Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lehallgatta Hendét a saját szolgálata


Na ne m√°r! Rendszeres levelez√Ķpartner volt. T√Ķle tanutam h√©ber√ľl. Bakker most megint kereshetek egy m√°sik tan√°rt! Hende mag√°nfegyverbiznisze megvan az√©rt, fijjjug? Az elm√ļlt hetekben felmentett√©k a Katonai Nemzetbiztons√°gi Szolg√°lat t√∂bb operat√≠v tisztj√©t, k√∂zt√ľk Horv√°th J√≥zsef vez√©r√Ķrnagyot, a szolg√°lat f√Ķigazgat√≥-helyettes√©t. A hivatalos verzi√≥ szerint az egykori UD-s titkosszolg√°nak csak a szerz√Ķd√©se j√°rt le, az Index azonban szakmai k√∂r√∂kb√Ķl √ļgy √©rtes√ľlt, hogy egy, a honv√©delmi minisztert is √©rint√Ķ megfigyel√©si √ľgy √°ll az elbocs√°t√°sok h√°tter√©ben.

Hende Csaba honvédelmi miniszter megfigyelése állhat a Katonai Biztonsági Szolgálatnál történt gyors személycserék hátterében az Index információi szerint.

M√°jus k√∂zep√©n egy √≠r√°sbeli k√©rd√©sre adott miniszteri v√°laszb√≥l der√ľlt ki, hogy Horv√°th J√≥zsef vez√©r√Ķrnagyot, a Katonai Nemzetbiztons√°gi Szolg√°lat operat√≠v f√Ķigazgat√≥-helyettes√©t √©s Szendrei Zsolt m√Ľveleti igazgat√≥t felmentett√©k beoszt√°s√°b√≥l.


A szolg√°latn√°l zajl√≥ felder√≠t√Ķ munk√°k, operat√≠v megfigyel√©sek k√©t ir√°ny√≠t√≥j√°nak elbocs√°t√°sa alig kapott figyelmet a sajt√≥ban, mivel a hivatalos indokl√°s az volt, hogy Horv√°th vez√©r√Ķrnagy h√°rom √©vre v√°llalta a posztot, √≠gy szerz√Ķd√©se lej√°rt.

Ezt a v√°laszt ism√©telte meg Hende Csaba a parlament nemzetbiztons√°gi bizotts√°g√°ban j√ļnius k√∂zep√©n tartott meghallgat√°sakor is.

A minisztert√Ķl a bizotts√°g ellenz√©ki tagjai √©rdekl√Ķdtek arr√≥l, hogy mi folyik a Katonai Nemzetbiztons√°gi Szolg√°latn√°l, ahol az √∂sszevon√°sok ut√°n m√°r h√≠rszerz√©ssel √©s az orsz√°g hat√°rain bel√ľli elh√°r√≠t√°ssal, titkosszolg√°lati tev√©kenys√©ggel is foglalkoznak. Harangoz√≥ Tam√°s MSZP-s k√©pvisel√Ķ k√ľl√∂n megk√©rdezte azt is, hogy mi volt a val√≥di oka a legbizalmibb munkak√∂rben dolgoz√≥ t√°bornok felment√©s√©nek.

Az ellenz√©k k√ľl√∂n√∂sen az√©rt vonta k√©ts√©gbe a t√°bornok felment√©s√©nek hivatalos magyar√°zat√°t, mert a vele egyid√Ķben elt√°vol√≠tott m√Ľveleti igazgat√≥ eset√©ben olyan „szakmai okokra” hivatkoztak, amelynek r√©szletei az √ľgy titkos jellege miatt nem k√∂z√∂lhet√Ķek.

√ögy tudjuk, hogy a kir√ļg√°sok m√∂g√∂tt egy olyan titkos akci√≥ √°llt, amelyben Hende Csab√°t is lehallgatt√°k. A minisztert √©rint√Ķ megfigyel√©sr√Ķl azonban inform√°lisan tudom√°st szereztek a t√°rc√°n√°l, ez√©rt kellett azonnal t√°voznia a m√Ľveleti ir√°ny√≠t√≥nak, valamint egy harmadik tisztnek.

