Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A 'magyar állam' nem jogképes! Feljelentés!


Nem lenne meglepő, tudva, hogy Simon Perez azt mondta 2007-ben, hogy felvásárolták Magyarországot...! Járjatok már utána, mert az eddigi képletbe nagyon is passzol ez az "ismeretlen". Ha igaz, akkor nincs is miről beszélni, a hivatalok nem jogképesek. Ezt tudjuk mivel jár! Tudjuk?

Link

Rád is vonatkozik! Hír a Váltásról
2013.04.10. 20:23 mayapr

EZ+SYSTEM©

Megoldás2013

Halló Kedves Olvasóm! Most egy rendkívüli hírt közlök veled. Belevágok a közepébe. Ismered, van az a nagyon okos elgondolás, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj. És ez így is van. De attól még lehetnek a dolognak következményei, ha valamiről nem tudunk, igaz?

Nos, most egy olyan hírt fogok neked elmondani, amiről eddig nem tudtunk, mégpedig azt, hogy magyar kormányunk 2004.11.12-én az USA-ban egy bejegyzett vállalat lett. A leírásban megmutatom a linket, megtalálhatjátok ti is a bejegyzést. És így jártak el. Most itt egy linkre hivatkoztam, amit a szöveges anyagban megtalálsz. Ez csak egy Hír.

Hogy miért történt és hogyan, kicsit hosszabb lélegzetű volna elmondani. Legyen annyi az alapinformáció, hogy az Amerikai Szövetségi Bank a FED és a Világbank csoport, igen fontos szerepet játszottak benne. Mondhatni, hogy ők voltak a forrásai 1913-tól a jelen ideig tartó gazdasági történéseknek. Ők generálták a 29-es világgazdasági válságot, majd a második világháborút, a jelenlegi válságot is ők készítették elő, és közben egy globális rendszert építgettek vállalati-kormányok létrehozásával. Ezzel rabszolgákká tettek minket, a tudtunk nélkül, és képzeld a föld összes nemzete belesétált a szépen szövögetett vashálóba. Hármat kivéve. De, ennek vége, ha erről többet szeretnél tudni nézz utána magad!

Foglak részletesebben is tájékoztatni, a http://megoldas2013.blog.hu/ oldalon. Ja, a három nemzet, aki kimaradt ebből, Kuba, Irán és Észak-Korea.

A hír a következő: megszüntették ezt a nagyon radikális úgynevezett globalizációs törekvést, erről rengeteget hallhattál különféle fórumokon, globalizáció így, globalizáció úgy. Végül is volt egy háttérhatalom, akik nem a kormányok voltak, hanem a pénzhatalmak. A kormányokon keresztül érték el azt, amit akartak és ugye a politikusokból lettek a kormányok. Tehát ez a rendszer így épült fel Bank rendszer – Kormányzati rendszer – Politikai csoportok. Jó, ezt most hagyjuk.

Ennek a rendszernek vége szakadt, mert egy emberi jogi csoport állt össze, vizsgálatokat és kutatásokat végeztek az Amerikai Szövetségi Banknál FED, a Világbanknál, a Rockefelleréknél és Rothschildéknál. nem sorolom fel a teljes listát. Gondolhatod, elég hosszú! Kiderült, hogy jogtalanul tesznek dolgokat. És, itt nagyon finoman fogalmaztam! Nem sorolok fel mindenkit, nézz utána magad szemével, megadom a linkeket. És, ha ezt levélben kapod mellékelem a KÖZZÉTÉTEL DOKUMENTUMÁT.

