Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Robban√°sszer√Ľen n√Ķtt az USA-ban mened√©ket k√©r√Ķk sz√°ma


Ahogy a n√©metekn√©l is persze suttyomban √©s elcsalva, de "n√°lunk" is. K√∂zel n√©gyszeres√©re n√Ķtt a menek√ľltst√°tus ir√°nti k√©relmek sz√°ma az Egyes√ľlt √Āllamokban az elm√ļlt √∂t √©vben - der√ľl ki az amerikai bev√°ndorl√°s√ľgyi hivatal bels√Ķ adataib√≥l, amelyet az AP h√≠r√ľgyn√∂ks√©g szerzett meg.

A 2009-es p√©nz√ľgyi √©vben 5369 k√©relem √©rkezett a hivatalhoz, m√≠g a most zajl√≥ p√©nz√ľgyi √©vben m√°jus v√©g√©ig t√∂bb mint 19 ezer.

Az adatokb√≥l az is kider√ľl, hogy a k√©relmez√Ķk k√©tharmada latin-amerikai orsz√°gokb√≥l, mindenekel√Ķtt Salvadorb√≥l, Hondurasb√≥l √©s Guatemal√°b√≥l √©rkezik, amit a hivatal az ottani roml√≥ k√∂zbiztons√°gi helyzetnek tulajdon√≠t.

Az Egyes√ľlt √Āllamokban jelenleg is folyik a bev√°ndorl√°si t√∂rv√©ny vit√°ja. Barack Obama eln√∂k fontos reformokat rem√©l a jogszab√°lyt√≥l, k√∂zt√ľk azt, hogy siker√ľl megold√°st tal√°lni az orsz√°gban jelenleg illeg√°lisan tart√≥zkod√≥, t√∂bb milli√≥ bev√°ndorl√≥ helyzet√©re.

Az eln√∂k mindazon√°ltal kedden maga er√Ķs√≠tette meg, m√°r nem sz√°m√≠t arra, hogy eredeti terveinek megfelel√Ķen a t√∂rv√©nyhoz√°s m√©g a ny√°ri sz√ľnet el√Ķtt szavazhat a jogszab√°lyr√≥l. √ögy v√©lte, a voksol√°s csak √Ķsszel v√°rhat√≥.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2013. jķlius 17. 10:28:36
Hónapok óta reklámozzák a zöld kártyát, és hangoztatják, hogy befogadnak fiatalokat. Milliós számogat emlegettek, nem csoda, ha mennek oda bevándorolni.
#2 | mezesmozes - 2013. jķlius 17. 11:24:13
Csak nem oda k√©sz√ľlsz kiv√°ndorolni, Imre? Lehet, hogy fogadnak bev√°ndorl√≥kat, de ezeket √°ltal√°ban csak a nyomor v√°rja. Ink√°bb v√°rd meg itthon, hogy az amcsik megbuktatj√°k hajr√°hajr√°t √©s akkor lesz itthon is lehet√Ķs√©g. Ha meg mindenk√©ppen kiv√°ndorl√°s, akkor m√°r ink√°bb Sv√°jcba, Kanad√°ba, Ausztr√°li√°ba, √öjz√©landba, Norv√©gi√°ba vagy ilyesmi.. Ausztr√°li√°ban pl tal√°ltak mostan√°ban rengeteg k√Ķolajat, annyit hogy az orsz√°g hamarosan az els√Ķ olajexport√Ķr lehet..
#3 | postaimre - 2013. jķlius 17. 11:33:52
M√≥zi, nem tervezem a politikai menek√ľl√©sem. Menek√ľlj√∂n a sok rohad√©k innen, m√≠g teheti. A cikkel erre akartam reag√°lni.


N√©metorsz√°g: f√Ķleg orosz √°llampolg√°rok k√©rnek politikai mened√©kjogot

A n√©met hat√≥s√°gok arr√≥l sz√°moltak be, hogy az orsz√°gban hirtelen megn√∂vekedett olyan menek√ľltek sz√°ma, akik politikai mened√©kjogot k√©rnek.

Csak az √©v els√Ķ fel√©ben az orsz√°g migr√°ci√≥s szolg√°lata t√∂bb mint 43.000 k√©rv√©nyt kapott. Ez 90%-kal t√∂bb, mint 2012-ben ugyanebben az id√Ķszakban.

A jelent√©s kiemeli, hogy a legnagyobb sz√°m√ļ mened√©kjog ir√°nti k√©relem Oroszorsz√°g √°llampolg√°rait√≥l √©rkezik, k√ľl√∂n√∂sen Csecsenf√∂ld lak√≥it√≥l. Ezut√°n k√∂vetkeznek a sz√≠riaiak √©s afg√°nok.