Hogy mi√©rt hallgatt√°k le a minisztert, arr√≥l szakmai berkekben is csak zavaros felt√©telez√©sek vannak, a konkr√©t ok√°t nem tudjuk, de t√∂bben azt felt√©telezik, hogy nem Hende volt a c√©lpont, √Ķ csak a megfigyeltekkel val√≥ kapcsol√≥d√°sa folyt√°n ker√ľlt a bele az √©rintettek k√∂r√©be. Amikor Hend√©t a nemzetbiztons√°gi bizotts√°g j√ļnius 18-i ny√≠lt √ľl√©s√©n k√©rdezt√©k, csak mosolygott, √©s annyit mondott: "Ak√°r ny√≠lt, ak√°r z√°rt √ľl√©st tartanak, akkor is csak annyit tud mondani, hogy Horv√°thnak lej√°rt a h√°rom√©ves szerz√Ķd√©se."

Horv√°th J√≥zsef neve egy√©bk√©nt pont egy megfigyel√©si √ľgy kapcs√°n v√°lt ismertt√© a sajt√≥ban. A III/III-as csoportf√Ķn√∂ks√©gt√Ķl indult titkosszolg√°lati szakember az UD Zrt. egyik vezet√Ķje volt, amikor a c√©g k√∂r√ľl D√°vid Ibolya, egykori MDF-eln√∂k esetleges megfigyel√©se miatt kit√∂rt a botr√°ny. A Szilv√°sy-Laborc du√≥ √©rintetts√©ge miatt politikailag is fontoss√° v√°lt UD-√ľgy f√Ķszerepl√Ķjek√©nt Horv√°th egy ideig es√©lyes volt az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal f√Ķigazgat√≥i posztj√°ra is, de a ter√ľlet nehezen √°tl√°that√≥ belharcai miatt v√©g√ľl a katonai elh√°r√≠t√°s f√Ķigazgat√≥-helyettesi sz√©k√©ben k√∂t√∂tt ki 2010 nyar√°n.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | talpi - 2013. jķlius 10. 22:54:47
Atya Isten! szeg√©ny Hende Csaba, :( most mgfigyelt√©k, lehallgatt√°k √©s m√©g az is lehet, egy-egy Gabi-Bagi partin is,"hivatalb√≥l" r√©szt kellet vennie. Ugyan m√°r, nem z√∂r√∂g a haraszt, mint tudj√°tok,. Akinek menni kell az menni fog, mert menesztik, ha sz√©p sz√≥val nem megy, akkor majd er√Ķb√Ķl. Mi a furcsa ebben, m√°r meg kelleneszokni, hogy a hazug embert nem mind√≠g el√Ķ√Ķb, mint s biceg√Ķ kuty√°t,
#2 | GERRY - 2013. jķlius 10. 23:18:22
...és a mikrofonfelvétel: öööö....ööö.öööö....öööööööö....öööööö.....öhö...........öööö.....höhö......öööööööööö....