A vizsgált egyének és vállalataik egy jogi folyamat során saját magukat kizárták a működésből, ezért aztán törölték őket a hivatalos nyilvántartásból. Tehát működési jogalapjuk nincs többé. Be vannak zárva véglegesen. FORECLOSED (kizárták)

Az a rendszer tehát, ami eddig, tudatos háttér-manipulátor egyének irányításával okozta, a jelenlegi gazdasági válságot, aminek most te is kárvallottja vagy, meg van szüntetve. Ki vannak zárva a működésből. Vége. FORECLOSED (kizárták)

Azok az emberek, akik a vizsgálattal foglalkoztak, szépen csendben dolgoztak, megtalálták a jogtalansági pontokat, hogy nyilvánosságra lehessen hozni mi történt, hogyan történt. A forrás-hű információkat megtalálod a leírásban. Eddig a hír.

Én most csak elmondom ezt, de ez így önmagában, egy nagyon sokkoló dolog, nekem is néhány napomba telt, míg kicsit felfogtam mit jelent ez a változás, meg alaposan utánanéztem a forrásanyagoknak, az elérhető hivatalos dokumentumoknak.

Az is eszembe jutott, hogy ugye nem gondolnánk azt, hogy ez a rendszer pillanatok alatt megszűnt, és meg is adja magát és majd másképp fog viselkedni, mint eddig. Mmmmm. Kötve hiszem, hogy ezt fogják tenni.

A legnagyobb változás, hogy ettől fogva egyén-egyénnel áll kapcsolatban és felelősségi viszonyban. Erőszak-szervezetek nincsenek többé jogosan működésben. Hogyan tovább? Ezen van a hangsúly. Nagyon-nagyon lényeges, hogy miként folytatjuk tovább az életünket.

Csináljuk úgy, ahogyan adja magát, ahogyan természetes. Szépen fokozatosan, fokról-fokra lebontjuk ezt a vasrácsos-hálót, amit fölénk fontak, mert ugye vagdalkozni teljesen felesleges, azzal magunkat sértjük fel. Ja..., és mert „Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.” Ez bizony már szállóigévé vált József Attila-mondat, a Ne légy szeles című verséből.

Van gyakorlatias megoldása annak, hogy ezek után a hivatalos és pénzügyi dolgainkat, hogyan csináljuk majd helyesen. Ez egy javasolt forma lesz. Mindenki saját felelősségére fogja ezentúl, a hivatalos ügyeit intézni. Mindenki saját felelősségére intézi hitel-károsultként, a banki ügyeit.

Magánszemély-magánszeméllyel áll majd viszonyban. Nem egy hivatalt vagy szervezetet fog képviselni az, aki veled ügy-intéz, hanem saját magát személyesen. Mindenképpen fel kell hívnunk a figyelmét, a másik félnek, hogy az a rendszer, akit eddig ő szolgált az MEGSZŰNT. Nincs többé.

Ez a gyakorlatias megoldás, illetve a kivitelezés formája, most éppen kidolgozás alatt van, hamarosan fogok jelentkezni és megmondom, hogy milyen konkrét lehetőségek vannak, és hogyan lehet az úgynevezett mintaleveleket majd felhasználni.

Akkor most búcsúzom tőled, légy szíves nézd meg a linkeket, ide az írásos részbe raktam őket. Alaposan tájékozódj, mielőtt szétkürtölöd ezt anélkül, hogy megértetted volna. Ne másokkal vitasd meg, akik szintén nem értik ezt az egészet.

És hagyj magadnak emésztési időt is.

Még egy jelenségre szeretném felhívni a figyelmedet! Amikor valaki rosszul reagál majd erre az információra, akkor tudnod kell kívül maradni az ő reakcióján, mert nála van a hiányosság, valamit ő nem fogott fel egészen, persze, hogy kiakadt. Ugye ezt szoktuk mondani? A harag meg rossz tanácsadó. Igaz? Ne vedd magadra! Köszönöm a figyelmedet.

