Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

Pintér Såndor sötét jövÔt festett - Furcsa magyaråzatot ad a BM


PintĂ©r SĂĄndor belĂŒgyminiszter a jövĂ”rĂ”l Ă©rtekezve kijelentette, az orszĂĄgban vĂĄrhatĂłan jelentĂ”sen vissza fog esni a vĂĄsĂĄrlĂłerĂ”, szegĂ©nyednek az emberek, egyre több olyan jelensĂ©g lesz, ami a rendvĂ©delmi szervek nĂ©lkĂŒl nem lesz megoldhatĂł. Az MSZP közölte, ez a nyilatkozat is jelzi, hogy az oktĂłber 3-ai vĂĄlasztĂĄsok utĂĄn megszorĂ­tĂĄsok jönnek.

"Az orszĂĄgban jelentĂ”sen vissza fog esni a vĂĄsĂĄrlĂłerĂ”, szegĂ©nyednek az emberek, egyre több olyan jelensĂ©g lesz, ami a rendvĂ©delmi szervek nĂ©lkĂŒl nem lesz megoldhatĂł" - az MTI tudĂłsĂ­tsa szerint PintĂ©r SĂĄndor belĂŒgyminiszter szĂł szerint ezt mondta a SzolgĂĄlati Jogviszonyban ÁllĂłk ÉrdekegyeztetĂ” FĂłrumĂĄnak ĂŒlĂ©sĂ©n, hozzĂĄtĂ©ve, hogy egyre nagyobb lesz a korrupciĂł, egyre nagyobbak lesznek a gazdasĂĄgi bĂ»ncselekmĂ©nyek, egyre több lesz az utcai bĂ»ncselekmĂ©ny, Ă©s "nyilvĂĄnvalĂł, hogy egyre több lesz a fegyveres rablĂĄstĂłl kezdve minden mĂĄs".
Infinety network
A kormĂĄnyzati kommunikĂĄciĂłval egyĂ©rtelmĂ»en szembemenĂ”, sötĂ©t nyilatkozat a NĂ©pszabadsĂĄg informĂĄciĂłi szerint a kormĂĄnyt is meglepte, az MSZP pedig azonnal lecsapott rĂĄ. Török Zsolt szĂłvivĂ” kijelentette: PintĂ©r SĂĄndor szavai arra engednek következtetni, hogy a Fidesz megszorĂ­tĂĄsokra, lĂ©tszĂĄmleĂ©pĂ­tĂ©sekre kĂ©szĂŒl az oktĂłber 3-i vĂĄlasztĂĄsok utĂĄn.

A szĂłvivĂ” egyben felszĂłlĂ­totta a pĂĄrtot, hogy a voksolĂĄs elĂ”tt hozzĂĄk nyilvĂĄnossĂĄgra a 2011. Ă©vi költsĂ©gvetĂ©s sarokszĂĄmait. "Ha a Fidesz politikusai bĂĄtor, igazi ĂĄllamfĂ©rfiak, akkor mĂ©g a vĂĄlasztĂĄs elĂ”tt kiĂĄllnak Ă©s elmondjĂĄk, milyen megszorĂ­tĂĄsokra kĂ©szĂŒlnek, miĂ©rt akar PintĂ©r SĂĄndor erĂ”s rendĂ”rsĂ©ggel szembe ĂĄllni a magyar nĂ©ppel, miĂ©rt vetette fel a rendĂ”rsĂ©gi bevetĂ©sĂ©t Ă”sszel" - szögezte le Török Zsolt.

A BelĂŒgyminisztĂ©rium hĂ©tfĂ”n egy közlemĂ©ny formĂĄjĂĄban prĂłbĂĄlta megmagyarĂĄzni PintĂ©r SĂĄndor szavait. Eszerint a belĂŒgyminiszter valĂłban mondta azt, hogy vissza fog esni a vĂĄsĂĄrlĂłerĂ”, Ă©s el fognak szegĂ©nyedni az emberek, ĂĄm hozzĂĄtette azt is, hogy csak akkor, ha tovĂĄbbi csontvĂĄzak esnek ki a szekrĂ©nybĂ”l.

