészség ;
Press in USA Embassy ;
rusemb@euroweb.hu;
info@ih.gov.hu;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!! ;
packosznr@nni.police.hu
dátum: 2013. május 16. 11:17
tárgy: A "magyar állam" nem jogképes! Feljelentés!
küldő: gmail.com

Hozzászólások


#21 | postaimre - 2013. május 17. 10:07:59
Ottó, vártam még reakciókra, de közben feltöltöttem a krumplit és biokertészkedtem (bogárgyűjtés ebédre, mert pirított pityóka-zsizsik lesz a desszert).

Milyen választ vár és kicsoda?

Maya-hoz "csatlakozzak"? Bár Gerry beelőzött, de ő volt a "türelmetlenebb". Több szálon futnak az események, vagy állnak, de az is több helyen egyszerre. Tudod te is, hogy ezen pályán vagy ilyen vakmerő "hülyék" vannak, vagy hálózati elemek, esetleg a kettő egyszerre. Nyugi én megteszem, ami tőlem tellik, ahogy eddig is, és elmegyek miden tárgyalásra, amit Maya ellen indítanak, de kétlem, hogy lenne ilyen. Drága testvéreim, tényleg fájdalmas és tényleg nagyszerű, de ebben a "kerek világban" olyan egyedül vagyunk mind akik felismerik a végletességet, hogy a zűr szinte áthidalhatatlan.
#22 | 1 hazafele - 2013. május 17. 11:21:39
9323
Legyél mélto erre a számra!Már idegesitö az értetlenkedés.Ami jön nem elkerülhetö Imre válaszával sem.Csak haladj de -elöre
#23 | wiiking - 2013. május 17. 11:39:36
Imre!
Akkor most a legjobb stratégia - ismét? -a "várni?"
Pedig a biliborogatás sokkal izgalmasabb és vidámabb móka! :)
Most, komolyan! Szerintetek van egy halvány esély is arra, hogy ezen a szálon haladva elérjünk valamit?
U.i. a türelmem jelenleg hiánycikk, ... úgy hogy húzom a surranóm, ha tényleg visszaigazolják a zöld jelzést! s_grat
Keméleon!
Az az 1,1 trilliós sárkányos aranyos Fullford prófétai szó tényleg tuti? Ugyanis még a Buddha oldalán olvastam annó a régi világ - maya naptár szerinti - 2012-ben erröl. Söt azóta a "zöld jelzés" is befutott!
Nem kekeckedni akarok, de qrvára érdekelne, hogy mikor hallom az ablakom alatt is, hogy recseg-ropog a NWO és hullik az égböl a játék-pénz !
Van nekem is egy porszemem amit szívesen bedobnék a gépezetbe! Ugye érted?s_hi
#24 | 9323 - 2013. május 17. 11:49:54
Imre!
Éppen erre próbálok rávilágítani, hogy egyáltalán nem vagy, nem vagyunk egyedül.
Ez nem viszi előre az ébredés, és a problémamegoldás témakörét.
elolvastad egyáltalán a magyar nyelvű honlapot?
Szóról-szóra arról beszélnek, amiről Te már évekkel ezelőtt is beszéltél.
Az OPPT Ámerikából indult, itt csak fordítják, magyarázzák a dolgokat.
Természetesen, ha neked ők is "ügynökök", akkor nem szóltam, erősítsd tovább a tudatodat, hogy egyedül vagy.
(Bár pont Nekedf kellene a legjobban tudnod, hogy az effajta elme-programozás /egyedül vagyok, egyedül vagyok/ hova vezet.)
Ha nem, hát nem.
Biztosan okosabb várni a "kedvező politikai helyzetre", mint tevékenyen előidézni azt.
#25 | Kameleon - 2013. május 17. 13:07:55
Wiking, ha megfigyeled az "átcsoportosítást", "mérleg kiegyenlítését" Kína felé akkor megkapod a választ 1,1 trilliós kérdésre(szerintem sokkal több ). Nézd meg hol volt jó pár évvel ezelőtt Kína, mint gazdaság és eszme és hogy hirtelen milyen gyorsan ott lett "minden figyelem". Ne az ősit. Az hogy direkt lett megnyerve a "per" vagy nem, az egy másik kérdés. Mint érezhető maga a színház többrétegű színpadon zajlik. Az biztos hogy 100% -ban akkor fog eldőlni ha már teljes mértékben nyilvánosságra hozták a bizonyítékokat hogy kinek, mikor és mennyi aranya volt. És ezt milyen áron, milyen módszerekkel, háborúkat generálva csalták ki és kik. Most ez a fázis is zajlik. legegyszerűbb mondja ennek, hogy "papíron" - "per" - "eljárás formájában" konvertálódik (visszakódolás) a valós birtokosok tulajdonába.
#26 | postaimre - 2013. május 17. 13:27:22
Wiking, nyugavér, csigalom! Én is készenlétben vagyok, még a pizsamám is rejtő-színű, de a pgkefém is álca-mintás....