Akkor szia! Helló! Szeretettel Maya

Magyar Kormányunk 2004.11.12-én USA-ban egy bejegyzett vállalat lett

http://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&CIK=0000889414&type=&dateb=&owner=exclude&start=40&count=40
Link

És így jártak el

http://www.gfmt.hu/cikkek/szeminarium-az-usa-hitelbiztositeki-jogarol-az-igazsagugyi-miniszteriumban.php?kid=1&did=166
Link
http://www.gfmt.hu/upload/szeminarium-az-usa-hitelbiztositeki-jogarol-az-igazsagugyi-miniszteriumban.pdf
Link
Ők voltak a forrása (Az Amerikai Szövetségi Bank FED, a Világbank csoport)

http://tudatvaltas2012.blogspot.hu/2013/03/a-one-peoples-public-trust-torvenyesen.html
Link

Globalizáció így, globalizáció úgy

http://hu.wikipedia.org/wiki/Globaliz%C3%A1ci%C3%B3
Link


Amerikai Szövetségi Bank FED

http://www.newyorkfed.org/index.html
Link


Világbank csoport

http://hu.wikipedia.org/wiki/Vil%C3%A1gbank
Link

Világbank és társai
http://mkdsz1.freeweb.hu/n23/WB.htm
Link


Rockefellerék

http://www.rockefellerfoundation.org/
Link

Rothschildék

http://www.rothschild.com/
Link

Emberi jogi csoport (most regenerálják a honlapjukat, keress rájuk a YouTube-on)

www.oppt-in.com
Link


Akik vizsgálatokat és kutatásokat végeztek Itt találsz eredeti dokumentumokat!

http://peoplestrust1776.org/
Link

Draskovics: "Az USA-ban elismerés fogadta a magyar kormány költségvetési politikáját"

Draskovics Tibor szerint mind amerikai befektetők, mind kormánytisztviselők részéről elismerés fogadta a magyar kormány költségvetési politikáját.
2004.04.25 11:31, Forrás: MTI

A pénzügyminiszter az IMF és a Világbank tavaszi közgyűlése kapcsán New Yorkban és Washingtonban a magyar piacon érdekelt befektetőkkel és amerikai kormánytisztviselőkkel is tárgyalt.

Draskovics Tibor az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában elmondta: a kormány új költségvetési politikáját rendkívül pozitív fejleménynek tartották, amely jót tesz a növekedésnek és elvezet az export bővülésére és a beruházásokra épülő fenntartható növekedési pályára. A pénzügyminiszter találkozott többek közt a Goldman Sachs, a Lehman Brothers és a J.P.Morgan Fleming befektetési bankok és - alapok vezetőivel.

"A befektetők, amelyek részben magyar állampapírok vásárlói, részben közvetlen befektetéseket hajtanak végre Magyarországon, szintén kedvezően nyilatkoztak a magyar gazdaságban mutatkozó pozitív fejleményekről. Ez azért is lényeges, mert ezek a cégek rendszeresen tesznek közzé elemzéseket és ezek nem mindig festettek hízelgő képet az országról" - mondta. A külügyminisztériumban folytatott megbeszélésen felmerült a gyógyszerárak kérdése is.

"Amerikai részről érthetően az amerikai cégek érdekében emeltek szót. Mi kifejtettük, hogy az árintézkedés az adófizetők és a betegek érdekében volt szükséges, és a magyar kormány méltányos megállapodásra törekszik, amely megvéd az ésszerűtlen költségektől" - mondta a pénzügyminiszter. Hozzátette: szót emelt annak érdekében, hogy a magyar cégek nagyobb szerephez jussanak az iraki újjáépítésben.

Draskovics Tibor elmondta: az amerikai pénzügyminisztérium és az IMF képviselői is elismeréssel fogadták, hogy a magyar kormány és a felügyeleti szervek mindent megtettek, hogy pénzmosás révén a terrorizmus ne juthasson pénzeszközökhöz. A pénzügyminiszter kifejtette: az euró bevezetésének céldátumát a konvergencia terv közzétételével együtt ésszerű bejelenteni.

