Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................
Nézd meg: Az új blog belépő oldala.
..................

Folyt. köv.


Orbán Viktor, Köztársasági Elnök, Belügyminiszter

Feljelentést teszek Farkas Kornél ügyész ellen hivatali visszaélés, bűnszervezetben elkövetett vesztegetés és alaptalan gyanúsítás miatt. Bárány Sándor ügyész ellen két rendbeli közokirat hamisítás miatt, corpus delicti bizonyítva, valamint hivatali visszaélés és bűnszervezetben való részvétel miatt.

Keresztes Imre ügyész ellen két rendbeli közokirat meghamisítása miatt, corpus delicti bizonyítva és mindezt bűnszervezetben elkövetve.
Freybergerné Kovács Teréz ellen közokirat hamisítás miatt.
Kovaliczky Ágota bírónő és Nasztvogel Katalin jegyző könyv vezető ellen bűnszervezetben elkövetett vesztegetés és közokirat hamisítás miatt, Kovaliczky Ágota ellen hivatali visszaélés bűntette miatt.

Május 22.-én a Fővárosi Törvényszéken megtartott 22.P.22.290/2011/3.-as számú ügy tárgyalásán bebizonyosodott, hogy Farkas Kornél ügyész és Farkas András a fapadoskönyv.hu kft vezetője, mely kft 1356 db corpus delicti bizonyított 67 millió 800 ezer forintos csalást követett el, rokonok! A tárgyaláson feltett kérdésemre, miszerint tudomása van-e arról, hogy Farkas András és Farkas Kornél rokonok lennének, az eljáró bírónő némi gondolkodás után nem választ adott.(Meglehetősen meggyötört arca volt, míg a jegyzőkönyv vezetője egy méterről sem tudott rám nézni, egyszer sem, pedig párszor odamentem dokumentumokat bemutatni.)
Alperes ügyvédje a mennyezetre tekintve, azt mondta, hogy neki erről nincs tudomása. A lényeg viszont az, hogy egyikük sem tiltakozott a feltett kérdés ellen, sőt miután elővezettem a témát, maga a bírónő mondta ki, bólintva, hogy: ön azt gondolja, hogy rokonok... A telefonom hívó állapotban volt, ezért kérem nyugodtan ellenőrizzék le.
Jelen levelemhez mellékeltem a fapadoskönyv vezetőjének levelét, amelyben felszólított, hogy jogilag megalapozott követelést terjesszek elő. Ezt meg is tettem, de mint az a csatolt jogutód által felbontott szerződés is bizonyítja, alperesek a mai napig nem tartják be azt!

http://fapadoskonyv.hu/ind...

A szerződés 3.1 pontjának megszegése az első indoka a jogtulajdonosnak, amiért szerződést bontott alperesekkel, ez mondja ki ugyanis, hogy megsértették a papír alapú kiadási jogot! Mivel Farkas Kornél ügyész és Farkas András rokonok, így már érthető, hogy március 27.-én reggel elküldött e-mailben megtett feljelentésemről Farkas Kornél ügyész értesítette rokonát és az még aznap előkészítő iratot adott be a Fővárosi Törvényszéknél. Ezúton mindkettőjüknek szeretném megköszönni ezen cselekedetüket, ez az irat ugyanis corpus delicti bizonyítja a közokirat hamisítást.
Megjegyezném, hogy a fapadosok által eddig négy alkalommal előadott változat egyenként is hazug, valamint mindegyik verzió cáfolja a többit is!
A névazonosság mellett, grafológiai egyezőségeket is találtam a két Farkas aláírásában, mégpedig három helyen. A legszembetűnőbb az volt, hogy mindketten T betűt írnak az F helyett és két helyen az általuk használt hurkok is azonosak. Ezen kívül az interneten láttam Jásdi Kiss Imre előadását, aki elmondja, hogy bírói, közigazgatási és a gazdasági maffia működik székesfehérvári központtal és a Tigáz Dso, valamint az Eon részvételével és alaposan kifosztják az országot, sőt igazi tömeggyilkosok, természetesen ügyészi segítséggel! Ezúton is köszönöm Jásdi Kiss Imrének, mert nekem is sokat segített az én ügyemben!

