Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Pedofília-botrányok: az ENSZ válaszokat vár a Vatikántól


Ömlik a "szex" a médiûból, hírekbõl, mindenféle eljalás, perverzió formájában van tálalva, presze a ratyi-bratyi is ide sorolódik. Értek és mértékrend-váltás van folymatban. Világos, õszinte és részletes válaszokat vár a Vatikántól a katolikus papok által elkövetett gyermekmolesztálások ügyében az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága (CRC), amely számos konkrét kérdést írásban tett fel ezzel kapcsolatban, s azokat kitette saját honlapjára.
Januárban katolikus tisztviselõket várnak Genfbe, ahol nyilvános meghallgatáson kell számot adniuk arról, mit tett és milyen lépésekre készül a Vatikán ennek a botrányos problémának a megoldása érdekében.

Az elmúlt idõszakban a katolikus egyház többször is botrányok középpontjába került, s ez alaposan megrengette a klérus tekintélyét, a néhány hónapja trónra lépett Ferenc pápa súlyos örökségként vette vállára e kérdés megoldásának a feladatát.

A tervezett nyilvános meghallgatáson az egyházi tisztsĂ©gviselõknek a gyermekek jogairĂłl szĂłlĂł – 1990. szeptember 2-án hatályba lĂ©pett – egyezmĂ©ny elõírásainak tĂĽkrĂ©ben kell beszĂ©lniĂĽk a tĂ©márĂłl.

Ez az elsõ alkalom, hogy a Szentszéknek nyilvánosan színt kell vallania a gyermekmolesztálási ügyekrõl egy nemzetközi szervezetben. Az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága részletes és õszinte választ vár minden egyes kérdésre, részletes információt kér minden olyan esetrõl, amikor egyházi tagok, szerzetesek vagy apácák szexuálisan zaklattak gyermekeket.

A bizottság azt is követeli, hogy a Vatikán hozza nyilvánosságra az errõl szóló, eddig bizalmasan kezelt dokumentumokat, és adjon számot arról, hogy milyen intézkedéseket hozott eddig az effajta bûncselekmények megelõzésére.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. július 11. 09:42:12
Moszkvai találkozás IX.: 2015 elõtt nincs hely a pátriárka naptárában

És akkor a legnagyobb moszkvai találkozás – a pravoszláv egyház „kĂĽlĂĽgyminisztĂ©riumában”. TĂ©ma: Moszkva, Budapest Ă©s RĂłma göröngyös háromszöge.


Kirill pátriárka szabadságra ment, Ă­gy az orosz ortodox egyház „kĂĽlĂĽgyminisztĂ©riumába” várták az elmĂşlt hĂ©ten SzĂ©kely János esztergom-budapesti segĂ©dpĂĽspök Ă©s a három ferences (Tokár János, Komáromi Elõd, Hidász Ferenc) csoportját. A találkozĂłnak Ă­gy is csak a rangja szenvedett nĂ©mi csorbát, sõt, a kĂĽlkapcsolati helyettes (szintĂ©n szabadságon lĂ©võ) Hilarion metropolita titkára, Filaret teljesen közvetlenĂĽl Ă©s egyenesen tudott beszĂ©lni mindarrĂłl, amit „katolikusĂĽgyben” Moszkva autokefál egyháza jelenleg kĂ©pvisel. Ă–sszefoglalĂłnk a moszkvai tĂşra legfontosabb találkozĂłjárĂłl.

MĂ©g mielõtt belevágnánk, hogy ki kivel, hogyan áll „párbeszĂ©dileg”, mikor jöhet lĂ©tre egy egyházi csĂşcs, illetve hogy nĂ©z ki Kelet Ă©s Nyugat közös gátfutĂłpályája, fontos tudni, hogy Hilarion Ferenc pápa márciusi megválasztása után alig pár nappal már ott is volt RĂłmában, a „testvĂ©rek” Ă©lõ kapcsolatát ennĂ©l mi sem bizonyĂ­tja jobban. Azt is fontos tudni, hogy a moszkvai egyháznak kĂ©t Ăşgynevezett „titkársága” van, az egyik RĂłmára „Ă©s a többiekre”, a másik a többi pravoszláv rĂ©szegyházra van ráállĂ­tva.
http://mno.hu/kul...an-1171531
#2 | buvarkund - 2013. július 11. 10:04:02
Ezek már nagyon messze járnak attól, amiért az egyház létrejött.

Végül, egy kis pedofília, ahogy a politikusok csinálják (0:26:00-tól):

http://www.youtub...35kwjv_iv8
#3 | Balu - 2013. július 11. 12:22:54
"a moszkvai egyháznak két úgynevezett "titkársága" van, az egyik Rómára "és a többiekre", a másik a többi pravoszláv részegyházra van ráállítva"

Jaaa... szóval egyházszervezetileg már tkp. a részének is vehetõ? Biztos lehet máshogy is olvasni ezt a hírt, nekem ez jött le.
#4 | szarmata - 2013. július 11. 12:25:40
A kérdés az,miért pont most csámcsog ezen a zsidó média? Az egyszerû ember,ha nem lát a dolgok mögé,csak kapkodja a fejét,és már nem is tudja miben higgyen!
#5 | postaimre - 2013. július 11. 16:13:33
Balu ez jelentheti azt is, hogy mindezek egységbe lesznek hozva.

Szarmata ezt jelentheti, persze a szigorú bünti jelenthet eõléptetést is.

Pápai rendelet a gyermekmolesztálások szigorúbb büntetésérõl

A gyermekek elleni szexuális bûncselekmények szigorúbb büntetését helyezi kilátásba a Vatikán területén a Ferenc pápa által csütörtökön aláírt rendelet.

A motu proprio (azaz nem hivatalos elõterjesztés eredményeként, hanem a pápa saját elhatározásából hozott rendelet) értelmében a szentszéki büntetõ törvénykönyvben konkrétan beiktatják a bûncselekmények sorába az olyan fogalmakat, mint a gyermekkereskedelem, a kiskorúak prostitúcióra kényszerítése, a kiskorúak elleni nem erõszak vagy a gyermekpornográfia.

A büntetõjogi normák azokra a bûncselekményekre vonatkoznak, amelyeket a Vatikánváros területén, illetve a Kúria bármely hivatalaiban követnek el.
http://www.hirado...ser_l.aspx
#6 | Perje - 2013. július 11. 18:05:20
Miért várt eddiog ezzel az ENSZ, amikor nyilt titok ez már évtizedek óta? Talán most jó pontot akar szerezni a gyarmatisító háborúk támogatása miatt , ami rontott a hírnevén?
Nem hiszem, hogy a vati kanok elkapkodják a válasz a nagy sietségben.
#7 | 9323 - 2013. július 11. 19:28:21
Na persze, majd az igazat, csakis a zigazat mondják...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.