...most titkosítják 50 évre.
#3 | kincses - 2013. jķlius 10. 23:26:40
"A Szilv√°sy-Laborc du√≥ √©rintetts√©ge miatt politikailag is fontoss√° v√°lt UD-√ľgy f√Ķszerepl√Ķjek√©nt Horv√°th egy ideig es√©lyes volt az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal f√Ķigazgat√≥i posztj√°ra is, de a ter√ľlet nehezen √°tl√°that√≥ belharcai miatt v√©g√ľl a katonai elh√°r√≠t√°s f√Ķigazgat√≥-helyettesi sz√©k√©ben k√∂t√∂tt ki 2010 nyar√°n." HOGY A B√ĀNATBA TUDNAK EZEK MINDIG FELFE√Č BUKNI??s_*_huha
#4 | Perje - 2013. jķlius 10. 23:51:40
Borult a titkosszolg√°lati bili Luxemburgban is. De ott legal√°bb lemond az ir√°ny√≠t√≥ minisztereln√∂k, aki az EU egyik megalap√≠t√≥ja . Ha az amerikaiak megfigyelt√©k azt is, hogy itt Eur√≥p√°ban hogyan k√©mkedek egym√°s ut√°n a szolg√°latok dolgoz√≥i, visszautas√≠thatj√°k laz√°n a eur√≥paikt√Ķl √©rkez√Ķ, lehallgat√°s miatti sz√°monk√©r√©st.
http://index.hu/k...zterelnok/
#5 | talpi - 2013. jķlius 11. 07:16:19
Adjon!
Sz√≥val, nem kell ezen meglp√Ķdni, hiszen, minden "szolg√°lat" /sajnos/ manaps√°g, m√°r nem Nemzeti √©rdeket szolg√°l, hiszen, tudjuk kik a vez√©rsz√°lak tart√≥i. Sajnos, azok, kik be-be √ľlnek abba a sz√©kbe, ami am√ļgy "hinta" is egyben, √©szre sem veszik, hogy abeoszt√°suk"v√©ges" ha nem a megfelel√Ķ ter√ľlet fel√© kezdenek el kutakodni, √ļgymond, "elh√°r√≠tani" akkor bizony nagyot baszarintanak a kis kacs√≥ikra. Szilv√°si √©s Laborc eset√©ben is az volt a baj, hogy r√°j√∂ttekl,"valakik nagyon m√©lyen ny√ļlk√°lnak a k√∂z√∂s faz√©kba" nos, amikor pedig ennek kezdtek hangoit is adni, akkor elkezd√Ķd√∂tt, egyf√©le "bevon√°suk" a k√∂z√∂sbe val√≥ kotor√°sz√°s lehet√Ķs√©g√©re" √©s a kis h√ľly√©k, "k√≥stolgatni kezdt√©k a "l√©pesm√©zet", Na a baj ekkor olyanszintre h√°got, hogy arra vert√©k r√° a balh√©t, aki nem becsin√°lt, csak k√∂zel volt a pottyant√°s helysz√≠n√©hez √©s n√©mileg r√° is fr√∂ccsent. Nem kell agg√≥dni, zsid√≥ szok√°s, lopnak, ezerrel, s ha Te megl√°tod, net√°n az "rlhullajtott √©s elorrzott javakb√≥l" v√©letlen f√∂lemelsz egyet, hogy visszaadd, akkor azonnal tolvajt ki√°ltanak. Mi t√∂bb, miut√°n, pont a Tekezedben van, m√©g le sem tudod tagadni. Innent√Ķl m√°r kezd ugye tiszta lenni, ez a nagy b√ľd√∂s igazs√°gkeres√Ķsdi. R√°ad√°sul, bulv√°r szinten gondolkod√≥ "t√°rsadalmunk" azonnal f√∂lkapja a h√≠rt √©s r√°g√≥dik rajta hetekig. Nos,Kedvesk√©im, ez a helyzet. Tessenek m√°r a dolgok m√∂g√© n√©zni, mert ez a szarp√Ķofoz√°s √©s parasztvak√≠t√≥sdi, m√°r nem mehet tov√°bb,. Nem hiszem, hogyennyire ostob√°k voln√°nk!?
#6 | postaimre - 2013. jķlius 11. 08:04:20
Gyerekek, ki eml√©kszik Horv√°th J√≥zsefre? No nem erre itt, hanem a volt III/III-as f√Ķcsopf√Ķn√∂kre a Dunag√©tes rendszarnemv√°lt√≥s lehallgat√°sosra...√©s persze a k√∂nyv√©re? El√©g nagy az "√°thall√°s"!


