Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Azt a mindenit, ez nem "Trafik?"


Orbán-Lévai milliárdok
2013-07-05 16:40:42

Orbán-Lévai milliárdok
A Népszabadságban olvasható, hogy Lévai Anikó (Orbán Viktor felesége) szolnoki testvérének, Lévai Gizellának a férje és 28 éves fiúk, 275 millió forintos vételi ajánlatot tett a Tisza kanyarban levõ törökszentmiklósi 4000 aranykoronás egybefüggõ termõföld területekre.


A nol.hu-n megjelentek szerint, Lévai Gizelláéknak 300 hektárnál is több egybefüggõ szántóra van elõvásárlási joguk, de nem az ingatlan tulajdonjogát, hanem az azt eladó céget, a Kunhalom Agrária Kft.-t vették meg.Lévai Gizella férjét Ökrös Imrét és a nagyon eladósodott Kunhalom Agrária Kft. volt ügyvezetõjét, a szolnoki lakhelyû Frank Hornich-ot sem sikerült a Népszabadságnak elérnie. Az új tulajdonos neve, egyelõre nem található meg az igazságügyi tárca cégnyilvántartásában, sem aMagyarorszag.hu-n, sem az Opten cégkeresõben- írja a lap.Orbán milliárdos- Orbán milliárdok cikkünkben már felvetettük, hogy az olvasó eldöntheti, hogy vannak e kételyei a tisztességes avagy tisztességtelen vagyongyarapodásról, a befektetett milliárdokról, a földmutyiról, melyhez a Népszabadság cikke (Ferenczi Krisztina cikke) újabb adatokat szolgáltatott.Érdekes mĂ©g, hogy: bár több, a kormányfõ családjának gazdasági potenciálját leltározĂł Ăşjságcikk is Orbán sĂłgornõjekĂ©nt emlĂ­tette LĂ©vai Gizellát. Ugyanakkor nĂ©hány Ă©ve egy másik ĂĽgyben LĂ©vai Gizella megszĂłlalt lapunkban, s azt állĂ­totta, hogy nem testvĂ©re vagy unokatestvĂ©re LĂ©vai AnikĂłnak, csak távoli rokona, Ă©s nincs köztĂĽk kapcsolat. Az Ăşjságcikkek azĂ©rt emlĂ­thetik mĂ©gis testvĂ©rekkĂ©nt õket, mert vezetĂ©knevĂĽk mellett Ă©desanyjuk neve is azonos – ugyanez szerepel a vĂ©teli ajánlatban is. -Ă­rja a NĂ©pszabadság egy másik LĂ©vai Gizellával foglalkozĂł cikkĂ©ben.

Utoljára frissítve: 2013-07-08 19:55:13

Hozzászólások


#1 | talpi - 2013. július 11. 12:44:34
Így van ez már Romanovéknál, a legidõsebb gyereknek még csak apja közös, de utánna, már közösen reszelik a mamát. Vagyis, lehet, az anya neve ugyan az, :D de apucika már az idõsebb testvér. találó a régi vicc "szeresd feleséged gyermekeit, mert lehet a tiéd is közöttük van" :)
#2 | szarmata - 2013. július 11. 12:55:52
Anikó,és Gizi testvérek! Gizi állandóan dicsekedett vele!
#3 | keepfargo - 2013. július 11. 14:14:20
A közelmúltban megpróbáltam bejárni egy hektárt - tudjátok mekkora darab föld az? Minimum 100X100 meter. 300 hektár eltarthat egy egész falut....na és melyik falu tud megvenni ekkora földet? Talán egy trójai falú...
#4 | talpi - 2013. július 11. 23:05:48
keepfargo
Orbanisztán nevû kefeté, na az igen, iga Tokajbansincsennek érdkeltségei, sõt, annyira becsülete, hogy az már fáj, csak tudod a nyilallás a Nemzet testében érzõdik. Node, mit is várhatunk egy Romámiai romanovtól, akirõ még az sem biztos, hogya nemzõ apja és a "papírformás" egy, s ugyanazon személyek :(
#5 | Perje - 2013. július 12. 10:19:42
Ria, ria, Agrária!
A megvett Kft vezetõje egy osztrák ( éber?) fickó. Tehenészetérõl már írt az újság korábban .Elûztek volna egy osztrák gazdát látszólag? Fogunk mi még K-orsós tejet inni!
http://bezzeganya...ben-vannak
#6 | Perje - 2013. július 12. 16:42:53
A trafikokat szexboltnak nézik a külföldiek. Számomra is furcsa a lefüuggönyzött ablakok mögötti biznisz. Bármit árulhatnának a pult alól is.
http://propeller....nyboltokat
#7 | talpi - 2013. július 12. 18:40:53
Perje!
Nyugi bele, árulnak is, lassan majd kiderül, hoy"lágy anyagok is kaphatók" :( szigorúan, 18 éven felülieknek, csak a "választás kedvéért.
Nos, ez az egyik, a másik, hogy Vitézi "orrtúró" Dá-Vidka, az öszes BKK jegy eladó helyre, ifju Fityeszeseket rakott be. Nos, kell még valamirõl beszélni?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.