Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Csujjogató Orbániában,, "bulizzunk közpénzzen"


Ăšjabb botrány bontogatja a szárnyait - ezĂşttal NyĂ­rbátorban. TermĂ©szetesen nem az a baj, hogy a Fidesz bált rendez a báli szezon közepĂ©n, mĂ©g csak az sem, hogy ennek bevĂ©tele van. A problĂ©mát az okozhatja, ha a tiszta bevĂ©tel növelĂ©se Ă©rdekĂ©ben nem a saját pĂ©nzĂĽket fektetik be, hanem az önkormányzatĂ©t – ráadásul másik önkormányzatĂ©t.

A nyírbátori Polgári Bál. Megadták a módját, kérdés, hogy mibõl... (Forrás: Dr. Simon Miklós honlapja)

Neve elhallgatását kérõ informátorunk szerint pedig ez történt. A bált dr. Simon Miklós országgyûlési képviselõ szervezte. A mulatságra 2500 forint volt a belépõ, amiért svédasztal és zene járt, ahogy az már egy farsangi bálon lenni szokott. Simon azonban nem csupán a Parlamentben tölti a munkaidejét, hanem a közeli Nyírbogát polgármestere is. Információink szerint, ezt kihasználva, a nyírbogáti önkormányzat konyháján, nagyrészt az önkormányzat tulajdonában álló alapanyagokból készítették a bál ételeit. Természetesen a szállításhoz igénybe vették az önkormányzat autóját, de állítólag még az evõeszközök is Nyírbogátról származtak.


Természetesen ez nem csupán egy apró csíny, bár eltörpül a kormányzati szinten bemutatott fideszes produkciók mellett. Ugyanakkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy amennyiben a fenti történet igaz, több bûncselekményt is magában rejthet, a hûtlen kezeléstõl akár a magánokirat-hamisításig, már persze abban az esetben, ha az önkormányzati autó menetlevele nem a valós célokat tartalmazza.

Információink szerint, a bálon 570 vendég vett részt, ez pedig 1 millió 425 ezer forintos jegybevételt és 600 ezer forintos tombola-bevételt jelentett a szervezõknek. A bevétel sorsáról azonban nincs információ, azt viszont informátorunk szintén megemlítette, hogy sem a fellépõk, sem a zeneszolgáltató nem bocsátott ki számlát, és a büfé is pénztárgép nélkül, tehát feketén mûködött. Amennyiben ez igazolást nyer, úgy tovább nõ az ügyben a kivizsgálásra váró tételek száma.

Márpedig vizsgálat lesz, mert a márciusi, nyírbátori Fidesz-bál miatt egy magánszemély feljelentéssel fordult az ügyészséghez. Kíváncsian várjuk az ügy folytatását.

Hozzászólások


#1 | keepfargo - 2013. július 11. 13:47:15
Az erkölcstelenség, közpénz-lenyúlás, mutyi, saját zsebre dolgozás masszívan szivárog a legfelsöbb köröktöl, lefelé, a társadalom minden rétegét átitatva. Fejétöl büzlik a hal - mondhatnánk, - de minek; ezt tudtuk eddig is. Kérdés csak egy: mekkora büzt tudunk még elviselni...miközben a hal rohamosan - rohadt alattomosan - rothad?
#2 | 9323 - 2013. július 11. 14:59:40
Kíváncsian várjuk az ügy folytatását.

Hát, csak várjátok...
#3 | fsavanyu - 2013. július 11. 15:15:38
AZ ügy folytatása, büncselekmény hiányába megszüntetve! bru ha.ha.
#4 | szarmata - 2013. július 11. 17:25:49
Az informátor,és a feljelentõ valószínûen egy sértõdött komcsi zsidó! A fityeszes zsidók nem hagyják eleget lopni,ezért lépnie kellett!
#5 | talpi - 2013. július 11. 23:02:30
fsavanyu -
Kacajod jogos, mondhatni, hiszen a fõ tõgyész, aki ugye nem politikai karrierista, teljesen a jog és "igazságosság" bajnoka,Kaja Ibrahim és Joszip tot óta tudjuk, úgy "ezüst hajóilag " is, akinek egyik potentátja, aza Káel Csaba, akinek az édes jó mamuiciaja-t fél Szabolcs-Szatmár-Bereg, akkor még nyírség, politikai potentátjai, "tologatták" elõlrõl-hátulról, de édes egy szem csemetéje, akkor is a Színház/megjegyzendõ :)/ filmûvészeti fõsulira, felvételt nyert, volt az egyik prominense. Nos, akkor Polt Petike, és atöbbi, hogy is merne a vezérrel szembe menni. Ha bûncselkmény hiányába, akkor zért, mint anno, Vitya-Vi-Szarjonovics, erõszakos, Bibó kollégium beli köszörülése isel lett msimásolv. Nemkellezen csodálkozni, a "szar nem vált el a májtól" rennyi, avayg, "egyik kutya a másik korcs, vagyvalami hasonló ? :)

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.