Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

KÖZPONTI NYOMOZÓ FÕÜGYÉSZSÉG válasz a "hazaárulás" feljelentésemre


Könnyesre nevettem magam! Szerintem fogjátok meg egymás hasát, úgy könnyebb lesz elviselni!
Elõzmény: Link és az elõzmény elõzménye: Link és sorolhatnám még tovább!
Központi Nyomozó Fõügyészség kny.fou@mku.hu
cĂ­mzett: doki.bubo@gmail.com
dátum: 2012. április 23. 14:11
küldõ: mku.hu

feladĂł: bubĂł doki doki.bubo@gmail.com
címzett: Központi Nyomozó Fõügyészség
dátum: 2012. április 23. 16:24
tárgy: Re:
küldõ: gmail.com

Konkoly Csaba, remélem a "budaházy-köpet" már megszáradt, ám bíztam Bene, hogy Keresztes lesz oly kedves és héberül válaszolja meg az eddig megválaszolhatatlant. Határozatotokat nem lebbezem sem meg, sem fel, ,mert nem érdekel, hogy melyik zsidónak toljátok melyik aktát és milyen szöveggel. Amit eddig tettetek és tenni elmulasztottatok, minden valóban magyart önvédelemre jogosít fel veletek, parazitákkal szemben és ennek vége bizony oszlopos felemelkedés lesz. Érdekes megfogalmazással került a határozatba a zsidó és cigány kisebbség, amely terror-akciókra készül, mert ez már nem elõkészület, hanem folyamatos magatartás és ez a "kisebbség" bizony a parlamenti többséget adja már régen, így még különlegesebb lehet a megítélése. No mindegy, minek ragozzam nektek, teljesen fölösleges, viszont kíváncsi lennék a Központi Nyomozó Fõügyészség Nyom.418/2012/1.-I. számú intézkedésére és a III. számúra is. Kérem, ha nem titok, juttassátok el hozzám, ha már ilyen jól összebonyolódtunk.
Még valami! Nem szerencsés, ha a búza közé konkoly keveredik! A tisztátalanság szimbóluma ez. Beszédes az ide vonatkozó jézusi példázat, ajánlom figyelmébe, ha esetleg pályamódosításon törik a fejét!

Nagy Andreát üdvözlöm! Remélem azóta nyakéket cserélt és sikerült bemagolnia Magyarország államformáját, mert ha legközelebb mennem kell, akkor kikérdezem!

Gyerekek, tréfás dolgok ezek, s egyelõre csináljunk úgy, mintha..., de remélem nem kel már sokáig a látszat-demokráciásdit sem hazudni, s akkor fordíthatunk egyet a kockán. Izgalmas Duna-parti séták jönnek divatba és a magyar nemzet fellélegezhet végre. Judapest és az elzsidósított vidéki nagyvárosok igencsak gyéren lakott településekké válnak.

No, ehhez kívánok minden magyar nemzetféltõnek sok erõt és egészséget!

Posta Imre

Hozzászólások


#41 | Varuna - 2012. április 26. 14:23:35
Nem vagyok kibékülve ezzel az új oldallal... s_n 

Érdemesebb lenne még most is visszatérni a korábbi honlaphoz, az eddigiek átmásolásával. A MySQL adatbázis mérete (amely a tartalmat tárolja szövegesen) Gerry elmondása szerint 82 Megabájton áll 21 hónap termése után. Erre még pár megát egy alapos privát üzenet takarítással rá lehetett volna tenni.

Havi max 2 MB a termés a Fórummal, Üzenõfallal, magán levelezéssel együtt ha jól számolom. Még legalább 10 hónapot lehetett volna a korábbit használni a 100 MB-os korlátig. (Szerintem max. 6 hónapon belül már internet sem lesz., úgyhogy kibírta volna még... :)  )

A korábbi honlap 3410 felhasználója közül eddig mindössze 251-en regisztráltak ide...
#42 | janipapa - 2012. április 26. 15:24:40
Látom elértük megint a negatív nívó legalját!
Az én véleményem a történtekrõl!
http://www.youtub...YiRaCAuiq8
#43 | GERRY - 2012. április 26. 15:30:13
Kameleon - csinálsz egy oldalt és kezeled? Rajta!
Serious - ennyit erröl. Nem vagyok túl okos, de a sírás-rívást nem szeretem. Próbálom humorral feloldani a feszültségeket, terelgetni egyeseket... ha nem megy nem fogom eröltetni.
Varuna - a régi oldalt nem lehet frissíteni, csak ha teljesen átdolgozza valaki. Technikai kérdésed van akkor fordulj Pitkinhez. Az, hogy hányan regisztrálnak, teljesen mindegy, olvassák az oldalt és az eddigi weboldalak regisztrációi is mindig az 1-el kezdödtek.

van még probléma?
#44 | valahun - 2012. április 26. 16:44:27
Nem szoktam ilyen ügyekben megnyilatkozni, most mégis megteszem, mert a sokadik alkalom, hogy olyan emberek vannak megtalálva, akik egyrészt közel állnak hozzám, másrészt sokat tettek a közös ügyünkért.
Gusztustalannak tartom, hogy egy olyan személy aki valamikor támogatta ennek a oldalnak a fennmaradását, az így szerzett befolyását arra használja, másokat porig alázzon és érzelmileg zsaroljon embereket. Teszi ezt úgy, folyamatosan a mellét döngetve tömjénezi magát, mert õ TESZ, közben másokat kijavítgat, ledegradál, úgy hogy nem is ismeri õket, ugyanakkor az önkritikának igen csak híján van.
Na de tegye csak, a kutatóink is megmondták, hogy az energiazsarolás kora lejárt, úgyhogy nem lennék a helyében.