Az eddigi konzultációk eredményeit egy május elején tartandó konferencián összegzik, és a kormány várhatóan május közepéig alakítja ki végleges álláspontját az ügyben. "Előtte azonban természetesen konzultálunk a Magyar Nemzeti Bank elnökével és a pártok képviselőivel. A pártokat jövő szerdán tervezem megkeresni" - mondta a pénzügyminiszter. Draskovics Tibor hangsúlyozta: a program nem az euróról, hanem a gyors és fenntartható gazdasági növekedés megteremtéséről szól, ebben a folyamatban az euró csak eszköz.

Draskovics az egészségügyi reformról
Draskovics Tibor szerint a magyar politika fordulóponthoz érkezett, kinek-kinek színt kell vallania, hogy magántulajdonon alapuló piacgazdaságot, vagy tervgazdaságot akar-e az egészségügy területén. A pénzügyminiszter szombaton az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában a Fidesz Országos Választmányának ülésén elhangzottakra reagált, amelyen bírálták a kormány egészségügyi politikáját és egyes cégek tervezett privatizációját.

"Az egészségügyi reformmal kapcsolatban az a kérdés, hogy a legkisebb adóteher mellett a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk-e, amiben a magántőkének is lehetőséget kell adni, vagy tartsuk fenn a jelenlegi, szinte átláthatatlan egészségügyi rendszert" - mondta.

A Richter Gedeon Rt. privatizációjával kapcsolatos bírálatra reagálva a pénzügyminiszter elmondta: a jövő héten alakul ki a gyógyszergyár privatizációjának technikája, amely a lehető legjobban szolgálja majd a cég érdekeit és mindenki számára megnyugtató módon figyelembe veszi a nemzeti célokat is.

http://gazdasag.ma.hu/tart/rcikk/c/0/84982/1


Posta Imre

feladó: bubó doki
címzett: Police in Hungary ;
Ügyelet BRFK ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Nemzetbiztonsági Hivatal ;
knbsz@knbsz.gov.hu;
Központi Nyomozó Főügyészség ;
Press in USA Embassy ;
rusemb@euroweb.hu;
info@ih.gov.hu;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!! ;
packosznr@nni.police.hu
dátum: 2013. május 16. 11:17
tárgy: A "magyar állam" nem jogképes! Feljelentés!
küldő: gmail.com

Hozzászólások


#41 | pandur - 2013. május 17. 20:17:24
Megint a partalan viták,személyeskedések. Ennyi év után legalább itt ezen a lapon, gondolhatná az ember,hogy összetartás van... itt sincs,ott sincs...
Megint Janonak van igaza,mint oly sokszor volt!
Tanítanak benünket,és most a türelem a tanulni való tantárgy. Mert az egész egy nagy f@szság.
Erről az oppt-ről is kiderül később,hogy "a fene már megint az élére álltak annak,amit nem folythattak meg".
Bár úgy halottam,"a remény hal meg utoljára".
#42 | postaimre - 2013. május 17. 20:44:44
Pandur, ezek a "partalan" viták azok, amiknek olvasata, sokszor megélése sem könnyű, viszont idáig görgették az ismeret - és tudásszintet. Jó iskola, remek kiképzőbázis és persze könnyű elhasalni, de honnan veszed, hogy itt "össze kellene fogni", mert annak az érzete kellemesebb? Akivel harcolok, csak azt ismerhetem meg. Nagy tévedés, hogy nincs itt "rend", csak nem úgy, ahogy egy szappanoperában a rendező megkívánná.

