Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

Strasbourg: nem volt jogsértÔ a Magyar Gårda feloszlatåsa


Szerintem sem! A biznisz része és be kell låssåtok, hogy csakis demokratikusan lehet masírozni és csakis ålamgyar zsidajok és cigånyok irånyítåsa alatt! Az idÔzítés se rossz!
A Magyar GĂĄrda EgyesĂŒlet bĂ­rĂłsĂĄgi feloszlatĂĄsa nem sĂ©rtette az Emberi Jogok EurĂłpai EgyezmĂ©nyĂ©ben lefektetett gyĂŒlekezĂ©si Ă©s egyesĂŒlĂ©si szabadsĂĄgot - mondta ki keddi Ă­tĂ©letĂ©ben az Emberi Jogok EurĂłpai BĂ­rĂłsĂĄga Strasbourgban.

A törvĂ©nyszĂ©k szerint a Magyar GĂĄrda Mozgalom a Magyar GĂĄrda EgyesĂŒlet rĂ©szekĂ©nt mĂ»ködött, nem volt attĂłl fĂŒggetlen, a mozgalom megmozdulĂĄsai pedig alkalmasak voltak a fĂ©lelemkeltĂ©sre, a megfĂ©lemlĂ­tĂ” menetelĂ©sek pedig egy "lĂ©nyegĂ©ben rasszista" jogrend megvalĂłsĂ­tĂĄsa Ă©rdekĂ©ben tett elsĂ” lĂ©pĂ©seknek tekinthetĂ”k.

A bĂ­rĂłsĂĄg Ășgy Ă­tĂ©lte meg, hogy a Magyar GĂĄrda EgyesĂŒlet feloszlatĂĄsa volt az egyetlen hatĂ©kony mĂłdja annak, hogy a hatĂłsĂĄgok megszĂŒntessĂ©k a Magyar GĂĄrda Mozgalom ĂĄltal mĂĄsokra jelentett fenyegetĂ©st.

A bĂ­rĂłsĂĄg megĂĄllapĂ­tja ugyan, hogy az egyesĂŒlet feloszlatĂĄsa drasztikus lĂ©pĂ©s volt a magyar hatĂłsĂĄgok rĂ©szĂ©rĂ”l, ugyanakkor Ășgy Ă­tĂ©li meg, hogy a magyar bĂ­rĂłsĂĄg a lehetĂ” legkevĂ©sbĂ© "erĂ”szakosan" rendezte az ĂŒgyet, Ă©s a hatĂłsĂĄgok korĂĄbban többször is felhĂ­vtĂĄk az egyesĂŒlet figyelmĂ©t, hogy az ĂĄltala tĂĄmogatott Magyar GĂĄrda Mozgalom tevĂ©kenysĂ©ge törvĂ©nysĂ©rtĂ”.

A strasbourgi bĂ­rĂłsĂĄg megĂĄllapĂ­tĂĄsa szerint a magyar bĂ­rĂłsĂĄgok vĂ©gkövetkeztetĂ©se ebben az ĂŒgyben sem önkĂ©nyesnek, sem Ă©sszerĂ»tlennek nem tekinthetĂ”: "a mozgalom tevĂ©kenysĂ©ge Ă©s megnyilvĂĄnulĂĄsai a roma kisebbsĂ©g Ă©s a magyar többsĂ©g közötti faji ellentĂ©ten alapultak".

A panaszos, Vona GĂĄbor Jobbik-elnök Ășgy Ă©rvelt, hogy az egyesĂŒlet Ă©s a mozgalom egymĂĄstĂłl fĂŒggetlenĂŒl mĂ»ködött, az egyesĂŒlt tagjai nem vettek rĂ©szt a mozgalom tevĂ©kenysĂ©gĂ©ben. Emellett azt ĂĄllĂ­totta, hogy a magyar hatĂłsĂĄgok nem bizonyĂ­tottĂĄk megfelelĂ”en, hogy az egyesĂŒlet bĂĄrkinek a jogait is egyetlen esetben megsĂ©rtette volna. Vona beismerte ugyan, hogy a mozgalom ĂĄltal kĂ©pviselt eszmĂ©k sĂ©rtĂ”ek vagy megrĂĄzĂłak lehetnek egyesek szĂĄmĂĄra, mindazonĂĄltal szerinte nem jelentenek gyĂ»löletre vagy intoleranciĂĄra buzdĂ­tĂĄst, összeegyeztethetĂ”en a pluralizmus Ă©s tolerancia elveivel egy demokratikus tĂĄrsadalomban.

