Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kásler Népfelkelést szervez.


Kásler Árpád azt is elmondta, hogy több magasrangú rendõrtiszt és katonatiszt is megkereste már, hogy át szeretnének állni a nép oldalára, de várják a kritikus tömeg meglétét.
Mindent kimerítettek a devizahitelesek Magyarországon, amit a törvényes keretek között elérhetõ volt.

Kásler Árpád népfelkelést szervez: Törvényszék elé kívánja állítani Orbán Viktort, Bajnai Gordont, Gyurcsány Ferencet, Polt Pétert és felhozta Egyiptom példáját az esetre.

Hozzszlsok


#61 | 9323 - 2013. jlius 08. 04:18:56
Hazafele!
Nem, nem kötözködök, csak kérdeztem.
A kérdezés már kötözködés?
#62 | postaimre - 2013. jlius 08. 07:47:05
Mindenki tegye meg ami tõle telik, oszt jónapot!
Az élethez nincs használati utasítás és ez mindenkire vonatkozik. Nem tudom feltûnt-e, hogy már rég nem Árpiról van szó, még ha õt emlegetitek is. Emberileg õ is túlteljesítette már a "tervet"...és az, hogy valaki eltéved a sötét és barátságtlan erdõben, ami meg még tele is van csúnya és barátságtalan félrevezetõ jelekkel és idegen vezetõkkel (így külön) nem csoda. Õreg tapasztalt rokkák is szétpörögték már magunkat hasonló környezetben és a tapasztalat mindig fájdalmas, még ha kellemes dolgokról kellene, hogy szóljon.

A baromfi ólban a csipkedési sorrend kialakul és aki hagyja magát, mert úgy véli, hogy gyenge, vagy tényleg az is, egyszerûen az óltársai által lesz szétkapkodva.

Zenefan, szerintem sokan már annak is ösrülnek a "régak" közül, hogy ide fel tudnak jönni és esetleg kiélhetik fruszt-rációjukat néha-néha. Persze most kellene hinteni az igét és terjeszteni a régi írásokat is sokat, de hát - magunk között szólva- annak sincs túl sok ért-elme. Nem mondom, hogy tömeges a megtérés és megértés, de sokan nyilnak meg arra, amit évek óta szajkózunk. Nincs erejük és képességük meg pláne az ellenálláshoz, csak közben itt meg elfogyott a meggyõzési vágy.
#63 | GERRY - 2013. jlius 08. 09:06:25
Dehogy fogyott el... csak nincs kit meggyözni. A média tele van meggyözödéses emberek meggyözö web- és újságoldalaival nem beszélve a sok(koló) magántelevizionálóval. Az ember csak kapkodja a fejét. Itt - néhány öreg róka és rókáné elég tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy a rengeteg csontot amit elédobnak, ne akarja elásni, csak odaszagol és érzi is, hogy se hús se velö, csupán müanyag - rágcsálnivaló.

Az újak? Néhánynak van némi türelme, hogy "felzárkozzon" a gyorsuló idöben, de a többség vagy csak téblábol vagy oktalanul elkezd okoskodni és mindent jobban tud. Sok csúnya példát tudnék felhozni és alig néhányról szólhatnék akik érnek valamit... minek?
Akinek megvan a belsö egyensúlya az tudni fogja mikor és mit kell lépni. A többiek meg a "futottak még" kategória. Ez az oldal arra volt hivatott, hogy utat mutasson. Nem Imre által meghatározott utat, hanem azt az utat amit mindenki önmagától képes megtalálni. Szerintem jónéhánynak sikerült és nem csak azokról beszélek, akik ma is itt olvassák az oldalt, hanem azokról is akik ma már a saját utukat járják.
Megmondom öszintén, még az se érdekel, hogy szeretettel illetve tisztelettel gondolnak vissza ránk, vagy köpködve... Ahogy én látom, tíz dühös emberböl kilenc azért ment el innen, mert - szerintük - itt nem történik semmi csak megy a szövegelés. Nos, akik új útra tértek, azokból az egyik éppen Árpi volt.

Más tempót vett fel - illetve kényszerült felvenni - aki végignézte egyszemélyes harcát az látta, hogy mire volt eddig képes és azt is, hogy mit ért el. Teljesen mindegy, hogy kertitörpének nézi valaki vagy hösnek, Árpi a maga választotta utat járja.

Mindenki döntse el vagy ha nem képes erre akkor kérdezze meg itt bárkitöl, mi a véleménye erröl az egyszemélyes harcról.
Az itt olvasott vélemények és a saját meglátása fogja tovább irányítani. Nincs más.
Ugye nem gondolja senki, hogy Imre hátát lökdösve, öt pajzsnak használva, a válla fölött ordíthatja a saját igazát egy általa elképzelt vagy valóságos ellenség felé?

Fotelforradalmárok lennénk? Lehet. De azért felteszem a tízpontos kérdést, azok közül, akik - ilyen vélemény hangoztatását követön - itthagyták az oldalt, hallott valaki valamit?

Én nem. Se sámli, se kibontott zászló...
Miért nem hallunk róluk azóta sem?

Megmondom. Mert még nem jött el a harc ideje.
Ez ugyanis nem kívánságmüsor, hanem "valóság-show". Nem az östermelö fogja eldönteni, hogy mikorra érik meg a paradicsom hanem kivárja annak idejét.

A vágy, a meggyözésre talán legyengült, de csak azért mert tisztábban látjuk a "nyersanyagot". Túl sok a csak hinni vágyó és túl kevés az aki tudni szeretne. Tele van a föld önjelölt okosokkal, szeretetet hirdetö bukdácsolókkal, akciófilmeken nevelkedett, üres és forrófejü "harcosokkal", se olvasni se írni nem tudó hözöngökkel... ez adja ki a nagyobb százalékát.
A többiek pedig háttérbe húzódva, kifáradva eröt gyüjtenek, egynéhányan itt is vagyunk és néha-néha azért meggyújtunk egy gyertyát az üdvösségünkért.

A vágy még nem fogyott el...
#64 | Kore - 2013. jlius 08. 09:18:32
GERRY,
s_*_v
#65 | 9323 - 2013. jlius 08. 15:37:04
Amikor nekem lesz lehetõségem országjárásra, akkor nem valami buzis párt alapszerzõdéssel fogok kilincselni, hanem egyszerûen vérszerzõdést kötök minden emberrel, akivel lehet, és érdemes.
A szerzõdésnek pedig csak 1 pontja lesz:
Magyarország, és a magyar emberek függetlensége, és a magyar néplélek felélesztése

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.