Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√ćgy v√°lik ki zsid√≥kia az EU-b√≥l √©s terelik √∂ssze a nemzeti cs√ľrh√©t (Hal√°sz, MI√ČP, J√≥bik, Fidesz...) az urn√° (hoz/ba)


A választásról nemcsak számokban
√Āltal√°nos helyzet
A nyugati civiliz√°ci√≥ dikt√°torai – val√≥sz√≠n√Ľleg a Bilderberg-√ľl√©sen - l√°tsz√≥lagos fordul√≥pontot hat√°roztak meg azzal, hogy tesztelik: „a p√©nz mennyis√©gi korrekci√≥j√°nak” drasztikus cs√∂kkent√©se, majd megsz√Ľntet√©se milyen hat√°ssal lesz a vil√°ggazdas√°gra.


A most √©rezhet√Ķ hat√°s a befektet√Ķi bizalom √°ltal√°nos cs√∂kken√©se, ami a m√°r most is t√Ľr√©shat√°ron l√©v√Ķ szoci√°lis fesz√ľlts√©g n√∂veked√©s√©t jelenti.


Ennek ismeret√©ben a diktat√ļr√°nak – √©rdeke v√©delm√©ben - k√©t v√°laszt√°si lehet√Ķs√©ge van:

1. A jelenlegi, integrálást fokozó folyamat folytatása (föderatív szemlélet).

2. Az √∂sszevon√°s √∂sszehangol√°ss√° alak√≠t√°sa azokon a ter√ľleteken, amelyek a diktat√ļra √©rdekeit nem alapvet√Ķen s√©rtik (korl√°tozott konf√∂derat√≠v szeml√©let).


Az EU-ban a k√©t lehet√Ķs√©g k√∂z√∂tti harc szellem√©ben sz√ľletett a Tavares-jelent√©s, ami a harc egyik csat√°jak√©nt foghat√≥ fel, ami a f√∂derat√≠v szeml√©let gy√Ķzelm√©t hozta.


Magyarorsz√°gi helyzet


Már hónapok óta folyik a kíméletlen választási kampány. A pártok egymáson keresnek fogást, nem pedig programjaik nyilvánosságra hozásával, és annak bemutatásával, hogy az milyen eszközökkel hoz változást.


A 2014-es v√°laszt√°s annak megfelel√Ķ eredm√©nyt hoz, hogy az √©v elej√©n a f√∂derat√≠v vagy a konf√∂derat√≠v szeml√©let √°ll-e gy√Ķzelemre az Eur√≥pai Uni√≥ orsz√°gaiban.

Ha a f√∂derat√≠v szeml√©let fel√© billen a m√©rleg nyelve, akkor a jelenlegi korm√°ny ellenz√©k√©nek kell gy√Ķznie, mert √Ķk az √©rz√©ketlenebbek a szoci√°lis helyzetre. Vel√ľk lehet el√©rni a megszor√≠t√°sok folytat√°s√°t, a beruh√°z√°sok – √©s ezzel a t√Ķkekivitel – t√°mogat√°s√°t.

Amennyiben a korl√°tozott konf√∂derat√≠v szeml√©let lesz az er√Ķsebb, akkor a korm√°nyer√Ķnek kell gy√Ķznie, hiszen √Ķ v√°llalta a konf√∂derat√≠v jegyek bevitel√©t a magyar jogrendszerbe, m√©g akkor is, ha a f√∂ldt√∂rv√©nnyel nem tudta elker√ľlni az els√Ķ liber√°lis alapelv (t√Ķke szabad √°raml√°sa) √©rdekeink elleni hat√°s√°t.


B√°rmelyik er√Ķ lesz is a meghat√°roz√≥ 2014 elej√©n, a gy√Ķztesnek olyan f√∂l√©nyt kell el√©rnie, amely a „sarkalatos t√∂rv√©nyek” l√©trehoz√°s√°hoz, m√≥dos√≠t√°s√°hoz √©s – sz√ľks√©g eset√©n – azok hat√°lyom k√≠v√ľl helyez√©s√©hez el√©gs√©ges, vagyis 2/3-ra van sz√ľks√©g.


