Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Jajj, csak politikus ne legyen!


Mi legyen a gyerek? Katona? Munkanélküli? Ringyó...és persze a lista végén a politikus...?
Sok mindent szeretnének a gyekeiknek az amerikai szülõk, de ezek között egyértelmûen nem szerepel a politikai karrier – derült ki a Gallup egy, idén júniusban végzett felmérésébõl. A Huffington Post cikke szerint a válaszadók 61 százaléka jelölte meg „a jesszusom, csak azt ne" opciót, amikor arról faggatták, szeretné-e, hogy gyermeke politikus legyen.

A politikuskarrier elutasításában némi különbség volt a demokraták és a republikánusok között, ez utóbbi csoport akarta ugyanis legkevésbé, hogy a gyereke politikus legyen. A fiúgyerekeket mindkét politikai tábor inkább küldené politikusi pályára, mint a lányokat.

A felmérés szerint a nem fehér szülõk szeretnék a leginkább politikusként látni az utódaikat. A nem fehér válaszadók több mint 40 százaléka ajánlaná a politikusi karriert a gyerekének, míg a fehéreknél ez az arány 20 százalék körüli.

A felmérést végzõ Gallup intézet szerint a politikus szakma hagyományosan alacsony presztízsû az Egyesült Államokban. A szülõk sokkal inkább szeretnék, hogy a gyerekeikbõl orvos vagy valamilyen technológiai képzettséggel rendelkezõ ember váljon, de az is szívesebben képzelik el, hogy jogász lesz a gyermek, csak politikus ne legyen.
Link

Hozzszlsok


#1 | mezesmozes - 2013. jlius 06. 10:06:20
Nálunk inkább fordítva van: mindenki politikus akar már lenni, lehetõleg képviselõ: munka- és felelõsség-mentes út a vagyonszerzés felé..
#2 | 9323 - 2013. jlius 06. 10:46:15
Mózes!
Tessék pontosítani, hogy Magyarországon minden zsidó politikus, vagy bankár akar lenni. Esetleg "menedzser". Csak dolgozni ne kelljen!
Az emberek nem szeretik itt egyiket sem.
#3 | mezesmozes - 2013. jlius 06. 10:53:46
9323, pontosítva: nem minden zsidó és a nem-zsidók jelentõs része.. a legtöbb magyar zsidónak (zsidó magyarnak) ugyanis (még) van jól fizetõ állása (orvos, mérnök, "menedzser", vállalkozó..) s ezért kevésbé álmodozik politikai karierrõl.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.