Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Információ szerzés...


Valaki k√∂z√ľl√ľnk - fapof√°t felv√©ve - elmehetne erre az el√∂ad√°sra! A t√©ma fel van sorolva, √≠gy fel lehetne k√©sz√ľlni k√©rd√©sekkel is. F√©lret√©ve, hogy mi mit gondolunk, j√≥ lenne t√∂bbet tudni arr√≥l, hogy mit √©s hogyan akar Borb√©ly megval√≥s√≠tani.

Itt a "megh√≠v√≥" most kaptam a Hirh√°l√≥n kereszt√ľl. Van r√° egy h√≥napunk, hogy el√∂√≠t√©let mentesen felk√©sz√ľlhess√ľnk r√°.

..............................
BORB√ČLY J√ďZSEF
APOSTOLI MAGYAR KIR√ĀLYS√ĀG
KORM√ĀNYZ√ďJA
T√°j√©koztat√°st tart: Kiskunhalason J√ļlius.18-√°n du. 17 √≥rakor

Helyszíne: CSIPKE MÚZEUM, KOSSUTH LAJOS U.37/A

- Magyarorsz√°g √°llamform√°ja Kir√°lys√°g
- Szent Korona Bank megalapítása
- Szentkorona, mint hivatalos fizet√Ķeszk√∂z (Stk.)
- Alanyi jogon j√°r√≥, munkan√©lk√ľli alapj√∂vedelem 1000.- Stk (200.000.- Ft.)
- A Magyar any√°k otthonteremt√Ķ t√°mogat√°sa
- A nyugdijasok, munkan√©lk√ľliek, ell√°tatlanok. Stabil havi j√°rand√≥s√°ga 1.000.-Stk. (200.000.- Ft)
- A nappali tagozatos diákok ösztöndíja.
- Mindennem√Ľ hiteltartoz√°s √°tv√°llal√°sa 100%-ban
- K√∂z√ľzemi tartoz√°sok √°tv√°llal√°sa
- Az ad√≥k megsz√ľntet√©se
- A v√°llalkoz√°sok megseg√≠t√©se, k√∂rtartoz√°sok megsz√ľntet√©se
- √öj v√°llalkoz√°sok beindit√°sa, annak TELJES M√ČRT√ČK√õ finansz√≠roz√°sa, vissza-NEM-t√©ritend√Ķ t√°mogat√°s!

Link
Link

infó: Tajti Katalin kommunikációs munkatárs +36-30-4295969

Megh√≠vom √Ėnt egy t√°j√©koztat√°sra, ahol tudom√°st szerezhet arr√≥l, hogy a j√∂v√Ķben hogyan √©lhet, dolgozhat stressz mentesen √©s boldogan!
Szeretettel k√©rem, j√∂jj√∂n el √©s gy√Ķz√Ķdj√∂n meg arr√≥l, hogy ez val√≥ban lehets√©ges!

A helyszinek a k√∂vetkez√Ķk: 16-√°n Kedden Sz√©kesfeh√©rv√°r inf√≥: + 36-70-6000134

Ny√≠regyh√°z√°n a Vasutas M√Ľvel√Ķd√©si h√°zban 07.19 p√©ntek 17 √≥ra

HozzŠszůlŠsok


#11 | kukackac - 2013. jķlius 16. 13:19:22
alternathistory.org.ua/files/resize/users/user286/dekart-345x648.jpg

M√°r gy√°rtottak egy d√≠jat is a neves, j√≥ humor√ļ fodr√°sznak! s_*_kac
#12 | kukackac - 2013. jķlius 16. 13:54:16
Mi lenne ha nem lenn√©nek, egyszer csak elt√ľnn√©nek a zsid√≥k?! s_*_kac

Ez aj√°nlott az √°llampolg√°rok Izrael bemutatni, mi t√∂rt√©nik, ha egy napon az √∂sszes zsid√≥t propanut. √Čs ez a k√°osz alakult ki, hogy csak h√°tborzongat√≥ keres. Nos, nem √©n tal√°ltam fel ezt a javaslatot is, hogy t√ľkr√∂zze. falvak √©s a gondolkod√°s. Adj a gondolatok, √©s ha nem adott jogot a koll√©g√°k hadd helyes. Mondok egy p√©ld√°t √©rtelemszer√Ľen film l√∂v√©s uraim zsid√≥kat, de a k√∂vetkeztet√©seket.