Perel a Hende lehallgat√°s√°ba belekevert √Ķrnagy

Nem hallgatt√°k le Hende Csaba honv√©delmi minisztert, t√©nyleg lej√°rt a szerz√Ķd√©se, politikai motiv√°ci√≥t sejt a h√°tt√©rben, √©s bepereli az Indexet. Err√Ķl a H√≠rTV-nek besz√©lt Horv√°th J√≥zsef, a Katonai Nemzetbiztons√°gi Szolg√°lat volt operat√≠v f√Ķigazgat√≥-helyettese.

Horv√°th J√≥zsef, a Katonai Nemzetbiztons√°gi Szolg√°lat (KNBSZ) volt operat√≠v f√Ķigazgat√≥-helyettese cs√ľt√∂rt√∂k√∂n feljelent√©st tesz az Index szerd√°n k√∂z√∂lt cikke miatt, amely szerint Hende Csaba honv√©delmi miniszter megfigyel√©se √°llhat a KNBSZ-n√©l t√∂rt√©nt gyors szem√©lycser√©k h√°tter√©ben. Horv√°th J√≥zsef a H√≠rTV Magyarorsz√°g √©l√Ķben c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban azt mondta, a szolg√°lat nem figyelte meg Hende Csaba honv√©delmi minisztert.

Szerinte a korm√°ny 2010-ben √ļjra megszigor√≠totta a nemzetbiztons√°gi szolg√°latok sz√°m√°ra a titkosszolg√°lati eszk√∂z√∂k haszn√°lat√°t. Ezek alkalmaz√°s√°hoz el√Ķsz√∂r az igazs√°g√ľgyi minisztert√Ķl is enged√©lyt kell k√©rni. Ha az igazs√°g√ľgyi miniszter ezt megalapozottnak tal√°lja √©s al√°√≠rja a k√©relmet, akkor sem a KNBSZ, hanem a Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°lat hajtja v√©gre a lehallgat√°st. Ha pedig a szakszolg√°lat a lehallgat√°s sor√°n azt tapasztalja, hogy egy v√©dett vezet√Ķ, vagy ak√°r a parlament nemzetbiztons√°gi vagy honv√©delmi √©s rend√©szeti bizotts√°g√°nak tagja is "felbukkan a vonalak valamelyik r√©sz√©n", akkor az illet√©keseknek t√°j√©koztat√°st kell adnia.

Horv√°th J√≥zsef azt mondta, hivatalb√≥l vizsg√°lj√°k a honv√©delmi t√°rc√°hoz kapcsol√≥d√≥ k√∂zbeszerz√©seket, az appar√°tust √©s k√∂t√Ķd√©seiket, √©s olyan szem√©lyeket is, akik ak√°r a honv√©delmi miniszterrel is kapcsolatot tartottak. √ćgy elm√©letileg el√Ķfordulhat, hogy ilyen m√≥don a miniszter is a megfigyel√©s k√∂r√©be ker√ľl, de szerinte ilyen esetr√Ķl nem kaptak t√°j√©koztat√°st.
http://www.origo....rnagy.html
#7 | TiDo - 2013. jķlius 11. 09:00:46
"ha ez igaz, azt "a velej√©ig rohadt rezsim √ļjabb t√°mad√°s√°nak tartja" mondja ezt a vadai zsici http://hvg.hu/itt..._2013_7_11
http://index.hu/b...ai_agnest/
#8 | TiDo - 2013. jķlius 11. 09:39:15
A "civilek" sincsenek biztons√°gban. http://www.sonlin...oto-506223
Az√©rt el√©g f√©lelmetes, visszatasz√≠t√≥ ez a kamer√°s turk√°l√°s az √©let√ľnkben....
#9 | tour - 2013. jķlius 12. 08:21:06
Földi: ha orosz kém igazgatta az NBH-t, akkor dilettáns volt

Amennyiben igaz a k√©mbotr√°ny sajt√≥ban megjelent verzi√≥ja, akkor a m√°sodik Gyurcs√°ny-korm√°ny nemzetbiztons√°gi vezetõi szakmailag ord√≠t√≥ dilettantizmusr√≥l tettek tan√ļbizonys√°got, √©s a r√°juk kiszabott b√ľntet√©s botr√°nyosan enyhe - nyilatkozta a Heteknek F√∂ldi L√°szl√≥ egykori h√≠rszerz√Ķ tiszt.