A bĂ­rĂłsĂĄg ennek ellenĂ©re Ășgy Ă­tĂ©lte meg, nem tekinthet el attĂłl, hogy a mozgalom több mint 200 aktivistĂĄja TatĂĄrszentgyörgyön vonult fel, Ă©s bĂĄr nem törtĂ©nt erĂ”szak, utĂłlag mĂĄr nem lehet megĂĄllapĂ­tani, hogy ezt csak a rendĂ”rsĂ©g jelenlĂ©te akadĂĄlyozta-e meg.

"Az aktivistĂĄk katonainak tĂ»nĂ” egyenruhĂĄban vonultak fel a faluban, baljĂłslatĂș karszalaggal, katonainak tetszĂ” alakzatban, ahhoz illĂ” köszöntĂ©sekkel Ă©s parancsokkal" - ĂĄllapĂ­tja meg a strasbourgi törvĂ©nyszĂ©k, amely szerint a mozgalom felvonulĂĄsainak megfĂ©lemlĂ­tĂ” hatĂĄsĂĄt fokozta, hogy egy törvĂ©nyesen bejegyzett egyesĂŒlet ĂĄll mögötte.

A bĂ­rĂłsĂĄg megĂ­tĂ©lĂ©se szerint tĂșlmegy a politikai nĂ©zetek törvĂ©nyes Ă©s bĂ©kĂ©s keretein az, ha a politika szereplĂ”i fĂ©lkatonai szervezetek alakĂ­tĂĄsĂĄra mutatnak kĂ©pessĂ©get Ă©s hajlandĂłsĂĄgot.

Az olyan törtĂ©nelmi tapasztalatokbĂłl fakadĂłan, amilyen pĂ©ldĂĄul a nyilaskeresztes mozgalom is volt, bizonyosan megfĂ©lemlĂ­tĂ” hatĂĄsa van egy nemzeti kisebbsĂ©g tagjaira, ha faji elkĂŒlönĂŒlĂ©st hirdetĂ” fĂ©lkatonai felvonulĂĄsok egy egyesĂŒletre tĂĄmaszkodhatnak, fĂ”leg ha ezt a kiszemelt közössĂ©g az otthonĂĄban, kiszolgĂĄltatott szemlĂ©lĂ”kĂ©nt, "foglyul ejtett közönsĂ©gkĂ©nt" kĂ©nytelen eltĂ»rni - ĂĄllapĂ­tja meg a strasbourgi bĂ­rĂłsĂĄg. Ilyen esetekben a testĂŒlet szerint az ĂĄllamnak jogĂĄban ĂĄll biztosĂ­tani a kĂ©rdĂ©ses kisebbsĂ©g szĂĄmĂĄra, hogy megfĂ©lemlĂ­tĂ©s nĂ©lkĂŒl Ă©lhesse Ă©letĂ©t, a panaszosnak pedig nem sikerĂŒlt meggyĂ”znie a bĂ­rĂłsĂĄgot arrĂłl, hogy a feloszlatott egyesĂŒlet cĂ©lja nem a kiszolgĂĄltatott csoportok megfĂ©lemlĂ­tĂ©se Ă©s megkĂŒlönböztetĂ©se volt.

A tatårszentgyörgyi esetben a mozgalom megnyilvånulåsai nyilvånvalóan az ållítólag a "cigånybûnözésért" felelÔs roma közösség ellen irånyultak - ållapítja meg a bírósåg.

A strasbourgi bírósåg szerint az ållamnak ilyen esetekben nem kötelessége kivårni, míg valakinek konkrét jogait megsértik, megteheti a kellÔ intézkedéseket, hiszen a mozgalom "konkrét lépéseket tett egy olyan politika megvalósítåsåra, amely összeegyeztethetetlen a demokråcia és az egyezmény elveivel".

