Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Mindannyian mások vagyunk? Dehogy


Aha!
Érdekes megállapításra jutott a Nielsen piackutató intézet globális felmérésében: a világon hétmilliárd ember él, de meglepõmód több köztük az értékrendbeli hasonlóság, mint a különbség, és jellemzõen mindenki a családot, a vallást és az iskolázottságot tekinti a legfontosabbnak az életben.

A Nielsen internetes felmérése során több mint 29 ezer embert kérdezett meg a világ 58 országában.

A megkérdezettek 80 százaléka a családdal való tartalmas idõtöltést tekinti a legfontosabbnak az életben, és több mint háromnegyedük - 77 százalékuk - tartja fontosnak a családtervezést, illetve a megkérdezettek 78 százaléka számára kulcsfontosságú dolog a diploma megszerzése. Míg a megkérdezettek 76 százaléka azon a véleményen van, hogy a nõknek befolyással kell lenniük az otthon zajló fontos dolgokra, országról országra, földrészrõl földrészre változik annak a megítélése, hogy a nõk életében az anyaság, illetve a háziasszonyi szerep-e a legfontosabb.
Infinety network
A felmérés másik érdekes tanulsága, hogy az emberek bevásárlási szokásai erõsen különböznek attól függõen, hogy hol élnek a világban. Bizonyos magatartási formák azonban ilyen tekintetben is univerzálisnak mondhatók, például az, hogy egyformán fontosnak tekintik a vásárolt termékek alacsony árát, jó minõségét és a választékot.

A Nielsen felmérése rávilágított arra, hogy az ázsiai-csendes-óceáni térségben az emberek ösztönösebben, kevésbé megfontoltan vásárolnak, és jobban vonzzák õket az ismert márkanevek, mint bárhol másutt a világon. A latin-amerikaiak jól tájékozott vásárlók, és erõs bennük a márkahûség. Észak-Amerikában és Európában a fogyasztók döntését nagymértékben befolyásolják az árak, a közel-keletiekre és az afrikaiakra pedig a környezettudatosság és a hozzáértõk általi befolyásoltság a jellemzõ.

A felmérés értékelésénél figyelembe kell venni azt, hogy internettel készült. Jóllehet ez a módszer rendkívül széles mintavételre ad lehetõség, a közvélemény-kutatás csak az internetezõk, s nem a világ teljes lakosságának a szokásait tükrözi, ráadásul nem mért adatokra hagyatkozik.
Link

Hozzászólások


#1 | mezesmozes - 2013. július 14. 10:18:19
"mindenki a családot, a vallást és az iskolázottságot tekinti a legfontosabbnak az életben".. azért nem egészen mindenki.. lásd Magyarországon az "eltérõ" kultúrát..
#2 | tour - 2013. július 14. 19:50:38
Persze, mese mese mátka... Jobbikos közös magyarságeredet is ide jöhet!
http://www.hirado...obbik.aspx

Ezek a közvélemény tudatmódosítók... Fél ám a rohadt anyád!!!

FĂ©lnek a magyarok
http://mno.hu/bel...ni-1170511

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.