Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Bel√ľl t√°gasabb!


Meleg szike, √©les a hideget h√Ľv√∂sen v√°gja, s ha kibuggyan a r√≥zsasz√≠n h√ļs, a v√©rt egyre csak k√≠v√°nja ontani, mi rossz volt, bontani, mi elhalt, mi b√Ľzlik metszeni, de mert f√°j, nem fog ez tetszeni. K√©ssel √∂lnek egyre-m√°sra, rontanak fegyverrel egym√°sra √ľv√∂ltve a a csendes gyilkosok. Olvastad? Hallottad? L√°ttad? Ezt most l√Ķtt√©k le, azt most sz√ļrt√°k h√°tba. A „valami” m√°r itt van k√∂zt√ľnk. Bele√ľtk√∂zt√ľnk. Hi√°ba a man√Ķver, az orrneh√©z t√ļls√ļly ballasztot k√©pez √©s ha az orr neh√©z, a tat hi√°ba f√©kez, az √Ķr a haj√≥t nekiveri a j√©ghez.

Mondhatn√°m sz√°zszor is, mint mondok, de sz√°z sz√≥nak se hossza se v√©ge, aki nem tud cs√ļszni, az ne menjen a j√©gre!

A h√≠rek lassan be√©rtek „benn√ľnket”, de m√≠g a h√≠rolvas√≥k be√©rnek, addig mi t√ļl√©r√ľnk, ha t√ļl√©l√ľnk.

Kulcsokat kerestek? Ne legyetek restek! Kaptok, ha matattok! Szavakat.

Korrupció
b√Ľn√∂z√©s
maffia
bev√°ndorl√°s
terrorizmus
h√°bor√ļ
klímaváltozás
vall√°s
bankok és a pénz
fegyverkezés
atom
melegek és a hideg
kisebbség
zsidó, cigány
emberi jogok
bíróság
rend√Ķrs√©g
t√°rgyal√°s
ítélet
leváltás, átszervezés


√Čs szinte k√©sz a m√Ľsor, mert ma ekkora sz√≥kinccsel mindent el lehet mondani, ami a vil√°gban zajlik, de meg√©rteni csak az k√©pes, aki nem szavakat olvas, hanem jelent√©-s√ľket a m√©dia-zagyvas√°gra √©s √°tl√°t a szita – √©s ker√©kk√∂t√Ķk√∂n.

Napl√≥zni szinte felesleges a napi b√Ľn√∂z√©s-list√°t, mert a t√©ma val√≥ban az utc√°n hever √©s mindenkit zaklatnak, bosszantanak direkt. Tank√∂nyvet akarsz, akkor fizess most! Mi√©rt most? Mert K√∂v√©r kez√©be ker√ľlt a „hivatalos pap√≠rok, receptek, nyomtatv√°nyok...√©s t√°n a tank√∂nyv-nyomd√°szat” is? Igen, van erre es√©ly, √©ppen tegnap kaptam inf√≥t, hogy K√∂v√©r nem Laci-fac√°zik, mert imm√°r maffia-rendbe szedte ezt a ter√ľletet...de gondolom nem egyed√ľl szervezeti ezt a √∂k√∂rt b√Ľn√∂z√Ķi k√∂rt √Ķ √©s nem is v√©letlen√ľl √©ppen √Ķ lett gy megcs√≠pve Oszi!