Strasbourg szerint a felvonulĂĄsok akkor is alkalmasak voltak a fĂ©lelemkeltĂ©sre, ha azokon nem törtĂ©nt tĂ©nyleges erĂ”szak, vagy a hatĂłsĂĄgok nem tiltottĂĄk be az adott megmozdulĂĄst. Az egyesĂŒlet feloszlatĂĄsa szempontjĂĄbĂłl a mozgalom megmozdulĂĄsainak törvĂ©nyessĂ©ge vagy törvĂ©nytelensĂ©ge lĂ©nyegtelen - hangsĂșlyozza a bĂ­rĂłsĂĄg.

Ha a gyĂŒlekezĂ©s szabadsĂĄgĂĄt rendszeresen arra hasznĂĄljĂĄk, hogy nagy csoportok mĂĄsokat megfĂ©lemlĂ­tĂ” felvonulĂĄsokat tartsanak, akkor az ĂĄllamnak jogĂĄban ĂĄll a gyĂŒlekezĂ©si szabadsĂĄgot korlĂĄtozĂł intĂ©zkedĂ©seket hozni, amennyiben az a nagy mĂ©retĂ», fĂ©lelemkeltĂ” felvonulĂĄs ĂĄltal a demokrĂĄciĂĄra jelentett veszĂ©ly elhĂĄrĂ­tĂĄsĂĄhoz szĂŒksĂ©ges - mutat rĂĄ a bĂ­rĂłsĂĄg.

ÍtĂ©letĂ©ben a testĂŒlet arra is utal, hogy az ĂĄllamnak mintegy kötelessĂ©ge fellĂ©pni az ilyen szervezetek ellen, ha ugyanis nem ezt teszi, azzal gyakorlatilag hallgatĂłlagos beleegyezĂ©sĂ©t adja a szervezetek mĂ»ködĂ©sĂ©hez.

A bĂ­rĂłsĂĄg szerint "a közvĂ©lemĂ©ny Ășgy vĂ©lhette volna, hogy az ĂĄllam legitimĂĄlja ezt a fenyegetĂ©st", ha az ĂĄllami hatĂłsĂĄgok lehetĂ”vĂ© teszik, hogy a mozgalom egy törvĂ©nyesen bejegyzett Ă©s a törvĂ©ny ĂĄltal vĂ©dett egyesĂŒletre tĂĄmaszkodva mĂ»ködhessen.

"Ezzel az ĂĄllam közvetve elĂ”segĂ­tĂ”jĂ©vĂ© vĂĄlt volna a kampĂĄny, a gyĂ»lĂ©sek szervezĂ©sĂ©nek" - ĂĄllapĂ­totta meg a strasbourgi emberi jogi bĂ­rĂłsĂĄg, amely azt is figyelembe vette, hogy a magyar hatĂłsĂĄgok az egyesĂŒlet feloszlatĂĄsĂĄn kĂ­vĂŒl mĂĄs szankciĂłt nem alkalmaztak az egyesĂŒlet vagy a mozgalom tagjaival szemben, semmilyen mĂłdon nem akadĂĄlyoztĂĄk pĂ©ldĂĄul, hogy folytassĂĄk politikai tevĂ©kenysĂ©gĂŒket, Ă©ppen ezĂ©rt a törvĂ©nyszĂ©k szerint az egyesĂŒlet feloszlatĂĄsa nem tekinthetĂ” arĂĄnytalanul sĂșlyos intĂ©zkedĂ©snek.

Jobbik: felhåborító a strasbourgi ítélet a szervezet feloszlatåsåról

A Jobbik szerint felhĂĄborĂ­tĂł, "a valĂłsĂĄggal Ă©s a tĂĄrsadalom elsöprĂ” többsĂ©gĂ©nek vĂ©lemĂ©nyĂ©vel köszönĂ” viszonyban sincs" a strasbourgi bĂ­rĂłsĂĄg keddi Ă­tĂ©lete, amely szerint a Magyar GĂĄrda EgyesĂŒlet bĂ­rĂłsĂĄgi feloszlatĂĄsa nem sĂ©rtette az Emberi Jogok EurĂłpai EgyezmĂ©nyĂ©ben lefektetett gyĂŒlekezĂ©si Ă©s egyesĂŒlĂ©si szabadsĂĄgot.

