Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Beindulnak a titkosszolg√°latok


Lesz itt meleg, b√ľszkesegg, mikor egyik uzi titokszolga bekapja a k√∂zszolga korb√°cs√°t √©s nyel l√©t! H√Ľ gyerekek, hullani fognak a seggek csokorba', ir√°ny a bokorba! A tanker√ľleti igazgat√≥kat √©s a gazdas√°gi miniszt√©rium sajt√≥sait √©pp√ļgy folyamatosan megfigyelheti a j√∂v√Ķben a titkosszolg√°lat, mint a Nemzeti Nyomoz√≥ Iroda valamennyi dolgoz√≥j√°t. A politikai tan√°csad√≥k is a szolg√°latok l√°t√≥k√∂r√©be ker√ľlhetnek, de p√©ld√°ul a korm√°nyf√Ķ bizalmasak√©nt ismert Habony √Ārp√°dnak nincs mit√Ķl tartania.

Rászabadítják a titkosszolgálatot a közszolgákra

R√°szabad√≠tj√°k a titkosszolg√°latot a k√∂zszolg√°kra – √≠rtuk m√°jus v√©g√©n annak kapcs√°n, hogy a fontos √°llami, bizalmi poz√≠ci√≥ban l√©v√Ķ embereket √©s azok csal√°dtagjaikat is folyamatosan megfigyelhetik ezent√ļl.

Az, hogy a titkosszolg√°lat ellen√Ķrzi a bizalmi poz√≠ci√≥ban √ľl√Ķ k√∂zszolg√°kat, nem √ļjdons√°g. Az √ļjdons√°g az, hogy am√≠g kor√°bban ezt az ellen√Ķrz√©st a munkaviszony megkezd√©se el√Ķtt v√©gezt√©k √©s fejezt√©k be, majd legk√∂zelebb √∂t √©v m√ļlva „repet√°ztak”, addig ezent√ļl folyamatos lesz. Azaz b√°rmikor megfigyelhetik az illet√Ķt √©s a csal√°dtagj√°t an√©lk√ľl, hogy √Ķk err√Ķl tudn√°nak.
Habonynak nincs mit√Ķl tartania

Egy nemr√©g nyilv√°noss√°gra ker√ľlt korm√°nyrendelet-tervezet pontos√≠totta, melyek min√Ķs√ľlhetnek majd nemzetbiztons√°gi ellen√Ķrz√©s al√° es√Ķ jogviszonyoknak. A miniszt√©riumokban m√°sok mellett az √°llami vezet√Ķk titk√°rs√°g√°n dolgoz√≥k, a miniszterek kabinetj√©ben t√©nyked√Ķk, a politikai tan√°csad√≥k is folyamatosan ellen√Ķrizhet√Ķek (megfigyelhet√Ķek) lesznek.

Az Orb√°n Viktor „f√Ķtan√°csad√≥jak√©nt” sz√°mon tartott Habony √Ārp√°dnak ugyanakkor nem kell tartania att√≥l, hogy a titkosszolg√°lat √©rdekl√Ķdik ut√°na, hiszen csak azokat figyelhetik meg, akik szerz√Ķd√©sben √°llnak az √°llami szervvel. M√°rpedig Habonynak jelenleg sincs szerz√Ķd√©se a Minisztereln√∂ks√©ggel, hi√°ba tudhat bizalmas inform√°ci√≥kat Orb√°n Viktor k√∂rnyezet√©b√Ķl.
D KOS20130530014
Habony √Ārp√°dFot√≥: Kosztics√°k Szil√°rd

√Ėsszess√©g√©ben az √°llami int√©zm√©nyek fels√Ķ- √©s k√∂z√©pvezet√Ķinek kell v√°llalniuk, hogy b√°rmikor megfigyelhetik √Ķket, de √©rintettek m√©g vezet√Ķ informatikusok, bels√Ķ ellen√Ķr√∂k, titkos √ľgykezel√Ķk is.
A sajtósokra is kiterjesztik

A K√ľl√ľgyminiszt√©rium √©s a Nemzetgazdas√°gi Miniszt√©rium valamennyi sajt√≥munkat√°rsa a megfigyelhet√Ķ szem√©lyek k√∂z√© tartozhat majd a rendelettervezet szerint. A gazdas√°gi t√°rc√°n√°l emellett a Parlamenti √©s T√°rsadalmi Kapcsolatok F√Ķoszt√°ly √©s a Szem√©ly√ľgyi F√Ķoszt√°ly valamennyi dolgoz√≥ja √©rintett.