L√°z√°r meg a gy√≥gyszerbizniszben is √©rdekelt, ha igazak a h√≠rek, m√°rpedig az Inform√°ci√≥s Hivatal marh√°ra agyonk√©pzelt vezet√Ķje ha felemeli a telefonkagyl√≥t, akkor valahol kibuggyan a WC-kagyl√≥b√≥l a korrupci√≥. Vit√°zni nem nagyon mernek vele, agyonl√Ķni meg ( ami m√°r r√©gen kij√°rt volna neki egy demokratikus tark√≥simogat√°sk√©ppen) a civil kur√°zsib√≥l nem futja, √≠gy meg kell v√°rni a r√∂gt√∂n√≠t√©l√Ķ-sz√©keket, de legal√°bbis a stokit, mit ki lehet r√ļgni a l√°ba al√≥l, had l√≥gjon szabadon!
Szinte csak maffia-pilip-lop√°s, csal√°s √©s hazugs√°gr√≥l olvasni, hallani √©s l√°tni √©s rem√©nykelt√Ķ, hogy egyszerre csavarj√°k a bajsz√°t a nyugd√≠jasoknak, a banki hitelteleneknek, a de√°koknak, sz√ľl√Ķknek, kisgyereket b√°ntalmazni √©ppen nem is k√©sz√ľl√Ķknek, szervet cser√©lni, adom√°nyozni nem akar√≥knak, k√≥rh√°zi elhullani k√©sz√ľl√Ķknek, do-h√°nyni k√©nyszer√ľl√Ķknek, orvosoknak, ment√Ķs√∂knek, t√Ľznem√°ll√≥ ruh√°ban t√ľzelni k√©nyszer√≠tett v√≠zzel-olt√≥knak, rend√Ķrboh√≥ckod√≥ droid-n√∂vend√©keknek, akik egyre gyakrabban fognak els√ľlni √©s kilakoltatottaknak, mnkav√°lla-l√≥v√°tetteknek √©s mindenki √°snak, akinek a csip√°ja egyre csak cs√≠pi a szem√©t polikus zsid√≥-cig√°ny handa-banda √©s √∂k√∂lbe szorul a gyomra, ha megl√°t egyet √©s arra gondol, hogy miel√Ķtt el kell innen v√©gleg menni, v√©g√ľl v√°g egy torkot el, mib√Ķl hazugs√°g √©s „√≥magyar h√©ber” sz√≥lamok sz√≥ltak...√©s ez mind √≠gy kell legyen..., balh√© erd√Ķn, v√∂lgy√∂n, hegyen, hat√°roK√≥hn bel√ľl √©s t√ļl, a h√°bor√ļs el√Ķk√©-sz√ľletik az √≠g√©ret-vaj√ļd√≥ hegyek.

Ki nem √©rzi ezt m√©g? Az √ļj vil√°g a k√°oszb√≥l sz√ľletik, s m√≠g vaj√ļdnak a vaj√°kosok, addig se feledd... a java m√©g h√°tra van!

