Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szijjártó, a vicces fiú


Nincs mit szépíteni a nagy dérrel dúrral beharangozott Keleti nyitás megbukott, Varga Mihály kénytelen volt beismerni, hogy éppen Oroszországba, Kínába és más ázsiai országokba csökkent a magyar kivitel, míg a hagyományos nyugati piacokra nõtt, Kanadába például 30 százalékkal.
Utólag sem tudni, hogy miben bízott a magyar kormány, talán Orbán sármjában, hogy a keleti országok hipp hopp tõlünk fognak minden biszbaszt vásárolni. Most már érteni vélem, miért mondta le Orbán a pekingi útját, biztos megsértõdött. Varga Mihály pedig nem tehetett mást, kicsit szidta a magyar gazdasági diplomatákat és a magyar cégeket,de aztán kénytelen volt beismerni, hogy a Keleti nyitás megbukott.Ezek után jött Szijjártó, a száguldó diplomata és mint aki nem hallotta Varga minisztert, közölte, hogy 2018-ban már 30 százalékot kell képviselnie keletnek a magyar exportban. Vicces fiú. Igaz, hol lesz õ már 2018-ban...
Link

Hozzászólások


#11 | talpi - 2013. július 11. 23:10:08
Jaj, de kedves fórumozók, ne csesztessük már a kio zsidrák kotonszökevényt, annyira okos , nem is annyira beképzelt, mint ahogyan látszik. igaz sd magára, spraít és mindenféle ferromonokat tartalmazó ajzószert, szért még nem minden nõ kedvence, fõlrg, nem a gondolkodóké, akkor mi is s kérdés :D ?
#12 | Balu - 2013. július 11. 23:35:19
Imibácsi,
az exportnak számít, ha Magyarországon bejegyzett, a hajdani nemzeti vagyont fingért felvásárolt és háromszor-négyszer meghosszabított adókedvezményt + klf. szõnyeg alatt lesubázott állami támogatást kapott cég kiviszi felcímkézni az itt éhbérért megtermelt cumót Kanadába? Varga Misike nem óhajt esetleg errõl pár számadatot is közzé tenni? Hegyezhetem a karót? Most van pár olyanom is, amin akár hárman is elférnek, aztán, ha a legalsó lejjebb csúszik, akkor rá lehet bökni a negyediket is.
#13 | talpi - 2013. július 12. 05:25:04
Balu.
Még nincs kihegyezve? :) na mindegy, jó lesz neki tompán-ál is tompábban :) aminek be köll menni, annak be köl menni, már csak a ló kérdése :)
#14 | talpi - 2013. július 12. 06:22:47
Valóban. Canadába nõtt a Magyar kivitel, az "újMagyar" mert ment ám export romanov bõven, csak az a baj, mint génhibás terméket, egyre-másra utalják vissza :(
#15 | tour - 2013. július 12. 08:14:27
Utólag beismerik a tényt, a dezinfókat a média(manipulációval) tartják fent, fedik le. Ekhon is már a média félretájékoztatás témakörét feszegették legutóbb, saját maguk létjogosultságát kérdõjelezik meg és majd folytatva az egész maffia tömeg(félre)tájékoztatást. A többkulacsos "politika" megbukott, hogy nyugat felé katonapolitikailag, kelet felé pedig gazdasági letérdelés megy egyszerre. Nem hajráhajráék feladata már a kelettel tárgyalni.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.