Gaudi-Nagy TamĂĄs jobbikos orszĂĄggyĂ»lĂ©si kĂ©pviselĂ” keddi közlemĂ©nyĂ©ben Ășgy reagĂĄlt: visszautasĂ­tjĂĄk azt a feltĂ©telezĂ©st, hogy a Magyar GĂĄrda megmozdulĂĄsai egy "lĂ©nyegĂ©ben rasszista" jogrend megvalĂłsĂ­tĂĄsĂĄra irĂĄnyultak volna.

A Jobbik ĂĄllĂĄspontja szerint a Magyar GĂĄrda EgyesĂŒlet Ă©s a "vele tĂ©vesen azonosĂ­tott" mozgalom feloszlatĂĄsĂĄt jogszerĂ»tlenĂŒl mondtĂĄk ki, ezĂ©rt a strasbourgi Emberi Jogok EurĂłpai BĂ­rĂłsĂĄga NagykamarĂĄjĂĄhoz mint speciĂĄlis jogorvoslati fĂłrumhoz fordulnak. Gaudi-Nagy TamĂĄs szerint a gĂĄrdistĂĄknak "az az emberi, bajtĂĄrsi közössĂ©ge, mely az Ă©vek sorĂĄn összekovĂĄcsolĂłdott, nem oszlathatĂł fel Ă©s nem tilthatĂł be".

ElÔzmények

2007. augusztus 3-ĂĄn Vona GĂĄbor, a Jobbik MagyarorszĂĄg Mozgalom elnöke bejelentette, hogy Magyar GĂĄrda nĂ©ven egyesĂŒletet alapĂ­tott, amelynek elnöki tisztĂ©t Ă” tölti be. A bĂ­rĂłsĂĄg ĂĄltal jĂșniusban tĂ­z alapĂ­tĂłval bejegyzett hagyomĂĄnyĂ”rzĂ” Ă©s kulturĂĄlis egyesĂŒlet cĂ©lja a "nemzeti önvĂ©delem kereteinek" megteremtĂ©se, feladata a "polgĂĄrvĂ©delem, a nemzeti hagyomĂĄnyok ĂĄpolĂĄsa, hadisĂ­rgondozĂĄs", valamint "a magyar fiatalsĂĄg lelki, szellemi, fizikai felkĂ©szĂ­tĂ©se egy olyan eshetĂ”sĂ©gre, amikor rendkĂ­vĂŒli helyzetben szĂŒksĂ©g van az emberek mozgĂłsĂ­tĂĄsĂĄra". Az önvĂ©delmi sportok alapos ismerete Ă©s a lĂ”fegyverek kezelĂ©se is szerepelt a cĂ©lok között. A Magyar GĂĄrda tagjai fekete egyenruhĂĄt hordtak, rajta Imre kirĂĄly ĂĄrpĂĄdsĂĄvos, kilenc oroszlĂĄnnal dĂ­szĂ­tett pajzsĂĄval.

A Magyar GĂĄrda 56 tagja 2007. augusztus 25-Ă©n a Budai VĂĄrban, a köztĂĄrsasĂĄgi elnöki palota melletti Szent György tĂ©ren tette le eskĂŒjĂ©t. A rendezvĂ©nnyel egy idĂ”ben több civil szervezet is ellentĂŒntetĂ©st tartott, a szervezet lĂ©trejötte ellen parlamenti pĂĄrtok, civil Ă©s kisebbsĂ©gi szervezetek, hazai Ă©s kĂŒlföldi politikusok tiltakoztak, Ă©s az ĂŒgy a nemzetközi sajtĂłban is Ă©lĂ©nk visszhangot keltett.

A FĂ”vĂĄrosi BĂ­rĂłsĂĄgon 2008. mĂĄrcius 12-Ă©n kezdĂ”dött meg a Magyar GĂĄrda feloszlatĂĄsĂĄra a FĂ”vĂĄrosi FĂ”ĂŒgyĂ©szsĂ©g ĂĄltal indĂ­tott polgĂĄri per. A FĂ”vĂĄrosi ÍtĂ©lĂ”tĂĄbla 2009. jĂșlius 2-ĂĄn jogerĂ”s Ă­tĂ©letĂ©vel feloszlatta a Magyar GĂĄrda HagyomĂĄnyĂ”rzĂ” Ă©s KulturĂĄlis EgyesĂŒletet. Az indoklĂĄs szerint a Magyar GĂĄrda mozgalom a Magyar GĂĄrda egyesĂŒlet szerves rĂ©sze, Ă­gy a döntĂ©s az egyesĂŒlet felszĂĄmolĂĄsĂĄval a mozgalomra is kiterjedt, annak szervezeti kereteit szĂŒntette meg.