Nem az, amit jelek nem éri el az Izrael állam, mintha minden kihalt. Palesztinában, a nyaralás, ha azt érzékeli, hogy nincs több zsidó Palesztinában.

Az amerikai kormány egy parókát a Fed teljes propalo.Vypusk dollár a kezében pravitelsvta. Szenátorok és mások izbraniki elvesztették otthon az országban vnutryanya civakodás a hatalomért.

A vil√°g vall√°sai mondjuk a b√ľntet√Ķ hitelkamat. √Čs aki nem ellenzi a bankok z√°rva vannak. Vall√°si vezet√Ķk hangs√ļlyozva az √©lelem hi√°nya bizonyos r√©gi√≥kban √©s a rengeteg m√°s meg√°ll √©hs√©g a F√∂ld bolyg√≥n.

Forr√°sai a F√∂ld m√°r nem √∂sszpontosul a kez√©ben b√Ľn√∂z√Ķk Rockefeller √©s m√°s Abramovics j√∂n kor a b√Ķs√©g. A r√©szv√©ny nem az, amit a hadsereg elutas√≠totta a ereklye a m√ļlt. A bolyg√≥ meg√°ll mindenf√©le h√°bor√ļt.

Egy hónap telt el ... Hogy van a film? Zsidók soha nem találtak békét hitetlenkedve.

Itt az ideje, rengeteg vsegobschego nem irányítják a forrásokat a hadsereg. Minden ország a határok nyitva. Utazás országonként válik a norma, és bespatnym szórakozás.

Crime elt√Ľnik. Nincs √©rtelme, hogy megs√©rtik a t√∂rv√©nyeket √©s a jogszab√°lyokat m√°r nincs sz√ľks√©g. Mert mi√©rt lop, amikor ahhoz, hogy j√∂jj√∂n a boltba, √©s hogy mire van sz√ľks√©ge minden mennyis√©gben.

A vil√°g √ľnnepli Einstein relativit√°selm√©lete tiltja egy b√Ľn√∂z√Ķ. Fizika √©lesen kil√∂vell√©s megnyitva ezzel az utat a hangsebess√©get a ny√≠lt intergalaktikus utaz√°s.

Ennek eredményeként, mindenféle tiltott "felmérés" az orvosok és más zsidó "felfedezések" feltalálta a gyógyulást és a halhatatlanságot.

Egy év telt el ...

Az emberek vagy pontosabban félistenek burjánzik a világ élvezi a csendet és nyugalmat.

Term√©szetesen sok, mint a sci-fi, de √ļgy t√Ľnt nekem, hogy amikor a zsid√≥k felaj√°nlott porasuzhdat urak a saj√°t hirtelen elt√Ľn√©se a F√∂ldr√Ķl. Nem indokolja ilyen egyszer√Ľen nem volt a zsid√≥k a f√∂ld√∂n.

De volt objekt√≠v nyilatkozatot arr√≥l, hogy t√©nyleg √ļgy n√©z ki, mint a antesemitskaya cikket. Nem az, amit antesimetizma uraim, elvt√°rsak. Ezek az √©n szem√©lyes reflexi√≥k. K√©ri annak hiszik magukat uraim zsid√≥kat. Itt egy link, hogy mindk√©t r√©sz√©t a film tette gondolni.

