Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kárpátalja Magyarország rĂ©sze – állĂ­tja Zsirinovszkij


Jeszenszky, hol a kecskebaltázta zsiĂł valagban vagy? NorvĂ©g nagykövet? TĂ©Ă©Ă©nyleg? Mit tudsz errõl az "piti" dologrĂłl mondani? Kárpátaljának, a Donbássznak, Bukovinának Ă©s a KrĂ­mnek semmi köze sincs Ukrajnához – szögezte le a legismertebb orosz botránypolitikus, Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij.

Káposztával dobták meg Zsirinovszkijt

Az Oroszországi Liberális Demokrata Párt szókimondásáról hírhedt vezére ezúttal az orosz-ukrán kapcsolatokkal foglalkozó nemzetközi tudományos konferencián fejtette ki véleményét Ukrajna területi felépítésérõl.

– Ukrajnának semmi köze sem a Doni-medencĂ©hez, sem a KrĂ­mhez, sem Csernovcihoz, sem Kárpátaljához – nyilatkoztatta ki. – ezek mindegyike a szovjethatalom ajándĂ©kai. Kárpátalja – vagy Magyarország, vagy a Kárpátaljai Rusz rĂ©sze. Ukrajnának semmi köze hozzá.

Én szemĂ©ly szerint ellenzem a kĂ©nyszerĂ» ruszifikálást csakĂşgy, mint az erõszakos ukrainizálást – szögezte le.

Az orosz liberális párt vezĂ©re szerint minden nemzeti kisebbsĂ©g igĂ©nyĂ©t ki kell elĂ©gĂ­teni. A hatalom Ăşgysem megy semmire azzal, hogy erõszakkal igyekszik elidegenĂ­teni a nemzetisĂ©geket az anyanyelvĂĽktõl. Ami pedig az euro-integráciĂłra valĂł törekvĂ©seket illeti – fĂ»zte hozzá – elĂ©g ellátogatni a Balti-államokba vagy Csehországba, Ă©s megkĂ©rdezni a helyi lakosságot, vajon elĂ©getettek-e az uniĂłval. „Szerintem a legtöbb esetben egy szembeköpĂ©s lesz a válasz” – mondta Zsirinovszkij, aki származására nĂ©zve máig azt állĂ­tja, hogy anyja orosz, apja pedig ĂĽgyvĂ©d volt.

Palkó István
Link

Hozzászólások


#41 | rozsola - 2013. július 15. 09:13:21
Kedvesi. Nem mondtam , hogy akiket felsoroltam mind zsidók. Inkább egyfajta " fotó " gyüjteményt soroltam fel. Ha egy külföldi rápillant az országra nagyjából ezt látja.
Valójában Magyarországon alig találni valami érdekeset üzleti szempontból. A magyar ipar gyakorlatilag megszûnt. Segítség nélkül a magyarok elméletileg képtelenek újraépíteni az ipart. Ideológiával nem lehet gyárakat, üzemeket felépíteni , megfelelõ technologiával felszerelni és ellátni nyersanyaggal. Befektetõ kellenek. A maci jószívû adakozó , de semmit sem ad ingyen.
#42 | rozsola - 2013. július 15. 09:24:46
Itt a másik jómadár.
Nem idegeskedem. Megértem , hogy vannak " mások " akik nem kétkezi munkából élnek meg. ( nem vádaskodom senki ellen , általánosan kell értelmezni ).
Vannak akiknek elég az ideológia. Vannak viszont olyanok akiknek a szellemi táplálék nem elegendõ. Még a budhista szerzetes is , bár az emberi lélek nagy ismerõje , ennivalót eszik.
Nem mondom , hogy amit leírok vagy csinálok az jó. Honnan is tudnám ? Inkább azt szeretném , hogy elgondolkozzatok a jövõn. Nektek talán elég az ideológia. Gyermekeiteknek elég lesz ?
Ha Kárpátalja visszakerül Magyarországhoz , mit nyer vele a magyarság ? Persze tudom : szentkorona meg a többi szlogen. Csakhogy ott cigányok , románok , magyarok , ukránok , ruszinok , tótok , oroszok élnek. Hogyan fogja kezelni az " új magyar kormány " ezt az etnikai sokszínûséget ?
" Böszmeség " abban reménykedni , hogy a kivonuló ukrán hatalom Kárpátalját úgy ahogy van átadja. Nagy valószínûséggel , lebontják a gyárakat , tönkreteszik az infrastruktúrát stb. Vajon Magyarország képes lesz e mindent visszaállítani ?Köztudott tény , hogy bármennyire is gazdag volt az NSZK , az NDK " felzárkóztatása " nagyon sokba került.
Azt hiszem lenne mit megbeszélni.
#43 | Kedvesi - 2013. július 15. 11:05:42
Kárpátalja nem is biztos hogy visszakerülne, nem akarna az orosz összetûzésbe keveredni az Ukránokkal, amikor már kiharcolták az országot az EU-tól, KGB ügynökök beültetve stb.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.