Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orbán: Az unió alapját a nemzetek jelentik


√Čppen ez√©rt man√Ķvereuzget a cig√°ny-zsid√≥ az "√ļj alkotm√°nyos√≠tott" nemzetfogalommal. √Črtem √©n, csak azt nem √©rtem, mit nem lehet ezen √©rteni? Orb√°n Viktor minisztereln√∂k a b√ľrokrat√°k birodalm√°nak nevezte az Eur√≥pai Uni√≥t a L'Express c√≠m√Ľ francia politikai hetilap szerdai sz√°m√°ban.

Orb√°n Viktor k√∂z√∂lte: a jelenleg k√∂vetett ir√°nyvonal az Eur√≥pai Uni√≥t egy „birodalom” √©s nem a „nemzetek sz√∂vets√©ge” fel√© k√∂zel√≠ti, √©s ez sem a magyarok, sem az eur√≥pai civiliz√°ci√≥ √©rdek√©t nem szolg√°lja. A korm√°nyf√Ķ √ļgy √©rz√©keli, „az eur√≥pai elit tov√°bbra is azt gondolja, hogy az Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok fel√© kell fejl√Ķdni”.

Orb√°n Viktor az interj√ļ szerint azon kisebbs√©gben l√©v√Ķ eur√≥pai vezet√Ķk k√∂z√© sorolja mag√°t, akik √ļgy gondolj√°k, hogy az uni√≥ alapj√°t a nemzetek jelentik. √ögy l√°tja: a t√∂bbs√©g a nemzeti v√≠zi√≥t egyre kev√©sb√© √©rzi legitimnek. Az EU jelenleg „a b√ľrokrat√°k birodalma, f√Ķv√°rosa Br√ľsszel”, ahol az √°llam- √©s korm√°nyf√Ķk √©rvel√©seit nem veszik figyelembe – jelentette ki a minisztereln√∂k.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. jķlius 10. 17:27:46
Megsz√≥lal az ismert jogv√©d√Ķ: „Orb√°n gy√Ľl√∂li az antiszemitizmust”

M√ļlt p√©nteken Budapesten j√°rt √©s Orb√°n Viktorral is tal√°lkozott Christopher H. Smith amerikai kongresszusi k√©pvisel√Ķ, a tengerent√ļli Helsinki Bizotts√°g t√°rseln√∂ke. Exkluz√≠v interj√ļnk az ismert jogv√©d√Ķvel a holnap utc√°ra ker√ľl√Ķ Heti V√°laszban!

A magyar k√∂zv√©lem√©ny sz√°m√°ra a 33 √©ve emberijog-v√©d√Ķ Christopher H. Smith neve nem csenghetne ismer√Ķsen, ha m√°rciusban nem √°ll el√Ķ √≠r√°sban megfogalmazott k√ľl√∂nv√©lem√©ny√©vel a magyar alkotm√°nyoss√°gr√≥l. Sz√°jer J√≥zsef akkor Washingtonban igyekezett elmagyar√°zni az √ļj alkotm√°ny h√°tter√©t a „komoly aggodalmakat" megfogalmaz√≥ amerikai hozz√°sz√≥l√≥knak. Smith nem volt jelen, de nyilatkozatban √°llt ki a korm√°ny mellett. S hogy mi√©rt?

„Egyszer√Ľ: az√©rt, mert a b√≠r√°l√≥knak szerintem nincs igazuk. A magyarok teljesen legitim m√≥don v√°lasztott√°k meg Orb√°n Viktor korm√°ny√°t, demokratikus v√°laszt√°sokon adtak alkotm√°nyoz√≥ felhatalmaz√°st a Fidesznek. Az alkotm√°ny pedig kifejezetten el√Ķmozd√≠tja az emberi jogok √ľgy√©t (...). Kifejezetten fontosnak tartom, hogy alapt√∂rv√©ny√ľk al√°h√ļzza: a h√°zass√°g f√©rfi √©s n√Ķ k√∂z√∂tt k√∂ttetik. Rendk√≠v√ľl jelent√Ķs az a passzus is, amely szerint az √©letet m√°r a fogantat√°st√≥l v√©delem illeti meg."
http://hetivalasz...yek-65968/
#2 | keepfargo - 2013. jķlius 11. 12:55:21
Az ismert jogv√©d√∂ √©s t√∂rv√©nyhoz√≥ "√°llamf√∂" annyira el van foglalva k√ľl√∂nb√∂z√∂ fogad√°sokkal, tal√°lkoz√≥kkal, nyilatkozatokkal, t√∂rv√©nyhoz√°ssal, h√°zigazdai teend√∂kkel √©s egy√©p "politikusi munk√°val", hogy mag√°nvagyon-gyarap√≠t√°sra is l√°tsz√≥lag alig marad ideje. Hogy ilyen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt hogy lehetne egy √∂n√°ll√≥ gondolata, (pl. nemzete sz√°m√°ra) az rejt√©ly. Ha pedig elfogadom, hogy nincs, mert nem f√©r bele az idej√©be, akkor marad a k√©rd√©s: ki gondolkozik helyette? V√°lasz: aki eddig. Ezt a gondolatmenetet aj√°nlom azok figyelm√©be, akik szerint az orsz√°g hivatalos vezet√∂je ¬ī"j√≥ √ļton van". Igen - mi fel√©?

Ne b√°ntsd a magyart: ha a magyar kipusztul a te j√≥voltodb√≥l (is), hamarabb fogtok egym√°snak esni, ti, √©l√∂sk√∂d√∂k, amikor kider√ľl, hogy csak "√ľzletb√∂l", csal√°sb√≥l, lop√°sb√≥l √©s "ill√ļzi√≥kelt√©sb√∂l", meg m√©di√°s magamutogat√°sb√≥l nem √©lhettek igaz√°n j√≥l - t√ļl nagy lesz a konkurrencia.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.