Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kiadta a Twitter a zsidózók adatait


Na végre! Tessék nyiltan, õszintén csinálni, mert "jó emberek kerestetnek"! A Twitter pénteken bejelentette, hogy átadta a francia igazságszolgáltatásnak azokat az adatokat, amelyekkel azonosíthatók azon antiszemita bejegyzések szerzõi, amelyek miatt eljárás indult a mikroblog szolgáltatója ellen.

A Franciaországi zsidó diákok uniója (UEJF) más egyesületekkel együtt azt kérte az igazságszolgáltatástól, hogy kötelezze a Twittert azoknak az adatoknak a közlésére, amelyek alapján azonosítható, hogy ki írt francia nyelvû antiszemita üzeneteket 2012 októberében unbonjuif (egyjózsidó), illetve unjuifmort (egyhalottzsidó) álnévvel a mikroblogon. A párizsi legfelsõbb bíróság januári döntésében kötelezte a Twittert az antiszemita bejegyzések szerzõinek azonosítására.
Link

Hozzszlsok


#1 | 9323 - 2013. jlius 12. 16:21:33
Amikor majd a magyar rendõrség megy külföldre, hogy elkérje az ottani fórumokon "magyarozók" adatait... és a fejüket :D
#2 | Perje - 2013. jlius 12. 17:43:19
A Májkroszoft is együttmûködött az amerikai titkosszolgálattal. Engedte feltörni a kódjainkat a szkájpnál, hogy belenézhessenek a levelezéseinkbe, videóinkba.
http://www.guardi...-user-data
Tavaly a kormány stratégiai megllapodást kötött az itteni " leányukkal".
#3 | Balu - 2013. jlius 12. 18:30:20
Ez is kb. olyan, mint amikor "kiderül", hogy az NSA mindent és mindenkit lehallgat. Örezsem, mik vannak... Vazze, ezért csinálták az egész NSA-t. Meg ugye jön a Google a semmibõl, NINCS REKLÁM AZ OLDALÁN, hihetetlen gyorsasággal mindent megtalál, ezáltal pár év alatt a szinte egyetlen, de mindenesetre magasan legfontosabb keresõvé válik - ezután beindítja a Gmailt meg a többit, ma meg már a világ lakosságának génbankján dolgozik (nem vicc). És természetesen mindezt azért, mert az a két szimpi zsidógyerek, Page és Brin annyira de annyira zseniális keresõt tudott programozni a fater sufnijában. Aztán gyön egy titokzatos kínai hackertámadás, amirõl nagyjából semmit se lehet megtudni ("Tonkin öböl" típusú false flag), viszont ez az alap, hogy a Google és az NSA biztonsági együttmûködése létre jöhessen. Csókolom, a GUGLI SEMMIT SEM FELEJT EL!!! Nézzetek csak bele a "history"-ba, én is csak lestem, mert gyönyörûszépen ott van, hogy öt éve milyen oldalakat néztem. Mindezek után nagy meglepetés volt, hogy az NSA mindenkit lehallgat. De volt már hasonló banzáj az AT&T, a Facebook és a Yahoo körül is. A Májkroszoft az világos, de megvallom, nekem az Ubuntu linux is büdi egy kicsit.

Ez után a rövid és igencsak a teljesség igénye nélküli bevezetõ után engedtessék meg feltennem a kérdést: ki hiszi azt, hogy TÉNYLEG nem adnak ki adatokat vagy hogy eddig nem adtak ki? Mondjuk az NSA kihasználhatja a nagyszerû zsaroló potenciálját az ügynek, pl. ha Vityáék nem hajlandóak tövig nyomni a nyelvüket az USA seggébe, akkor nem adnak infót pl. az MNA-ról.

Most épp a Twitter van soron - és lesz valami? Elárulom: NEM. Annyi, hogy ahogy az oroszok már pár éve fejlesztenek egy saját és nem nyilvános forráskódú linuxot kizárólag az államszervezet számára, most a kínaiak is megcsinálják a magukét meg minden normális ország két lábbal rúgja ki az összes twitter-megatöbbi céget. Ennek az egyik belátható következménye egy informatikai "vasfüggöny".
#4 | postaimre - 2013. jlius 12. 19:13:28
Balu néha fel kell menni direkt oldalakra, bekukkanta ide-oda, szex, kex, jogász és egyéb perverz dolgokra kattintani, hagy legyenek okosabbak! Úgy kell leszaracénozni õkat, mint a huzat.
#5 | 9323 - 2013. jlius 12. 19:15:48
http://www.projec...
Ezt fizetõsre tervezik, de ugyanolyan titkosítást és anonimitást ígérnek, mint a "régi szép idõkben" volt.
Bár én nem beszél angol...
#6 | Balu - 2013. jlius 12. 19:28:57
Imi,
erre már kitaláltam jobbat is, csak egy programozó kéne hozzá.
#7 | postaimre - 2013. jlius 12. 19:30:37
Balu, valami robot? Miközben netezel, õ meg generálja neked a buziportálon az IP-címet?s_*_yass
#8 | Balu - 2013. jlius 12. 19:38:42
Nem IP-címet, csak véletlenszerûen kiemel szavakat, rájuk keres a GOOGLE-n (õk olyan marha kíváncsiak, miért ne adjunk nekik adatokat, ha annyira örülnek neki?), majd a bejött hat oldalból véletlenszerûen négyet bezár, a maradék kettõn megint véletlenszerûen lekeres három szót ... és ezzel jól elvan akár egész éjjel is. Reggelig egy annyira széles spektrumú és érdeklõdési körû profil áll elõ, amilyen még nem volt a földön. És mindezt a te IP-den, vagyis a negyvenezer szóból egyetlenegy lenne releváns (amit még te ütöttél be este), de ha ugye a zsiráfokat lehet zsizsiknek is nevezni, akkor izgalmas lesz, mire lenyomozzák mirõl is van szó. A magyarral különösen szépen el lehet játszadozni, olyan szoftver nincs, ami kibogozza. Mi organikusak vagyunk, õk meg csak hülye gépek. Ez az alapötlet, szabadon turbózható.
#9 | postaimre - 2013. jlius 13. 09:22:47
Hülye Facebook-kommentért a börtönbe