A mai helyzet szerint erre √∂n√°ll√≥an egyetlen p√°rt sem k√©pes, ez√©rt koal√≠ci√≥ban kell gondolkodni – hacsak √°t nem h√ļzz√°k a nyugati liber√°lis diktat√ļra sz√°nd√©k√°t a magyar v√°laszt√≥k.


A mai beszélgetés ennek továbbgondolását tartalmazza, az alábbi vázlatpontok szerint:


Eszme – jog – gazdas√°g.

A „Gondoskod√≥ Magyarorsz√°g” a p√°rtok fel√© t√Ľzsz√ľnetet hirdet, √©s programj√°nak megismertet√©s√©re ford√≠tja minden erej√©t, ezzel megval√≥s√≠tva az alulr√≥l √©p√≠tkez√©s elv√©t.

A választásról számokban.Kelt Szegeden, 2013. √Āld√°s hav√°nak 12. napj√°n.

√Ārp√°d sarja, Hal√°sz J√≥zsef

Vicces: √©ppen a Jobbik osztogat negat√≠v jelz√Ķket

A Jobbik kezdem√©nyezi, hogy az Orsz√°ggy√Ľl√©s k√ľl√ľgyi, alkotm√°ny√ľgyi √©s eur√≥pai √ľgyek√©rt felel√Ķs bizotts√°gai hallgass√°k meg azt az √∂t magyar eur√≥pai parlamenti (EP) k√©pvisel√Ķt, aki m√ļlt szerd√°n igennel szavazott a Magyarorsz√°got elmarasztal√≥ Tavares-jelent√©sre az EP-ben. Ezt Gaudi-Nagy Tam√°s jelentette be h√©tf√Ķi budapesti sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n.

Az ellenz√©ki k√©pvisel√Ķ szerint G√∂ncz Kinga, Gurmai Zita, Tabajdi Csaba √©s Herczog Edit (MSZP), valamint az Eur√≥pai Konzervat√≠vok √©s Reformerek k√©pvisel√Ķcsoportj√°ban helyet foglal√≥ Bokros Lajos cselekedete "nyugodtan mondhat√≥ haza√°rul√°snak", ez√©rt el kell sz√°molniuk tett√ľkkel a bizotts√°gok el√Ķtt.

A jobbikos politikus √ļgy v√©li: az elm√ļlt hetekben a Tavares-jelent√©s elfogad√°sa mellett az Eur√≥pa Tan√°cs √°ltal t√°rgyalt jelent√©s is azt mutatja, hogy "a Magyarorsz√°g elleni t√°mad√°sok a cs√ļcsra j√°rat√≥dtak". Szerinte az Eur√≥pa Tan√°csban 2011 janu√°rj√°t√≥l "baloldali √©s liber√°lis oldalr√≥l gerjesztett t√°mad√°ssorozat" zajlik a magyar jogalkot√°ssal szemben.
Infinety network
Kiemelte ugyanakkor, hogy az EP-ben elfogadott Tavares-jelentéssel szemben az Európa Tanácsban nem kapott többséget az a jelentés, amely monitoringeljárás alá helyezte volna Magyarországot.

A Jobbik √°ll√°spontja szerint a Tavares-jelent√©s semmilyen jogk√∂vetkezm√©nnyel nem j√°r, "ez tulajdonk√©ppen csak az EP v√©lem√©ny√©nek tekinthet√Ķ". A Jobbik egy jelent√©st fog k√©sz√≠teni arr√≥l, hogy az Eur√≥pai Uni√≥ √©s int√©zm√©nyei hogyan √©s milyen form√°ban l√©pik t√ļl a hat√°sk√∂r√ľket √©s fenyegetik a nemzet√°llamokat - mondta.
Link

