Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:



RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A köztévében zsidózott az ellenzéki képviselõ


Egyetlen zsidĂł sem lehet rosszabb õre az államkincstárnak, mint amilyen a leköszönt Miroslav Kalousek volt – mondta Michal Babák, a cseh KözĂĽgyek Pártjának (VV) a szakpolitikusa egy vitamĂ»sorban.
KĂ­nos epizĂłd zajlott le a cseh köztĂ©vĂ© (CT) szokásos vasárnap dĂ©li politikai vitamĂ»sororában. A tĂ©ma a mĂşlt szerdán kinevezett JirĂ­ Rusnok-kabinet összetĂ©tele, elsõsorban Jan Fischer miniszterelnök-helyettes Ă©s pĂ©nzĂĽgyminiszter szemĂ©lye volt. Michal Babák, az ellenzĂ©ki KözĂĽgyek Pártjának (VV) szakpolitikusa a tárcavezetõ származására utalva, kijelentette: – Ne vegyĂ©k antiszemita megnyilvánulásnak, mĂ©gis azt kell mondanom, hogy egyetlen zsidĂł sem lehet rosszabb õre az államkincstárnak, mint amilyen a leköszönt Miroslav Kalousek volt. A meghökkent moderátor Babáknak erre csak annyit mondott, hogy majd a nĂ©zõk minõsĂ­tik ezt a megnyilvánulását.

Fischert csaknem valamennyi számottevõ cseh politikus azért bírálja, mert ismeretlen eredetû szponzori pénzeket fogadott el. Ugyanis a januári elnökválasztási kampányban több mint ötmillió korona (hozzávetõleg hatvanmillió forint) adósságot halmozott fel, amelyet egészen július elejéig nem tudott törleszteni. Miután bejelentették, hogy a cseh hivatalnokkabinetben milyen posztra kerül, nagyvállalkozók és más szponzorok azonnal kinyitották a pénztárcájukat. Mire két nappal késõbb Milos Zeman elnök kinevezte a kabinetet, a hirtelen megnõtt adakozó kedvnek köszönhetõen Fischer már rendezte valamennyi tartozását. Sõt: a számlájára 44 800 koronával több érkezett, amelyet jótékony célokra ajánlott fel. A nyilvánosnak mondott internetes portálján jelenleg azonban csupán a beérkezett összegeket tüntetik fel, az adományozókat nem.

Bohuslav Sobotka, a cseh szocdemek elnöke felszólította õt: nevezze meg a támogatóit, vagy pedig azonnal mondjon le. A prágai Salamon civil szervezõdés már feljelentette Jan Fischert, korrupció alapos gyanúja miatt. Lapunk megkeresésére a politikus elmondta: támogatóinak semmiféle ellenszolgáltatást vagy más törvénysértõ ígéretet nem tett, és a hivatalában sem részesíti elõnyben õket, ezért nincs mitõl tartania.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. július 15. 09:34:19
Necas bevallotta: viszonya van gyanúsított kabinetfõnökével

Elismerte Petr Necas lemondott cseh miniszterelnök, hogy viszonya van volt kabinetfõnökével, Jana Nagyovával, akit korrupcióval és hatalommal való visszaéléssel gyanúsítanak a hatóságok.

„Viszonyom van Jana Nagyovával. Ez egy komoly kapcsolat, Ă©s Ă©n mindenkĂ©ppen számolok vele a jövõben” – mondta Necas a Pravo cĂ­mĂ» napilapban szombaton megjelent interjĂşban. A 48 Ă©ves politikus hozzátette, hogy feltĂ©tlenĂĽl támogatja az ĂĽgyĂ©szsĂ©g által meggyanĂşsĂ­tott egykori kabinetfõnökĂ©t. Petr Necas jĂşnius közepĂ©n mondott le, miután Jana Nagyovát, három kĂ©pviselõt, illetve a katonai hĂ­rszerzĂ©s volt Ă©s jelenlegi vezetõjĂ©t õrizetbe vettĂ©k vesztegetĂ©s, hatalommal valĂł visszaĂ©lĂ©s Ă©s törvĂ©nytelen megfigyelĂ©s gyanĂşjával.
Hirdetés

Az ügyészség szerint Jana Nagyová a katonai hírszerzéssel megfigyeltette fõnöke feleségét, Radka Necasovát, illetve három képviselõnek jól fizetett állami állásokat ígért cserébe azért, ha lehetõvé teszik a kormány reformcsomagjának parlamenti elfogadását. A rendõrség szerint Necas is érintett az utóbbi ügyben, ezért az ügyészség kérte a parlamenttõl jogi mentességének megvonását.

Nagyová többedmagával vizsgálati fogságban van, Petr Necas pedig válik feleségétõl, Radkától. A házaspárnak négy gyereke van, ketten közülük már felnõttek. Necas és felesége már január közepén közös nyilatkozatban erõsítette meg a korábbi sajtóhíreket, amelyek szerint házasságuk válságba jutott, és már hónapok óta külön élnek.
http://mno.hu/kul...el-1172611
#2 | rozsola - 2013. július 15. 10:05:03
Érdekes dolgok történnek Csehországban. Jó lenne megtudni ki mozgatja a szálakat.
#3 | Kedvesi - 2013. július 15. 11:22:15
Világ címû magyar félkommunista lap: 15-ei száma.
Az orosz (akkor még javában zsidó) NVD segítségével sok zsidó került Csehországban kulcspozícióba.

Vajon kik mozgathatja a szálakat? s_*_kukk s_*_nyugi
#4 | Perje - 2013. július 15. 12:15:05
Abban, hogy Nagyová megfigyelte Panyí Necsászovát, még semmit törvénytelen nem látok. Csak azt kémlelte ki, hogy mikor megy el otthonról a asszony és meddig marad távol, mielõbb légyottra indult hozzájuk. Csupán csak a konfliktust szerettte volna elkerülni.
s_*_beee
#5 | rozsola - 2013. július 15. 18:59:27
Csehország = ki áll a háttéreben ? - kérdezik sokan.
Ha alaposabban megnézzük a Tesco , Kaufland stb árúkínálatát , feltûnnõ , hogy a legtöbb esetben a származási hely : Lengyelország és Csehország.
A cseheknél sok az üzem és a gyár. Ha esetleg " hatalomváltás " következik be , vajon a Tesco ugyanúgy megkapja ezeket a termékeket ?
#6 | No Shadow Government - 2013. július 15. 19:12:13
Azért az a Necas se egy nyugati szláv típusú emberféle.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.