Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Jakuza újság Japánban


A Triádoknak már van és a zsidómaffiának is: Hetek, 168 óra, Magyar Nemzet, Népszabadság, HVG...
A nemzeti értékek tiszteletére és a vezér iránti feltétlen hûségre hívja fel a figyelmet a Jamagucsi jakuza klán fõnöke, aki az új lap elsõ vezércikkét írta.

Csaknem 28 ezer tagja van a Jamagucsi klánnak, amely az egyik legnagyobb és legbefolyásosabb jakuza szervezet Japánban. A jakuzák nincsenek betiltva. Régebben a rendõrség tartott tõlük, de újabban mind határozottabban lép fel ellenük, ha nyíltan megsértik a törvényt.
A jakuzáknak hatalmas üzleti birodalmuk van, de újságjuk eddig nem volt. Ezen változtatott a Jamagucsi klán, amely kiadott egy nyolcoldalas lapot. Maga Sinoda Kenicsi, a klán fõnöke vette a fáradságot, hogy megismételje a jakuzák számára: a szervezet mindenek felett áll! Az õsi japán harcosok mintájára mindenki feltétlen engedelmességgel tartozik az elöljárójának. A vezér iránti hûség a rendszer alapja, és a jakuza inkább meghal, mintsem hogy megszegje esküjét.
Persze nem csak ilyen szigorú cikkek vannak a lapban. Megtudhatjuk például, hogy a jakuza fõnökök milyen halat fogtak a hétvégén. De van költészeti rovat is: az érzékeny lelkû jakuzák mûvelhetik a haiku vers mûvészetét. Ha valaki az Ázsiában oly népszerû go játékot kedveli, akkor kiváló tanácsokat kaphat ezen a téren a jakuzák lapjában. Jakuza újságírók írják a lapot? Ez nem derült ki az elsõ számból. Az pedig, hogy mikor jelenik meg legközelebb a Jamagucsi klán lapja, az újság nem közli. De hogyha évszázadokon át el voltak a jakuzák saját újság nélkül, akkor talán tudnak várni egy keveset még a következõ lapszámra. Ahhoz pedig nem kell újság a jakuzáknak, hogy tudják: a vezér iránti hûség mindenek felett áll.
Link

Hozzszlsok


#1 | postaimre - 2013. jlius 10. 18:20:21
Japán megfenyegette Kínát

A japán védelmi minisztérium jelentést tett közzé, amelyben óva inti Kínát a Tokióban Senkaku-nak, Pekingben Diaoyu-nak nevezett vitatott hovatartozású szigetek légterébe, ill. vizeire való behatolástól.
Ellenkezõ esetben a KNK „veszélyes magatartása” katonai konfliktust provokálhat ki a két ország között.
http://hungarian....tte-K-nat/
#2 | No Shadow Government - 2013. jlius 10. 19:06:18
A Mein Führer japánul hogy van? :D
#3 | No Shadow Government - 2013. jlius 10. 19:10:49
Imre,Japánnak elvileg nem csak Védelmi ereje lehetne?
A fegyveres konfliktussal felrúgná a megállapodást Japán,akkor komoly szankcióknak nézhet elébe.Ráadásul Okinawa és a Kuril/Szahalin-szk. is ott van Japán fölött Damoputyin lebegõ kardjaként...
#4 | postaimre - 2013. jlius 10. 19:16:59
Biztos kedvet kaptak a tisztességes öldöklésmentes öldökléshez. A viccet félretéve az amcsikat igencsak utálhatják...

YouTube Vide


NSG, a szótár aszongya: vatasino sidósa!

Kicsit zsidósan hangzik, de lehet, hogy nemgy így van.

Már jó régen készülnek a háborúra és ugyan csak védelmi ereje lehetne, de nem csak az van nekik. Ugyanakkor nem Kína a nagy ellenfél, hanem a régi móka megy és van miért aggódniuk. Elõbb-utóbb befogadó területre lesz szükségük. mandzsúria nem jött össze katonai erõvel annak idején.
#5 | No Shadow Government - 2013. jlius 10. 19:54:45
Nem is fog összejönni,Kína lenyomja,mint a rajzszöget.Ha nem így lenne,az csúnya volna...
#6 | No Shadow Government - 2013. jlius 10. 19:56:24
Imrém,a Mein Führer hogy van japánul,tényleg? :)
#7 | von Dorlatosch - 2013. jlius 11. 14:36:33
Valaki tisztázhatná végre a távolkeleti helyzetet is. Amikor Japán Kínát támadta, akkor valójában a Windsorokat támadta. Ezért rángatták bele õket a másik Windsor gyarmat (USA) segítségével (önmerénylet Pearl Harbour) egy elhúzódó "anyagcsatába". Kína elvesztését nem engedhették meg. Kínára úgy tekinteni, mint az emberiség felszabadítójára gyerekes naívság. A zsidót kínaira cserélni, nem lesz megváltás, sõt... Kína elõbb-utóbb írányított kohnfliktusba keveredhet Oroszországgal. A kínai nem szereti az oroszt, nem szereti a szkítát, hunt, ujgurt. Ott írtja õket, ahol lehet. Ott van még a le nem zárt japán-orosz kohnfliktus is, Koreát sem felejtve. Nagy sakkjátszma kerekedhet a régióban.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.