Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orbán veszi át az uniós pénzek felügyeletét - Lázár lesz a végre


A kormányrendelet kiegészül azzal, hogy a Miniszterelnökséget vezetõ államtitkár az európai uniós fejlesztési források felhasználásához kapcsolódó fejlesztéspolitikáért való felelõssége körében összehangolja a központi államigazgatási szervek európai uniós támogatási forrásokból finanszírozott országos szintû fejlesztéssel kapcsolatos tevékenységét, és követelményeket dolgoz ki a támogatáspolitikai intézkedésekhez.

Emellett az európai uniós fejlesztési források felhasználásához kapcsolódó fejlesztéspolitikai adatbázis és információs rendszer mûködtetésével folyamatosan figyelemmel kíséri az európai uniós támogatási forrásokból finanszírozott fejlesztési folyamatokat. A feladatai közé tartozik, hogy összehangolja az európai uniós támogatási források felhasználását, nyomon követi az európai uniós fejlesztési források felhasználásához kapcsolódó fejlesztéspolitikai programok végrehajtására javasolt intézkedések hatásait, és azokról a kormányt tájékoztatja.

Egyúttal javaslatot tesz az európai uniós fejlesztési források felhasználásához kapcsolódó fejlesztéspolitikai tevékenység irányítási, finanszírozási, intézményi és szabályozási rendszerének kialakítására, fejlesztésére, elõkészíti az európai uniós fejlesztési források felhasználásához kapcsolódó kormányzati döntések végrehajtását szolgáló szabályozásokat, biztosítja az ágazati és területi szereplõk közötti koordinációt.

Ezzel párhuzamosan közremûködik - a nemzetgazdasági miniszterrel együttmûködve - a külföldi mûködõtõke-bevonási és külföldre irányuló tõkebefektetési politika kialakításában, összhangban az európai uniós fejlesztési források felhasználásához kapcsolódó fejlesztéspolitikával.

Emellett ellátja a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a közremûködõ szervezetek döntéseivel összefüggésben kezdeményezett jogjogorvoslati eljáráshoz kapcsolódó feladatokat, és ellátja Nemzeti Fejlesztési Ügynökség irányításával összefüggõ feladatokat, gyakorolja az ahhoz kapcsolódó hatásköröket.

A nemzeti fejlesztési miniszter a jövõben a nem európai uniós fejlesztési források felhasználásához kapcsolódó fejlesztéspolitikáért felel.

A rendelet 2013. július 31-én lép hatályba.

Hozzászólások


#11 | Perje - 2013. július 17. 10:50:02
A mamára bízták a román tolvajos azoknak a rendkívül értékes 7 festménynek az õrzését, amelyeket a holland képtárbõl loptak. Amint szorult a hurok az elkövetõk nyaka körük, a mama elégette a kemencében a mûkincseket. Több mint 100 millió euró érték vált hamuvá. Most vizsgálják a hamut a szagértõk.
Talán nem járun így az uniós pénzekkel.
http://lenta.ru/n...07/17/mom/
#12 | No Shadow Government - 2013. július 17. 10:57:06
Pedig jĂł volna :D
#13 | rozsola - 2013. július 17. 15:39:00
Várj Perje nem olyan egyszerû. A képtolvajok 50 millió euróért akarták eladni a híres romániai üzletembernek Gigi Becalli-nak aki jelenleg börtönben van.
" Románia a csodák országa " - érdemes újraelolvasni.
Azt a " böszmeséget " , hogy egy Picasso képet két romániai cigány ellopott és elégetett talán egy kurucos " megeszi ".
Érdekes " összeesküvés elmélet " , hogy Gigi Becalli hirtelen meggazdagodásának ideje egybeesik a Dél-Szláv háborúkkal. Ha igazak a híresztelések a híres Belgrádi Múzeum kincstárgyait Románián keresztül görög szigetekre vitték , ahol " görög milliárdosok " kínálták megvételre elsõsorban izraelieknek.
Jóval több ez mint gondolnánk

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.