Janó sokat alakult, fejlődött, tanult és még fog is, velünk együtt. Ha észre vetted, akkor láthatod, hogy nem arról van szó, hogy egymást, hanem arról, hogy önmagukat győzzük meg és "le", hogy felfelé megnyíl-hasson az út. Működik ez és a türelem sem hullik senkinek csak úgy az ölébe. Azért meg kell küzdeni!
#43 | pandur - 2013. május 17. 21:22:36
Kioktatsz mint régen.
Igen, jó iskola. Nem, nem kell összefogni,csak az számít kit engedsz a hátad mögé,hisz a rend szubjektív,mihez viszonyítjuk.
Janorol,,,, azt nem írhatom,hogy sokat fejlődöt,hisz ki vagyok én,hogy ezt eldöntsem.
De,ha ott állunk,térdelünk Ő előtte,könyörögve olyanokért akik talán meg sem érdemlik,,,hogy megnyíl-hasson az a bizonyos út/kapu. A gyalásóra ott nem lesz szükség.
#44 | postaimre - 2013. május 17. 21:32:13
Pandur, ha nem akarsz tanítani, akkor legalább tanulj. Hogy ki-oktat kit az egy igen velős kérdés, ahogy az is, hogy ki vagyol te? Ki akarsz lenni? Kivé akarsz válni? Magadban definiáld azt az "összefogást" és mindjárt jobban érzed, ha érted, mit is jelent a fogás és az ös-sze.
#45 | 9323 - 2013. május 17. 21:52:21
Most értem haza!
Kedveseim!
Jól esik, hogy a pártomra álltok.
Viszont Gerryt nem értem meg, hiszen én pont nem az az "öt centiről az arcba üvöltözős" tipus vagyok. Bár várom, és készülök ezekre az időkre, de odáig valahogyan el kell jutni, el kell juttatni az embereket.

Gondoltam, én kis naiv, hogy hátha valakit itt érdekelne ez a dolog, ki-ki elmondja majd a véleményét, és eldöntjük, hogy megfelel-e kényes ízlésünknek, vagy nem. Mert ha igen, lehet rájuk hivatkozni, hogy lám csak az amcsi állampolgárok ugyanúgy rabszolgák (voltak?) mint mi, de most ők is fellázadtak ez ellen.

Mindeme kulturált eszmecsere helyett Gerry jól leoltott, mindenféle más téma miatt, amihez tulképpen semmi közöm.
Még arra sem véve a fáradságot, hogy utánanézzen annak a dolognak, amit már élből kritizált.
Én folyamatosan kutatom-keresem a módot a továbblépésre, hogy előre mozdítsuk az ügyet. Veletek, vagy nélkületek, de mindenképpen előre!
Annak azért örülök, hogy sikerült kissé felkavarni itt az állóvizet :D
#46 | tour - 2013. május 17. 21:54:38
Kiindulhatunk onnan, hogy először mindenki a pÁRTokat megvizslatja, hogy melyik a "legnemzetibb" és mely arcokban van spiritusz, hogy felemelkedjünk. Gondolom, hogy többségünknek a Jóbik.... volt. Utána megyünk tovább, különféle szövetségek (MSZ...), puff neki.
Kis idő elteltével eljutunk az eredeti "alap beállításhoz", azaz, hogy bennünk van a megoldás!

Erőviszonyokat reálisan felmérve, azt láthatjuk, hogy a gyarmatosítás sikerrel járt, elfoglalták az országot!!!!
A magyar nemzet magától nem újra életképes, sajnos!

Alapesetben vehetünk kisebb köröket: család, csapat stb. ahol egyének az önérdek felül kerekedésén, csapatban, egészben lehetnek esélyesek a sikerre. Most Magyarországon mi kicsiknek számítunk, az ellenség elérte, hogy semmink se lehessen, amely adott lenne az önálló kitöréshez. Kötelességünk a nagy Eurázsiai család tagjaként az egészben, nagyban gondolkodni.
Tehát most kicsit olyanok vagyunk az ország, mint egy ember a csapatból, kicsik, kevesek vagyunk. Viszont mint csapat, nevezhetjük Eurázsiai Birodalomnak piszkosul erősek lehetünk, nagyban, így tudunk ki teljesedni!

Egy variációt látok. Képessé, érdemessé tesszük magunkat a hatalom URAL-ására OROSZ hátszéllel.

És akkor itt vagyunk, tudunk egymásról mégis egymás bőrét nyúzzuk...

Saját magunk dolgát nehezítjük meg azzal, ha azok ellen ellenkezünk akik segítenek minket. Semmi ÉRT-elme.

