Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Földönkívüliek irányítják Amerikát


Kanada korábbi védelmi minisztere, Paul Hellyer is felszólalt azon az ufóügyi közmeghallgatáson, melyet korábbi amerikai kongresszusi képviselők szerveztek, hogy megvizsgálják „most és minden idők legégetőbb kérdését, vagyis az emberek közt jelen levő füldünkívüliekre vonatkozó bizonyítékokat″ – adta hírül a Huffington Post.

A 89 éves Hellyer szerint nemcsak az biztos, hogy léteznek földönkívüliek, de legalább ketten az amerikai kormánynak dolgoznak. Hellyer elmondta: legalább négy különféle fajba sorolhatók a földönkívüliek, akik más-más csillagrendszerekből érkeztek és elképzelhető, hogy az emberiséggel kapcsolatos terveik is eltérnek. A cikk emlékeztet: 2012-ben megduplázódott a Kanadában látott ufók száma.

Hellyer kitért a további problémákra is: szerinte a második legnagyobb fenyegetés jelenleg a globális felmelegedés, melyet azért nem tudunk megoldani, mert ehelyett az oljaért háborúzunk és végtelenül bugyuta a bank- és pénzügyi rendszerünk.
164995450
Paul Hellyer Fotó: Tony Bock

A volt védelmi miniszter kitért arra is, hogy a Földet egy titkos társaság vezeti, melynek tagjai többek közt a nemzetközi bank- és olajkartell, a titkosszolgálatok, a Bilderberg-csoport és Kanada. A szeptember 11-ei terrortámadás után Hellyer szerint George Bushnak jobban oda kellett volna figyelnie Oszama bin Ládenre, aki pontosan megindokolta a támadást.

Hellyer egyébként korábban Stephen Hawking földönkívüliekkel kapcsolatos kijelentéseire reagálva elmondta: nem feltétlenül kártékonyak, mint ahogy azt a tudós feltételezte. (Hawking szerint elképzelhető, hogy van élet a Földön kívül, de valószínűleg inkább mikroba-méretű formában.)

Hellyer szerint évezredek óta látogatnak a Földre földönkívüliek, nekik köszönhetjük a mikrochipeket és az üvegszálat, melyek az ő lezuhant járműveikből kerültek az emberekhez. Hawkingról elmondta: „Veszélyes ez a beszédmód, nem hittem volna, hogy egy ilyen elismert tudós ilyen ijesztően nyilatkozhat. Szomorú, ahogy ez a nagyhírű szakember félreinformálja az embereket erről a végtelenül fontos kérdésről.″

Hellyer 1967 óta érdeklődik aföldönkívüliek iránt, ekkor avatta fel ugyanis St. Paul városában az első ufó-leszállópályát, melyet azóta is évi 5000 ember látogat meg.

Mint korábban megírtuk, az amerikai légierő ufóleleplező alezredese is elismerte a közelmúltban, hogy maga is a saját szemével látott földönkívülieket (ráadásul miközben a tengerfelszín alatt szerelték az ufóikat), de a munkájából kifolyólag ezeket el kellett kennie, ezért hallgatott évtizedekig.
95773900
Stephen Hawking Fotó: Frederick M. Brown

Mivel Richard French is ugyanezen a ufóügyi közmeghallgatáson mesélte el a történetét, a meghallgatás-sorozat a kortárs ufó-kutatók legfelkapottabb rendezvénye.
Link

Hozzászólások


#11 | apacuka11 - 2013. június 06. 16:09:49
Én egy R2 D2-(Artu Ditu) dobtam ki majjjnem a minap...Centrifugának híjjtuk, míg üzemelt...Most meg
ES2-TA2 (ESővizes-TArtály)s_*_kac
#12 | Athos - 2013. június 06. 16:16:48
**** bevandorlok lenyulnak minden munkat
mi lessz a földiekkel ha az ufok kapnak minden melot
#13 | Tim - 2013. június 06. 16:21:53
Egyik ismerősöm egy hárommellű ufólányra vágyik.
#14 | atya - 2013. június 06. 16:24:50
Nem is :|
#15 | Tim - 2013. június 06. 16:33:56
Nem rád értettem atya, azt akartam írni, hogy egy gyík ismerősöm!
#16 | DonCaruso - 2013. június 06. 16:53:16
Csak Amerikát? Ha Magyarországon vagyok annyi gyanús figurát látok.... föleg ha kinyítják a szájukat rögtön más bolygóról jötteknek tartom öket! :D
#17 | Entheo Mitiok - 2013. június 06. 17:02:51
"Sajnos" nagyon beleillik (bele-Illig) a képbe, hogy nem emberek. Mindenki tudja, érzi, hogy az a faj, vagy mi, ami a világ torkán ül, nem emberi értékrenddel bír és kicsinálnak bennünket, ha hagyjuk. Így meg aztán hóót mindegy, hogy Illuminatinak, Bilderbergnek, Rockefellernek, vagy Anumakinak, vagy kicsi zöldeknek nevezzük őket. Nyakon kell csűrni azokat, akik miatt itt tartunk egy böszme nagy lapáttal - hirtelen és egyszerre -, oszt jónapot...
#18 | Kore - 2013. június 06. 17:13:46
Imre,
Egyszer már készíthetne valaki helikopáteres felvételeket, mert nem látni, mi van a felső harmadban a vörös sávban, sajnos...
s_*_hol
#19 | Kedvesi - 2013. június 06. 17:32:06
Persze.................... és a zsidóknak megint semmihez semmi köze, és ők semmiről nem tehetnek, annyira unalmasak már ezek a kibúvók.
#20 | enid - 2013. június 06. 18:03:30
Most ebbe az lenne a vicc, hogyha ok "felfednek" a zi-gazot es kiderulne, hogy mi vagyunk az alienek. Tehat Hitler volt a foalien ausvicc meg a bazis. Ahol meg akarta semmisiteni a kivalasztott nep szerencsetlen tagjait, az emberiseg kremjet a zi-gazokat s_*_kac

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.