2009. jĂșlius 4-Ă©n a budapesti ErzsĂ©bet tĂ©ren elĂ”re be nem jelentett demonstrĂĄciĂłn tiltakoztak a gĂĄrda feloszlatĂĄsa ellen. A megmozdulĂĄst, amelyen 200 gĂĄrdatag sorakozott fel egyenruhĂĄban, a rendĂ”rsĂ©g feloszlatta, Ă©s 216 embert - köztĂŒk Vona GĂĄbort, a Jobbik elnökĂ©t Ă©s Kiss RĂłbertet, a feloszlatott Magyar GĂĄrda orszĂĄgos fĂ”kapitĂĄnyĂĄt - elÔållĂ­tottak. (A bĂ­rĂłsĂĄg 2010 Ă”szĂ©n jogellenesnek minĂ”sĂ­tette az oszlatĂĄst.)

A Jobbik MagyarorszĂĄgĂ©rt Mozgalom 2009. jĂșlius 11-ei, a budapesti SzabadsĂĄg tĂ©ren tartott nagygyĂ»lĂ©sĂ©n a mintegy kĂ©t Ă©s fĂ©l ezer rĂ©sztvevĂ” közfelkiĂĄltĂĄssal ĂșjjĂĄalakĂ­totta a bĂ­rĂłsĂĄg ĂĄltal betiltott mozgalmat.

2009. december 15-Ă©n a LegfelsĂ”bb BĂ­rĂłsĂĄg jĂłvĂĄhagyta a FĂ”vĂĄrosi ÍtĂ©lĂ”tĂĄbla 2009. jĂșliusi jogerĂ”s hatĂĄrozatĂĄt, Ă©s feloszlatta a Magyar GĂĄrda egyesĂŒletet Ă©s mozgalmat is. VonĂĄĂ©k ezt nem tudtĂĄk elfogadni.

2010. jĂșnius 24-Ă©n Gaudi-Nagy TamĂĄs, a Jobbik orszĂĄggyĂ»lĂ©si kĂ©pviselĂ”je Ă©s Morvai Krisztina, a Jobbik eurĂłpai parlamenti kĂ©pviselĂ”je - Vona GĂĄbor, a Jobbik elnöke nevĂ©ben eljĂĄrva - Strasbourgban szemĂ©lyesen fordult beadvĂĄnnyal az Emberi Jogok EurĂłpai BĂ­rĂłsĂĄgĂĄhoz "a Magyar GĂĄrda törvĂ©nytelen feloszlatĂĄsĂĄval okozott emberi jogsĂ©relem orvoslĂĄsa" Ă©rdekĂ©ben. A beadvĂĄnyban az egyesĂŒlĂ©si Ă©s gyĂŒlekezĂ©si jog megsĂ©rtĂ©sĂ©re hivatkoztak, Ă©s 100 ezer eurĂł nem vagyoni kĂĄrtĂ©rĂ­tĂ©st kĂ©rtek.
Link

Hozzászólások


#11 | talpi - 2013. július 10. 00:55:19
Ejhhh CsanĂĄd, mondanĂĄm,"az anyĂĄd" de neked az nincs, hiszen nem emebr szĂŒlt, csak valami emberszerĂ» kĂ©pzĂ”dmĂ©ny. Isten nem ver bottal, de tĂ©ged fog, mert bĂ»nös nĂ©p szĂŒlötte vagy Ă©s kilĂĄtszik a patĂĄd a zoknibĂłl, bĂĄrmennyire is takargatod.
#12 | Holdas - 2013. július 10. 09:46:05
Milyen Brit oroszlĂĄnok ? Egy oroszlĂĄn a sok közĂŒl bĂĄrki kiragathatja szimbolikĂĄnak . Én meg azt mondom ez az oroszlĂĄn az Ister Gami oroszlĂĄn ?!
#13 | keekszem - 2013. július 10. 21:03:49
A vörös-ezĂŒst sĂĄvozott pajzsmezĂ” hĂ©t lĂ©pĂ” oroszlĂĄnnal elĂ”ször Imre 1202. Ă©vi oklevelĂ©nek fĂŒggĂ”pecsĂ©tjĂ©n szerepel. TovĂĄbbĂĄ, hĂ©tszer vĂĄgott pajzs hĂ©t oroszlĂĄnnal II. AndrĂĄs kirĂĄly aranypecsĂ©tjĂ©n Ă©s az 1220-as Ă©vekben hasznĂĄlt kettĂ”s viaszpecsĂ©tjĂ©n is lĂĄthatĂł.

