Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Mi sz√ľks√©g a rendk√≠v√ľli hadgyakorlatra?


T√©nyleg, eml√©keztessetek m√°r r√°, hogy mi√©rt is? Baj van? √Ā, dehogy! Ahogy √∂sszeolvasom a h√≠reket, kider√ľl, hogy soha nem volt m√©g ekkora egyet√©rt√©s. Rendk√≠v√ľli hadgyakorlat kezd√Ķd√∂tt vas√°rnap az orosz T√°vol-Keleten, amelyre a csapatok harck√©sz√ľlts√©g√©nek ellen√Ķrz√©se c√©lj√°b√≥l adott utas√≠t√°st Vlagyimir Putyin orosz √°llamf√Ķ.

A Szovjetuni√≥ sz√©tes√©se √≥ta nem volt p√©lda a r√©gi√≥ban a fegyveres er√Ķk ilyen m√©ret√Ľ √∂sszevont gyakorlat√°ra. Ebben az orosz hadsereg k√∂z√©ps√Ķ-√©s keleti katonai k√∂rzeteinek csapatai, a katonai l√©gier√Ķ t√°vols√°gi sz√°ll√≠t√≥ egys√©gei, valamint az orosz hadsereg Csendes-√≥ce√°ni flott√°ja vesz r√©szt mintegy 160 ezer katon√°val.
Infinety network
Az orosz haditenger√©szet 70 haj√≥ja az Ohotszki-tengeren vonult fel, a sz√°razf√∂ldi egys√©gek ezer harckocsival √©s p√°nc√©lozott harci j√°rm√Ľvel, a l√©gier√Ķ pedig 130 harci rep√ľl√Ķg√©ppel √©s helikopterrel gyakorlatoznak az Amuri, Tengermell√©ki ter√ľleten, a Bajk√°lont√ļli hat√°rter√ľleten √©s Szahalinon. Harck√©sz√ľlts√©gbe helyezt√©k az Ulan-Ude alatt √°llom√°soz√≥ rak√©tadand√°rt is.

A j√ļlius 20. tart√≥ hadgyakorlat sor√°n egyebek k√∂z√∂tt a kijel√∂lt egys√©gek nagy t√°vols√°gokra, t√∂bb mint 3 ezer kilom√©terre val√≥ eljuttat√°s√°t ellen√Ķrzik √©s tengeralattj√°r√≥k ment√©s√©t is v√©gre kell majd hajtani a flotta egys√©geinek. A m√Ľveletekben r√©szt vesz a Varjag cirk√°l√≥, Saposnyikov marsallr√≥l elnevezett tengeralattj√°r√≥-elh√°r√≠t√≥ haj√≥, √©s a Vinogradov admir√°lis nev√Ľ deszant-haj√≥ is.

Az orosz √°llamf√Ķ szombaton azzal indokolta a rendk√≠v√ľli harci m√Ľvelet elrendel√©s√©t, hogy a d√©li, nyugati √©s k√∂zponti katonai k√∂rzetekben kor√°bban v√©grehajtott hasonl√≥ gyakorlatok igen hasznosak √©s hat√©konyak voltak, mivel el√Ķhozt√°k azokat a probl√©m√°kat, amelyeket ki kell jav√≠tani.

Az id√©n m√°jusban az oroszorsz√°gi Asztrah√°ni ter√ľleten tartott hadgyakorlaton egy felt√©telezett rak√©tat√°mad√°st kellett elh√°r√≠tania az arra kijel√∂lt egys√©geknek. A m√Ľveletekben bevetett√©k az Sz-300-as l√©gv√©delmi rendszereket is.

Igor Korotcsenko, a Nacionalnaja Oborona c√≠m√Ľ orosz biztons√°gpolitikai szaklap f√Ķszerkeszt√Ķje a Ria Novosztyi orosz h√≠r√ľgyn√∂ks√©gnek √ļgy nyilatkozott, hogy az orosz hadsereg b√°rmely tev√©kenys√©g√©t nem szabad er√Ķfitogtat√°snak tekinteni. √ögy v√©lte, hogy egy korszer√Ľ hadseregnek nemcsak katonai par√°d√©kon, hanem a v√°ratlan helyzetekben is ki kell √°llnia a pr√≥b√°. Szergej Sojgu orosz v√©delmi miniszternek nincs sz√ľks√©ge √ļjabb "rekl√°mra", mivel am√ļgy is √Ķ az orosz korm√°ny legn√©pszer√Ľbb tagja - tette hozz√°.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Perje - 2013. jķlius 14. 21:46:00
Rajtunk kereszt√ľl is vonulnak ki, ahogy az √°bra mutatja. De esz√ľk √°g√°ban sincs teljesen kivonulni:

iho.hu/img/repules_13_05/130503_afgan/afghan3.jpg:

innen vettem:
http://iho.hu/hir...lom-130503
#12 | Perje - 2013. jķlius 14. 22:14:35
http://rt.com/in-...fense-083/

