Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Sólyommá válik a Malév


Aha, ezt "k√ľlf√∂ldi√ľl" hogyan ejtik ki? Shalom? √Črtve! Piros-feh√©r-z√∂ld lesz a fest√©se, S√≥lyom lesz a neve az √ļj hazai l√©git√°rsas√°gnak - √≠rja a Magyar Nemzet.

A lap szerint hamarosan z√°szl√≥t bont a r√©g√≥ta v√°rt Mal√©v-ut√≥d, az √ļj nemzeti l√©git√°rsas√°g. C√©gb√≠r√≥s√°gi adatok szerint j√ļnius 13-t√≥l hat√°lyos a S√≥lyom Hungarian Airways Kft. v√°ltoz√°sbejelent√©se. A c√©g k√©pvisel√Ķje V√°g√≥ J√≥zsef, aki kor√°bban a Nemzeti K√∂zleked√©si Hat√≥s√°g L√©gik√∂zleked√©si Igazgat√≥s√°g√°nak igazgat√≥ja volt.

A Magyar Nemzet inform√°ci√≥i szerint a S√≥lyom m√∂g√∂tt √°ll√≥ "k√∂zel-keleti kisebbs√©gi befektet√Ķk" seg√≠ts√©g√©vel m√°r augusztusban megindulhatnak a j√°ratok eur√≥pai √©s k√∂zel-keleti c√©l√°llom√°sokra. A c√©g kezdetben hatg√©pes flott√°val kezdi meg tev√©kenys√©g√©t, de a tervek szerint 2017-re √∂tven g√©pe rep√ľl majd.

A flotta √©rt√©ke megk√∂zel√≠ti a n√©gymilli√°rd eur√≥t. Az els√Ķ √©vben 700 munkat√°rsat vesznek fel, h√°rom √©v alatt a l√©tsz√°m el√©rheti a h√°romezret - k√∂z√∂lt√©k a Magyar Nemzet forr√°sai. J√∂v√Ķre el k√≠v√°nj√°k √©rni a tavaly febru√°rban √∂sszeomlott Mal√©v utasforgalm√°t, azaz a h√°rommilli√≥t, 2017-re pedig m√°r nyolcmilli√≥s sz√°m √°ll a tervekben. A S√≥lyom nem a fapadosok versenyt√°rsa k√≠v√°n lenni, a pr√©mium kateg√≥ri√°ban versenyezne.

A politika is r√°sz√°llt

Az MSZP szerint nagyon s√ļlyos √°rat fizet az orsz√°g az√©rt, hogy az Orb√°n-korm√°ny cs√Ķdbe vitte a Mal√©vet, a p√°rt arra sz√≥l√≠totta fel a minisztereln√∂k√∂t, hogy ne g√°zt√°rol√≥kat v√°s√°roljon, hanem ind√≠tsa √ļjra a l√©git√°rsas√°got. A szocialist√°k szerint a l√©git√°rsas√°g hi√°nya a nemzetgazdas√°gnak, a f√Ķv√°rosnak, a vend√©gl√°t√≥helyeknek, a c√©g egykori dolgoz√≥inak √©s a szakmai besz√°ll√≠t√≥inak, valamint a nemzet √∂nbecs√ľl√©s√©nek is s√ļlyos vesztes√©get okozott. Ha az Orb√°n-korm√°ny elmulasztja ezt a l√©p√©st, az MSZP 2014-ben, a v√°laszt√°sokat k√∂vet√Ķen √ļjraind√≠tan√° a Mal√©vet.

A Fidesz szerint viszont a "Gyurcs√°ny-Bajnai-korm√°nyok √°st√°k meg a Mal√©v s√≠rj√°t". Kocsis M√°t√© kommunik√°ci√≥s igazgat√≥ ezt akkor mondta, amikor az Orsz√°ggy√Ľl√©s elfogadta a Mal√©v √©s a Budapest Airport privatiz√°ci√≥j√°t, valamint a l√©git√°rsas√°g vissza√°llamos√≠t√°s√°nak k√∂r√ľlm√©nyeit √©s fizet√©sk√©ptelens√©g√©nek okait vizsg√°l√≥ parlamenti bizotts√°g jelent√©s√©t. A fideszes politikus szerint a magyar l√©git√°rsas√°got "tudatosan v√©reztett√©k ki", azzal, hogy "k√©ts√©ges √©s tisztess√©gtelen privatiz√°ci√≥t hajtottak v√©gre szocialista √ľzleti k√∂r√∂k jav√°ra, majd 127-szeres √°ron vett√©k vissza, mint amennyi√©rt privatiz√°lt√°k".
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | tour - 2013. jķlius 06. 15:33:38
Holdas, biztos, hogy URU-Solyma-Judapest is n√©z√Ķpont volt.
Az "átköltözésnek" a sólyom lett a szimbolikája és illeszkedik a királyi, császári történetbe.