http://translate....pcWIvI-URA
#13 | lapaj55 - 2013. jķlius 16. 15:05:50
@kukackac: Ezek a google-'ford√≠t√≥k' egyenest h√°nyingert v√°ltanak ki n√°lam. Szerintem sokkal jobb az eredeti cikk belinkel√©se. Aki pedig nem √©rt angol√ļl (manaps√°g ez komoly m√ľveletlens√©g jele!), az ig√©nybe veheti k√©tes min√∂s√©g√ľ 'ferd√≠t√∂'-programmok vagy a j√≥ r√©gi k√©zisz√≥t√°r szolg√°lat√°t.
R√©gebben (teh√°t m√©g 60-70 √©vvel ezel√∂tt) a magyarok val√≥di nyelv√©sztehets√©geknek sz√°m√≠tottak, az iskol√°kban tan√≠tott√°k a n√©metet is. Manaps√°g az ember mint k√ľlf√∂ld√∂n √©l√∂/feln√∂tt magyar csak borzad √©s sz√©gyenkezik annak hallat√°ra, amit sok 'm√ľvelt' magyar (na ja, magyar √°llampolg√°r pontosabban..) produk√°l idegen nyelvek ter√©n. N√©ha az interneten belebotlok valamilyen hat√°rtalan dilettantizmussal meger√∂szakolt 'n√©met'-re ford√≠tott sz√∂vegbe, hogy csak r√∂stellkedhetek. Mindig azt gondolom, h√°t minek a ....cs√°√©rt nem telik az illet√∂knek arra, hogy valamilyen hozz√°√©rt√∂vel ford√≠ttassa le a sz√∂veget?? Hisz olykor √ľzleti h√≠rdet√©sr√∂l van sz√≥ (!!), vagy hivatalos megh√≠v√≥r√≥l. Azt√°n a n√©met c√≠mzett gondolhatja mag√°nak, hogy milyen m√ľveletlen niggerek ezek a magyarok..

De most kissé eltébláboltam a Borbély-cikktöl...
Ez val√≥ban egy dilih√°zba val√≥ alak. Amellett tipikus cionos √©rt√©k-lej√°rat√°s ez az infl√°ci√≥s haszn√°lata a 'szentkoron√°'-nak.. Szent-Korona-Bank, meg m√©g Szentkorona mit fizet√∂eszk√∂z! Ezek mindenb√∂l csak p√©nzt akarnak kiszedni. S ezzel lej√°ratj√°k a Szentkorona egyed√ľl√°ll√≥s√°g√°t, leh√ļzz√°k a mindennap szenny√©be. Azt√°n meg j√∂n a Szentkorona-s√∂r, meg a Szentkorona-hashajt√≥, majd a Szentkorona-WC-papir. Majd ha mindenki azzal t√∂rli ki a fenek√©t, akkor lesznek csak megel√©gedve..s_*_rtata
#14 | 9323 - 2013. jķlius 16. 16:00:03
L√°tom, nem vagytok k√©pben Borb√©ly kh√≥rm√°nyz√≥ urat illet√Ķen.
Míg be nem vitték a diliházba, addig csak kormányzó volt.
Azt√°n, hogy esetleg m√°sok ne tudj√°k lev√°ltani, akkor hat√°rozta el, hogy felveszi ezt a vez√©nyl√Ķ f√Ķfejedelem titulust is.