Szak√©rt√Ķk √ļgy v√©lik, hogy a k√©rv√©nyek sz√°ma ugr√°sszer√Ľ emelked√©se azzal magyar√°zhat√≥, hogy a n√©met b√≠r√≥s√°gi hat√≥s√°gok d√∂nt√©se szerint, politikai menek√ľltek ugyanolyan szoci√°lis el√Ķny√∂ket kapnak, mint az orsz√°g √°llampolg√°rai.
http://hungarian....edekjogot/
#4 | mezesmozes - 2013. jķlius 17. 11:39:36
H√Ľbasszus, de r√°f√°zhatnak a n√©metek arra, ha √°ttelep√ľlnek hozz√°juk a csecsenek.. persze az is lehet, hogy cser√©ben kapnak valamit az oroszokt√≥l, akiknek m√°r nagyon tele van a h√≥cip√Ķj√ľk a csecsen √∂r√∂kmozg√≥forradalm√°rokkal.. mi is megaj√°nd√©kozhatn√°nk a n√©meteket p√°r sz√°zezer exotikummal hehe.. az oroszok most √°ll√≠t√≥lag eg√©sz v√°rosokat akarnak √©p√≠teni a k√≠nai hat√°rvid√©ken √©s ez nagy bizniszt jelenthet a n√©metek sz√°m√°ra.. ha a n√©metek befogadj√°k a rejtetter√Ķforr√°sunkat, egyefene megengedj√ľk nekik, hogy a n√©met v√°llalatok √ļj v√°rosokat √©p√≠tsenek n√°lunk is (persze az ENSZ sz√°ml√°j√°n) amikben azt√°n be lehet telep√≠teni a sz√≠riai menek√ľlteket, akik √°ltal√°ban szorgalmas √©s t√∂rv√©nytisztel√Ķ emberek.. sajnos erre biztos nem fog gondolni egyik hajr√°hajr√° tan√°csad√≥ja sem..
#5 | lapaj55 - 2013. jķlius 17. 21:11:55
Igen, a németeket kissé aggasztja az 'orosz' menedéket kérök számának hirtelen növekedése. Föleg, minthogy nem is annyira oroszok, hanem csecsenek. S hogy azokkal nem jó összeakasztani a bajszot, az közismert..s_*_kukk
Egy√©bk√©nt gyakran nem csak az ottani kil√°t√°stalan helyzet hozza a csecseneket N√©metorsz√°gba, hanem b√ľnszervezetek ezen sz√©pen meggazdagodnak, hogy kem√©ny valut√°√©rt √°tcsemp√©szik a csecseneket titokban az EU hat√°rain. Szeg√©ny csecseneket hamis ig√©rtekkel csalogatj√°k N√©metorsz√°gba,pl. hogy minden j√∂vev√©ny kap r√∂gt√∂n 4000 Eur√≥ 'Begr√ľ√üungsgeld'-et (teh√°t 'Isten-hozott-aj√°nd√©kocska', mint az t√©nyleg l√©tezett az NDK √∂sszeoml√°sa ut√°n a disszid√°l√≥ keletn√©metek sz√°m√°ra!), vagy hogy kapnak aj√°nd√©kba f√∂ldet:
http://www.spiege...11427.html

Egy más hír mostanság látott napvilágot, ami a Bundeswehr aláaknázási veszélyeztetettségéröl szól:
http://www.spiege...11075.html

Teh√°t nem csak (mint mindig, kezdett√∂l fogva) pr√≥b√°lj√°k kisz√ľrni a n√°ci-szellemis√©get vall√≥kat (teh√°t a tulajdonk√©ppeni hazafiakat), hanem egyre ink√°bb a n√∂vekv√∂ t√∂r√∂k-miegym√°s muzulm√°n lakoss√°g miatt egyre nagyobb sz√°mban √∂nk√©ntesk√©nt jelentkez√∂k k√∂z√∂tt (p√°r √©vvel ezel√∂tt elt√∂r√∂lt√©k a hadk√∂telezetts√©get, s most csak √∂nk√©ntesek katon√°skodnak) terjednek radik√°lis iszl√°mista tendenci√°k. Persze, ezek √©pp √ļgy, mint a jobboldaliak arra akarj√°k haszn√°lni a Bundeswehr-t, hogy megtanulj√°k a fegyverforgat√°st, a robbantgat√°st, s minden hasznos hadakoz√°si tudnival√≥t, hogy azt√°n elmenjenek Afganiszt√°nba, Irakba, stb stb. Ehhez passzol, hogy az elh√°r√≠t√°si szolg√°latok (Verfassungsschutz [alkotm√°nyv√©delem], MAD [katonai elh√°r√≠t√°s]) egy egyre gyarapod√≥ radik√°l-iszlamista, (s)zalafista t√∂meget pr√≥b√°lnak szemmel tartani (manaps√°g kb 4500 ember volt 2012-ben!):
http://www.n24.de...hland.html

Minthogy N√©metorsz√°gban a muzulm√°n lakoss√°g sokkal gyorsabban szaporodik, mint a 'bennsz√ľl√∂tt eredeti n√©metek', ez m√©g nagy probl√©m√°t fog jelenteni, minthogy helyenk√©nt m√°r most is megf√©leml√≠tik a lakoss√°got, illetve d√∂nt√©shoz√≥kat. Ha ezek az √°gak √∂sszen√∂nek (el√©gedetlen, nem kell√∂en integr√°lt t√∂r√∂k√∂k, alb√°nok, pakiszt√°nok, arabok, csecsenek..), na akkor j√≥ mulats√°got!:|

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.