Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Elkapták a néma szerzetesek kolostorának rongálóját


Egy 22 Ă©ves szĂ©lsõjobboldali Bnei Brak-i aktivistát tartĂłztattak le azzal a gyanĂşval, hogy õ rongálta meg tavaly szeptemberben a trappista Latroun monostort – Ă­rta a Times of Israel. A Jeruzsálemtõl 15 kilomĂ©terre fekvĂ» monostort, amelyet a nĂ©ma szerzetesek monostorakĂ©nt is emlegetnek, a vád szerint ez a fiatal fiĂş Ă©s társai istenkáromlĂł szövegekkel festettĂ©k meg.
A kolostorra piros betĂ»kkel többek között azt Ă­rták, hogy "JĂ©zus egy majom", illetve a kĂĽlönbözõ mondatokban szerepelt a "Ramat Migron" neve. Ez utĂłbbi utalás egy illegális ciszjordániai zsidĂł telepre, mely az elbitorolt palesztin magánföldeken terĂĽlt el, Ă©s amelyet az izraeli hatĂłságok kiĂĽrĂ­tettek – Ă­rta a Bonum. A vandálok a kolostor kapuját is megprĂłbálták felgyĂşjtani. Azt a kaput, amely a 19. században a JaffábĂłl Jeruzsálembe vezetõ zarándokĂşt egy állomása volt.

A jeruzsálemi latin patriarkátus szerint ez egy "újabb keresztényellenes bûntett" volt. Az izraeli rendõrség a keresztényellenes támadások mögött szélsõséges zsidó telepeseket gyanít a Price Tag nevû radikális mozgalomból, akik valószínûleg így kívánnak elégtételt venni az illegális Migron telep felszámolásáért.
Link

Hozzászólások


#1 | rozsola - 2013. július 09. 18:16:10
keresztény kolostor és a palesztínok ?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.