HozzŠszůlŠsok


#41 | albikor - 2013. jķlius 03. 12:04:03
Ok, akkor vegy√ľk azt, amikor kigan√©zod az √≥lat.
El√Ķsz√∂r bem√©sz az olba, √©s k√∂r√ľln√©zel. Ha el√©g j√≥ a l√°t√°sod, akkor megl√°tod milyen munk√°k vannak az √≥lban. (Volt, hogynem l√°ttam mega munk√°t, pl olyan kedvem volt az√©rt. Az is egy magasabb szint, ha megl√°tod a munk√°t.)
Ha megl√°ttad a munk√°t, akkor j√∂nni kell egy olyan gondolatnak, hogy meg kell csin√°lni. Ahhoz hogy meg tudjad csin√°lni, lenni kell k√©pess√©gednek is hozz√°, √©s tudatoss√°godnak, amib√Ķl j√∂n a tud√°sod, hogy mit hogy csin√°lj. A v√©g√©n egyszer√Ľen csak megcsin√°lod, √©s kiviszed a gan√©jt.
Mint látod, vagy már annyira tudatos, hogy észrevetted azt, hogy ki kell takarítanod az országot. Ha nem jön olyan gondolatod, hogy milyennek is kell lennie, az országnak, vagyis az ólnak, akkor ne ki se állj, mert nincs elég tudásod hozzá. ha azt is tudod, hogy kell kitakarítani, akkor nekiállhatsz rendbe tenni az országot.
Az eddigi t√∂rt√©nelm√ľnkb√Ķl azt l√°ttam, hogy addig semmi sem t√∂rt√©nt, am√≠g a kir√°ly, vagya vez√©rl√Ķ fejedelem, m√°sk√©nt az orsz√°g ir√°ny√≠t√≥ja el nem ind√≠totta a folyamatot. √ē tudta, mikor vannak k√©sz az emberek, hogya munk√°t el lehet v√©gezni. addig tuningolom magam, √©s mindent megragadok, hogy mire, sz√≥l a munka vezet√Ķje, mert az mundig van, hogy meg legyen a k√©pess√©gem a sz√ľks√©ges munk√°hoz.
azt is megn√©zheted a t√∂rt√©nelm√ľnkb√Ķl, hogy amikor valakik elind√≠tottak valami rendberak√°st, akkor mindig volt m√∂g√∂tte olyan er√Ķk, amely az eg√©szet f√©lresiklatt√°k, √©s a legt√∂bb esetben √∂r√ľltek a magyarok, hogy nem lett rosszabb a helyzet√ľk. Nost annyira √©les a helyzet, hogy √©n megv√°rom a leend√Ķ kir√°lyt, m√≠g sz√≥l, mert b√°rmilyen l√©p√©s, azt eredm√©nyezi, hogy rosszabb lesz a helyzet√ľnk, √©s szerencse, ha meg√ļssz√ľk ember√°ltdozat n√©lk√ľl. Azt is tudom, hogy a leend√Ķ kir√°ly el fog j√∂nni, √©s k√©rem is, hogy j√∂jj√∂n el, mert mint mondtam, a gondolat kell hozz√°. Ha nem k√©rn√©m, nem j√∂nne el, √©s valami h√ľlyes√©g lenne helyette.
B√°rmelyik munk√°dat, ha megn√©zed, √©s megfigyeled, hogy v√©gzed, t√∂k√©letesen meg tudod √°llap√≠tani, mit hogy kell csin√°lni az orsz√°gban is, √©s ha csoportban dolgozol, akkor is tudod, ha magyar vagy, mi a szereped az adott csoportban. Ha a figyelmed mindig azon van, amit csin√°lsz, biztos nem fogsz hib√°zni, f√Ķleg, ha a bels√Ķddel meg van a kapcsolatod.
√Čpp tegnap n√©ztem meg aal√°bbi vide√≥t, √©s eg√©sz j√≥l elmondja, a magyar kir√°lyr√≥l amit √©rdemes tudni.
https://www.youtu...5ao8_uj3UM
Ha ehhez m√©g hozz√°teszed, hogy olyan hat√°sa lesz a magyar kir√°ly fel√©bred√©s√©nek √©s a magyarok fel√©bred√©s√©nek a f√∂ld√∂n, hogy a galaxisunkra, is nagy hat√°ssal lesz. am√ļgy az is benne van a vide√≥ban, hogy a magyaroknak mi a dolguk. A magyarok lesznek a galaxisunk ir√°ny√≠t√≥i. Ehhez mindenk√©pp sz√ľks√©g van a bels√Ķddel t√∂rt√©n√Ķ kommunik√°ci√≥d megl√©t√©hez.
Akkora a tét, hogy el sem tudjátok képzelni.
Egy kis j√≥l√©t√©rt, amely muland√≥, nem leheted meg, hogy az√©rt mert m√°sok felspannoltak, neki m√©sz a falnak, mert √ļgy is nagy koppan√°s lesz bel√Ķle. a bels√Ķdben ott vannak a v√°laszok, √©s ott van, mikor mit kell tenned, mert csak ott j√∂hetsz r√°, ha kibontod, √©s √≠gy helyrerakod magad.
Ha elj√∂n az id√Ķ, akkor meg le ne maradj, b√°r nem fogsz, ha van a bels√Ķddel kapcsolatod.
#42 | postaimre - 2013. jķlius 03. 12:13:23
Albi, elfogyott a gyom?