Perje, nagyon találó s_; 

Seri, jó cimborám, hagyd a csudába, a kulcs úgyis nálad van...s_l 
#45 | Serious - 2012. április 26. 17:22:40
Arany! Köszönöm szépen! Tudtam, hogy rád számíthatok! s_l Sajnálom az indulatosságomat!

gerry!

"Serious - ennyit erröl. Nem vagyok túl okos, de a sírás-rívást nem szeretem. Próbálom humorral feloldani a feszültségeket, terelgetni egyeseket... ha nem megy nem fogom eröltetni." - sírást-rívást? Neked fogalom zavarod van! - de mivel az elõbb írtad, hogy nem vagy túl okos, vedd úgy, hogy nem szóltams_z 

A következtetést le kell vonni. Vannak akikre lehet számítani és vannak akikre nem. Ami a csajt illeti, hát mit mondjak, nem érzem most se, hogy rosszat tettem volna azzal, hogy - talán egyedüliként - emberszámba vettem egy zsidó qrvát! Bocsásson meg nekem a Jó IsTEN, hogy ekkora bûnt követtem el. Hiába a trágár beszéd tudjuk, hogy kiknek a sajátjuk, igen a zsidóknak(vagy, hogy érthetõbb legyen szidóknak). Azonkívül ha még qrva is az illetõ na akkor az már a non plusz ultra! Ez a fajta a legmegfelelõbb az ügynöki munkára! Lefekszik mindenkivel(lehet zsarolni vele!) és a bomlasztáshoz a hozzávaló már születésekor sajátja! Figyeltétek a: nem tudom ki állított rám megjegyzést? Elgondolkodtató? Na ugye! Ugye ma egy felelõs állást betöltõ ember ha jól tudom - ha csak nem zsidó és feladata van az állandó trágár zsidózással - azzal a mennyiséggel amit õ ezen az oldalon elkövetett kapásból kirúgják! Ha jól tudom õ még mindig bírja az állását, nos? Lehet, hogy én zsöldségen és gyümölcsön élek - amihez most nem fûzök hozzá semmit de annó amikor 2011. április közepén betette Imi a Vegetáriánizmus c. írást, annak hatására regisztráltam. Késõbb a hozzászólásokat látva sejtettem, ma már gondolom a valódi okát amiért Imi betette. Nem tetszett a rengeteg negatív hsz de mégis maradtam, úgy gondoltam, hogy azért ha különbözõképpen is táplálkozunk még SZERt tehetünk barátokra. - de legalább nem zabálom tele a pofám a kínaiaknál az adófizetõ dolgos magyar emberek pénzébõl! Hiába no nehéz az IGAZság de inkább ezalatt görbüljön meg a hátam mintsem a hazugság alatt roggyak össze!

Még annyit, hogy Timi: bocsáss meg nekem kérlek amiért emberszámba vettelek és szeretettel fordultam feléd! Részemrõl befejeztem!
#46 | Serious - 2012. április 26. 17:28:50
vala! Köszönöm szépens_l 
#47 | Turul40 - 2012. április 26. 18:32:02
Üdv Mindenkinek!Bocsi,hogy nem tartozik a témához!

Vitában vagyok egy zsidóvédõvel a facebookon!
Bevágtam témának a szövetsegg csaje által tegnap linkelt cikket ezt::http://hun112.blo...szovetsegg

Ezt a bevezetõt írtam hozzá:Mondjuk az tényleg elképesztõ,hogy csakis kizárólag zsidó jelképekkel van megtömve színültig az egész mûsor!Vajon mi szükség van erre??Miért kell ez??Keresztény jelkép miért nincs egy se?Mindez egy olyan országban ahol jócskán túlsúlyban van a keresztény vallású ember.Sokan észre se veszik,hogy a tudatalattinkért megy a háború és irdatlan agymosás van folyamatban!!

