Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Rémálom, ha Snowden kipakol


√Čnek√Ķ h√≥ember? N√°trum pentothal-al tankolj√°k? √Čn is k√©rek bel√Ķle, attol olyan selymes lesz az ember hangja- azt mondj√°k!
Washingtonnak rémálom lenne, ha Snowden nyilvánosságra hozná információit.

A legsz√∂rny√Ľbb r√©m√°lom lenne az Egyes√ľlt √Āllamok sz√°m√°ra, ha Edward Snowden a nyilv√°noss√°g el√© t√°rn√° a birtok√°ban l√©v√Ķ inform√°ci√≥kat. Ezt mondta az a brit √ļjs√°g√≠r√≥, aki a The Guardian c√≠m√Ľ lap has√°bjain hetekkel ezel√Ķtt els√Ķk√©nt k√∂z√∂lte a nemzetk√∂zi botr√°nyt kiv√°lt√≥ kisziv√°rogtat√°sokat. A Rio de Janeir√≥ban √©l√Ķ √ļjs√°g√≠r√≥ a La Nacion c√≠m√Ľ argentin lapnak arr√≥l besz√©lt, hogy a "A Snowden birtok√°ban l√©v√Ķ inform√°ci√≥k elegend√Ķek ahhoz, hogy egyetlen perc alatt t√∂bb k√°rt okozzanak az amerikai korm√°nynak, mint eddig b√°rki".

Greenwald √≥va intette Washington att√≥l, hogy √ľld√∂zze az amerikai informatikust. "Az amerikai korm√°nynak minden napj√°t azzal k√©nek kezdenie, hogy t√©rden √°llva k√∂ny√∂r√∂g, hogy semmi se t√∂rt√©nj√©k Snowdennel, mert ha valami m√©gis t√∂rt√©nne vele, minden inform√°ci√≥ nyilv√°noss√°gra ker√ľlne, √©s ez a legsz√∂rny√Ľbb r√©m√°lom lenne (Washingon sz√°m√°ra)". Az √ļjs√°g√≠r√≥ szerint Snowden olyan inform√°ci√≥kat rejtett el a vil√°g k√ľl√∂nb√∂z√Ķ r√©szein, amelyekb√Ķl kider√ľlne, hogy mely k√©mprogram, hogyan tartja megfigyel√©s alatt Latin-Amerik√°t.

A bol√≠viai eln√∂k √©ppen szombaton azzal v√°dolta az amerikai h√≠rszerz√©st, hogy felt√∂rte a bol√≠viai vezet√Ķk internetes postafi√≥kjait. Evo Morales azt mondta, hogy err√Ķl a t√©rs√©gbeli orsz√°gok minapi montevide√≥i cs√ļcstal√°lkoz√≥j√°n szerzett tudom√°st. Azt tan√°csolt√°k neki, hogy ne haszn√°lja a postafi√≥kj√°t, √©s √Ķ ezt meg is fogadta. H√©ctor Timerman argentin k√ľl√ľgyminiszter ugyanazon a konferenci√°n arr√≥l besz√©lt, hogy sz√°zn√°l t√∂bb argentin illet√©kest tartott megfigyel√©s alatt egy meg nem nevezett orsz√°g.

Edward Snowden, aki leleplezte, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok titokban adatokat gy√Ľjt a nemzetk√∂zi telefonos √©s internetes forgalomr√≥l, h√°rom heti hallgat√°s ut√°n p√©nteken a moszkvai Seremetyjevo rep√ľl√Ķt√©ren jelentette be, hogy menek√ľltjogi st√°tust k√©r Oroszorsz√°gt√≥l, majd szeretne D√©l-Amerik√°ban letelepedni. Az orosz bev√°ndorl√°si hat√≥s√°gok m√©g nem kaptak politikai mened√©kjogra vonatkoz√≥ k√©relmet.

Szergej Lavrov orosz k√ľl√ľgyminiszter szombaton √ļgy nyilatkozott, √Ķk nem √°llnak kapcsolatbanSnowdennel √©s m√°sokhoz hasonl√≥an √Ķ is csak a sajt√≥b√≥l hallott arr√≥l, hogy menek√ľltjogi st√°tust akar k√©rni, aminek a megad√°s√°hoz a t√∂rv√©nyek szerint els√Ķ l√©p√©sben az orosz bev√°ndorl√°si hat√≥s√°ghoz kell fordulnia. Ugyanakkor a The New York Times szerint Snowden egy a Kreml √°ltal j√≥v√°hagyottnak t√Ľn√Ķ esem√©nyen tette meg bejelent√©s√©t. amely ut√°n Washington k√∂zvetve arra sz√≥l√≠totta fel Oroszorsz√°got, utas√≠tsa el a k√©relmet.