Kolontári tömeggyilkosok: http://www.youtube.com/watch?v=fnjnO2vjLCI&feature=player_embedded
A hazánkat kifosztó maffia: http://www.youtube.com/watch?v=be_L7uR9MbA

Az én ügyemet és Jásdi Kiss Imre ügyét Orbán Viktor figyelmébe ajánlom, tekintettel a Btk új tervezetének a társadalom igazságérzetének címszava és a rend helyreállítása, mint cél szempontjából, mintegy nemzeti konzultációnak! Olvastam, hogy Orbán Viktor az alábbiakat nyilatkozta: "kiderül, hogy Magyarországon nincsen semmilyen olyan jogi megoldás a gazdaságban és az alkotmányos rendszerben, amely ne lenne ismert valamelyik másik tagállamban". Ott is így csalnak és lopják el a nemzet kincseit?
Azt is megkérdezném Orbán Viktortól, hogy ha már annyira örökös harcban áll a kommunistákkal, akkor miként lehet az, hogy ma Magyarországon a KISZ vagyon esetében - itt Minda Zoltánra hivatkozom - 23 éven át folytatólagosan közokiratot hamisítanak? Arra is választ kérek és itt a TEMPO párt által felgöngyölített mintegy ezer ügyről van szó, hogy mindegyiknek a vége egy bizonyos Kossuth holding, - amely Minda Zoltán szerint az államhoz köthető - ez is uniós gyakorlat, hogy egy felszámoló cégen keresztül lopják el a nemzeti vagyont, politikusi segítséggel?
Az új Btk.-nál nem lehetne törvénybe iktatni, hogy az alperes ügyészek elmenjenek a tárgyalásokra? Azért ez elég beszédes, hogy a TEMPO esetében mindig üres a másik oldal, szóval az ügyészség folyamatosan akadályozza az igazság kiderítését! Téged ez nem zavar Orbán Viktor?
Egyébként Orbán Viktor, elárulom neked, hogy apám hivatásos katona létére sosem lépett be az MSZMP-be, mint ahogy én sem voltam KISZ titkár. Szólj, ha te is elmondhatod ezt magadról!

Egy idézet a honvédelmi miniszteredtől: A honvédelmi miniszter megjegyezte, hatalmas igazságtalanság, ha egyes állampolgárokat kizárnak "a haza szolgálatából és ezzel együtt a hazából", és ennek fényében még értékesebb, ha mindennek ellenére ezek az emberek védik a hazát. Nekik ugyanis küzdeniük kellett azért, hogy ugyanazokat a szabadságjogokat élvezzék, mint honfitársaik - mutatott rá.
Persze ez nem vonatkozik apámra, mert ő magyar! Tudod Viktor, Csernobil bírálata miatt három hónapig járt a Gyorskocsi utcába. Neked azért elárulom, add át a Hendének, hogy azért csinálták vele ezt, mert elkapta a kapunál a teherautókkal lopó tolvaj feletteseit! Egy hónapot 1968 miatt is ült. Csak dumálni tudsz a többiekkel együtt: azt mondd meg, hogy mi az eredeti neve a Dunavölgyi Szilveszternek meg a Fekete László nevű ávós pribékeknek!

Viktor!
Nem szégyenled magad, hogy a bankár Csányival meccsre és egyéb helyekre jársz, miközben az országban ezrek lesznek öngyilkosok a csaló bankárok miatt és tízezrek válnak egyik napról a másikra hajléktalanná? Mondd csak, mi a problémád Kásler Árpáddal? Miért nem állsz mellé és támogatod a rászorulókat?
Mi van, Gyulán nincs foci csapat?