Ezek szerint nem észlelted, hogy ez az egyetlen halvány esély volt az egyetlen, ami működhet, de ebben az a jó, hogy ha ti nem észleltétek, akkor az ellenségnek sem tűnt fel.

Harcosok, készen álltok? Készen a nagy büdös lópimpilit!

Ottó, tudod mi különbözteti meg a mestert Margarétától? Nos, ha nem tűnt volna fel, akkor szinte semmi! Legalábbis látszólag. De, a tanítványt a mestere a mestert meg már a Törvény vezeti! Ezt ne téveszd össze semmivel. Persze, hogy EGY-ed ül - miköben mások állva várnak -, vagyunk és éppen azok vannak többen, akik nem tudnak EGY-edülni! Mi így leszünk EGY-re többen, de nem leszünk sokan. Persze a tanítványok az egészen más. Azok lehetnek akármennyien, vagy bármennyien.

Két egészen más szintű jelenségvilágot keversz. Nem mind EGY, sőt inkább egysem, akiket a félelem terel, vagy tart össze.

Elmeprogramozás? "A harc nélküli gyózelem az igazi győzelem" - de ez már smafu?

Uesiba mester szavai szerint:

Egész életemet annak szenteltem, hogy feltárjam az Aiki Ösvényét, de amikor hátranézek, nem látom, hogy bárki is követne..."

Ottó, szólj, ha úgy véled, hogy valamivel nem vagyok eléggé tisztában. Járatos vagyok ügyész-bíró-rendőrségi zaklatásokban és száodra is tudottan sok egyéb másban, aminek a gondolattól más már régen frászt kapna. Örülük, hogy tanítómra akadtam, aki tapasztaltabb nálam és persze az amerikai kezdeményezésnek is örülök, amit magyarra fordítanak azok után, amit sok éve mondunk, teszünk. Nem csodálkoznék rajta, ha ők csatlakoztak volna hozzánk, csak erről nem szóltak Neked. Azt persze nem zárom ki, hogy a CIA tekeri onnan a tom lantost. s_yass

Kaméleon és BINGO!

Úgy tolják kifelé az infót, hogy öröm nézni, de ebből idehaza csak morzsák jutnak egyelőre. "Leleplezik" hogy kik is csinálták és miért a világháborúkat és a többi és a többi...

http://www.youtub...r_embedded

De igazatok van, ennek semmi ételme és butaság és persze nem is számít semmit.
#27 | Kameleon - 2013. május 17. 14:05:25
Az OPPT-megbízottak élharcosa, Heather Ann Tucci-Jarraf. Heather (aki amúgy négy gyermek anyukája, és jelenleg Marokkóban tartózkodik) igen energetikus, rendkívül tudatos teremtés. A dolgok jogi és egyéb, a misztika határát súroló gondolatait néha még a közvetlen barátainak is "dekódolnia" kell. http://oppt.iuste...