√Čn tal√°lkoztam vele 2X is. Sajnos nagyon fanatikus, nem lehet vele besz√©lni.
Mindenf√©le cionist√°k √°llnak m√∂g√∂tte. Am√ļgy a "bankos" √∂tlete j√≥ lenne, de ehhez sokkal nagyobb nyilv√°noss√°got kellene el√©rnie
#15 | rozsola - 2013. jķlius 16. 18:27:41
Lapaj , t√©vedsz. Nem mindenki besz√©l angolul. M√Ľveletlens√©g lenne ? szerintem nem.
A netesfordit√≥k bem√°sol√°sa korrekt dolog. M√©g akkor is ha √©p Kukac teszi. B√°r mi nem vagyunk bar√°tok Kukaccal , ha j√≥ dolgot tesz , nem b√°ntom meg. J√≥ dolog , mert hitelesebb. Ha tegy√ľk fel : leford√≠tja akkor fenn√°ll a gyan√ļ , hogy " beleny√ļlt ". √ćgy viszont a hiteless√©g megmarad + az angolul nem besz√©l√Ķk √©s azok akik besz√©lik ( pld √©n is ) de nem anyanyelvi szinten , szint√©n megkapj√°k az inform√°ci√≥t.
Borb√©ly J√≥sk√°val kapcsolatban sokmindent olvasni ( m√©g itt is ). Mi√©rt nem l√°tom a k√©rd√©st feltenni senkit√Ķl sem , " Kinek √©rdeke a Borb√©ly J√≥ska akci√≥ " ?
Nagyon r√©g√≥ta uralkodik felett√ľnk a zsid√≥. A vezet√Ķs√©get teljesen lefedi. Ki lehet annyira na√≠v , hogy elhiszi azt a hazugs√°got , miszerint ez a " borb√°lyj√≥ska " projekt garant√°ltan zsid√≥mentes ?
#16 | 9323 - 2013. jķlius 16. 19:36:09
Már hogy lenne Borbély mozgalma zsidómentes?
Cseppet sem az, de igyekeznek a háttérben maradni.
#17 | igric - 2013. jķlius 16. 19:44:30
Szerettel k√∂sz√∂nt√∂k mindenkit ezen a f√≥rumon,√©s n√©h√°ny mondatban most le√≠rom,mit gondolok Borb√©ly J√≥zsefr√Ķl: 1√©ve annak,hogy elkezdtem √∂sszeszedegetni az inform√°ci√≥kat err√Ķl a csapatr√≥l √©s a tev√©kenys√©g√ľkr√Ķl,term√©szetesen az internet seg√≠ts√©g√©vel.Sok-sok √©jszak√°m r√°ment a kieg√©sz√≠t√Ķ dokumentumok,a korm√°nyz√≥i rendeletek,meg a k√©pek, vide√≥anyagok tanulm√°nyoz√°s√°ra...Els√Ķ pillanatokban nekem is az volt a benyom√°som,mind"ez t√ļl sz√©p ahhoz,hogy igaz legyen"!!Azt√°n teltek a h√≥napok,√©s most √°prilisban az egyik mobilszolg√°ltat√≥n√°l k√©sz√ľl√©kcser√©re lettem jogosult.Mivel a Borb√©ly √ļr (√©s emberei) √°ltal l√©trehozott korona elektronikus p√©nz,mindenki figyelm√©t felh√≠vt√°k,miel√Ķtt regisztr√°l az ember a Szentkorona Bankba,√©rdemes beszerezni egy androidos mobilt,NFC chippel ell√°tva..A banki alkalmaz√°st az android oper√°ci√≥s rendszert futtat√≥ mobilokra fejlesztett√©k ki,az NFC technol√≥gia pedig vezet√©k n√©lk√ľli kapcsolatot biztos√≠t,pl. k√©t mobiltelefon,vagy mobiltelefon √©s egy p√©nzt√°ri termin√°l k√∂z√∂tt,a k√©sz√ľl√©kek √∂ssze√©rint√©s√©vel.. Teh√°t az √ļj mobilom m√°r megvolt,√©s elkezdtem regisztr√°lni,ami nem is olyan egyszer√Ľ m√Ľvelet volt,mert a szem√©lyi,v.mint a lakc√≠mk√°rtya mindk√©t oldal√°t is beszkennelve mell√©kelni kellett,plusz egy aktu√°lis f√©nyk√©p.Ami ut√°n elfogadt√°k a regisztr√°ci√≥mat,m√°r a v√°lasz dr√≥tpost√°jukban k√ľldt√©k is a szentkorona bankos alkalmaz√°s c√≠met,ahonnan r√°t√∂lt√∂ttem a mobilomra.El√Ķtte azt √≠g√©rt√©k,hogy sikeres regisztr√°ci√≥ eset√©n az elektronikus banksz√°ml√°n meg fog jelenni visszamen√Ķleg 18.000 stk,s majd ehhez j√∂n a havi 1000 stk,ami felt√©tel n√©lk√ľli alapj√∂vedelem mindenkinek az Apostoli Magyar Kir√°lys√°gban...A szavukat betartott√°k,mert az aktu√°lis egyenlegem most m√°r 21.000 stk,teh√°t minden h√≥nap elej√©n j√∂tt az utal√°s.A dolgok ezen r√©sze m√Ľk√∂dik,s ami a l√©nyeg: nincs kamat,nincs kezel√©si k√∂lts√©g.! Na,itt m√°r a zsid√≥k kil√Ķve,√Ķk biztos nem lesznek Szentkorona bankosok,mert minden tranzakci√≥ elektronikusan,tiszt√°n k√∂vethet√Ķ m√≥don,minden j√°rul√©kos k√∂lts√©g n√©lk√ľl t√∂rt√©nik.A k√∂zelm√ļltban beindult a maghirdet√Ķ oldal is,keres √©s k√≠n√°l rovatokkal,m√°r vannak fent cuccok.Akinek van facebookja,vagy facebookos ismer√Ķse,√©rdemes r√°keresni Hal√°sz Vince szentkoron√°s adok-veszek csoportj√°ra,ott is m√Ľk√∂dik a dolog.Csak az √©rdekess√©g kedv√©√©rt: m√°r haszn√°lt aut√≥ is gazd√°ra tal√°lt szentkorona,mint fizet√Ķeszk√∂z seg√≠ts√©g√©vel..!!Az "AMK"gazdas√°gi r√©sz√©t ezzel lez√°rom,de miel√Ķtt a politikai r√©szhez hozz√°sz√≥l√°st √≠rn√°tok,csak arra k√©rek mindenkit,n√©zze meg Borb√©ly J√≥zsef 2013.j√ļlius 5.-ei sikl√≥si el√Ķad√°s√°t,ami 5r√©szben megtal√°lhat√≥ a tempohirek,vagy a youtube oldalon is.Meg ott a vide√≥ a budav√°ri 2012.febru√°r 29.-√©n t√∂rt√©nt esk√ľt√©telr√Ķl is...Az biztos,itt el√©g nagy horderej√Ľ dologr√≥l van sz√≥,f√Ķleg ha a honlapjukon k√∂zz√©tett ULTIM√ĀTUMot is elolvassa valaki.Nekem az a v√©lem√©nyem,v√°rjuk ki a v√©g√©t!!! 10nap m√ļlva kider√ľl,d√©lib√°bos t√ľnd√©rmese,vagy egy √ļj Magyar Val√≥s√°g az,amit l√°tunk,l√°ttatnak vel√ľnk...S mi lesz augusztus 20.-√°n? Aki teheti,j√∂jj√∂n ki a Kossuth t√©rre reggel,√©s n√©zz√ľk meg a Korm√°nyz√≥ urat,mit cselekszik.A t√∂rv√©nytelen√ľl regn√°l√≥ √°llami rabl√≥banda zsid√≥hord√°ra,meg a TEKre nem nagyon vagyok k√≠v√°ncsi..!
#18 | jozsef toth - 2013. jķlius 16. 20:31:42
Lapaj ugylatszik te is az erzekenyek koze tartozol. De az a fordittast fisszafele is lehet fordittani,es akkor megszunik a hanyingered.Rozsolanak most az egyszer igazavan ,meg akkor is ha nemvagyunk nagy baratok.s_*_gt
#19 | keepfargo - 2013. jķlius 16. 22:37:48
A googli ford√≠t√°s igazi neve ferd√≠t√©s. Ha lehet, elker√ľl√∂m. Ezt a szemetet se olvastam csak belekukkantottam, k√©t-h√°rom helyen: ugyanolyan id√©tlen nyelvgyilkol√°s, mint eddig mindegyik. Ezt fontos inform√°ci√≥k√©nt kezelni enyh√©n sz√≥lva t√ļlz√°s, olvas√°s k√∂zben nevets√©gess√© v√°lik. A szok√°sos m√©dia-szem√©tn√©l is rosszabb. Kukackac, ha nincs id√∂d visszamagyar√≠tani ezeket,¬®elk√ľldheted az eredeti angolt nekem, miel√∂tt (igy, "nyersen";) berakn√°d, √≠g√©rem, enn√©l k√ľl√∂nb ford√≠t√°st fogtok kapni. √údv/k.

