Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Atombombaszer√Ľ robban√°s' Elszabadult szerelv√©ny puszt√≠tott


√Čn hiszek a "v√©letlenekben"! Rem√©lem a v√©letlenek is bennem! Stephen Harper kanadai minisztereln√∂k szerint a szombati Lac-Meganticban felrobbant olajsz√°ll√≠t√≥ szerelv√©ny k√∂rny√©ke h√°bor√ļs √∂vezetre eml√©keztet.


Legal√°bb √∂t ember √©let√©t vesztette szombaton, amikor a s√≠nekr√Ķl lesikl√≥ olajsz√°ll√≠t√≥ vas√ļti szerelv√©ny felrobbant a kanadai Montrealt√≥l k√©tsz√°z√∂tven kilom√©terre keletre fekv√Ķ Lac M√©gantic kisv√°ros k√∂zpontj√°ban. A robban√°sokban megsemmis√ľlt a k√∂nyvt√°r, egy b√°r √©s m√©g n√©h√°ny √©p√ľlet, t√∂bb mint ezer embert pedig kitelep√≠tettek. A tart√°lyvagonokb√≥l ki√∂ml√Ķ nyersolaj belefolyt a csatornarendszerbe √©s a k√∂zeli foly√≥ba is.
Hol szeretn√©l nyaralni? Balaton, Wellness hotel, Horv√°torsz√°g? Klikk ide »

A hat√≥s√°gok leg√ļjabb becsl√©se szerint a l√°ngoklegal√°bb harminc √©p√ľletet teljesen felem√©sztettek, negyven embert pedig tov√°bbra is elt√Ľntk√©nt tartanak nyilv√°n. A BBC √©rtes√ľl√©sei szerint a szerencs√©tlens√©g idej√©n egy k√∂zeli sz√≥rakoz√≥hely zs√ļfol√°sig meg volt telve.

„Hatalmas ter√ľleten, harminc √©p√ľlet teljesen megsemmis√ľlt. Nincs egy olyan csal√°d, akit ne √©rintene ez a katasztr√≥fa” – mondta Stephen Harper kanadai minisztereln√∂k.

A rend√Ķrs√©g szerint olyan intenz√≠v √©s hossz√ļ ideig tart√≥ t√Ľz alakult ki, hogy sok embernek tal√°n soha nem tal√°lj√°k meg a f√∂ldi maradv√°nyait. Az eddig megtal√°lt √∂t √°ldozat meg√©gett holttest√©t Montrealba k√ľldt√©k, azonos√≠t√°sra.

A l√°ngokat csak vas√°rnap est√©re tudt√°k megf√©kezni a t√Ľzolt√≥k.
Negyvenen elt√Ľntek egy kanadai vonatszerencs√©tlens√©gben Tov√°bbi k√©pek"Hihetetlen katasztrófa"

Vas√°rnap a kanadai minisztereln√∂k, aki a baleset helysz√≠n√©re l√°togatott, „hihetetlen katasztr√≥f√°nak” min√Ķs√≠tette a robban√°st. Stephen Harper k√∂z√∂lte: vizsg√°lat indult a baleset okainak meg√°llap√≠t√°s√°ra.

Sokan egy k√∂zeli iskol√°ban k√©nyszer√ľltek megh√ļzni magukat, mert otthonok s√ļlyosan megrong√°l√≥dott, vagy megsemmis√ľlt.

Ahogy arr√≥l kor√°bban besz√°molunk, Qu√©bec tartom√°nyban a Montrealt√≥l k√©tsz√°z√∂tven kilom√©terre keletre fekv√Ķ Lac M√©gantic kisv√°ros k√∂zpontj√°ban kisiklott egy nyersolajat sz√°ll√≠t√≥ tehervonat, a baleset nyom√°n √≥ri√°si t√Ľz keletkezett, k√©tezer embert evaku√°lni kellett.

A l√°ngok elleni k√ľzdelemre az Egyes√ľlt √Āllamokb√≥l, a szomsz√©dos Maine √°llamb√≥l is √©rkeztek t√Ľzolt√≥k.

A balesetet megel√Ķz√Ķen a 73 vagonb√≥l √°ll√≥ csatolm√°ny egyel√Ķre ismeretlen okb√≥l leakadt a szerelv√©nyt vontat√≥ mozdonyokr√≥l, √©s a kisv√°ros el√Ķtti lejt√Ķs szakaszon begyorsult, majd kisiklott. Egy k√∂zeli √©tteremtulajdonos, Bernard Demers a Sunday Telegraph k√©rd√©s√©re elmondta: a hajnali szerencs√©tlens√©g „olyan volt, mint egy atomrobban√°s”.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | No Shadow Government - 2013. jķlius 08. 13:57:14
√Črdekes,hogy pont a mostan√°ban rakonc√°tlankod√≥,f√ľggetlens√©gre v√°gy√≥ Quebec tartom√°nyban robbant fel.Amit m√©g √©rdekesnek tal√°lok,hogy Maine-b√Ķl is √©rkeztek oda t√Ľzolt√≥k...Elvileg hat√≥s√°gi szervek nem mehetn√©nek √°t egy orsz√°g hat√°r√°n...Vagy m√°r Amerika,Kanada √©s Mexik√≥ egy orsz√°g √©s az AMERO m√°r √©rv√©nyben van?

Imrém,egy utazási iroda (pénzmosoda) reklámot benne hagytál :D
#2 | gabesz - 2013. jķlius 08. 14:59:23
"utazási iroda (pénzmosoda) reklámot benne hagytál"

Gondolom "véletlen"s_*_kac
#3 | No Shadow Government - 2013. jķlius 08. 15:25:03
Lehet :D
#4 | 9323 - 2013. jķlius 08. 15:42:22
Hol szeretn√©l nyaralni? Balaton, Wellness hotel, Horv√°torsz√°g? Klikk ide »
Esetleg Lac Méganticban?...
#5 | No Shadow Government - 2013. jķlius 08. 17:54:09
Avagy Aleppóban,Falludzsában,Fukudzsimában,Csernobilban,Timbuktuban...
#6 | Perje - 2013. jķlius 08. 18:46:33
Tegnap Kazany közelében is kisiklott egy vonat. A városban aznap nyitották meg az Universiadét.
Az √ļtvonal is k√ľl√∂n√∂s: Noviszibirszb√≥l Adlerbe ( Szocsi k√∂zel√©ben) ment a vonat. Szocsiban t√©li olipi√°ra k√©sz√ľl√Ķdnek, amiatt a csecsen tenorist√°k m√°r fenyegett√©k a v√°rost. A vizsg√°lat a sinek er√Ķs felmeleged√©s√©t, mint okot eml√≠ti.
http://ria.ru/inc...96763.html

Milyen k√ľl√∂n√∂s, hogy √©ppen ma g likvid√°lt√°k a Szocsit fenyeget√Ķ "f√Ķ tenorist√°t".
http://en.rian.ru...chnya.html
#7 | Perje - 2013. jķlius 09. 12:56:46
K√∂rnyezeti katasztr√≥f√°val fenyeget a baleset sor√°n az elszabadult tart√°lyokb√≥l kifoly√≥ f√Ľt√Ķanyag. A Szent L√∂rinc foly√≥ v√≠zgy√ľjt√Ķ ter√ľlet√©t vesz√©lyezteti, ez√©rt. Kanad√°nak √©s Amerik√°nak k√∂rnyezeti katasztr√≥f√°t jelent.
http://www.mignew...66220.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.