A Navracsics Tibor vezette K√∂zigazgat√°si Miniszt√©riumban a t√°rsas√°gfel√ľgyeleti, a program-ir√°ny√≠t√°si, az EU √©s nemzetk√∂zi igazs√°g√ľgyi egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©rt felel√Ķs szakter√ľleten dolgoz√≥kat ellen√Ķrizheti a titkosszolg√°lat. A Balog Zolt√°n vezette Emberi Er√Ķforr√°sok Miniszt√©rium√°ban m√°sok mellett a hum√°npolitikai f√Ķoszt√°ly √∂sszes munkat√°rs√°t ellen√Ķrizhetik.

A megyei √©s a f√Ķv√°rosi korm√°nyhivatalokban dolgoz√≥k k√∂z√ľl els√Ķsorban a vezet√Ķk √©s azok helyetteseire „utazhatnak” r√°, de megfigyelhetik a hivatalok azon munkat√°rsait is, akik a vagyonnyilatkozathoz kapcsol√≥d√≥ munkak√∂rben dolgoznak.

A rend√©szeti vonalon a Nemzeti Nyomoz√≥ Iroda √∂sszes dolgoz√≥j√°t megfigyelhetik, de ugyanez igaz a Szervezett B√Ľn√∂z√©s Elleni Koordin√°ci√≥s K√∂zpont valamennyi munkat√°rs√°ra is.

T√∂bb √°llami int√©zm√©ny is a list√°n van, √≠gy p√©ld√°ul az iskol√°k √ľzemeltet√©s√©√©rt felel√Ķs Klebelsberg Int√©zm√©nyfenntart√≥ K√∂zpont. Ut√≥bbi eset√©ben p√©ld√°ul az eln√∂k√∂t nem, de helyettes√©t m√°r b√°rmikor megfigyelheti a titkosszolg√°lat a rendelettervezet szerint, ak√°rcsak a tanker√ľleti igazgat√≥kat.
Lehallgathatj√°k, figyelhetik

Ahogy azt kor√°bbi cikk√ľnkben √≠rtuk, a titkosszolg√°lat emberei l√©nyeg√©ben az √∂sszes lehets√©ges eszk√∂zt bevethetik, b√°r n√©h√°ny dolgot csak korl√°tozottan tehetnek meg. Egy √©vben k√©tszer egy h√≥napig b√≠r√≥i enged√©llyel lehallgathatj√°k az illet√Ķ telefonjait √©s √°tkutathatj√°k titokban az otthon√°t, s√Ķt, be is polosk√°zhatj√°k azt. Ugyan√≠gy k√©tszer egy h√≥napig felbonthatj√°k a leveleit, elolvashatj√°k az e-mailjeit. Van, amit enged√©ly n√©lk√ľl, korl√°tlanul megtehetnek: ezek k√∂z√© tartozik az adott szem√©ly megfigyel√©se operat√≠v m√≥don (p√©ld√°ul k√∂vet√©ssel), vagy tal√°lkoz√≥inak f√©nyk√©pes dokument√°l√°sa.
000 Par7429830
Fotó: Boris Horvat

Kor√°bban a bizalmi poz√≠ci√≥ra jelentkez√Ķk h√°romf√©le, „A”, „B” √©s „C” t√≠pus√ļ √°tvil√°g√≠t√°son eshettek √°t, att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy munk√°juk sor√°n milyen m√©lys√©g√Ľ inform√°ci√≥khoz f√©rhettek hozz√°. A legszigor√ļbb √°tvil√°g√≠t√°s a „C” t√≠pus√ļ volt, amelyn√©l p√©ld√°ul olyan intim inform√°ci√≥kra is k√≠v√°ncsiak voltak, hogy van-e homoszexu√°lis vagy h√°zass√°gon k√≠v√ľli titkos kapcsolata az illet√Ķnek, amivel esetleg zsarolhat√≥.

