Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Új típusú kínai-amerikai kapcsolatokról cikkeznek


A kínai-amerikai kapcsolatok új korszakáról, újradefiniálásáról cikkezett a kínai sajtó pénteken az elõzõ nap az Egyesült Államokban zárult, ötödik éves stratégiai és gazdasági párbeszéddel kapcsolatban.

A Hszinhua hírügynökség eseménnyel kapcsolatos kommentárjában kiemelte: bár e párbeszédet 2009 óta megrendezik, az idei több szempontból is újdonságot hozott. A márciusban beiktatott új kínai vezetés és a második Obama-kormány személyi változásai új stílust hoztak a találkozókba, amelyek során a partnerek közti "kémia" is jól mûködött.

A hírügynökség szerint ezen túlmenõen a korábbinál nagyobb egyensúly mutatkozott a megvitatandó témák kijelölését illetõen, s ugyancsak elõrelépés, hogy a visszatérõ témáktól - ilyen a nemzeti valuták értéke vagy a szellemi szabadságjogok témája - a felek el tudtak mozdulni új, fontos vitapontok, például a kétoldalú befektetések témája felé.

Ugyancsak a kapcsolatok újradefiniálását jelezheti, hogy a katonai kérdéseket illetõen - évek óta elõször - nem ellenségként, hanem partnerként tárgyalt a két ország - véli a Hszinhua. A konkrét cselekvést kívánó magasabb célok eléréséhez szükség van arra, hogy a világ két legnagyobb gazdasága eszmét cseréljen, a most zárult tárgyalások elõrelépést jeleznek ebbe az irányba - írja a hírügynökség.

A Global Times címû lap a kapcsolatok alakulásáról szóló cikkében "csodának" nevezi, hogy a modern korban elõször a felemelkedõ és a már létezõ nagyhatalmak nem ellenségei egymásnak. Kína és az Egyesült Államok sikerrel elkerülte a legrosszabbat kimeneteleket, vagyis stratégiai összecsapás és új hidegháborúra sem történt - írja a lap.

A cikk szerint ugyanakkor a kínai-amerikai kapcsolatok még alakulás alatt, csak kezdeti szakaszban vannak, s a számos kihívás miatt nem látható elõre, hogyan alakulnak majd. A lap úgy fogalmaz, hogy mindkét félnek megvannak a számára fontos, megvédendõ érdekei, az együttmûködés és a versengés párhuzamosan van jelen a kapcsolatokban. A következõ egy-két évtizedben még biztosan Kína lesz a kétoldalú kapcsolatok gyengébb partnere, szerénységre van tehát szüksége, ugyanakkor saját érdekeit védve kell erõsítenie az együttmûködést - véli a lap.

Jang Csie-cse, Kína korábbi amerikai nagykövete és külügyminisztere, jelenlegi államtanácsos a kétoldalú kapcsolatokról csütörtökön kijelentette: a kölcsönös érdekek miatt azok alakítása az ázsiai-csendes-óceáni térségben kezdõdik. A régió békéjének, az együttmûködésnek a fenntartása a két ország kiemelt feladata, s minden érintett félnek a viták rendezésére és tárgyalásos megoldására kell törekednie - fogalmazott Jang.
Link

Hozzszlsok


#1 | rozsola - 2013. jlius 13. 11:51:24
A hazug levelezést diplomáciának nevezik.
#2 | kukackac - 2013. jlius 14. 17:04:15
Az illuminátusok és annak Triad of Evil


[img]Most fejeztem hónap fárasztó, de izgalmas kutatást az árnyékos, de rendkívül fontos lelki és fizikai (anyagi) közötti kapcsolat három világhatalom, Kína, az Egyesült Államok, és Izrael. Ismeretlen okok miatt az átlagos ember az utcán, a Sátán emberi ügynökök, akik magában az Illuminátusok elit aktívan szervez a Föld erõforrásait, hogy mérnök a végsõ támadást az ember szabadságát és függetlenségét. Ez a három nemzet középpontjában az Illuminátusok terv.

Rájöttem, hogy Kína, a span kevesebb, mint négy évtizede alakult át a Colossus of Evil páratlan az Annals of emberiség. A kínai bankok, HSBC, Bank of China, és más, a koncert Rothschild JP Morgan Chase Bank, a szabály az nemesfémek piacán, arany, ezüst, platina, stb A kõolaj vállalatok egy rövid tíz év alatt, nõttek és boltíves mint nyugati olaj ötvözi, mint a Chevron, a Shell és a BP, hogy mûködött a globális piacokon több mint egy évszázada.

Sõt, a Goldman Sachs, a Morgan Stanley és más nyugati bankok együttmûködtek a zsarnokok Pekingben, és épített több mint 100.000 hatalmas raktár található, az egész Red Kínában. Ezek a raktárak csupa üzletek drága anyagok, fa és fûrészáru, alumínium, vasérc, acél, ón, beton, tégla, üveg, traktorok, földmunkagépek, eszközök. A lista végtelen.

Miért Vörös Kína állattartási fel annyi értékes anyagok? Van a kommunista vezetés háborúra készül?
Az iraki olaj mosott a Rothschild Izrael és Vörös Kína az amerikai segítség

A múlt havi hírlevelet (lásd a vizsgálati jelentés, Rothschild Black Gold Birodalom elérhetõ Tape vagy CD , 60 min., $ 8), úgy ki vannak téve a csalás, ahol Rothschild olaj vállalatok és a bankok, az összejátszás a Izrael korrupt vezetõk és Obama a Fehér Házban , ellopják iraki bõséges olaj-és tisztára mosása olajat Kínában. Ennek köszönhetõen felháborító rendszer a kínai PetroChina mára a világ ötödik legnagyobb olajvállalat, és várhatóan meghaladja a Exxon-Mobil a # 1-ben a világ 2015.
Houston Chronicle 9 június 2010
Ez a csodálatos 9 június 2010 cikket a Houston Chronicle kiderül, hogy a kínai olajtársaságok már mûködik Irakban, hogy fosztogatás nevû nemzet bõséges olaj források. Irak olaj kerül mosott át Kínában Rothschild izraeli tulajdonú olaj kartell.

A név Rothschild legendás mindhárom Illuminist nemzetek, Kína, az Egyesült Államok és Izrael. A Rothschild dinasztia-ben alakult a tizennyolcadik században pátriárka Mayer Amschel Bauer Németországban. Bauer megváltoztatta a család nevét "Rothschild" (Red Shield), és így ismét felfedezzük a nyom közötti kapcsolatok emberi ügynökök és a gonosz által elkövetett nagy veres sárkány, a nõ, aki visel lila és vörös (piros), és a Szörnyeteg, amelyek színe vörös (piros). [/img]

Az egyetlen dolog, ami igazán számít

Az elképesztõ gazdasági és katonai növekedése Illuminátusok Triad of Evil azt jelenti, hogy lehet, hogy közeledik a végsõ szakaszában prófétai történelem. Engedje meg, akkor az összes tartani szemünket rögzített a próféciák a Szentírás, és rögzítse a szívét és elméjét az egyetlen dolog, ami igazán számít: A kapcsolat Jézus Krisztussal.


http://translate....f_evil.htm

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.