Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Róma: törvény a rasszizmus ellen?


Fogadd be bárki jön, bárhonnan és ne légy "rasszista", mert bûn, ahogy azt amocskos zsidó mondja, mikor kiûzeti az embert a házából, hazájából. Komoly társadalmi vita alakulhat ki Olaszországban arról, milyen mélyen gyökerezik a politikában a rasszizmus. Roberto Calderoli, az Északi Liga szenátorának hétvégi megjegyzésével, mely szerint ha a kongói származású bevándorlási miniszterre, Cecile Kyengére pillant, egy orángután jut eszébe, sokak szerint az egész országot járatta le.


Bár a volt olasz miniszter bocsánatot kért a tárcavezetõtõl, vélhetõen "elõre megfontolt szándékkal" támadt a miniszterre, mert pártja ismét a bevándorlásellenességgel kíván jó pontokat szerezni a választók körében. Kényes témáról van szó, hiszen miközben 2000-ben még csak egymillió bevándorló élt Itáliában, számuk mára ötmillióra nõtt, ami a lakosság nyolc százalékának felel meg. Miután Olaszország igen nehéz gazdasági helyzetbe sodródott, elõre kódolható, hogy egyre nagyobb feszültség alakulhat ki az olaszok és a bevándorlók között.

HIRDETÉS


Ezt lovagolja meg az Északi Liga, melynek politikusai eddig is elképesztõ stílusban becsmérelték a színes bõrû tárcavezetõt. Egyikük szerint Enrico Letta "törzsi hagyományokra épít" Olaszországban egy másik pedig egyenesen az mondta, meg kellene erõszakolni Cecile Kyengét, hogy átérezze azt, min megy át egy olasz nõ, amikor egy bevándorló erõszakolja meg. Veneto helyi "ligás" tanácsosa, Daniele Stival Calderoli viccesnek szánt megjegyzése után pedig azt posztolta, hogy a kijelentés az orángutánokra nézve becsmérlõ. A minisztert a szélsõjobboldali Forza Nuova párt is támadta, amely egy ízben etzt a transzparenst feszítette ki: "mindenkinek a saját országában kell élnie".

A korábban szemészként dolgozó Kyenge harminc éve érkezett Kongóból Olaszországba. Eddig irigylésre méltó nyugalommal viselte a megalázó sértéseket. A Corriere della Serának elmondta: szükséges a rasszizmust büntethetõvé tevõ törvény. A támadásokkal kapcsolatban megjegyezte, "néhányan képtelenek elfogadni, hogy megváltozott az ország". Az Északi Ligánál a megbánás legcsekélyebb jelét sem lehet tapasztalni. A párt szeptember 7-re tüntetést szervez Torinóba az illegális bevándorlás ellen.
Link

Hozzszlsok


#1 | No Shadow Government - 2013. jlius 17. 12:17:20
"A megjegyzés az orángutánokra nézve sértõ"Ez nagy volt :D
Kár,hogy orángutánok Közép-Afrika helyett Dél-Ázsiában töltik életüket,de ez már csak részletkérdés :D
#2 | Perje - 2013. jlius 17. 15:41:23
Belinben tartana elõadást szeptemberben az az angolt történész, aki tagadta a gázkamrák létezését, és a németek által megölt több millió éber tényét. Most a német szállodákat felszólították,hogy ne engedjék a brit törtéánész szobát foglalhasson.
http://irvingbook...ctid=17766
http://www.timeso...er-irving/
#3 | JoskaPista - 2013. jlius 17. 18:29:44
Vajon mennyit fizethettek ezért a megjegyzésért a tezsvérkék?

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.