Ne bántsd a magyart; ne csinálj a nyelvéböl idióták idiómáját...
#20 | lapaj55 - 2013. jķlius 16. 23:23:38
@rozsola @jozsef toth: Nem rozsol√°t t√°madtam, hanem az √ļ.n. 'google-ford√≠t√≥t'. Csup√°n rozsol√°t sz√≥l√≠tottam meg, mert √∂ rakta ki ide ezt a sz√∂veget. Egy√©bk√©nt az angollal annyiban t√©vedtem csak, hogy az eredeti sz√∂vege a cikknek orosz volt, s nem angol (de ezt csak ut√≥lag vettem √©szre). Amint keepfarag√≥ is mondja, a googlis ferd√≠t√∂ egy nyelvgyilkol√°s, s meglehet√∂sen nagy a val√≥sz√≠n√ľs√©ge annak, hogy a 'ford√≠t√≥' l√©nyeges helyeken teljesen √©rthetetlenn√© teszi a sz√∂veg egyes r√©szeit, vagy eg√©sz m√°st mond, mint az eredeti sz√∂veg. F√∂leg egy olyan ig√©nyes nyelv eset√©ben, mint a magyar! Ha az ember oroszb√≥l angolra ford√≠ttatja a sz√∂veget, m√°r ink√°bb t√ľnik √©rthet√∂nek a sz√∂veg, b√°r ott is belecs√ļszott ez a csodabog√°r: '....mi t√∂rt√©nik, ha egy napon az √∂sszes zsid√≥t propanut. ..'. Nesze neked, propanut..s_*_kukk
Na, az angol fordítás ezt a részletet így adja: '..what will happen if one day all the Jews propanut..' S mit mond ezen a helyen a német fordító?? ' ..was wird, wenn eines Tages alle Juden propanut passieren..'
M√°r √ļjb√≥l itt van, ez a rejt√©lyes propanut s_*_jog
Biztos Imi mint oroszban j√°rtas szakember tudja, mit jelenthet ez a propanut?? Szerintem valamilyen orosz szleng-kifejez√©s, vagy divatos kifejez√©s, minthogy a google-ford√≠t√≥ ezen megbotlik. Egy√©bk√©nt m√°s internet-ford√≠t√≥ ugyan√≠gy beletaknyolt ebbe a sz√≥ba (ez csak egy f√ļrcsa r√©szletecske legyen).
Az eredeti sz√∂vegr√©sz: '..V agyin gy√©ny propanut vszje jevr√©ji..' (Itt az eredeti cirill orosz sz√∂veget a kiejt√©snek megfelel√∂en √°t√≠rtam, miut√°n √©szrevettem, hogy a bem√°solt cirill eredeti itt teljesen √©rthetetlen k√ľl√∂njel-sz√°m-sal√°t√°va alak√ļlt)
Megnéztem ezzel a fordítóval:
http://freetransl...ranslation