Caleb Skinner (ő az egyik OPPT-meghatalmazott, számítógépes virtuóz, Heather többek között az ő segítségével tárta fel a háttérhatalom pénzügyi csatornáit) szavaival, "a szoftverháttért illetően hasonlót képzeljetek el, mint a Facebook, annak adathalász- és megfigyelőrendszere nélkül, ahol magatok szabjátok meg, mit láthat belőletek a világ. Ez teljesen ellentétes a rendszerben mostanáig használt kontrolleszközökkel. Csak, hogy tudd, egyetlen közösségi médiaeszköz, Facebook, Yahoo, Google stb nem kaphatott működési engedélyt, ha nem a régi rendszert szolgálta."
A program a ProjectXIII keretén belül kerül kibocsátásra (nem kell megijedni, a "13-as" szám az első, kétjegyű szám, ami prím- és a Fibonacci-sorozatban is szerepel, Caleb önkényes elnevezése).
Univerzálisan, bárhol használható, okostelefonos alkalmazásoktól a nagygépes oldalakig többféleképpen hozzáférhető lesz, de természetesen a rendszer mindenkit szolgál, nem csak a technikailag előbbre járó országok lakóit. A rendszert feltörésmentesnek ígérik, teljesen új, eddig ismeretlen, korábban sehol nem alkalmazott eszközökre épül, és mellesleg ebben a hónapban (2013 május) a világ legjobbnak tartott hekkerei tesztelik. Pénzügyi eszközét tetszőleges pénznemmel használhatjuk, univerzálisan, interkontinentálisan, országosan, akár az új "rendszert" nem használókkal is. Tudsz vele vásárolni, értékeket cserélni.
A pénzügyi rendszer stabil lábakon áll, többek között a korábban a ptw által évszázadokon át jogtalanul felhalmozott aranyfedezet áll mögötte.
Caleb 2013 májusának végére ígérte a kibocsátását, amit nemzetközi bejelentéssel fognak nyilvánossá tenni.
http://oppt.iuste...
#28 | Varuna - 2013. május 17. 14:49:13
Most jelentkezzen titkosügynöknek! s_yass s_kukk

"Státuszok üresedtek meg az Alkotmányvédelmi Hivatalnál, így idén nyáron gyorsított felvételi eljárásban lehet műveleti tisztnek jelentkezni – tudtuk meg a döntően kémelhárítással foglalkozó polgári nemzetbiztonsági szolgálat tájékoztatóján." (...)

http://index.hu/b...szolgalat/
#29 | GERRY - 2013. május 17. 15:01:04
9323 - azért szomorú, hogy még mindig itt tartasz...

"Ja, értem!
Imre már szóba sem áll velem, csak rajtad keresztül üzen..."


Tudod mi ez? Egyszerü provokáció. Ennyire futja nálad? Tudod mit? Örülj neki, hogy Imre - hidd el ö is így látja, ennek ellenére - mégis képes neked (és wiikingnek) nyugodt, értelmes választ adni. Ennyi év után megtanulhattad volna, hogy nem kell engem "ugrasztania", azért hogy megvédjem. Ugrok magamtól is.

Próbáltam ugyan "finoman" elmondani, mire ügyelj de nem megy. Persze gondoltam, hiszen a "Hazafi" tipusoknak ez mindig magas labda volt.
Talán nektek van igazatok. Lázadozni, pattogni (mint janipapa), eröszakosan a másik szemébe üvölteni öt centi távolságról, fröcsögö nyállal, hogy : -Mi van, gyáva vagy?!?!?, vöröslö fejjel felelösségre vonni azt aki nem üvölt együtt a vezérrel... - ezt kellene mindenkinek csinálnia.

Az biztos, ha elindulna 10'000 ilyen mint amit itt kivetítek rajtad keresztül, mindenki besz@rna a félelemtöl... (orbántól a mikulásig!)
Akkor igazi nacionalizmus, antiszemétizmus, meg mindenféle husáng suhogna, fáklya gyujtaná a tüzet e vidéken.

Imre, nem fogja fel. Én sem. Ö gyáva, nekem meg innen - ezt néhányszor a pofámba kaptam! - nincs jogom beleszolni a nagyok dolgába... - Látod 9323? - ez milyen jó ok arra, hogy ne tünjek gyáva féregnek?

Te - most - elolvastál egy újabb weboldalt *** ami szerinted hudejó... Meséld el már nekem, mitöl lett hiteles a szemedben? Mert szép zöld a fejléc? Meg jó a fordítás? Tudsz a mögötte álló, felsorakozott óriási eröröl ami majd megrengeti a világot?
Öszintén, te még az a korosztály vagy aki olvas is irodalmat, vagy arra már nincs szükséged? Szívesen javasolnék neked (és rajtad kívül még egy-két ittlevönek néhány) az utolsó 80 évben megírt - fantasztikus történetekböl néhány különlegeset. Bár azok címei alá odaírták, hogy "fantasztikus" (csak útbaigazításnak - gondolom én.)

Ma már nincs ilyen. Az internet megvalósította az egyenlöséget, a testvériességet és a totális hülyeséget is.