"A Turul-s√≥lyom egy magasabb rend√Ľ l√°t√°sm√≥dot szimboliz√°l. II. Andr√°s t√°ltoskir√°ly a M√°tra erdej√©ben gyakran vad√°szott gy√∂ny√∂r√Ľ sz√©p s√≥lyommadar√°val. A s√≥lyom volt a kir√°lytotemmadara. A magyar kir√°ly r√©v√ľl√©s k√∂zben s√≥lyom szem√©vel l√°tja a vil√°got."
√Čs a mindent l√°t√≥ szem stb...
Lényeg, hogy mindent ellopnak a szemetek.

Majd el√Ķhozakodnak a m√ļlttal, hogy k√∂z√∂s stb... √©s az els√Ķ j√°rat megy is majd URU-Solym√°ba √©s vissza Judapest...
√Āh, NEM √≠rom tov√°bb!
Rohadtul elegem van!
#12 | Holdas - 2013. jķlius 06. 15:53:28
A farkas b√°r√°nyb√Ķrbe b√ļjt nagyon sokan szidj√°k ezen az oldalon is a birk√°kat hogy,m√©g alszanak,nem √©bredtek fel ugyan minek a pecs√©teket csak a birk√°k nyithatj√°k fel √©s addig j√≥ m√©g alszanak addig nincs apokalipszis. Ezt j√≥ lenne √©szbe v√©sni ink√°bb ahasv√©rust szabad√≠ts√°tok fel .
#13 | GERRY - 2013. jķlius 06. 18:18:07
Kit kell felébreszteni vagyis kiszabadítani akinek a hasa véres? (vagy rosszul értem és hasi vírusa van?)

El√∂sz√∂r is a n√©met nyelvter√ľleten √©l√∂k ki se tudj√°k mondani a nevet, t√∂l√ľk ez √≠gy hangzik:

Soolijom - k√∂zben belet√∂rik a nyelv√ľk.

...r√∂vid id√∂n bel√ľl marad a soolom abb√∂l az els√∂ hossz√ļ √≥-b√≥l pedig kialakul a n√©ma h-val a "sh" azaz a shalom...

Na ezért nem "veréb" légitársaság.s_*_neem

...no jó, csak viccelek! vagy nem is?
#14 | kincses - 2013. jķlius 06. 18:41:39
http://viooz.co/m...-1987.html - al els√Ķ n√©h√°ny perc a fontos: nem f√©kez√ľnk senki kedv√©√©rt...
#15 | Holdas - 2013. jķlius 06. 19:07:54
Róla beszéltem http://ujszo.com/...-legendaja
#16 | mezesmozes - 2013. jķlius 06. 20:14:50
Gerry, ezért valszeg nem is "sólyom" lesz a madárka neve, hanem "falcon". Van már egy fapados jordán "Royal Falcon", most ennek a madárkának lesz luxus változata is.
#17 | lapaj55 - 2013. jķlius 06. 21:59:00
Vagy pedig valahol a nagyvilágon létrejön egy deficites légitársulat, melynek neve kb. HIERO vagy JERU vagy URU lesz, majd mielött csödbe jutna, a munkahelyek stb stb megmentése végett fuzionál a Sólyommal, és letrejön a HIERO-SOLYOM vagy JERU-SOLYOM légitársulat..s_*_kukk
Annak jelképe a turul, mely menórát tart a karmaiban..:o
#18 | Kedvesi - 2013. jķlius 07. 10:38:12
Tour. Az meg hatalmas beruh√°z√°s lenne, mert a mell√©kvonalak olyan √°llapotban vannak n√©hol, hogy 10-20-as lass√≠t√≥k vannak, katonai strat√©gia szerint, az √∂sszes vas√ļti-vonal fontos lenne, de m√©g a f√Ķvonalak sincsenek olyan √°llapotban teljesen amilyennek ki kellene n√©zni, de ezek is folyamatosan jav√≠tva vannak, hogy 100 helyett 160-al lehessen rajta menni. Privatiz√°l√°sr√≥l annyira nem lehet itt besz√©lni, itt ink√°bb t√∂bb r√©szre val√≥ oszt√°sr√≥l van sz√≥, p√©nzmosod√°nak haszn√°lj√°k, meg lop√°si lehet√Ķs√©gnek, t√∂bb helyr√Ķl tudnak egyszerre.
#19 | Perje - 2013. jķlius 07. 17:59:48
Sz√°rnyakat adtak v√°gyaiknak.
#20 | kincses - 2013. jķlius 07. 18:59:57
Na, akkor ez lesz a legnagyobb magyar szárnyas betét, csak gazdagoknak!s_*_kv

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.