Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................
Nézd meg: Az új blog belépő oldala.
..................

Földönkívüliek irányítják Amerikát


Kanada korábbi védelmi minisztere, Paul Hellyer is felszólalt azon az ufóügyi közmeghallgatáson, melyet korábbi amerikai kongresszusi képviselők szerveztek, hogy megvizsgálják „most és minden idők legégetőbb kérdését, vagyis az emberek közt jelen levő füldünkívüliekre vonatkozó bizonyítékokat″ – adta hírül a Huffington Post.

A 89 éves Hellyer szerint nemcsak az biztos, hogy léteznek földönkívüliek, de legalább ketten az amerikai kormánynak dolgoznak. Hellyer elmondta: legalább négy különféle fajba sorolhatók a földönkívüliek, akik más-más csillagrendszerekből érkeztek és elképzelhető, hogy az emberiséggel kapcsolatos terveik is eltérnek. A cikk emlékeztet: 2012-ben megduplázódott a Kanadában látott ufók száma.

Hellyer kitért a további problémákra is: szerinte a második legnagyobb fenyegetés jelenleg a globális felmelegedés, melyet azért nem tudunk megoldani, mert ehelyett az oljaért háborúzunk és végtelenül bugyuta a bank- és pénzügyi rendszerünk.
164995450
Paul Hellyer Fotó: Tony Bock

A volt védelmi miniszter kitért arra is, hogy a Földet egy titkos társaság vezeti, melynek tagjai többek közt a nemzetközi bank- és olajkartell, a titkosszolgálatok, a Bilderberg-csoport és Kanada. A szeptember 11-ei terrortámadás után Hellyer szerint George Bushnak jobban oda kellett volna figyelnie Oszama bin Ládenre, aki pontosan megindokolta a támadást.

Hellyer egyébként korábban Stephen Hawking földönkívüliekkel kapcsolatos kijelentéseire reagálva elmondta: nem feltétlenül kártékonyak, mint ahogy azt a tudós feltételezte. (Hawking szerint elképzelhető, hogy van élet a Földön kívül, de valószínűleg inkább mikroba-méretű formában.)

Hellyer szerint évezredek óta látogatnak a Földre földönkívüliek, nekik köszönhetjük a mikrochipeket és az üvegszálat, melyek az ő lezuhant járműveikből kerültek az emberekhez. Hawkingról elmondta: „Veszélyes ez a beszédmód, nem hittem volna, hogy egy ilyen elismert tudós ilyen ijesztően nyilatkozhat. Szomorú, ahogy ez a nagyhírű szakember félreinformálja az embereket erről a végtelenül fontos kérdésről.″

Hellyer 1967 óta érdeklődik aföldönkívüliek iránt, ekkor avatta fel ugyanis St. Paul városában az első ufó-leszállópályát, melyet azóta is évi 5000 ember látogat meg.

Mint korábban megírtuk, az amerikai légierő ufóleleplező alezredese is elismerte a közelmúltban, hogy maga is a saját szemével látott földönkívülieket (ráadásul miközben a tengerfelszín alatt szerelték az ufóikat), de a munkájából kifolyólag ezeket el kellett kennie, ezért hallgatott évtizedekig.
95773900
Stephen Hawking Fotó: Frederick M. Brown

Mivel Richard French is ugyanezen a ufóügyi közmeghallgatáson mesélte el a történetét, a meghallgatás-sorozat a kortárs ufó-kutatók legfelkapottabb rendezvénye.
Link

Hozzászólások


#21 | jano - 2013. június 06. 18:37:32
A főldönkivüliek le vannak sajnálva. Ez a kanadai hazug fráter. Ezek a szervezetekben mindenhól a zsidók dominálnak. Nem érdekel hogy főldönkivüli zsidó vagy földi zsidó. Nyirjuk ki őket.
A végén még a szar sem büdős.
#22 | Vizilo - 2013. június 06. 19:49:15
Na azt nem tudtam hogy a foldonkivuliek is zdidok ???
#23 | Anonim felhasználó - 2013. június 06. 20:02:51
pedig higgyed el, hogy így van, az egész univerzum a zsidó ufóktól hemzseg. Borzasztó. És!! Itt jön a lényeg: a zsidó ufót onnan lehet megösmerni, hogy kipa alakú (körforma)
#24 | szappan - 2013. június 06. 20:09:25
#25 | Zea - 2013. június 06. 22:49:21
#26 | tiszazugi - 2013. június 07. 05:08:43
Anyumaki édesanyám..... s_*_oh1s_*_francba
#27 | bugajakab - 2013. június 07. 13:27:54
Én nem hiszek az amerikai-zsidóknak,moszat-cia-nak,de viszont hiszek az oroszoknak és Medvegyevnek!
És bizom benne,hogy az oroszok tényleg kitálalnak!
Az oroszoknak sem Tesla csinálta az UFO repülőjüket,amit már annak idején Jelcin és Gorbacsov is látott! Valahonnan vették a technikát,mégpedig valószinű lezuhant idegen űrhajóból.....

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.