Na jó, ez a második felvonás, mert az elsö évtizedeken keresztül a közmédia volt; mint TV, Politikai ujságírás rendszeres agymosása... (ez volt az ok amiért elhagytam az országot '81-ben)

Útközben lemaradt a történetek cimei után: -ez "Sci-Fi", ez "fantasy", ez "dokumentáció", ez "mese", ez meg egyszerüen hazugság. Döntse el mindenki maga! Majd sokszor és hangosan a fülekbe üvöltik hol ezt, hol azt... ha tetszetös akkor - hidd el - nem kell félni attól, hogy nem lesz elég követöje. Van a Krisnásoknak is, a vajas zsemle zabálóknak is, a keresztény változat vagy zsidó ilyen-olyan se marad le stb., de találsz párszázezer "futottak még" vallást, gyülekezetet, hívöt és mindegyikük élén a célnak megfelelö vezérürüt!

Nem haragszom rád, mert igazad van - harcolni csak olyan belsö tüzzel lehet ami benned valószínüleg még megvan. Bennem is megvolt ez a düh de az már a múlté. Szégyenlem, ez van.
Csak egyet felejtesz el,, de azt nagyon. Embereket harcba vinni csak akkor tudsz, ha bennük is megtalálható - legalább egy része annak a dühnek, fájdalomnak, gyilkos érzésnek a jele ami bennned, bennetek.
Ha elég ilyen ember van akkor el tudsz velük indulni a harcba.
Ha nincs elég ilyen embered akkor azokat akik - dühös, harcias - szavaidra mellédállnak (ha - lásd.: Kásler! ) és elindulnak (mondjuk holnap, szombaton veled együtt, vállvetve...) azokat csak a vágóhídra viszed és nem a harcmezöre.

Most rákérdezhetsz Imrére - vajon benne lobog-e még némi "harci tüz"?

Hogy jobban megértsd amit mondok, nézd meg, vagy nézd meg újra, vagy csak elevenítsd fel a gondolataitban a HAIR film néhány utolsó percét. Berger Berger szerinted gyáva nyúl lett volna?

Jano a megmondhatója, mit ér egy "kemény gyerek" kiképzés nélkül. Igaz az élet is kiképzi az embereket, csak a hatásfoka nem olyan jó (a pozitív eredményre gondolva.)

üdv és nincs harad! Dühöngened szabad.
Gerry
s_hi

Rólam meg gondolj amit akarsz - én csak egy kis beszari mitugrász vagyok aki néha itt dorbézolhat.
s_trn


***

http://oppt.iuste... = http://oppt.iuste...

Itt regisztrálták a nevet:

organisation: ORG-iHSe1-RIPE
org-name: 3 in 1 Hosting Szamitastechnikai es Szolgaltato Bt.
org-type: LIR
address: 3 in 1 Hosting Bt.
address: Forras u. 12. III/11.
address: 2310 Szigetszentmiklos
address: HU
abuse-mailbox:

Tulajdonosa vagy Felelöse:
person: Tamas Szabo
address: Forras u. 12.
address: 2310 Szigetszentmiklos
address: Hungary
phone: +36209888155

Magát a domain-t (weboldal neve) 2010-ben regisztrálta:

Registrant Name: Tamás Andrássy
Registrant Organization: Andrássy Tamás Kft.
Registrant Address1: Bajcsy-Zs. u. 74.
Registrant City: Gyál
Registrant State/Province: Pest
Registrant Postal Code: H-2360
Registrant Country: Hungary
Registrant Country Code: HU
Registrant Phone Number: +36.703346601
Registrant Facsimile Number: +1.29344036
Registrant Email:
Domain Registration Date: Sun Mar 14 14:55:10 GMT 2010

9323, van egy ötletem - ha ez az Andrássy Tamás valóságos, létezö személy, akkor találkozzál vele és kérd meg, hogy mesélje el honnan tud ilyen fontos, világrengetö dolgokról!

Talán tudnánk töle tanulni... de föleg Imre
#30 | postaimre - 2013. május 17. 15:28:27
Te Gerry, ez a cím itt van pár utcányira és szerintem ismerem az egyik eladót is onnan. Hogy milyen kicsi a világ. Mindjárt beugrok hozzájuk, hátha kiderül, hogy olvasnak és veszik a lapot. Mondtam én, hogy kicsi a világ. A gyáli ismeretséget is össze lehet hozni.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.