Pedig nézd csak, a Harag Napja beindul nélküled is!: http://kaslerarpad.hu/?p=1088

Mit szólnál hozzá, ha egyszer olyasmi történne, itt Magyarországon, ami még máshol nem, tudod itt úgyis hamarabb bemutatják az amerikai filmeket, mint kint. Szóval az Orwell 1984 című filmjének a magyaros változata itt jelenne meg nálunk először, ebben a formában, mert bizony a könyvből készült nyugati film, valljuk meg elég gyengécskére sikeredett. Tudod, a könyv egyik legjobb része az, amikor a prolikkal kapcsolatban leírja Orwell, hogy amíg nem ébredtek öntudatra, addig nem lázadhatnak fel, de amíg nem lázadtak fel, addig nem ébredhetnek öntudatra. Lefordítom neked. Ez azt jelenti, hogy a proliknak egyszerre kellene öntudatra ébrednie és fellázadnia! Szóval képzeld el, hogy mivel van pénzetek, ezért megoldható az, hogy egy több százezres nagygyűlést szervezzetek. A szokásos módon, hatalmas színpad rengeteg kivetítő, hangszórók zászlókat lengető emberek tömött soraival. Ekkor aztán önelégült, beteges mosolyoddal az arcodon a színpadra lépsz, hiszen ez az igazi élmény, becsapni és manipulálni az embereket, mert a sok lengető az nem tudja, hogy ez a szertartás a manipuláció szabályai szerinti feszültség oldására szolgál. Amolyan nesze nektek semmi, fogjátok meg jól, lengessetek, éljenezzetek és te fürdesz a népszerűségben.
De. Képzeld el, hogy ekkor váratlan dolog történik és hiába a bájvigyor az arcodon, a mikrofonod néma marad! A színpad irányából egyre erősödő orrfacsaró rohadt narancs bűze lengi be a környéket. A kivetítőkön egy állatkerti, gacsos lábú majom ugrándozik össze-vissza és közben megszólal egy hang: senkit sem hagyunk az út szélén! Ezután hirtelen váltás a képernyőkön és a kilakoltatásokról mutatnak képeket!
Tudod ez olyan, amit te nem láttál személyesen, nem toltad oda a képedet, de itt legalább szembe nézhetsz vele! Most éppen egy 73 éves néni kilakoltatásáról mutatnak jeleneteket, majd hirtelen ismét megjelenik a gacsos lábú majom, immár egy labdával és elkezd majomkodni! Ezután az előzőtől is hangosabban megszólal a hang: senkit sem hagyunk az út szélén! Ismét váltás és az öngyilkosok rokonaival készült interjút mutatnak. Arról beszélnek, hogy miként csapta be őket a bank, hogyan kerültek az utcára és milyen árván, apa vagy anya nélkül élni. Ezután ismét a majom következik, akit éppen megdobáltak naranccsal, de az kitüntető örömmel habzsolja, sőt mivel olyan sokat kapott, hogy már nem tudja megenni, ezért néhányat a fejére pakol, úgy néz ki, mintha narancs koronája lenne. Az emberek rögtön elnevezik Nérónak!
Ezután jön a rémálmod, mert a kivetítőkön a hírháttér szólal meg és pedofil, drogos dolgokról beszélnek a fiúk, sőt még képük is van hozzá!
http://hirhatter.org/orban_bush.htm Többek között ez is, de van olyan is amelyikben azt mondják:mi, öcsi! Ezután ismét a majom következik és a már jól ismert hang: senkit sem hagyunk az út szélén, mondja egyre hangosabban. Hiába, ezek a majmok értenek a fokozáshoz.
Nem tör ki tömeghisztéria, de az emberekben egyszerre támad fel a vágy, hogy a színpadon álló öltönyösnek segítsenek nyakkendőt kötni!
Ezt csak olyan aktuális lázként jellemezném! A történet folytatását a képzeletedre bízom, de az biztos, hogy ezután már csak a végtelenített bécsi keringők szólnak és az emberek saját maguktól stadion alakot vesznek fel, - így már otthonosabban is érezheted magad -, de csak egyetlen rigmus skandálására hajlandók: Hazaáruló! Hazaáruló!

2012.05.29. Gyurkó Tibor Zoltán

Hozzászólások


#11 | spartakusz - 2012. május 31. 06:40:38
Értékelem -

ÉR-TÉK-ELEM

Nézzétek meg ezt a videót ő megmondja jogi professzorok sumákolnak - az állam hatalom erkölcstelen meg stb,

http://komlomedia...gyorggyel/

ha itt nem működik a link - beteszem a gyorsba:

szer.e.tett: spari...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.