A BM közlemĂ©nyĂ©vel szemben viszont PintĂ©r szavait mĂĄskĂ©nt idĂ©zi föl a fĂłrum egyik rĂ©sztvevĂ”je, aki a NĂ©pszabadsĂĄgnak elmondta: a belĂŒgyminiszter nem a mĂ©g ismeretlen adĂłssĂĄgĂĄllomĂĄny gondolatĂĄval vezette fel mondanivalĂłjĂĄt, a miniszter a rendĂ”rök alacsony fizetĂ©sĂ©vel összefĂŒggĂ©sben beszĂ©lt csak a csontvĂĄzakrĂłl, amelyek megnehezĂ­thetik a kormĂĄny helyzetĂ©t.

PintĂ©r SĂĄndor nem elĂ”ször prĂłbĂĄlkozik a tudĂłsĂ­tĂĄs pontatlansĂĄgĂĄval vĂ©dekezni egy nagy vihart kavarĂł kijelentĂ©st illetĂ”en. Ugyanez törtĂ©nt, amikor PintĂ©r SĂĄndor GergĂ©nyi PĂ©terrĂ”l szĂłlĂł nyilatkozata okozott botrĂĄnyt. Mint ismert, PintĂ©r a tudĂłsĂ­tĂĄsok szerint azt mondta: nem gondolja, hogy a volt budapesti rendĂ”rkapitĂĄny törvĂ©nytelenĂŒl jĂĄrt volna el a 2006-os oszlatĂĄsok levezĂ©nylĂ©sĂ©nĂ©l, de az ĂŒgyĂ©szsĂ©g feladata lesz ezt megĂĄllapĂ­tani.

A botrĂĄny utĂĄn PintĂ©r SĂĄndor sokĂĄig nem szĂłlalt meg, majd azt ĂĄllĂ­totta, hogy ilyet nem mondott, "a pontos interjĂșt kellene elĂ”venni, ami egy kĂĄrtyĂĄn nĂĄla megtalĂĄlhatĂł". PintĂ©r akkor Ă­gĂ©retet tett arra, hogy kĂ©rĂ©s esetĂ©n odaadja a felvĂ©telt, ĂĄm ezt vĂ©gĂŒl nem tette meg. A STOP hiĂĄba kĂ©rte el az anyagot, a belĂŒgyminiszter szĂłvivĂ”je elutasĂ­totta kĂ©rĂ©sĂŒnket, magyarĂĄzatkĂ©nt pedig csupĂĄn annyit mondott, hogy "ez a tĂ©ma nagyon lerĂĄgott csont mĂĄr", Ă©s inkĂĄbb az orszĂĄgot akkor sĂșjtĂł ĂĄrvĂ­zzel kellene foglalkoznunk.

