Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

KÖZPONTI NYOMOZÓ FÕÜGYÉSZSÉG válasz a "hazaárulás" feljelentésemre


Könnyesre nevettem magam! Szerintem fogjátok meg egymás hasát, úgy könnyebb lesz elviselni!
Elõzmény: Link és az elõzmény elõzménye: Link és sorolhatnám még tovább!
Központi Nyomozó Fõügyészség kny.fou@mku.hu
cĂ­mzett: doki.bubo@gmail.com
dátum: 2012. április 23. 14:11
küldõ: mku.hu

feladĂł: bubĂł doki doki.bubo@gmail.com
címzett: Központi Nyomozó Fõügyészség
dátum: 2012. április 23. 16:24
tárgy: Re:
küldõ: gmail.com

Konkoly Csaba, remélem a "budaházy-köpet" már megszáradt, ám bíztam Bene, hogy Keresztes lesz oly kedves és héberül válaszolja meg az eddig megválaszolhatatlant. Határozatotokat nem lebbezem sem meg, sem fel, ,mert nem érdekel, hogy melyik zsidónak toljátok melyik aktát és milyen szöveggel. Amit eddig tettetek és tenni elmulasztottatok, minden valóban magyart önvédelemre jogosít fel veletek, parazitákkal szemben és ennek vége bizony oszlopos felemelkedés lesz. Érdekes megfogalmazással került a határozatba a zsidó és cigány kisebbség, amely terror-akciókra készül, mert ez már nem elõkészület, hanem folyamatos magatartás és ez a "kisebbség" bizony a parlamenti többséget adja már régen, így még különlegesebb lehet a megítélése. No mindegy, minek ragozzam nektek, teljesen fölösleges, viszont kíváncsi lennék a Központi Nyomozó Fõügyészség Nyom.418/2012/1.-I. számú intézkedésére és a III. számúra is. Kérem, ha nem titok, juttassátok el hozzám, ha már ilyen jól összebonyolódtunk.
Még valami! Nem szerencsés, ha a búza közé konkoly keveredik! A tisztátalanság szimbóluma ez. Beszédes az ide vonatkozó jézusi példázat, ajánlom figyelmébe, ha esetleg pályamódosításon törik a fejét!

Nagy Andreát üdvözlöm! Remélem azóta nyakéket cserélt és sikerült bemagolnia Magyarország államformáját, mert ha legközelebb mennem kell, akkor kikérdezem!

Gyerekek, tréfás dolgok ezek, s egyelõre csináljunk úgy, mintha..., de remélem nem kel már sokáig a látszat-demokráciásdit sem hazudni, s akkor fordíthatunk egyet a kockán. Izgalmas Duna-parti séták jönnek divatba és a magyar nemzet fellélegezhet végre. Judapest és az elzsidósított vidéki nagyvárosok igencsak gyéren lakott településekké válnak.

No, ehhez kívánok minden magyar nemzetféltõnek sok erõt és egészséget!

Posta Imre

Hozzászólások


#31 | kincses - 2012. április 26. 12:29:10
Gerry, akkor jó! én az este egészen elszontyolodtam. Mintha néhány ember kifejezetten azért járna ide, hogy leszólhasson mást, mintha ettõl õ több vagy okosabb lenne. amúgy a humor nem a másik alázásánál kezdõdik. ha ott, akkor baj vans_k 
#32 | Serious - 2012. április 26. 12:31:32
kincses! GERRY szerint ott..
#33 | GERRY - 2012. április 26. 12:35:14
Serious - véleményed szerint szerintem ott??? s_m 
#34 | Serious - 2012. április 26. 12:50:48
GERRY! Nem értem a hozzáálásodats_m  azér' írtam amit írtam. Ismerlek annyira, hogy ne gondoljak ilyet rólad de azt hittem van egy határ... Akkor ezek szerint "megvédhetem" magam én is?! Mert abban nem lessz köszönet. Csak tudod nekem van bõr a képemen a "hölggyel" ellentétben. Nekem ég a pofám, hogy miattam vannak kint Imre oldalán(elnézést, a tied iss_h ) ilyen dolgok ami mint minden jóérzésû ember gondolja, nem tartozik másra. Viszont soha nem volt dolgom egy olyan "nõ"-vel aki még fél év után is azért sír - és most akkor engedd meg, hogy lesüllyedjek az õ szintjére, mert ezek szerint lehet! -, hogy nem baxtam meg ahogy szerette volna! Tisztán látható, hogy ez a baja. Igaz ez csak számomra mert én leveleztem vele, viszont úgy látom eljött az idõ, hogy én is kirakjam az olyan dolgot ami nem tartozik senki másra, a levelezésünkbõl egy pár "gyöngyszemet". Különösen azokat próbálom megkeresni amelyikben fény derül a hazugságaira!
#35 | kincses - 2012. április 26. 12:51:00
Serious, szerintem sokan, akik ismerik a hozzászĂłlĂłkat, már nem olvassák vĂ©gig, amit Ă­rnak. De ha kidobjákat az anyázĂłkat, akkor õk állnak az erdõ felõl, hogy õk a meg nem Ă©rtett Ă©s el nem fogadott zsenik. a másik arrĂłl Ă©rtekezik, hogy le kellene tiltani nálunk a hozzászĂłlásokat, aztán lĂ©pten nyomon hozzászĂłl!!szĂłval...s_¦Â 
#36 | Serious - 2012. április 26. 12:54:06
kincses! Nincs új a NAP alatt. s_| 
#37 | Csodaszarvas - 2012. április 26. 12:59:01
Szíriusz! Szerintem szükségtelen. Ugyan ki elõtt kellene megvédened magad? Akinek kell ismer, majd kérdez, ha nem ért valamit. A többi meg nem számít.... s_; 
#38 | GERRY - 2012. április 26. 13:07:16
serious - van egy határ, de...
1 szubjektiv (mindenkinöl más)
2 Imre oldala - vétójoga csak neki van
3 Sok mimóza lelkü ember van itt az oldalon. A gyerekeimen kívül nem vagyok senki apukája, hogy pátyolgatnom kéne.
4 Néha kellemetlen lehet olyan beírás is aminek némi alapja van...
5 Ne várj többet mástól mint amit magadtól is elvársz.
6 A puszi a kevesebb az életben, a pofon a több - tudtad?

7. Fel a fejjel ha kupán is csapnak érte!!!s_y 
#39 | Serious - 2012. április 26. 13:10:37
Rendben GERRY! Akkor ezek szerint mehet! Nosza...
#40 | Serious - 2012. április 26. 14:16:00
gerry!

"5 Ne várj többet mástól mint amit magadtól is elvársz." - igen ezzel a dologgal mindig is gondba voltam, hisz nem várok el magamtól mást, csupán, hogy EMBERként viselkedjek mindenhol minden körülmények között! Hamar rá kellett jönnöm, hogy ezt nem lehet elvárni az emberektõl csak nagyon kevéstõl! A többitõl viszont még remélni is felesleges. Úgy látszik te is többségbe tartozol sajnos...

"3 Sok mimóza lelkü ember van itt az oldalon. A gyerekeimen kívül nem vagyok senki apukája, hogy pátyolgatnom kéne." - mondd ki a frász kért meg arra, hogy pátyolgass?? Csupán úgy gondoltam, hogy... de mindegy is. Lásd elõzõ bekezdés!

"4 Néha kellemetlen lehet olyan beírás is aminek némi alapja van..." - butaságot miért írsz?! Bocsánat ismét az elvárások... Nem hiszem, hogy rendelkezel azokkal az információkkal amik alapján ilyet írhatnál!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.