Az √©szak- nyugati hat√°r k√∂zel√©ben, √Čsztorsz√°g √©s Finnorsz√°g felett pedig l√©gteret ellen√Ķriznek az oroszok a nyitott √©gbolt meg√°llapod√°s szerint:
http://en.rian.ru...nland.html
#13 | UltiMate - 2013. jķlius 14. 22:23:54
Na, akkor nem hi√°ba tanulom az oroszt! V√©gre, elj√∂tt a megbizonyosod√°s ideje is!!! K√©sz√ľljenek is az egy√ľtt mozg√°sra, hogy kisebb legyen a vesztes√©g!
#14 | rozsola - 2013. jķlius 15. 10:00:18
Ma reggel közölték le a romániai hírtévék miszerint Netanyahu ismét az Irán elleni támadást emlegeti. Talán tud valamit.
A K√≠n√°t √©rint√Ķ sz√©lviharral kapcsolatban tal√°ltatok valamit ?
#15 | kukackac - 2013. jķlius 15. 12:01:01
Netanjahu Obama: Attack Ir√°n, vagy mi lesz

Ha √ļj "nyilv√°nos diplom√°cia" er√Ķfesz√≠t√©s sikertelen, Netanjahu kell eld√∂nteni, hogy megt√°madja Ir√°nt a t√©li legk√©s√Ķbb, TV jelent√©s azt √°ll√≠tja,

www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2013/07/Obama-Visits-Israel-Bibi.jpg
#16 | Perje - 2013. jķlius 15. 14:00:56
Mi sz√ľks√©g volt az orosz hadgyakorlatot megel√Ķz√Ķ amerikai ukr√°n hadgyakorlatra, amely a m√ļlt h√©t h√©tf√Ķn kezd√Ķd√∂tt Ukrajn√°ban? 19 orsz√°g vett benne r√©szt. Ki sem der√ľlt volna, ha n√©h√°ny katona meg nem betegedett volna meg abban. Ez a nyugti man√Ķver provok√°lhatta ki az oroszok k√©szenl√©t-ellen√Ķrz√≥ gyakorlat√°t.
http://en.rian.ru...istry.html
#17 | Perje - 2013. jķlius 15. 14:08:59
Az izraeli minisztereln√∂k bizonyos id√Ķszakonk√©nt el√Ķveszi a bomb√°s grafik√°j√°t, √©s feljebb h√ļzza meg a piros vonalat.
Ez a fixa ide√°ja, √©letk√ľldet√©se, √°ll√≠tj√°k r√≥la m√°r a saj√°t m√©di√°j√°ban is. Most kiv√°rt egy darabig, amig el√ľltek az ir√°ni v√°laszt√°sok zajai, azt√°n el√Ķvette az oktat√≥ √°br√°t, mint a j√≥ √∂reg (S) √Ėveges professzor. Napirenden tartja k√©rd√©st, s k√∂zben √ļjabb szankci√≥kat s√ľrget Amerik√°t√≥l.
http://news.israe...tics/46732
#18 | Perje - 2013. jķlius 15. 14:56:53
A Nato 2000 tanktól akarja megszabadítani Ukrajnát.
Az USA m√©g fizeti is a megsemmis√≠t√©st. Ezt a nagyvonal√ļs√°got!
http://karpatinfo...i-ukrajnat
√ćgy kezd√∂d√∂tt n√°lunk is az uni√≥hoz √©s a n√°tohoz val√≥ csatlakoz√°sunk.
#19 | Kedvesi - 2013. jķlius 15. 17:40:42
Perje, mit√Ķl akarja megszabad√≠tani? M√°r r√©g nem Ukr√°nok vannak a hadsereg √©l√©n hanem Orosz katonatisztek. A NATO annyit tehet hogy halkan visszavonul√≥t f√ļj.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.