M√ļlt h√©ten a Debreceni T√∂rv√©nysz√©k katonai tan√°csa els√Ķfok√ļ – nem joger√Ķs – √≠t√©let√©ben Galambos Lajost a Nemzetbiztons√°gi Hivatal (NBH) egykori f√Ķigazgat√≥j√°t k√©mked√©s√©rt 2 √©v 10 h√≥nap b√∂rt√∂nb√ľntet√©sre, Szilv√°sy Gy√∂rgy volt titokminisztert felbujt√≥k√©nt elk√∂vetett k√©mked√©s√©rt 2 √©v 10 h√≥nap b√∂rt√∂nb√ľntet√©sre √≠t√©lte. Az NBH √©l√©n a Galambost v√°lt√≥ Laborc S√°ndort a k√©mked√©sben b√Ľnp√°rtol√≥¬≠k√©nt tal√°lta b√Ľn√∂snek a b√≠r√≥s√°g √©s ez√©rt 1 √©v b√∂rt√∂nb√ľntet√©sre √≠t√©lte. P. L√°szl√≥t, a k√©mbotr√°nyban felbukkant orosz h√°tter√Ľ biztons√°gtechnikai c√©g tulajdonos√°t pedig felmentett√©k a b√Ľnseg√©dlet v√°dja al√≥l.

