Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Obama figyelmeztette Kínát


Az amerikai elnök arra intette Kínát, hogy békésen rendezze tengeri vitáit a szomszédos országokkal, erõ, megfélemlítés és kényszerítés mellõzésével.

Az amerikai elnök óva intette Kínát attól, hogy erõhöz folyamodjon vagy megfélemlítse azokat az országokat, amelyekkel területi vitában áll - közölte csütörtökön a Fehér Ház.

Barack Obama figyelmeztetése akkor hangzott el, amikor pekingi vezetõket fogadott az amerikai-kínai stratégiai gazdasági párbeszéd ötödik fordulója alkalmával. Az amerikai elnök Washingtonban tárgyalt Vang Jang kínai miniszterelnök-helyettessel és Jang Csie-cse államtanácsossal.

A Fehér Ház közleménye szerint Barack Obama arra intette Kínát, hogy "békésen rendezze tengeri vitáit a szomszédos országokkal, erõ, megfélemlítés és kényszerítés mellõzésével".

Jang Csie-cse reményét fejezte ki a találkozón, hogy az Egyesült Államok támogatni fogja az érintett feleket, hogy párbeszéd útján rendezzék vitáikat. Leszögezte ugyanakkor, hogy Kína a "szabad hajózásért száll síkra minden tengeren", és következetesen érvényesíti politikáját.

Kínának Japánnal, Vietnammal és a Fülöp-szigetekkel is vitája van egyes csendes-óceáni szigetek hovatartozása miatt. A területi viták kiváltképpen Peking és Tokió között mérgesedtek el. Japán rossznéven veszi, hogy Kína - nyomatékot adva követelésének - egyre gyakrabban küld járõrhajókat a Kelet-kínai-tengeren fekvõ, vitatott hovatartozású Szenkaku(Tiaojü)-szigetek térségébe. A Fülöp-szigetek és Vietnam szintén azzal vádolja Kínát, hogy erõszakosan viselkedik a Dél-kínai-tengeri szigetvitákban.

Link

Hozzszlsok


#11 | postaimre - 2013. jlius 13. 10:11:10
A szumó lényege a körbõl való kiszorítás.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.