Augiasz ist√°l√≥j√°r√≥l hallott√°l m√°r? Aki beteszi a l√°b√°t, nem csak a csimm√°ja lesz szarkal√°bas, hanem nyakig. Erre egy szimpla vasvella, lap√°t nem elegend√Ķ.
Ez a "magyar kir√°ly" k√©rd√©sk√∂rt meg hagyhatn√°d a fen√©be..mert ugye "ha fel√©bred"...mert ugye a kir√°ly az aluszk√°l, am√≠g a n√©pe meg senyved. √Ėl√©g baj van ann√°l a kir√°lyn√°l √©s biztos lehetsz benne, hogy nem √Ķ az √°sz. Mondtam m√°r, hogy ezt a r√©szt a mesek√∂nyveknek hagyd meg!
#43 | magyarnabob - 2013. jķlius 03. 13:35:02
Albikor !

Alapvet√Ķen igazad van, amikor a kimondott sz√≥, le√≠rt gondolat teremt√Ķ erej√©re figyelmeztetsz.
Persze tudj√°k ezt itt a honlapon is, hiszen az eg√©sz arr√≥l sz√≥l, hogy a szavak erej√©vel pr√≥b√°lja Imre √©s m√°sok az emberek figyelm√©t valamire ir√°ny√≠tani √©s el√©rni, hogy ezen kereszt√ľl v√°ltoz√°s legyen.
√Ām a szavak ereje nagyon korl√°tozott √©s olyan form√°n ahogyan Te gondolod a teremt√Ķ er√Ķt, olyan form√°n gyakorlatilag nem is m√Ľk√∂dik ( f√ľggetlen√ľl a nyelvt√Ķl).

Van egy p√°r fura elk√©pzel√©s arr√≥l, hogy k√ľl√∂nb√∂z√Ķ eszk√∂z√∂kkel hogyan befoly√°solhat√≥k a vil√°gunk t√∂rt√©n√©sei √©s alkot√≥i. P√©ld√°ul vannak, akik v√©lem√©nye szerint az Om ( vagy valami m√°s) z√ľmm√∂gtet√©s√©re t√∂rt√©nnek dolgok, vagy ment√°lis k√©palkot√°ssal az elm√©ben l√©tre kell hozni a k√≠v√°nt √°llapot k√©p√©t (vizualiz√°lni), vagy sokkicsipiramisb√≥l √°ll√≥ korongok energi√°j√°t √°t√°ramoltatni magadon, hogy meggy√≥gyulj, vagy var√°zsp√°lc√°val nyulat el√Ķvar√°zsolni egy cilinderb√Ķl, vagy belel√Ķni a zsizsiket a Dun√°ba, hogy a t√°rsadalom meggy√≥gyuljon, vagy √©ppen fel√°ldozni magunkat a kereszten, hogy az emberis√©g megjavuljon.

Mindezek a ceremoni√°lis m√°gia t√°rgyk√∂r√©be tartoznak ( √©s a fizikai univerzum l√©nyeg√©ben m√°r csak ebb√Ķl √°ll), amely t√°rgyk√∂r alap axi√≥m√°ja, hogy a cerem√≥nia k√∂zvetlen √©s egyetlen funkci√≥ja nem az a csek√©ly v√°ltoz√°s, ami a fizikai univerzum keret√©n bel√ľl t√∂rt√©nik, hanem az, ami a l√©nyek MAG-j√°ban, ( legink√°bb a saj√°tod, de a m√°sok) szellem√©ben k√∂zben l√©trej√∂n.

A teremt√©s a MAG, a Szellem attrib√ļtuma.
A vil√°got az isten teremtette √°ll√≠t√°s annyiban igaz, hogy az anyagi univerzum forr√°sa a Szellem, mondhatn√°m az eny√©m, a ti√©d √©s mindenki m√°s√©, √©s fel kell ismerni, hogy az Egy Isteni Teremt√Ķ mint fogalmi alkot√°s m√°r egy sokszoros hib√°z√°s eredm√©nye, a kvantifik√°ci√≥, az egy vagy t√∂bb csak az anyagi vil√°gban √©rv√©nyes√ľl, a Szellem legfeljebb sok elk√ľl√∂n√ľlt n√©z√Ķpontot vesz fel az egyes l√©nyekben.