Snowden jog√°ll√°s√°r√≥l az amerikai √©s az orosz eln√∂k is t√°rgyalt. A Feh√©r H√°z sz√Ľkszav√ļ k√∂zlem√©ny√©ben csak annyit tudatott, hogy Barack Obama √©s Vlagyimir is hangs√ļlyozta az amerikai-orosz k√©toldal√ļ kapcsolatok fontoss√°g√°t, megvitattak egy sor biztons√°gi √©s k√©toldal√ļ k√©rd√©st, bele√©rtve a Snowden-√ľgyet is, √©s sz√≥ volt terrorellenes egy√ľttm√Ľk√∂d√©sr√Ķl a Szocsiban j√∂v√Ķre rendezend√Ķ t√©li olimpia el√Ķtt".

A Feh√©r H√°z sz√≥viv√Ķje szerint a mened√©kjog megad√°sa egyen√©rt√©k√Ľ lenne azzal, mintha az amerikai titkos adatgy√Ľjt√©s kisziv√°rogtat√°s√°val t√∂rv√©nyt s√©rt√Ķ informatikus "propagandaplatformot" kapna arra, hogy tov√°bbi k√°rokat okozzon az Egyes√ľlt √Āllamoknak. Jay Carney meger√Ķs√≠tette, hogy a Nemzetbiztons√°gi √úgyn√∂ks√©g (NSA) volt munkat√°rs√°nak vissza kell t√©rnie az Egyes√ľlt √Āllamokba, √©s szembe kell n√©znie az ellene felhozott v√°dakkal. Carney figyelmeztetett, a mened√©kjog megad√°sa ellent√©tes lenne a moszkvai korm√°ny kor√°bbi, Oroszorsz√°g semlegess√©g√©t hangoztat√≥ nyilatkozataival.

Az amerikai titkos adatgy√Ľjt√©si botr√°ny kirobbant√≥j√°t m√°r nyilv√°n "kezel√©sbe vette" az orosz titkosszolg√°lat - √≠rta el√Ķz√Ķleg volt orosz k√©mekre √©s biztons√°gi szak√©rt√Ķkre hivatkozva a Time. Az amerikai magazin szerint Edward Snowdent egy id√Ķre kivont√°k a forgalomb√≥l az oroszok, akiknek megvannak az eszk√∂zeik arra, hogy megoldj√°k az √©gen-f√∂ld√∂n keresett amerikai informatikus nyelv√©t. A Time √°ltal megsz√≥laltatott biztons√°gi szak√©rt√Ķk szerint a Kreml t√Ķle v√°rja az amerikai felder√≠t√Ķ szolg√°latok m√Ľk√∂d√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ fontos inform√°ci√≥kat.

„K√©ts√©gtelen, hogy egy ilyen bennfentes √©rtes√ľl√©sekkel rendelkez√Ķ szem√©ly kiv√©teles fog√°s lenne" - mondta a Time-nak Mihail Ljubimov, aki 20 √©vig dolgozott a volt szovjet titkosszolg√°latnak, a KGB-nek. "Nagyon fontos inform√°ci√≥k birtok√°ban van" - tette hozz√° a szak√©rt√Ķ, aki a 70-es √©vekben a Nagy-Britannia √©s a skandin√°v √°llamok elleni h√≠rszerz√©st ir√°ny√≠totta Moszkv√°b√≥l. Az amerikai informatikus t√°mogat√≥i √©s saj√°t maga szerint Snowden nemes c√©lb√≥l lett kisziv√°rogtat√≥, nem az√©rt, hogy a titkos amerikai lehallgat√°si programok r√©szleteit kiszolg√°ltassa az ellens√©gnek.

Oleg Gorgyijevszkij, a KGB egykori ezredese azt mondta: Snowdennek olyan szereket adnak, amelyek megoldj√°k a nyelv√©t. A h√°rom √©vtizede londoni sz√°m√Ľzet√©sben √©l√Ķ egykori orosz k√©m, akib√Ķl a KGB annak idej√©n k√ľl√∂nf√©le eszk√∂z√∂kkel igyekezett inform√°ci√≥kat kiszedni, azt mondta, saj√°t tapasztalatb√≥l tudja, sokf√©le k√°b√≠t√≥szert haszn√°lhat az orosz titkosszolg√°lat, hogy el√©rje c√©lj√°t. KGB-s koll√©g√°i annak idej√©n olyan szereket adtak neki, amelyekt√Ķl "√ļgy dalolt, mint a pacsirta".
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Perje - 2013. jķlius 17. 00:18:45
Itt a menedék -kérelmet tartalmazó írásos nyilatkozat. Két napja hiányoltam:

cdn1.vesti.ru/p/o_799807.jpg
#12 | Perje - 2013. jķlius 17. 10:25:34
Ez az √©v a kisziv√°rg√°s √©ve lesz. M√°r a vil√°g√Ľrben is ki √©s besziv√°rogtat√°s van. A nemzetk√∂zi √Ľr√°llom√°son az √©ppen s√©t√°lni indult olasz √Ľrhaj√≥s ruh√°zat√°ba, sisakj√°ba sziv√°rgott be t√∂bb liter v√≠z, ami valahonnan kisziv√°rgott. Abba is klellett hagynia az √Ľrs√©t√°t.
http://ria.ru/sci...90383.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.