Jelenleg √ļgy t√Ľnik, azt, hogy pontosan mi t√∂rt√©nt, legal√°bb 2041-ig nem fogjuk megtudni – az √ľgy ugyanis addig √°llamtitoknak min√Ķs√ľl. Igaz, ez az id√Ķ hosszabb√≠that√≥ ak√°r tov√°bbi √©vtizedekre is. A sajt√≥ban megjelent tal√°lgat√°sok alapj√°n ugyanakkor egy konkr√©t t√∂rt√©net rajzol√≥dik ki – ezeket r√©szben a Hetek inform√°ci√≥i is meger√Ķs√≠tik, kieg√©sz√≠tik. A lap √ļgy tudja, a t√∂rt√©net onnan indult, hogy a m√°sodik Gyurcs√°ny-korm√°ny nemzetbiztons√°gi vezet√Ķi az orsz√°ggy√Ľl√©s szakbizotts√°g√°ban rendre olyan k√©rd√©sekkel, inform√°ci√≥kkal szembes√ľltek a fideszes szakpolitikusok r√©sz√©r√Ķl, amelyek szerint√ľk csak √ļgy juthattak el hozz√°juk, hogy a „c√©g” egyes munkat√°rsai „sziv√°rogtattak”. A j√≥ moszkvai kapcsolatokkal rendelkez√Ķ Galambos Lajos ekkor felvette a kapcsolatot az orosz titkosszolg√°lat szak√©rt√Ķivel, hogy azok „√°tvil√°g√≠ts√°k” a rendszert, √©s kisz√Ľrj√©k a nem megb√≠zhat√≥ munkat√°rsakat. Az oroszok – akik √°ll√≠t√≥lag bolg√°roknak √°lc√°zt√°k magukat, ugyanis Bulg√°ria a NATO-sz√∂vets√©ges√ľnk, szemben Oroszorsz√°ggal – a saj√°t poligr√°fos technik√°jukat telep√≠tett√©k az NBH k√∂zpontj√°ba, √©s megkezd√Ķd√∂tt a polg√°ri elh√°r√≠t√°s munkat√°rsainak √°tvil√°g√≠t√°sa. A technika Magyarorsz√°gra sz√°ll√≠t√°sa a ferihegyi kisg√©pes termin√°lon kereszt√ľl t√∂rt√©nhetett – itt seg√©dkezhetett a P. L√°szl√≥ vezette Z√∂m√∂k Kft., amely a l√©gikik√∂t√Ķ v√©delmi rendszer√©t m√Ľk√∂dtette.
Az oroszok – ha m√°r bent voltak – technikai t√°mad√°st is ind√≠thattak az NBH ellen, r√°ad√°sul a leprofilozott elh√°r√≠t√≥k adatait ak√°r magukkal is vihett√©k, azt is megtudhatt√°k, hogy ki mivel foglalkozik, ak√°r azt, hogy kinek a szakter√ľlete az orosz vonal.
A sztorival √©s a v√°dakkal kapcsolatban azonban – ha val√≥ban ez t√∂rt√©nt – sz√°mos k√©rd√©s mer√ľl fel szakmai szempontb√≥l. El√Ķsz√∂r is – mint F√∂ldi L√°szl√≥ egykori h√≠rszerz√Ķ tiszt a Heteknek kifejtette – a k√©mked√©s tudatos magatart√°s, amit nem lehet hanyags√°gb√≥l elk√∂vetni. Tov√°bb√° a b√≠r√≥s√°g el√Ķtt minden k√©ts√©get kiz√°r√≥an bizony√≠tani kell, hogy a beszervezett szem√©ly titkos inform√°ci√≥kat szolg√°ltatott ki a beszervez√Ķnek. Vagyis azzal, hogy valaki lehet√Ķv√© teszi, hogy egy idegen hatalom √°llamtitkokat lopjon el, szolg√°lati √°llamtitkot s√©rt ugyan, de nem k√©mkedik – m√°rpedig a b√≠r√≥s√°gi √≠t√©let err√Ķl sz√≥lt. „Az √∂nmag√°ban nem szokatlan, hogy k√©t orsz√°g titkosszolg√°latai egy√ľttm√Ľk√∂dnek k√∂z√∂s c√©lok √©rdek√©ben, teh√°t el√Ķfordulhat, hogy orosz szakemberek teljesen leg√°lisan vannak jelen Magyarorsz√°gon. Az viszont szakmailag teljess√©ggel elk√©pzelhetetlen, hogy egy idegen szervezet turk√°lhasson a szolg√°lat szem√©lyzeti akt√°i k√∂z√∂tt, vagy poligr√°fos vizsg√°latokat v√©gezzen a tiszteken. Ha ez megt√∂rt√©nt, akkor az √©rintett vezet√Ķket szigor√ļan felel√Ķss√©gre kell vonni, de nem az√©rt, mert h√≠rszerz√Ķi tev√©kenys√©get folytattak volna a haz√°jukkal szemben” – magyar√°zta F√∂ldi L√°szl√≥.
Hozz√°tette: ha felt√©telezz√ľk, hogy f√Ķigazgat√≥i szinten orosz k√©m vezette az NBH-t, akkor abb√≥l k√©t dolog k√∂vetkezik. Az els√Ķ, hogy Galambos teljess√©ggel dilett√°ns m√≥don k√©mkedett, hiszen elemi √©rdeke lett volna, hogy az oroszokkal val√≥ kapcsolata konspir√°lt legyen, az inform√°ci√≥kat titkos m√≥don adja √°t nekik. Ehelyett viszont – ha a t√∂rt√©net igaz – egyenesen „ider√°ngatta” √Ķket, amivel a lebuk√°s vesz√©ly√©t jelent√Ķsen n√∂velte (ez pedig az oroszok felk√©sz√ľlts√©g√©t is megk√©rd√Ķjelezn√©). A m√°sodik k√∂vetkeztet√©s pedig az, hogy amennyiben – dilettantizmus ide vagy oda – a k√©mked√©s m√©gis megt√∂rt√©nt, akkor ez√©rt nem 2 √©v 10 h√≥napot kellett volna kapniuk az elk√∂vet√Ķknek, hanem j√≥val t√∂bbet, hiszen p√©ld√°tlan esetr√Ķl van sz√≥.
http://www.atv.hu...ttans-volt

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.