Ez az √°tvil√°g√≠t√°s azonban nem folyamatos volt: 60 nap alatt elv√©gezt√©k √©s onnant√≥l kezdve „lesz√°llt” a titkosszolg√°lat a bizalmi poz√≠ci√≥ra p√°ly√°z√≥ emberr√Ķl, aki j√≥ esetben megkapta a munk√°t. (Az „A” √©s „B” t√≠pus√ļ ellen√Ķrz√©sn√©l enn√©l r√∂videbb volt az ellen√Ķrz√©s id√Ķtartama.) A mostani m√≥dos√≠t√°s √©rtelm√©ben a j√∂v√Ķben csak egyfajta √°tvil√°g√≠t√°s lesz, ami m√©lys√©g√©t tekintve legink√°bb a „C” t√≠pus√ļra hasonl√≠t majd, a k√∂zszolg√°t pedig ak√°r a teljes jogviszonya alatt megfigyelhetik.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Perje - 2013. jķlius 12. 23:12:10
Az eg√©sz k√∂zszolga- vizslat√°s helyett elegend√Ķ lenne az, ha egy √°llampolg√°r, √ľgyf√©l, akit a hivatalok r√©sz√©r√Ķl s√©relem vagy jogtalans√°g √©r, meghallgat√°st nyerne, panasz√°t tisztess√©gesen kivizsg√°ln√°k √©s megb√ľntetn√©k az elk√∂vet√Ķt.
Minden j√≥zan feln√∂tt ember l√°tja a k√∂rnyezet√©ben a korrupci√≥t, vissza√©l√©seket, jogtalan el√Ķny√∂sztogat√°sokat, a m√©rhetetelen vagyongyarapod√°sokat . Nem lenne elegend√Ķ erre felh√≠vni a b√Ľn√ľld√∂z√Ķk figyelm√©t? Egy jog√°llamban ennek elegend√Ķnek kellene lennie. Ehhez azonban m√°r t√ļl kellett volna lenn√ľnk a val√≥di elsz√°moltat√°son, mert annak tal√°n visszatart√≥ ereje lenne.
Van abban valami nagyon cinikus, hogy most, amikor m√°r sz√©t lett lopva az orsz√°g, m√©rhetetlen p√©nzek vannak k√ľlf√∂ldre kimentve, most elkezd√Ķdik egy √ľgyn√∂k macera azzal p√°rhuzamosan, hogy a r√©gi √ľgyn√∂k list√°kat lobogtatj√°k a fej√ľnk felett.
#12 | rozsola - 2013. jķlius 13. 06:23:01
Nyugodjunk meg. Ne legy√ľnk " hamariak ".
Beindul a titkosszolg√°lat. - ok
Milyen " motor " hajtja ? Diesel vagy benzines ? Esetleg valami m√°s ?
Ki √ľl a korm√°nyn√°l ? Vajon √Ķ kezeli a ped√°lokat ?
Betartja e a KRESZ szab√°lyokat ? Van e egy√°ltal√°n vezet√Ķi enged√©lye ? stb
Kicsit keletebre ( csak n√©h√°ny p√°r sz√°z kil√≥m√©terre a hat√°rt√≥l ) hasonl√≥an kezd√Ķd√∂tt.
√Črdekes , hogy a sz√°ll√≠t√°s√ľgyi miniszter√ľnket ( Relu Fenechiu - fonetikusan olvasva : Fenekiu ) √©pp tegnap it√©lt√©k el 5 √©v let√∂ltend√Ķ b√∂rt√∂nb√ľntet√©sre. R√°ad√°sul szinte minden kor√°bban ismert " nagykutya " kb 30-40 % -a hasonl√≥an " beindult " a sittre.
M√©gegyszer k√©rem a t√°rsas√°got , " ne legyetek hamariak " . Bizzatok " Istenben " , √ē mindent l√°t √©s mindent hall.
#13 | Perje - 2013. jķlius 15. 14:32:19
Valahogy kihagyt√°k eddig a megfigyel√©sb√Ķl a gy√≥gyszerc√©geket, pedig lenne mit t√Ķl√ľk kiszell√Ķztetni . Gy√≥gyszer√°r tr√ľkk√∂z√©s a britekn√©l: Csak ott?
http://www.indepe...08292.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.