Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................
Nézd meg: Az új blog belépő oldala.
..................

Tanulságos pillanat ( Világ Magyarsága)


A volt miniszterelnök temetésén mindenki ott volt, aki számít, mármint a szabadkőműves bankár-vezérkarnál.


Nézzék csak ezeket a tekinteteket.
Bokros Lajos például eléggé fürkészően tekinget az ülősorra, azon gondolkodva, hogy vajon kinek a székébe is volna érdemes beülnie. Bizonyára Erdő Péterére nem pályázik. Kuncze meg csak mereven bámul előre, ő rendíthetetlen, hiszen a „kis demizsonként” „becézett” egykori pufajkás főnöke nyilvánosan is leteremtette, hogy ami van, minden, csak nem közbiztonság, aminek hallatán igen csak lilult-pirult az egykori belügyér feje. Mégsem tehette meg, hogy távol maradjon a végtisztességtől. Mint ahogy a katolikus magyarországi helytartója sem, holott ma már a titkosított aktákból kiszivárgott adatokból is egyértelmű, hogy az elhunyt izraelita vallásúként jött a világra, de mindvégig ateistának tartotta magát. Ha csak az lett volna. De tevőleges részt vállalt a kegyetlen vérontásban, gyilkosságokban, amely elnyomó hatalmat egész életében kiszolgálta, amelynek sarkalatos része volt az egyház, a papság és a keresztény értékek üldözése. A mai napig nem volt fontos sem Erdőnek, sem elődeinek, hogy az elmúlt században a papság elleni tragédiákat nyilvánosságra hozzák, az ötvenes években börtönbe zárt, agyonvert vagy kegyetlenül megkínzott kispapok, a békepapság nemzetgyalázó ténykedése miatt akár csak egy rossz szót is szóljon.
De itt van a sorban a főpincér is, aki ugyan már botra támaszkodik, de még mindig főtanácsadóként áll a mindenkori hatalom jelképes vezérei mögött, egykori Carloszos és vendéglátós kapcsolatai alapján bizonyára van mit a fülükbe súgni. A volt államfők madara sem zavartatta magát, hogy egy kivégzett névrokona, dr. Sólyom László otthonában élt és "uralkodott" mint ahogy arra sem fűlt a foga, hogy legalább több mint fél évszázad után tisztázzák a magyar honvédség vezérkarának bitófára juttatása okát, pedig állítólag már elérkezett a demokrácia ideje, de úgy tűnik, ebbe az igazság felfedése még nem fér bele. A többiekről meg tán szót sem érdemes ejteni, hiszen az egész díszes kompánia gyurcsányostól, meggyessyestől ott feszít.
Hogy az elhunyt egész életében a demokrácia, a Magyar Haza és a Magyar Nép ellen volt, hogy a mai adósságcsapda egyik fő kiagyalója és végrehajtója volt, mit számít az már. Hogy az 1956-ban e honért vérüket hullatók még mindig nem kapták meg az őket megillető erkölcsi és anyagi kártalanítást, a bűnösök sem lakoltak meg, hiszen láthatjuk, a főpufajkásoknak díszsírhely és pompa, állami koszorúzás jár, a névtelen hősök tíz és tízezreinek pedig jeltelen sír és agyonhallgatás. Hogy a Maléter Pálról elnevezett katonazenekar húzta a "talpalávalót", ezen sincs mit csodálkozni, mivel ő is az ő kutyájuk kölke volt. Mesterlövész, aki az ötvenes években a nyugati határnál céltáblának használta és használtatta a szerencsétlen külföldre menekülni akaró honfitársainkat. Hogy később ő is bitófára került? Nem a hősiessége volt az oka, hiszen még 1956 október végén a Kilián laktanyában harcoló magyar szabadságharcosokra tankkal lövetett, csak később - gondolom felsőbb utasításra - békélt meg velük, aztán nagyravágyása vitte a szovjetek oroszlánbarlangjába is, ahonnan már ki sem eresztették. Sorsa akkor pecsételődött meg, amikor az egymással is rivalizáló kommunista gengszterek hatalmi harca eldőlt.
Ahogy Illyés Gyula örök érvényű sorai figyelmeztetnek; ne feledjük, hogy ők azok, a képen is látható nagy csapat, akik mindenkor eldöntik, hogy ki lesz a hős, ki az áldozat vagy mártír és kiből „csinálnak” gazembert. A szerencse kereke pedig, ahogy szabadkőműveséknél is látható, igen csak forgandó, s ami még ennél is fontosabb: lehet ágyútalp és díszsírhely, a végén mindegyik üres zsebbel távozik, még ha milliárdokat rejtegettek is titkos számlái és páncélszekrényei.

R.M.

Még a Himnuszt is elénekelték, bár a néhány tátogó száj láttán az ember azt gondolja, az internacionálé talán könnyebben menneHozzászólások


#11 | apacuka11 - 2013. július 16. 07:06:56
A rablánc a lábon nehéz volt
De széttörte büszkén a nép
Hát éljen a hős, aki értünk
Feláldozta hű életét,...

... Csak jól fogd a fegyvert a kézbe
Te harcos, te hős nemzedék
Hisz példád "Gyula" aki érted
Feláldozta hű életét...

s_*_kac
#12 | bugajakab - 2013. július 16. 08:30:39
Most kaptam egy jó ötletet,hogy a jól őrzött "házon" kivül hol és hogyan lehet egybeterelni a sok vérszivót úgy,hogy maguktól jöjjenek és rájuk lehessen ereszteni egyben a "vegyszert"!
#13 | ARMOGUR - 2013. július 16. 13:35:09
Nekem is a sortűz jutott az eszembe, meg a lángszóró, meg a napalm, meg az ég, hogy nem szakadt rájuk!
#14 | rozsola - 2013. július 16. 19:00:11
Hagyjuk már Mariskát !
Milyen lángszóró ? Pontosan ez a cél. Fokozni az indulatokat.
Amíg Don Boros a botot kézben tartja , a többi stróman lényegtelen. Ha jól láttam nem voltak igazán boldogok. Persze téved aki azt hiszti , hogy a pufajkás miatt voltak szomorúak. Meglehet az is , hogy sokan irigykedtek a Gyuszira mert ő már " megúszta ".
#15 | keepfargo - 2013. július 16. 22:27:26
Mit vigyorogjanak egy temetésen? Még hülyének nézhetné öket valaki. Pedig nekik megvan a magukhoz való eszük (amiböl eddig elég jól megéltek, egy kis hazaárulás árán..)

Novemberben, halottak napján, már elég hideg van; menjetek, feleim, ha nem laktok messze, s pisiljétek már le magyarverö "pufajkás-gyula" sírját, hogy ne fázzon! Ennyit igazán megérdemel a tetteiért.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.