Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Elkobozt√°k Bernard Tapie vagyon√°t


Csányi, demján, orbán-gyurcsány és a többi vagyonelkobzása sem maradhat el.
K√©t francia b√≠r√≥ √ļgy rendelkezett, el kell kobozni a sz√©lh√°moss√°ggal v√°dolt Bernard Tapie volt √ľzletember mag√°nvagyon√°t. A hat√°rozat indokl√°sa, hogy Tapie volt a legf√Ķbb haszon√©lvez√Ķje annak a d√∂nt√Ķb√≠r√≥s√°gi hat√°rozatnak, amely 2008-ban arra k√∂telezte az √°llami √©rdekelts√©g√Ľ Cr√©dit Lyonnais bankh√°zat, hogy a francia Adidas t√∂nkrement tulajdonos√°nak 405 milli√≥ eur√≥ "k√°rt√©r√≠t√©st" fizessen ki.

Az √ľzletember tulajdon√°ban van a La Provence √©s a Nice-Matin c√≠m√Ľ napilap is.Lelt√°rba vett√©k azt a 1,4 milli√≥ eur√≥ra becs√ľlt ingatlant, amelyet Madame Tapie St√©phane nev√Ľ fi√°ra √≠rtak, majd azt a 15 milli√≥ eur√≥t √©r√Ķ vill√°t, amelyet - igaz csak "lak√≥k√©nt"- a h√°zasp√°r Sophie l√°nya birtokol. A list√°t a 40 milli√≥√©rt v√°s√°rolt Reborn yacht z√°rja, k√©t luxus g√©pkocsi √©s a mag√°n rep√ľl√Ķg√©p, amelyet a k√∂zelm√ļltban, m√°r a kit√∂rt vihar nyom√°n 15 milli√≥ eur√≥√©rt adtak el. Pikant√©ri√°ja az √ľgynek, hogy Sarkozy eln√∂ks√©g√©nek els√Ķ √©v√©ben, a volt √°llamf√Ķ gy√°mkod√°s√°val √ľlt √∂ssze az a d√∂nt√Ķb√≠r√≥s√°g, amely 2008-ban Tapie jav√°ra a lyoni bankh√°zat 405 milli√≥ eur√≥ "k√°rt√©r√≠t√©s" kifizet√©s√©re utas√≠totta.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Geza - 2013. jķlius 11. 15:26:28
Amint k√©sz lesz az √Āllami Vagyonlelt√°r amin ugye l√°zasan dolgoznak a politikusb√°csik √©s n√©nik 24 √©ve el lehet kezdeni az √∂sszehasonl√≠t√°st az 1989-es m√©rleggel... Minden √°llami vagyon elad√°s√°n√°l legal√°bb 2-3-4 al√°√≠r√°snak ott kell lennie, √Ķket mint felel√Ķs√∂ket el√Ķ lehet sz√©pen venni. Az√©rt lenne jobb gyorsabban megcsin√°lni ezt mert sz√©p lassan az√©rt hullanak az "√∂regek", ha m√©g v√°runk ezzel 20-30 √©vet alig marad valamelyik √©lve k√∂z√ľl√ľk...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.