Ha a "nagyközönségben" tompa kép van az oroszokról és negatív szemléletben gondolnak irántuk, akkor van nagyobb baj, ha azok is így gondolják, akiknek ezt a marhanyájat,"nagyközönséget" kéne valamilyen módon terelni, fölvilágosítani... rövid idő alatt határozottan, higgadtan!

Ha már egyszer eldöntötték magasabb szinteken, hogy a rohadt zsidó bandának vége, és látható módon nagyüzemben történik az átrendezés, vezércserék akkor mit nem lehet megérteni...

Legfontosabb az lenne, hogy több forgatókönyvvel, tervekkel elgondolkodna mindenki azon és leírná egy füzetbe, hogy miképpen cselekedne, tenne amikor eljön annak az ideje. Itt jönne a képbe az átmeneti valuta, az aranykorona szerepe, amit nem ajánlatos már előre leírni...

Hasznos lenne beszélgetések során "történelmi órákat" tartani Oroszországról, aktuális politikájáról, gondolkodás módjáról. Csak gondoljunk bele nekünk milyen szar, hogy a **** "európai értékek" alatt stb. folyamatosan hazug, negatív képet festenek rólunk, akkor héber propaganda, ugyanezt tolja az oroszokról... hogyan jutottak el hozzánk a valós történelmi ismeretek azon kívül, hogy utánanézünk, tanulunk? Valaki fogta magát nyíltan felvállalva az elnyomó rendszer alatt kinyitotta a száját és elkezdte hirdetni az igazságot, amit ki kell mondani!
Csak azért ne hümmüngjünk az oroszokról, mert egy totális független állam létrehozása a cél...
XXI. század kihívásait egységes unió keretein belül hatékonyan tudjuk leküzdeni és nem szenvedni magányos farkasként...Oppt-re egy percet pazarolok: tegyük fel önmagunkban a kérdést, hogy arculat, név nélkül egyáltalán mi a fenét képviselnek, akarnak ezek???
#47 | pandur - 2013. május 17. 22:00:45
Tanulok,mindíg tanulok. Most türelmet,mert még nincs hatalmam változtatni.
Lehet sosem lesz,mert alkalmatlannak itéltetek rá,mert nem lehet mindenki mindenben az ász.
A szert nem lehet megfogni,azzal ös-sze fogni sem lehet.
A szerint lehet élni ! Az, lehet életcél.
Az öseink szert-ültek mert tudtak valamit,amit mi még nem tudunk biztosan. Csak ídő kérdése.
#48 | GERRY - 2013. május 17. 22:02:45
Na jó, akkor megint úgy kezdödött, hogy visszaütöttél. (vagy ...tem.)

Néha marhára fárasztó amiket itt olvasok. Ujra elolvastam a 13. hozzászólást (amit én írtam) és egyszerüen nem vagyok képes felfogni, miért azt olvastad ki abból, hogy lelettél dorongolva... de legyen: Bocsánat!

Remélem nincs harag, hidd el nem eszek vacsorára emberhúst!:D

Neked persze nem kell bocsánatot kérned tölem, nem ezért írtam és ebben a témában remélhetöleg utoljára, ahogy a május 8.-án regisztrált TIM-nek sem, valamint várom a következö hozzászólását, amiben leírja nekünk, hogy mit és hogyan tart jónak ebben a világban. Tanulni sose késö! én pl. még este 11-kor is képes vagyok rá.

üdv és szép hétvégét.
#49 | 9323 - 2013. május 17. 22:08:57
Látom tour, te sem olvastad el a honlapjukat...
#50 | tour - 2013. május 17. 22:32:37
9323, átvizslattam.
Logók beszédesek, főleg elforgatva. Pont 1776
kauilapele.files.wordpress.com/2013/01/oppt_logo_border8.jpg
Elemzés hozzá: http://www.zengar...-revealed/

infoayuda2012.files.wordpress.com/2013/04/71-i-logo.jpg

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.