Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyar nagykövetek elõtt tart elõadást Orbán


Nagy változások lesznek! Orbán Viktor miniszterelnök elõadást tart kedden a Külügyminisztériumban a magyar nagykövetek éves értekezletén, amelyre több mint száz diplomata tér haza külföldi állomáshelyérõl - tájékoztatta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetõje az MTI-t.
Magyar nagykövetek elõtt tart elõadást Orbán

Havasi Bertalan hozzátette: Orbán Viktor válaszol a nagykövetek kérdéseire, felvetéseire is, majd külön megbeszélést folytat a rendezvényen részt vevõ indiai külügyminiszterrel, Szalman Kursiddal.

Az évenként megrendezett nagyköveti értekezleten a magyar külpolitika és Magyarország nemzetközi kapcsolatainak széles körével foglalkoznak, értékelik az elõzõ idõszakot és megtárgyalják a következõ év munkájának irányait. Kaleta Gábor, a Külügyminisztérium sajtófõosztályának vezetõje az MTI érdeklõdésére korábban elmondta: az eseményen 107 magyar misszió vezetõje vesz részt, és csaknem negyven elõadást hallgatnak meg. A tervek szerint az értekezleten minden tárcavezetõ felszólal.

A nagykövetek tanácskozására minden évben hívnak külföldi elõadót is, az idén az indiai tárcavezetõ látogatása a keleti nyitás politikájának sikerét mutatja - hangsúlyozta Kaleta Gábor.

Szalman Kursid indiai külügyminiszter vasárnap érkezik Magyarországra.

MTI
Link

Hozzászólások


#1 | kincses - 2013. július 14. 12:40:07
Keleti nyitás: India? Hm. esetleg egyenesen "haza" megyünk, ha már itt nem lehetünk otthon: http://www.magtud...alitak.htm
#2 | UltiMate - 2013. július 14. 12:45:18
Építeni kell azt a ,világpiramist'.
#3 | rozsola - 2013. július 14. 12:54:05
Kaleta Gábor. érdekes név .
Kalota netán ?
#4 | Perje - 2013. július 14. 13:33:12
Lenne mit Túrkevérõl Calcuttába vámmeteses exportálni.
#5 | postaimre - 2013. július 14. 14:12:23
Orbán olyan, mint a lóháton bevonuló Horthy

Orbán Viktor hozzáállása a lóháton bevonuló Horthy szimbolikáját idézi, a volt szocialista országok pedig lustaságból sírják vissza a szocializmust, írja John Feffer. A Huffington Post rendszeres szerzõje rövid elemzést és egy Charles Gatival készített interjút közölt a lap blogján.

A Johns Hopkins egyetem kutatĂłja szerint Orbán igazi dinamĂł, aki „gyökerestĂĽl teszi tönkre” a nyugati tĂ­pusĂş demokráciát, Ă©s bár rĂ©gĂłta ismeri, sosem gondolta volna, hogy ilyen „nacionalista demagĂłggá” fog válni. Gati szerint az Orbán-kormány nemcsak egyes pontokon változtatott a rendszeren, hanem egy „teljes rendszerváltást hozott”.

http://magyarnemz...4#comments
#6 | Gutai Zub - 2013. július 14. 17:48:50
"lóháton bevonuló Horthy"

Orbán viszont olyan, mintha Chorin (Kóhn) Ferenc vonult volna be fehér lovon. Kóhn Feri akkor még csak kártya partnere tudott lenni, a bofolyásolható Horthy-nak.
A "kártyapartnerség" is örök szégyene a Horthy idõknek, a kis orsos meg maga az örök szégyen.......
#7 | apacuka11 - 2013. július 15. 08:30:50
" indiai kĂĽlĂĽgyminiszterrel, Szalman Kursid"
Nahh, beindul a népességnövekedés...!...Szalmán kursz itt...!s_*_kac
#8 | tour - 2013. július 16. 12:03:01
Az Európai Unió és Oroszország együttmûködését sürgeti Orbán


Versenyképessége javításához az Európai Uniónak meg kell állapodnia Oroszországgal - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a keddi budapesti külképviselet-vezetõi értekezleten, nagyköveti kérdésre válaszolva.
Mindez Közép-Európának történelmileg nem könnyû kérdés, mert "ha egy Németország vezette Európai Unió és Oroszország közeledésérõl az ember olvas, akkor megnézi, hogy a gyerekek megvannak-e az udvaron" - mondta a kormányfõ, aki szerint ezért a közép-európai térségnek pontosan meg kell fogalmaznia az érdekeit egy EU-Oroszország közötti hosszú távú stratégiai együttmûködés esetén.

Szintén kérdésre válaszolva Orbán Viktor megismételte azt az álláspontját, hogy Magyarországnak akkor kell érdemben megfontolnia az eurózónához való csatlakozást, ha az egy fõre jutó magyar GDP elérte az euróövezeti tagállamok egy fõre jutó GDP-jének 90 százalékát. Megjegyezte ugyanakkor, hogy a következõ évtizedben "nem fenyegeti" Magyarországot ez a dilemma.
http://hungarian....eti-Orban/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.