Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izraeli nagykövet: "nem lehet azt mondani, hogy Magyarország antiszemita ország"


Amíg ezt a tetves zsidó banda itt dõzsöl, addig mondhat bármit. A torkára kellene már forrjon a tósz!
Izrael magyarországi nagykövete szerint a magyar kormány harcol, mindent megtesz az antiszemitizmus ellen, de azt nem lehet mondani, hogy nincs az országban antiszemitizmus.

Ilan Mor a Kossuth Rádió 180 perc címû mûsorában pénteken azt mondta, nem lehet általánosítani és azt mondani, hogy Magyarország antiszemita ország. Harcolni kell az antiszemitizmus ellen az oktatásban, valamint az ország vezetõinek és a politikusoknak a nyilatkozatain keresztül - mondta Ilan Mor.

Hozzátette: Izraelben is jól tudják, hogy a magyar kormány mindent megtesz az antiszemitizmus ellen. Minél többet harcolnak ellene, annál hatékonyabb lesz ez a háború - mondta.

Az Európai Parlament július 3-án fogadta el az alapvetõ jogok magyarországi helyzetérõl szóló Tavares-jelentést. Egyebek mellett a határozat úgy fogalmaz, hogy "bár a roma és a zsidó közösségek tagjaival szembeni intolerancia nemcsak Magyarországhoz köthetõ probléma, és más tagállamoknak is szembe kell nézniük ugyanezekkel a nehézségekkel, az utóbbi idõkben egyes események arra utalnak, hogy Magyarországon a roma- és zsidóellenes gyûlöletbeszéd újra erõsödõben van".
Link

Hozzászólások


#1 | mezesmozes - 2013. július 12. 11:03:08
Az átlag magyar ember észre nem veszi, milyen rendkívüli "megtiszteltetés" az, hogy a mindenható zsidó állam szinte naponta foglalkozik velünk egy idõ óta. Vajon miért vagyunk hírtelen olyan fontosak számára? ezen kellene elgondolkodni, mert ezen múlik Magyarország sorsa a következõ évtizedekben. Négy kulcszó a kérdés megválaszolásához: magyar föld, magyar víz, magyar kormányválasztás, izraeli-magyar szavazatok (2-3 százezer) melyek különbséget tehetnek hajráhajrá számára egy ötvenvalamennyi százalékos gyõzelem és egy újjabb 2/3-os gyõzelem között.. az, hogy cionék kezdik dicsérni a narancs kormány "antiszemita-ellenes" harcát arra utal, hogy immár mindent megkapnak, amit csak kívánnak és cserében arra biztatják az ottani "magyar" (azaz dupla állampolgárságú) szavazókat, hogy jövõre hajráhajrára szavazzanak.. nem árt megtanulnunk olvasni a sorok között, nem csak a felszínen lévõ habon habozni.

Ezek a voksok nagyon kellenek narancséknak, mert így a választás után akár be is lehet majd tiltani a Jobbikot amennyiben nem lesz szükség a velevaló szövetkezésre ahhoz, hogy tovább is 2/3 legyen.
#2 | Kedvesi - 2013. július 12. 11:14:54
Tényleg nem, mert a rohädékok jól érzik itt magukat. Nem antiszemita ország, hanem birka. És egymásba rúgó.
#3 | No Shadow Government - 2013. július 12. 14:16:08
Nem akarja már valaki orrba lõni? :D
Csak attĂłl halnak meg,szerintem.
#4 | Perje - 2013. július 12. 17:50:06
Mik derültek ki a mayerrõl! http://index.hu/b...eloltsege/
#5 | keepfargo - 2013. július 12. 18:51:21
Gyülöletbeszéd nincs. Legalábbis nem volt - eddig- a magyarnak mondott nyelvben. Ezt kazárok vagy semiták találták ki. Gyülölet még úgy - ahogy van, bár szerintem erösebb az útálat, a disznóságaik, meg a pöffeszkedésük miatt. Beszéd is van, ellenük, de az sem a gyülöletböl fakad, hanem az utálatból. Utáljuk a sok szemét vérszívót, na; ez az igazság! A cigányt is utáljuk már. Eddig sem szerettük, de amióta ölik és bántalmazzák a befogadó nemzet tagjait, azóta öket is utáljuk. Mégsincs "utálatbeszéd". "Gyülöletbeszéd" pedig úgy lehet(ne) magyar szóösszetétel, ahogy a "káposztakocka". Tudjuk miröl van szó, de nem hangzik értelmesen - a magyar nyelv logikája szerint. Aki a "gyülöletbeszéd" szót szemrebbenés nélkül átveszi és használja, abban lehet hogy gyülölet van, de beszéd (magyar beszéd) nem nagyon. Igy ezt esetleg ismertetöjelnek is lehet a jövöben használni, ugyanúgy mint a többi nyelvi anomáliát, idegen találmányt (mint pl. a meleg szavunk, aminek most teljesen elvették/átruházták az egyértelmü jelentését)

Ne bántsd a magyart, ö sem bántott téged - eddig. Arra meg különösen vigyázz, hogy az utálat, amit irántad érez, ne csapjon át gyülöletbe - mert akkor véged van.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.