Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

KÖZPONTI NYOMOZÓ FÕÜGYÉSZSÉG válasz a "hazaárulás" feljelentésemre


Könnyesre nevettem magam! Szerintem fogjátok meg egymás hasát, úgy könnyebb lesz elviselni!
Elõzmény: Link és az elõzmény elõzménye: Link és sorolhatnám még tovább!
Központi Nyomozó Fõügyészség kny.fou@mku.hu
cĂ­mzett: doki.bubo@gmail.com
dátum: 2012. április 23. 14:11
küldõ: mku.hu

feladĂł: bubĂł doki doki.bubo@gmail.com
címzett: Központi Nyomozó Fõügyészség
dátum: 2012. április 23. 16:24
tárgy: Re:
küldõ: gmail.com

Konkoly Csaba, remélem a "budaházy-köpet" már megszáradt, ám bíztam Bene, hogy Keresztes lesz oly kedves és héberül válaszolja meg az eddig megválaszolhatatlant. Határozatotokat nem lebbezem sem meg, sem fel, ,mert nem érdekel, hogy melyik zsidónak toljátok melyik aktát és milyen szöveggel. Amit eddig tettetek és tenni elmulasztottatok, minden valóban magyart önvédelemre jogosít fel veletek, parazitákkal szemben és ennek vége bizony oszlopos felemelkedés lesz. Érdekes megfogalmazással került a határozatba a zsidó és cigány kisebbség, amely terror-akciókra készül, mert ez már nem elõkészület, hanem folyamatos magatartás és ez a "kisebbség" bizony a parlamenti többséget adja már régen, így még különlegesebb lehet a megítélése. No mindegy, minek ragozzam nektek, teljesen fölösleges, viszont kíváncsi lennék a Központi Nyomozó Fõügyészség Nyom.418/2012/1.-I. számú intézkedésére és a III. számúra is. Kérem, ha nem titok, juttassátok el hozzám, ha már ilyen jól összebonyolódtunk.
Még valami! Nem szerencsés, ha a búza közé konkoly keveredik! A tisztátalanság szimbóluma ez. Beszédes az ide vonatkozó jézusi példázat, ajánlom figyelmébe, ha esetleg pályamódosításon törik a fejét!

Nagy Andreát üdvözlöm! Remélem azóta nyakéket cserélt és sikerült bemagolnia Magyarország államformáját, mert ha legközelebb mennem kell, akkor kikérdezem!

Gyerekek, tréfás dolgok ezek, s egyelõre csináljunk úgy, mintha..., de remélem nem kel már sokáig a látszat-demokráciásdit sem hazudni, s akkor fordíthatunk egyet a kockán. Izgalmas Duna-parti séták jönnek divatba és a magyar nemzet fellélegezhet végre. Judapest és az elzsidósított vidéki nagyvárosok igencsak gyéren lakott településekké válnak.

No, ehhez kívánok minden magyar nemzetféltõnek sok erõt és egészséget!

Posta Imre

Hozzászólások


#21 | Perje - 2012. április 24. 17:32:45
Serious, csak utánam kapod. Tegnap én is kiérdemeltem ezt a "megtisztelõ" klubtársi címet. Korra, nemre való tekintet nélkül, csak úgy demokratikusam jár nekünk.
#22 | postaimre - 2012. április 24. 20:26:25
Friss adat szerint Izraelben 5,931 millió zsidó él és összesen 7,881 a lakosság száma és egy év alatt 137.5 ezerrel gyarapodtak. De izgi! Akkor honnan van nálunk ez a rengeteg tetû? Egy másik iztaelbõl, vagy usából, vagy a holoáldozatok nem is lettek "égõn feláldozva"?
#23 | Huliganthropus - 2012. április 24. 20:43:07
Imre!
A zsidók egészen másképpen számolnak, mint az emberek, mások a matematikai törvényeik. Számmisztikát alkalmaznak számításaik elvégzésekor, mint egy véletlenszám-generátort, vagy nem-véletlen-generátort, melyet minden mûvelet mellé odacsempésznek. Így lehet 6millió holo-áldozat . Ha már itt tartunk, feltenném a kérdést, vajon melyik embertani intézetben, múzeumban õrizhetik a zsidók holotípusát (típuspéldány), vagy ha az már nem fellelhetõ, akkor a neotípusát? Mi alapján lehet tudományos módszerrel megkülönböztetni a zsidót a nemzsidótól? Õk tudják, de mi mikor jutunk ehhez az infóhoz?
Jó-jó látszik az, de tudomány az tudomány... és ha letagadja némely keverék, félvér, lehessen bizonyítani tudományosan, miért nem magyar, miért zsidó, és miért kell mennie -- jahvé-hoz.
#24 | postaimre - 2012. április 24. 21:03:44
Huligan, arra utalsz, hogy már csak 69 kell nekik a 6 millióhoz és akkor lehet kollektíven felrobban tani az egész szemét badást? A 69 is érdekes lehet. s_k 
#25 | kukackac - 2012. április 24. 21:42:33
titkos kapcsolat a zsidók és a feketék között