Esetleg nézzetek utåna....

http://albaregali...z2YfdpNGl4
#14 | postaimre - 2013. július 11. 08:09:53
Kékszem, Badinyinek van egy könyve az Ister-gami oroszlånokról. Talåltak egy "zårt" zårda részt, ahol sok freskó volt, de csak egy oroszlånost tudtak a pusztítåsból megmenekíteni.
Itt a leĂ­rĂĄs.

http://www.magyar...Ferenc.htm


Egyébként måshol is oszlatnak. A mozgalmak is fel lesznek hivatalból szåmolva.

Hårom szélsÔjobboldali csoportot oszlattak fel

A francia kormĂĄny hĂĄrom szĂ©lsĂ”jobboldali csoport feloszlatĂĄsĂĄrĂłl döntött, amelyek „magĂĄnmilĂ­cia jellegĂ»ek”, valamint diszkriminĂĄciĂłra Ă©s gyĂ»löletre uszĂ­tanak – közölte a szerdai kormĂĄnyĂŒlĂ©st követĂ”en Najat Vallaud-Belkacem kormĂĄnyszĂłvivĂ”.
Tetszik a cikk? Ossza meg ismerÔseivel is!
0

A hĂĄrom csoport a Harmadik Út (Troisieme Voie), a Forradalmi Nacionalista FiatalsĂĄg (Jeunesses Nationalistes RĂ©volutionnaires – JNR) Ă©s az ÁlmodozĂĄs kedve (Envie de Rever) elnevezĂ©sĂ» egyesĂŒlet. Az Ă©rintett szervezetek szimpatizĂĄnsai rĂ©szt vettek abban a verekedĂ©sben, amelyben jĂșnius 6-ĂĄn Ă©letĂ©t vesztette egy antifasiszta diĂĄk PĂĄrizsban. A 19 Ă©ves ClĂ©ment MĂ©ric szĂ©lsĂ”baloldali meggyĂ”zĂ”dĂ©sĂ» tĂĄrsaival az utcĂĄn verekedett össze bĂ”rfejĂ»ekkel. A diĂĄk az arcĂĄra mĂ©rt ĂŒtĂ©sektĂ”l a helyszĂ­nen agyhalĂĄl ĂĄllapotĂĄba kerĂŒlt, majd mĂĄsnap a kĂłrhĂĄzban meghalt.

Az ĂŒgyben öt, a bĂ”rfejĂ»ek mozgalmĂĄhoz tartozĂł szemĂ©ly, köztĂŒk egy nĂ” ellen emelt vĂĄdat az ĂŒgyĂ©szsĂ©g. A fĂ” vĂĄdlott, a vĂ©gzetes ĂŒtĂ©st mĂ©rĂ”, 20 Ă©ves Esteban Morillo a Harmadik Út szimpatizĂĄnsa, Ă©s a csoport rendfenntartĂł erejekĂ©nt ismert JNR-hez tartozik. Serge Ayoub, a Harmadik Út Ă©s a JNR alapĂ­tĂłja jelezte: a rendelet megsemmisĂ­tĂ©sĂ©t fogja kezdemĂ©nyezni az alkotmĂĄnytanĂĄcsnĂĄl, azzal az indokkal, hogy a kormĂĄny „visszaĂ©lt a hatalmĂĄval”. A szĂ©lsĂ”jobboldali aktivista jĂșnius 25-Ă©n mĂ©g azt mondta, Ă” maga fogja feloszlatni a csoportokat.

http://mno.hu/kul...el-1171904

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.