Link

Hozzászólások


#11 | Perje - 2013. július 09. 13:25:37
TalĂĄn körĂŒlnĂ©zett a környezĂ” orszĂĄgokban, mielĂ”tt ezt a kijelentĂ©st tette. A cseheknĂ©l lassan egy hĂłnapja foyik a harc a cseske bugyejovicei cigĂĄnyok Ă©s a helyi bĂ©kĂ©s lakossĂĄg között, OroszorszĂĄg dĂ©li rĂ©szĂ©n Pugacsovban a lakosok az összes csecsen kiutasĂ­tĂĄsĂĄĂ©rt fogtak össze. Mi ndkĂ©t helyen a rendĂ”rsĂ©gnek komolyan be kellett avatkozni a felhĂĄborodott emberek ellen. UtĂłbbi helyen pĂĄncĂ©lautĂłkat is bevetettek. Érdekes mĂłdon a vezetĂ©s nem rasszistĂĄzza le a helyieket, hanem megĂ©rtik a felhĂĄborodĂĄs indĂ­tĂ©kĂĄt.
http://www.newsru...achev.html
NĂĄlunk is lesznek ilyen összecsapĂĄsok a bĂ©kĂ©s, dolgos emberek Ă©letĂ©nek megkeserĂ­tĂ”ivel. TalĂĄn akkor majd komolyan veszik a hatĂłsĂĄgok ezeket, ha ĂĄltalĂĄnos összefogĂĄs lesz sötĂ©t egyenruhĂĄsok rĂ©szvĂ©tele nĂ©lkĂŒl.
Nem vĂ©letlenĂŒl erĂ”sĂ­t a rendĂ”rsĂ©g, a hadsereg. Ez utĂłbbi az Ă©szak atlanti szövetsĂ©geben "erĂ”sĂ­ti a kĂ©pessĂ©geit".
#12 | Kore - 2013. július 09. 15:27:04
Üdv, KĂ©pfaragĂł!
Tetszett a név-jåtékod! s_*_grat
***
Orsos, Pinter alapból kåoszkedvelÔk.
Måsképp is mûködnek, mint amit mi elvårunk.
Egyértelmû, nemde?
/+beszĂșrĂĄs:/
A kérdésedet tovåbb fokozva: hånyadék vagy okådék?
:@
#13 | apacuka11 - 2013. július 09. 15:41:51
#11 | keepfargo
Neked is egy "név -jåték"
Keepfargo
Aszondják... Épp Ék (ke-ep) Far Goo...huhh....s_*_kac
#14 | GERRY - 2013. július 09. 15:51:03
Kore - nem kĂ©pfaragĂł! s_*_yuppy - Ă©vek ota "Keep far go" - Ă©s szobrokat "farag" ... meg csavarog a vilĂĄgban! (legtöbbet ferdeszemĂŒekkel lĂĄttĂĄk, miközben angolul magyarĂĄzza nekik a magyar kultĂșrĂĄt! KĂŒlönös ismertetöjele, mindenhova leĂ­rja, hogy ne bĂĄntsd a magyart, mert kitekerem a nyakad!)
#15 | Kore - 2013. július 09. 16:25:47
GERRY,
haggyad rĂĄm... ;)
Tudod, hogy csak magyarul Ă©rtek.
Tudja Ô, hogy a leghûségesebb olvasója voltam/vagyok/leszek: "Utazåsaim"...
MĂĄr vĂĄrom a folytatĂĄst.
s_*_nyugi
#16 | 9323 - 2013. július 09. 20:26:08
Ebben az arab fiĂșban reinkarnĂĄlĂłdott Adolf Hitler :D
Sajnos nem nagyon Ă©rtem, mit mond, jĂł lenne rĂĄ egy magyar felirat is...
#17 | Balu - 2013. július 09. 21:00:54
Gerry,

Ă©n kinĂ©zem Keep-Far-Go-bĂłl, alias KĂ©pfaragĂłbĂłl (ahogy amĂșgy Ă©n is hĂ­vom Ă©s mĂ©g egyszer se rĂșgott s.ggbe Ă©rte) ezt a szĂłjĂĄtĂ©kot.

------

De azĂ©r milyen jĂł mĂĄn, hogy olyan miniszterklĂłnunk van, aki tud festeni is. Én nem tudtam, hogy tud. Így most sokkal jobban Ă©rzem magam, mĂ»vĂ©sz van a belĂŒgy pengeĂ©lĂ©n.
#18 | Balu - 2013. július 09. 21:09:30
MĂłzi,

jĂł hogy itt vagy.

"ilyen gyerekek reménysugarak a sötétségben és nem csak az arabok szåmåra"
De Ă”t is csak valaki megtanĂ­totta gondolkodni. NetĂĄn az aptya? RemĂ©lhetĂ”leg sok ilyen szĂŒlĂ” meg nagyszĂŒlĂ” van Ă©s volt ott is Ă©s mĂĄshol is. Akkor fĂ©nylik igazĂĄn a remĂ©nysugĂĄr.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.