Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Elkobozzák az orosz akadémia vagyonát


Ec-pec kimehetsz...Ă©s persze az a ránya tudománynak nevezett zsidĂł maszlaghoz ennek semmi köze. Lesz itt olyan szkytázás, mint a huzat, persze szlávos köntösben, de azĂ©rt ez már nem semmi! Fontos lehetõvĂ© tenni, hogy a tudĂłsok a tudományra Ă©s a kutatásra összpontosĂ­tsanak, Ă©s megkĂ­mĂ©ljĂĽk õket az olyan jelentĂ©ktelen dolgoktĂłl, mint a javak Ă©s közmĂ»vek igazgatása − jelentette ki Dmitrij Medvegyev miniszterelnök, megindokolva az intĂ©zmĂ©ny vagyonának elvĂ©telĂ©t jelentõ átszervezĂ©st.

Óriási, még a szovjet idõkbõl öröklött vagyonról van szó, köztük hatalmas ingatlanokról, amelyek bérbe adása tette lehetõvé az akadémia fennmaradását a kilencvenes években. Mint Dmitrij Livanov oktatás- és tudományügyi miniszter közölte, egy új kormányhivatalt hoznak létre ezek igazgatására. Az akadémia az államtól 2000-ben 6,1 milliárd rubelt (185 millió dollár) kapott, tavaly pedig már 65 milliárdot (2 milliárd dollár), írja a Napi Gazdaság.

Most az átszervezĂ©s keretĂ©ben nemcsak az eddig biztos anyagi hátteret jelentõ ingatlanokat veszik el, de összevonják a tudományos akadĂ©miát az eddig fĂĽggetlen mezõgazdaságival Ă©s orvosival. Három további akadĂ©mia: az Ă©pĂ­tĂ©szeti, az oktatási Ă©s a szĂ©pmĂ»vĂ©szeti elveszĂ­ti autonĂłmiáját Ă©s közvetlen állami irányĂ­tás alá kerĂĽl − Ă­rta a The Moscow News. A tudĂłsok tiltakozásának leszerelĂ©sĂ©re Livanov azt Ă­gĂ©rte, hogy a jelenleg 10−50 ezer rubeles akadĂ©mikusi fizetĂ©seket 100 ezer rubelre emelik.
h i r d e t Ă© s

A reform bejelentésére azt követõen került sor, hogy a kormány részérõl az utóbbi idõben számos bírálat érte a tudományos akadémiát, amelyet ezek szerint a gerontokrácia jellemez, fenntarthatatlan és nincs jövõje, nem eléggé hatékony.

A törvény elfogadása ellen több mint ezer tudós tiltakozott Moszkvában és Szentpétervárott, követelve a szavazás elhalasztását. Az ellenzéki liberális Jabloko párt tanácsadója, Alekszej Jablokov neves akadémikus úgy nyilatkozott, hogy a kormány terve nem a tudomány érdekét, hanem valakik gyors meggazdagodását szolgálja.

Mint a RIA Novosztyi hĂ­rĂĽgynöksĂ©g Ă­rta, Livanov ezzel szemben azt állĂ­totta, hogy a jövõben az akadĂ©miai ingatlanokat tudományos cĂ©lra fogják használni. Az akadĂ©miai kutatĂłk Ăşgy döntöttek, hogy ha a törvĂ©ny mindhárom olvasatán átmegy Ă©s elfogadják, országos tiltakozást indĂ­tanak. "A tudĂłsok általában törvĂ©nytisztelõ emberek Ă©s általában nem vonulnak az utcára, de Livanov Ă©s társai erre sarkallják õket" − mondta Viktor Kalinuskin, az akadĂ©miai szakszervezet vezetõje.

Ringbe szállt maga Vlagyimir Putyin államfõ is, aki közölte, hogy szó sem lehet a reform elhalasztásáról, de felajánlotta, hogy nagyobb hatáskört adnak az akadémia elnökének és növelik a kutatásra szánt támogatásokat. Emellett kivették a törvényjavaslatból azt a passzust, amely lehetõvé tette volna a tudományos akadémia felszámolását. A duma elsõ olvasatban mindössze a szükséges minimumnál nyolccal több szavazattal fogadta el a törvényjavaslatot.
Link

Hozzászólások


#1 | rozsola - 2013. július 15. 10:24:49
Következik az ortodox egyház is ?
#2 | GERRY - 2013. július 15. 12:29:21
Eléggé kétélü a dolog... majd kiderül.

Nálunk meg tényleg a Mazsihiszti vagyonokkal kellene kezdeni... de menne a jajjjjajjaaaajjjaajjjvék!

A HITGYÜLIN meg tömegesen tépnék meg a hajukat a hívök, a vezetök a ruhájukat (persze elszámolva mint munkaruha)
#3 | kukackac - 2013. július 15. 12:49:42
A HITGYELE-VÉSZ már a múlt-é?!

A pszeudo-vallás a jövõ

www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2013/07/greenebaum.jpg

http://translate....GyEMsp7_hw

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.