www.michaelbradley.info/books/iceman/icemancover.JPG

A "zsidó" askenázi jöttek a régió ismert késõ elhúzódó Neander-völgyi, a Kaukázus-hegység és a szomszédos orosz sztyeppéken.

Néhány jellemzõen "zsidó" fizikai vonások nyilvánvalóan nagyon csökevényes neandervölgyi ember is - általában egy alacsony termetû, és egy kövér testalkatú, sok nagyon rövid, széles mániákus és nagy mellû nõk, szõrös férfi és egy hajlam kiugró szemöldökét, és nagy Csikó "kampós" orruk mindkét nemben. Sok askenázi van-fodros haja göndör feje felé hajló sötét, vörösesbarna vagy mahagóni színû

Neandervölgyi:

encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTMP-xxIEXl2fYC5Wik6Ca7j92FWyCMstHfGfC-CS6RPX74Ub_F[/img]<br />
<br />
ZsidĂł:<br />
<br />
[img]http://incogman.net/wp-content/uploads/2010/07/NEANDER-MIRROR.jpg

http://incogman.n...MIRROR.jpg

http://translate....mtJZBbVpIQ
#26 | postaimre - 2012. április 25. 07:44:22
Mormota, nyugi, nem ismered Timit. Ilyen és kész, ne vedd személyesnek. Egyébként nem Szaniszló ötlete, amirõl beszélsz és bizony, ha akció ideje jön, akkor nagyjából mindenki, mindenki ellen, ahogy azt az értelem hiánya mutatja.
#27 | tillati - 2012. április 25. 12:43:39
#28 | Serious - 2012. április 25. 23:52:40
Schwarzenegger! Inkább ne folytasd... Vagy tudod mit, tégy meg egy szívességet írjál Ktiminek inkább mégis csak egy tõrõl fakadtok úgy néz ki :D 
#29 | kincses - 2012. április 26. 02:06:50
megjöttem, benéztem, és már megyek is , erõsen nézve kifelé a fejembõl...Gerry és Fõadminok, akkor itt most minden belefér, hadd szóljon?s_n 
#30 | GERRY - 2012. április 26. 12:23:29
Hazafele - ez az oldal Ă©vek Ăłta Ă­gy mĂĽködik. A hozzászĂłlásokat senki nem ellenörzi, ha valaki görĂ©nykedik az hamar ki lesz rakva. A modoralanság Ă©s trágárság nĂ©ha felerõsödik, majd elcsitul.

kTimi - a "humor" és a "B@szod anyád" nálad jól összefér, nincs harag, de a humorodból eddig kevesebbet csillogtattál meg.

termesz...1234 - senki nem kötelez tĂ©ged arra, hogy itt legyĂ©l. Ne legyĂ©l. Olvass kuruc.info-t, vagy amit akarsz. Egy cikk felrakása informáciĂł azok számára akik itt olvasnak. A hozzászĂłlás a cikkhez a lehetõsĂ©g, hogy megszĂłlalhass az oldalon. Az okoskodás is az. Most döntsd el a te Ă©pĂĽletes hozzászĂłlásodra szĂĽksĂ©gĂĽnk volt-e? Szerinted okos dolog volt? Nos elleszĂĽnk nölkĂĽled is, de olvasgathatsz is itt, mi több, mĂ©g mindig megvan a jogod a hozzászĂłlásra.

Ha úgy érzed; van olyan információd ami ránk tartozik, akkor nosza.

kincses - csak mint eddig... (és ne tovább!s_8 )

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.