S mit eredményez az ezzel a mondatfoszlánnyal??
'...An einem Tag пропанут alle Juden..' (Itt meghagytam a sz√°msal√°t√°t, ugyanis ez a ford√≠t√≥ eredeti cirillben adta vissza a propanut sz√≥t, csak szeml√©ltet√©s kedv√©√©rt :-))
Egy√©bk√©nt r√ľhellem az angolt, de sajnos manaps√°g minden munkahelyen (na ja, a kubikosokn√°l stb nem) abszol√ļt elv√°rj√°k, hogy az ember azt t√∂bb√©-kev√©sb√© tujda besz√©lni-√≠rni. Minthogy manaps√°g rengeteg c√©g a globaliz√°ci√≥ folyt√°n a f√©l vil√°ggal kapcsolatban √°ll, sz√ľks√©ges egy k√∂z√∂s nyelv. S minthogy az amcsik megnyert√©k a II. VH-t, sajnos az √∂ elcseszett majomnyelv√ľk lett a lingua franca (ink√°bb: nyelv a francba). Ez abb√≥l is j√∂n, hogy az angol egy brut√°lisan lebut√≠tott primit√≠vnyelv, amit minden hottentotta p√°r h√≥nap alatt annyira el tud saj√°t√≠tani, hogy k√©zzel-l√°bbal mondhat valamit ezen a 'nyelven'. Ezt magyarral, n√©mettel, latinnal el sem lehet k√©pzelni, √©s persze nem is lenn√©nek az emberek hajland√≥k, egy kihalt (latin) vagy egy piriny√≥ n√©p (magyar) nyelv√©t √°tvenni mint √∂sszek√∂t√∂ nyelvet. Sajnos!!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.