Nem árt odafigyelni, mit írunk a Facebook-on. Megtanulhatta ezt a texasi Jack Carter, aki mintha egy South Park-epizód kellõs közepébe cseppent volna... de senki sem röhög.

A 18 éves Jack Carter egy videojátékon vitatkozott össze a haverjaival februárban a League of Legends weblapján. A Facebook-on folytatódó vitában a texasi srác egyik haverja azt vágta a fejéhez, hogy „õrült” és hogy „szanaszét van az agya”.

Carter erre azt válaszolta: „Ó igen, teljesen szanaszét van az agyam. Mindjárt szétlövök egy iskolányi gyereket és megeszem a még dobogó szívüket”. A beszólást aztán a „lol” és „jk” („laughing out loud” – hangosan felnevetek ill. „just joking” – csak viccelek) bejegyzésekkel pontosította jelezve, hogy a dolog tényleg csak poén volt.
Eközben Kanadában

A történetet innentõl mintha a South Park alkotói írták volna: egy kanadai nõ megrökönyödve olvasta a texasi fiú bejegyzését. Lol, jk ide vagy oda, azonnal értesített egy helyi önkéntes bûnmegelõzõ szervezetet a bejegyzésrõl, akik értesítették a texasi szerveket és Carter máris elõzetesbe került.
Összefogás a hülye kanadaiak ellen – ez csak South Park
Összefogás a hülye kanadaiak ellen – ez csak South Park

Április 10-én a bíróság terrorizmussal gyanúsította meg, miután a fiú visszautasította az ügyészség ajánlatát. Az ügyészségi ajánlat nyolc év börtön lett volna, amennyiben Carter beismeri, hogy valóban iskolás gyerekek szívét szerette volna némi lövöldözést követõen elfogyasztani. Az óvadék összegét a bíró pedig az eredetileg megállapított 250 ezer dollárról (kb. 56 millió forint) 500 ezer dollárra emelte.


A fiú anyja, Jennifer Carter petíciót hozott létre a Change.org oldalon annak érdekében, hogy többen felfigyeljenek az ügyre. Ebben elismeri, hogy fia bejegyzése valóban rossz ízlésre vall, de egyértelmû, hogy szarkazmusnak szánta, amit írt. A felhívásban az anya elmondja, hogy a börtönben gyakran bántalmazzák a fiát, továbbá volt, hogy hetekre magánzárkába zárták. Carter apja megérti, hogy ki kell vizsgálni az ilyen ügyeket, de azért a vizsgálatban a józan észre is szükség lenne. A petíciót 126 ezren írták alá péntekig.
Trollok, vigyázzatok!

A fenti történet egy csupán azok közül, amelyekben Facebook-megnyilvánulásoknak köszönhetõen tartóztattak le fiatalokat. Az utóbbi idõben jogvédõ szervezetek egyre több ilyen ügyre hívják fel a figyelmet.

A brit állampolgárságú és ott is élõ Reece Scottot éppen a héten ítélték 28 hónapnyi börtönre, amiért egy FB-posztban kétszáz Tennessee-i iskolás megölését helyezte kilátásba. Az iskolát a fenyegetést követõ napra bezárták, ezért háromezer gyerek mulasztott tanítási napot – pedig az egyértelmû volt már akkor is, hogy Scott nem más, csak egy rosszindulatú troll, aki ízléstelen fenyegetõzéssel szórakoztatja magát – Angliából.

Szintén fenyegetõzésért tartóztattak le egy 18 évest nemrég Massachusettsben, aki trollkodással lõtt túl a célon. Az õ bejegyzése a bostoni robbantást követõen készült. Az ügyészség az õ ügyében olyan megdöbbentõ bizonyítékokat is felsorolt, mint például azt, hogy 11 éves korában egyszer azt mondta valakiknek, hogy megöli õket.

Carter ügye a fenti két esettõl eltér abban, hogy õ nem volt troll – egy vita hevében egy rossz beszólásért hurcolták meg. Jó hír számára, hogy csütörtökön egy ismeretlen kifizette számára a félmilliós óvadékot, így a továbbiakban szabadlábon védekezhet.
http://www.nyest....a-bortonbe

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.