Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

KÖZPONTI NYOMOZÓ FÕÜGYÉSZSÉG válasz a "hazaárulás" feljelentésemre


Könnyesre nevettem magam! Szerintem fogjátok meg egymás hasát, úgy könnyebb lesz elviselni!
Elõzmény: Link és az elõzmény elõzménye: Link és sorolhatnám még tovább!
Központi Nyomozó Fõügyészség kny.fou@mku.hu
cĂ­mzett: doki.bubo@gmail.com
dátum: 2012. április 23. 14:11
küldõ: mku.hu

feladĂł: bubĂł doki doki.bubo@gmail.com
címzett: Központi Nyomozó Fõügyészség
dátum: 2012. április 23. 16:24
tárgy: Re:
küldõ: gmail.com

Konkoly Csaba, remélem a "budaházy-köpet" már megszáradt, ám bíztam Bene, hogy Keresztes lesz oly kedves és héberül válaszolja meg az eddig megválaszolhatatlant. Határozatotokat nem lebbezem sem meg, sem fel, ,mert nem érdekel, hogy melyik zsidónak toljátok melyik aktát és milyen szöveggel. Amit eddig tettetek és tenni elmulasztottatok, minden valóban magyart önvédelemre jogosít fel veletek, parazitákkal szemben és ennek vége bizony oszlopos felemelkedés lesz. Érdekes megfogalmazással került a határozatba a zsidó és cigány kisebbség, amely terror-akciókra készül, mert ez már nem elõkészület, hanem folyamatos magatartás és ez a "kisebbség" bizony a parlamenti többséget adja már régen, így még különlegesebb lehet a megítélése. No mindegy, minek ragozzam nektek, teljesen fölösleges, viszont kíváncsi lennék a Központi Nyomozó Fõügyészség Nyom.418/2012/1.-I. számú intézkedésére és a III. számúra is. Kérem, ha nem titok, juttassátok el hozzám, ha már ilyen jól összebonyolódtunk.
Még valami! Nem szerencsés, ha a búza közé konkoly keveredik! A tisztátalanság szimbóluma ez. Beszédes az ide vonatkozó jézusi példázat, ajánlom figyelmébe, ha esetleg pályamódosításon törik a fejét!

Nagy Andreát üdvözlöm! Remélem azóta nyakéket cserélt és sikerült bemagolnia Magyarország államformáját, mert ha legközelebb mennem kell, akkor kikérdezem!

Gyerekek, tréfás dolgok ezek, s egyelõre csináljunk úgy, mintha..., de remélem nem kel már sokáig a látszat-demokráciásdit sem hazudni, s akkor fordíthatunk egyet a kockán. Izgalmas Duna-parti séták jönnek divatba és a magyar nemzet fellélegezhet végre. Judapest és az elzsidósított vidéki nagyvárosok igencsak gyéren lakott településekké válnak.

No, ehhez kívánok minden magyar nemzetféltõnek sok erõt és egészséget!

Posta Imre

Hozzászólások


#51 | Alexandros - 2012. április 26. 18:46:59
HE-HE!
"lényegileg hamisak, és pont a Biblia az ami igaz." Logikus gondolkodó ilyet nem állít, s ki ilyet állít, az csak megvezetõ minden téren, vagy vakhitû! Le lehet húzni a klotyón!
#52 | Turul40 - 2012. április 26. 18:53:20
Hontalan,ha jobban belegondolok,tényleg igazad van!
#53 | Huliganthropus - 2012. április 26. 19:06:27
Turul40!
Felvethetnél olyan kérdéseket a "bibliaismarõ" vitapartnerednek, hogy Noé esetleg nõ lett volna, s így amelyik fia (akitõl Nimród is származik) elõször lépett be sátrába, s meztelenül megpillantva észrevételeit elmondta másoknak, mennyire megbüntették emiatt, nem csak õt, hanem minden leszármazottját is. Mit láthatott, és mit nem láthatott az a két testvére, akik szemük elé tartva egy vásznat léptek be? Talán ha férfi lett volna, nem elemezné a Biblia ennyire, mert abban a korban a tisztálkodás és egyebek miatt nem lett volna meglepõ, furcsa, vagy büntetnivaló egy pucér férfitest látványa. Ez prüdéria.
Ennél sokkal fontosabb lenne, ha a Biblia arra adna ilyen kimerítõ körülírást, hogy Jézus körülmetélt volt-e. Ha apja zsidó, a nyolcadik napon meg kellett történnie a csonkításnak. Ha anyja, s õ maga is pártus hercegnõ/herceg, akkor nem szabad volt metélni. Ha az Isten fia, vagyis maga az isten, akkor szabad volt-e "megvágni" az Ur-at?
#54 | janipapa - 2012. április 26. 19:18:47
Nem értem miért kérdés még az hogy Jézus zsidó volt vagy nem?
A választ megtalálja aki keresi a talmudban, mint írva vagyon benne.
Szûz Mária hercegek uralkodók leszármazottja volt, és egy ács kurvája lett. Tehát maguk is elismerik, szûz Mária és Jézus sem volt zsizsik!
Egy zsidóval soha ne próbálj meg vitatkozni!
Miért? Hát ezért!
János evangéliuma, 8,44 Jézus a zsidókhoz.
#55 | kukackac - 2012. április 26. 19:31:24
Imre! Még szerencse, hogy nem a képen levõ klaviatúrával írták a válasz levelet! Most rendszeresítik a kormányhivatalokban, hogy megfeleljen az alkalmazottak IQ-jának! A következõt már ezzel is írhatják!

kepgep.hu/2012/03/17/l_6.jpg
#56 | Turul40 - 2012. április 26. 19:55:18
Köszi Huliganthropus,ezt megemlítem neki,állítólag képben van a dolgokkal!!!Kíváncsi vagyok erre mit válaszol :)
#57 | Turul40 - 2012. április 26. 20:22:01
Hontalan!Ez még most egy kicsit durva lejáratás lenne,de elgondolkodtató s_y  Végül is ha zsidaj akkor megérdemli!Elég erõs a gyanúm hogy az!!!!
#58 | Turul40 - 2012. április 26. 22:18:14
Bagika megkérdeztem tõle,képtelen rá reagálni,ez az ember menthetetlen!!!Nem hallja meg a másik oldal érveit!!!Tipikus agyatlan zsidaj!!
#59 | DonCaruso - 2012. április 27. 11:20:38
Egymás fikázása, mert más a véleménye! Miért? Több vélemény is lehetséges, vagy nem?
#60 | utazo - 2012. április 27. 11:33:18
Mormota!
Túl bonyolítod a témát. Elég, ha a történelemre hivatkozom. Az Aranybulla szerint, II András rendelkezett, hogy szaracénok, zsidók nem vehetnek részt az államigazgatásban, stb. Ilyen egyszerû. Már bizonyítottak, és most csak a következményeket kell levonni. Rendet kell teremteni, és elszámoltatni. Ez a saját fajtánkra is vonatkozik. Nem kell túlbonyolítani.
Ăśdv

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.