Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oroszország és Kína együttmûködése 'a záloga a világ békéjének'


Magyarul! "Köszike natĂł-zsidĂłamcsi....innen átvesszĂĽk! A kĂ­nai Ă©s orosz haditengerĂ©szek egyĂĽttmĂ»ködĂ©se Ăşj szintre lĂ©pett a Tengeri egyĂĽttmĂ»ködĂ©s 2013 elnevezĂ©sĂ» katonai hadgyakorlatok keretein belĂĽl – jelentette ki ma a kĂ­nai haditengerĂ©szet parancsnoksága hangsĂşlyozva, hogy „a felek a hadgyakorlatok rendszeressĂ©gĂ©re törekednek, amely a világ bĂ©kĂ©jĂ©nek záloga”.

A hadgyakorlatokon több mint 4 ezer tengerész, 7 kínai és több mint 10 orosz hajó vett részt.
Link

Hozzászólások


#61 | Kore - 2013. július 13. 00:53:52
Ha valaki töröltetett e honlapról, annak az összes hozzászólása is szõrén-szálán eltûnt eddig - mint pl. Kerecsen lelépésekor láthatttuk, tapasztalhattuk. Még az adminként általa (kérésre) feltett fórum oldalról is elveszett minden téma....
#62 | GERRY - 2013. július 13. 05:49:38
Koe - megtanultuk... ezért csak "kitiltás"-ra vagy "felfüggesztés"-re állítjuk aki nem kívánatos tovább. Persze - ahogy Kincses teszi - aki nem szólt hozzá semmihez, csak regisztrált "valamikor" azokat nyugodtan lehet törölni, nem lesznek foghíjasak az oldalak.
#63 | rozsola - 2013. július 13. 06:12:04
Nyugodj meg Gerry , amirõl beszélek mára már nem titok. Vicces de a neten régóta fenn van. Csupán az alkalomra kell várni , amíg valamelyik média " hivatalosan is lehozza ". Nincs itt semmilyen titkosszolgálat vagy katonai hatalom. Van néhány beépített figura akik " szellõztetnek ". Erre jó a Snowden eset.
Nem volt célom Caruso " eltakarítása ". Csupán egy erõfelmérõ volt. Ha annyira kiállt a véleménye mellett , akkor bizonyítani is kell. Tudom hogy sokak számára nagy bátorságnak tünik , hogy eléggé alaposan közöltem a mondanivalómat. Össz-vissz 3 cikkbõl szedtem össze , 3 országból , 3 különbözõ nyelven. Szerencsémre hivatalos weboldal is lehozta korábban. Meglepõ , de itt keleten , nem szórakoznak. Kerek-perec kimondják a tutit.
Valamikor valóban " rá fogok fázni ". De az az idõ még odébb van. Jelenleg , hála a két " NBH " - nak egymással vannak elfoglalva. Nincs idejük és emberük , hogy " megtaláljanak " . Amíg a maci málnáskertet " keresgél " van idõm.
#64 | GERRY - 2013. július 13. 06:40:27
Nem vagyok nyugtalan és nem is gondoltam semmiféle titkosszolgálati háttérre veled kapcsolatban. Caruso "eltakarítása" nem volt célod, ezt is jól tudom.

Azért - ha elfogadsz egy tanácsot tölem, ami persze nem kötelezö, de tudnod kell, hogy bárki aki bejelentkezik az oldalra "tiszta lappal indul", elöítélet mentesen ismerkednek vele a tagok és a reakciójuk csak az új belépö elsö megnyílvánulásai után kategorizálódnak bennük és persze bennem is.
- szóval az lenne a tanácsom, ha kevesebbet és rövidebben szólnál (írnál) talán többet mondanál. Benned (is) van "erõ" több emberre való, nem kell se felmérned se prezentálnod ennyire ezeken az oldalakon. Akkor mások véleménye fog magasba emelni (vagy ejteni) így kapva meg a tiszteletet vagy megszolgálva a "megvetést" Példát e-rövid idö alatt már láthattál. Sok régi de jónéhány új tag is kiérdemelte a tiszteletemet, most nem sorolnám fel a neveiket mert szükségtelen és veled kapcsolatban nem az én véleményem a döntö, bár képes vagyok befolyásolni a dolgokat, teszem ezt évek óta akkor is ha nem igazán szeretem de szükségesnek látom. Akiket kedvelek azok úgyis tudják és miattuk vagyok - hosszú évek elmultával is - ezen az oldalon.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.