Az ember ezt szólta hozzá a témámhoz :Hello! Csak azért szólok hozzá, mert kissé idegesít a butaság. Remélem, nem bántalak meg ezzel nagyon, de itt én rögeszmét látok. Miért? Amennyire én tudom, ez valami bibliaismereti vetélkedõ. MI a búbanatot vársz mást, mint hogy a kérdések nagy része zsidókkal foglalkozik? Az Ószövetség szinte teljes egészében az õ történelmüket írja le, bár sok más témát is érint, és ez azért zavar téged, mert marhára nem vagy bibliaolvasó valószínûleg, mert ahogy elnézem, szétvetne az ideg annak az olvasásától is, hacsak nem akarnád félremagyarázni magad számára. Pedig a Biblia "Szentírás". Akkor pedig Istent nem zavarja, hogy tele van zsidókkal. Téged tehát az zavar, ami az isteni kinyilatkoztatás egy részének fõ témája. DE miért fõ téma ez? Azért, mert Isten nekik adott elõször Igét, és rajtuk keresztül hozta be a Megváltót, AKI ugyebár mindenkinél fontosabb személy. Így hát akiken keresztül bejött, azok is fontosak. Ennyi lenne kábé a lényeg, és nem kell tudatlanul dühöngeni szerintem. Minden jót! :))

Én ezt válaszoltam rá:::oksa Lacikám,még mielõtt engem degradálnál le,jobb lenne ha ha olvasnál a témában!Én nagyon nagyon sokat olvastam,és mára már tudományos körökben is teljesen elfogadott a tény,hogy a teljes bibliát a zsidók hamisították,még akkor is,ha ezt tagadják.Ajánlok neked egy kis olvasnivalót és elgondolkodást,még mielõtt kiállnál az évezredes hazugságaik mellett!!!https://docs.google.com/file/d/0BwsPbSxzppNsMTEwMDcyMzQtNjRhZi00YTI2LWFlZTctOWUwMGJjNTI0OGZh/edit?hl=en&pli=1

Belinkeltem neki még ezeket :http://www.youtub...2jiZPnj3FA
http://www.youtub...uqAogr5F-s
http://www.youtub...WP_Ztu6CpI

És még ezt írtam neki hozzá:Nem véletlenül jött létre ez a mûsor ,hisz kezd kilógni a lóláb és a levegõért kapkodva próbálják még jobban kimosni az agyakat!!!Pontosan ezért pendítettem meg a témát,de úgy látom rákaptál a horogra....Köszönöm a hozzászólásod :D

Egyenlõre még nem reagált a linkjeimre valószínûleg a hozzászólása után kilépett,de majd jön még vissza!Húúúúúúú annyira felidegesített,hogy a kómás tudatlanságával még õ írja,hogy idegesíti a butaság,hogy nagyon helyre kéne rakni a a kis zsidóvédõt (lehet zsidó,)!!!Ebben várom ötleteiteket illetõleg linkeket esetleg elõadásokról.Ha esetleg 1-2 jó fantáziadús választ nyomnátok amit még esetleg leírjak neki,hogy térjen észre,vagy ha nem tud akkor meg jó járódjon le az emberek elõtt a mocsadék zsidaja ,ha zsidaj!Megválaszoltam én neki,de úgy érzem a ti fantáziátokkal és tudásotokkal lehetne még nagyobb pofont adni a zsidajának!!!Basszus mikor megpendítek egy ilyen témát az ismerõseim között egybõl kibújik a szög a zsákból!!
Szelektálásnak is irdatlan jó!!!
#48 | kukackac - 2012. április 26. 18:35:38
Serious, ha felém jársz, akkor a vendégem vagy! Ugorj be egy finom csirkesalátára! s_1 


cheezpictureisunrelated.files.wordpress.com/2012/04/wtf-photos-videos-and-this-is-how-a-vegan-sees-letucce.jpg
#49 | Turul40 - 2012. április 26. 18:37:04
Na ezt reagálta most a linkjeimre ebben a pillanatban!!

Szia! Nyugodj bele, hogy én ezeket az elméleteket is egész jól ismerem, és sokat olvastam is ilyesmit régen. Nem ezzel van a gond. A gond azzal van, hogy ezek végsõ soron nem vezetnek sehová, csak egy viszonylag zavaros világnézet sül ki belõle, ami sosem lesz elég tiszta, akármennyit agyalsz. Nem tudom, észrevetted-e, hogy mostanában mindenre rákapsz, ami megtetszik, és már terjeszted is. Pedig ha alaposabban megnéznéd a dolgokat, egy csomó belsõ ellentmondás van azok közt a dolgok közt is, amit ezek a különféle "kutatók" összeagyalnak. A másik dolog az az, hogy nekem sok évvel ezelõtt volt arról természetfeletti jellegû kijelentésem arról, hogy pontosan ezek a dolgok, (amiket te bõszen nyomsz mostanában) lényegileg hamisak, és pont a Biblia az ami igaz. Ráadásul nem gyõzött meg senki sem "hazug dumával", hanem másképp történt a dolog. Az "egyház"-zal meg az a gond, hogy sokan beazonosítják a katolicizmussal, vagy más egyéb vallásgyakorlattal, és az sajnos nem fedi ezt a fogalmat, tehát sajnos sok kritika jogos ugyan, de az egyházakra, emberekre, és nem a Szentírásra nézve. üdv: L.
#50 | Serious - 2012. április 26. 18:41:23
kukac! s_6 

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.