De m√©g ennek az elk√ľl√∂n√ľlt √©rz√©kel√Ķ egys√©gnek is meg volt az eg√©szre jellemz√Ķ teremt√Ķ ereje, mindaddig, am√≠g ez a teremt√Ķ er√Ķ csaknem null√°ra, a mai szintre hanyatlott legt√∂bb√ľnkben. A l√©nyek szellemi erej√©nek serkent√©s√©re, fel√©leszt√©s√©re, koncentr√°l√°s√°ra val√≥k a ceremoni√°lis m√°gia cerem√≥ni√°i. Persze a legt√∂bb cerem√≥nia is m√°r annyira degrad√°l√≥dott, hogy szinte semmif√©le m√°gikus ereje nincs, p√©ld√°nak ok√°√©rt a paraszt k√©nytelen m√°r f√∂ldet t√ļrni, magot vetni, aratni √©s sz√ľretelni, hogy kenyere √©s bora legyen, pedig volt m√°r a keny√©r szapor√≠t√°snak √©s a bor k√©sz√≠t√©snek sokkal egyszer√Ľbb cerem√≥ni√°ja is :)
K√∂nny√Ľ ebben nem hinni, k√ľl√∂n√∂sen azoknak, akikben a Szellem ereje annyira lehanyatlott, hogy m√°r csak tiszt√°n degrad√°lt materialista cerem√≥ni√°kat v√©geznek.
A szellemi er√Ķ hanyatl√°sa m√°r csaknem kiz√°rja, hogy k√∂zvetlen v√°ltoz√°st lehessen tenni a fizikai univerzumban, a k√∂zvetett v√°ltoz√°sokra pedig a szellemnek k√©t eszk√∂ze van, ez pedig a gondolat √©s az √©rzelem. Ahhoz, hogy a Szellem a saj√°t hordoz√≥ test√©t r√°vegye valamire, gondolatokat √©s √©rzelmeket kell gener√°lnia, ami hat√°s√°ra a test a megfelel√Ķ mozdulatokat megteszi. Az er√Ķ hanyatl√°s√°val ez sem mindig siker√ľl, √©s a sikeres √©s sikertelen cerem√≥ni√°k mint√°inak meg√Ķrz√©s√©vel pr√≥b√°lja a kontrollt fokozni √©s sikeresebb√© tenni. √Ām a sikeres √©s sikertelen mint√°k automatizmust, g√©pezetet k√©peznek, amelyet sokkal ink√°bb kontroll√°l m√°r a k√ľls√Ķ k√∂rnyezeti inger, mint maga a bels√Ķ Szellem.
Ez a hanyatl√°sunk legalja, itt tartunk most.
Hi√°ba pr√≥b√°l m√°r a n√©z√Ķpontba elk√ľl√∂n√ľlt Szellem kontrollt gyakorolni gondolatokkal √©s √©rzelmekkel √∂nmaga g√©pezeteire √©s a k√∂zvetlen k√∂rnyezet√©re , ez nagyon gyeng√©n siker√ľl, mint ahogyan el√©gg√© neh√©zkes egyik l√©nynek a m√°sik l√©ny automatizmusait befoly√°solni saj√°t gondolatainak √©s √©rz√©seinek ceremoni√°lis kifejez√©s√©vel.
Itt tartunk ma, hatalmas √©s merev oktat√°si rendszerrel √©s a m√©dia elk√©peszt√Ķ k√©p-hang-sz√≥ √∂z√∂n√©vel pr√≥b√°ljuk a t√∂bbiekben az uralkod√≥ csoportnak megfelel√Ķ viselked√©s - mint√°kat domin√°nss√° tenni illetve ezt befoly√°solni.