Orb√°n: A Tavares-jelent√©s s√©rti Magyarorsz√°g f√ľggetlens√©g√©t

A Fidesz-frakci√≥ kezdem√©nyez√©s√©re hat√°rozatban reag√°l majd a Tavares-jelent√©s elfogad√°s√°ra a parlament cs√ľt√∂rt√∂k√∂n. Orb√°n Viktor √ļgy fogalmazott: „Nem tudjuk elfogadni, hogy azt az alapszerz√Ķd√©st, mely alapj√°n – n√©pszavaz√°ssal is meger√Ķs√≠tve – bel√©pt√ľnk az Eur√≥pai Uni√≥ba, most valaki egyoldal√ļan fel√ľl akarja √≠rni”.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | rozsola - 2013. jķlius 14. 11:33:43
Nem is kell Imre. Mondhat b√°rki b√°rmit , a j√∂v√Ķ m√°r eld√∂lt. B√°r az emberiess√©g megkiv√°nn√° , a " t√©r√≠t√©st " , szerintem senki sem fogja sz√°monk√©rni a " t√©tlens√©get ".
Megl√°t√°s√°som szerint legal√°bb mi ketten " k√©szen √°llunk " a v√°ltoz√°sra. Biztosan kijelentem , hogy vannak m√°sok is. Aki nem hajland√≥ alkalmazkodni , mag√°ra vessen. Teljesen igazad van , nincs m√°s mint menteni a menthet√Ķt.
#12 | postaimre - 2013. jķlius 14. 14:15:03
Rozsola, nem vagyunk egyed√ľl abbn, hogy egyed√ľl vagyunk! Ezt viszont csak szem√©lyesen √©s l√©lek, nem pedig t√∂meg √°ltal lehet elvisleni, forr√°lni, alak√≠t√≠ani.


Orbán olyan, mint a lóháton bevonuló Horthy

Orb√°n Viktor hozz√°√°ll√°sa a l√≥h√°ton bevonul√≥ Horthy szimbolik√°j√°t id√©zi, a volt szocialista orsz√°gok pedig lustas√°gb√≥l s√≠rj√°k vissza a szocializmust, √≠rja John Feffer. A Huffington Post rendszeres szerz√Ķje r√∂vid elemz√©st √©s egy Charles Gatival k√©sz√≠tett interj√ļt k√∂z√∂lt a lap blogj√°n.

A Johns Hopkins egyetem kutat√≥ja szerint Orb√°n igazi dinam√≥, aki „gy√∂kerest√ľl teszi t√∂nkre” a nyugati t√≠pus√ļ demokr√°ci√°t, √©s b√°r r√©g√≥ta ismeri, sosem gondolta volna, hogy ilyen „nacionalista demag√≥gg√°” fog v√°lni. Gati szerint az Orb√°n-korm√°ny nemcsak egyes pontokon v√°ltoztatott a rendszeren, hanem egy „teljes rendszerv√°lt√°st hozott”.
http://index.hu/k...lja_orban/
#13 | kincses - 2013. jķlius 14. 14:54:50
John Feffer fogalmamsincsmilyen sz√°rmaz√°s√ļ, de a gondolkod√°sa alapj√°n angolsz√°sz zsid√≥. √Člet√©ben nem al√°zta meg m√©g senki √©s nem vett√©k el semmij√©t. Tal√°n ideje lenne. Orb√°n kicsi fi√ļ ahhoz, hogy ezt a szar √©s hazugs√°ghegyet t√∂nkretegye, ink√°bb csak vele vitetik el a balh√©t, hogy √ļgyis bed√Ķl az eg√©sz. J√≥ tr√ľkk. csak √≥cska. nacionalista demag√≥g? na legy√ľnk √©szn√©l. Orb√°n max. mell√©nyt cser√©lt, kab√°tot nem, v√©rliber√°lis a lelkem √©s ez a bar√°tair√≥l ismerhetp meg. (Deutch Tam√°s, pl.) Rendszerv√°ltoz√°s??? ugyan. Orb√°n √ļj vil√°grendet jelentett be a megv√°laszt√°s ut√°n, a Bilderbergeset (Martonyi). De egyre vil√°gosabb, hogy nem m√Ľk√∂dik a "pl√°n" (terv) ahogy fel√©nk mondj√°k...szerintem a helyzet az, hogy halv√°ny foglalmuk sincs, mi lesz m√©g ebb√Ķl, de olyanok mint a felrobbant tengeralattj√°r√≥n az amerikai kapit√°ny a r√°di√≥n: everything is all right. everything is under control. (Minden rendben, mindent ellen√Ķrz√©s√ľnk alatt van.) Csakh√°t, a v√≠z az √ļr.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.