A hanyatl√°s oka : a teremt√©sben val√≥ r√©szv√©tel felel√Ķss√©g√©nek a fel nem v√°llal√°sa. Annak a gondolatnak a megteremt√©se, hogy nem minden j√≥, hanem van rossz is, √©s annak az √©rz√©snek a megteremt√©se, hogy a rossz az kellemetlen. Hogy a legt√∂bb j√≥ a legt√∂bb l√©nynek az, amit k√∂vetni kell, mint strat√©gi√°t √©s taktik√°t, √©s ez term√©szetszer√Ľleg a n√©z√Ķpontok elt√©r√Ķs√©ge miatt nem is siker√ľlhet. Hogy tudunk v√©tkezni √©s megb√°n√°st kell √©rezni.
Hát sokkal jobb inkább nem tudomást venni arról, hogy ezeket okoztuk, jobb ezeket elfelejteni, memóriánkba elfalazni, a tudat szintje alá tolni.
S g√©pezeteink gondoskodnak a feled√©kenys√©gr√Ķl, ebben az √©letben r√©szlegesen, el√Ķz√Ķ √©leteinkkel kapcsolatban pedig teljess√©ggel.
Mi a ki√ļt. A felel√Ķss√©get k√∂zvetlen√ľl nem tudod felv√°llalni, nincs m√°r ehhez elegend√Ķ szellemi er√Ķd. A legt√∂bb (szinte minden) haszn√°lt cerem√≥nia a g√©pezetedet er√Ķs√≠ti √©s nem a szellemi er√Ķdet. A cerem√≥nia haszn√°lat ugyanis √∂nmaga a kudarc, ami el√Ķl menek√ľlni kell. Min√©l er√Ķsebb a haszn√°lt cerem√≥nia, ann√°l jobban lefel√© visz a leh√ļz√≥ √∂rv√©nybe. Kifoszthatunk embereket, orsz√°gokat a kamat eszk√∂z√©vel, lebomb√°zhatunk egy orsz√°got, belel√Ķhet√ľnk minden nemk√≠v√°natos szem√©lyt a Dun√°ba, de ezek olyan er√Ķteljesen kudarcos cerem√≥ni√°k, hogy hat√°suk a Szellemre sokkal f√©lelmetesebben rombol√≥k, minthogy valami kicsi anyagi eredm√©ny keletkezzen.
Persze a cerem√≥ni√°kat nem tudod n√©lk√ľl√∂zni, hiszen a teljes anyagi univerzumunk √©s benne minden √©let is puszt√°n cerem√≥nia. Vagy m√°sk√©ppen fogalmazva : j√°t√©k, j√°tszma, sz√≠nh√°z.
Semmi baj nincs a cerem√≥ni√°kkal, csak annyi, hogy g√©pezeteik a tudat f√∂l√© n√Ķttek.
M√°r az is sokat seg√≠t, ha felfogod, itt val√≥ban cerem√≥ni√°r√≥l, j√°t√©kr√≥l van sz√≥. √Čs mivel a dolog a cerem√≥ni√°k szintj√©n az√©rt nem valami komoly, k√∂nnyebben haladhatsz azon az √ļton, hogy visszanyerd uralmad a g√©pezeteid felett √©s fel tudd v√°llalni okoz√≥s√°god, felel√Ķss√©ged, tud√≥s√°god a cerem√≥ni√°k, j√°t√©kok egyre nagyobb ter√ľletein. Mert J√°t√©kos vagy nem pedig b√°bu.

Ui : a kir√°lyra v√°rakoz√°s vagy net√°n J√©zus √ļjra elj√∂vetel√©re vagy b√°rki m√°sra, b√°rki m√°s tett√©re, nos ez az okoz√≥s√°godr√≥l val√≥ lemond√°s min√Ķs√≠tett esete. Persze v√°rhatsz egy magadn√°l er√Ķsebb okoz√≥ra, √©s ak√°r t√ľk√∂r el√Ķtt is elmondhatod hogy v√°rsz r√°, akkor sem fog tudni egyetlen vezet√Ķ sem sikert el√©rni, ha nincsenek „el√©gg√© okoz√≥” emberek, akik effekt√≠ve sikerre viszik az √ľgy√©t.
Tudod, m√°r J√©zus megmondta, hogy nem az jut be a mennyek orsz√°g√°ba, aki az isten nev√©t mantr√°zza, vagy hit√©t bizonygatja. Amely hit egy√©bk√©nt ha t√©nyleg meg van, akkor m√©g a hegy is beomlik a t√≥ba, meg mindenf√©le k√ľl√∂nb dolgok is t√∂rt√©nhetnek.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.