Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Putyin is ott volt, mikor megindultak a tankok


Vagyimir Putyin elnök, a fegyveres erõk fõparancsnoka szerdán megtekintette az Oroszország távol-keleti részén rendezett nagyszabású hadgyakorlatot.

Az államfõ a nagy területen rendezett katonai manõvereknek a Csitai területen, Cugolban lévõ gyakorlóterén tekintette meg a központi és a keleti katonai körzet egyesített alakulatainak támadó mûveleteit.

A gyakorlatnak ebben a rĂ©szĂ©ben háromezer katona, Szu–25-ös Ă©s MiG–24-es harci gĂ©pek, manõverezõ robotrepĂĽlõk vettek rĂ©szt, ezenfelĂĽl mintegy kĂ©tszáz harckocsi Ă©s más páncĂ©lozott jármĂ». A mostani manõver rĂ©sze a mĂşlt hĂ©t vĂ©gĂ©n kezdõdött, Ă©vek Ăłta legnagyobb szabásĂş hadgyakorlatnak Oroszország távol-keleti rĂ©giĂłjában. CĂ©lja a fegyveres erõk bevethetõsĂ©gĂ©nek kiprĂłbálása.

A mûveletekben összesen 160 ezer katona, 1000 harckocsi és páncélozott harcjármû, 130 repülõgép és helikopter, valamint nagy hatósugarú bombázó vesz részt. Az Ohotszki-tengeren zajló haditengerészeti manõverekre 70 hajót is mozgósított a flotta. A hadgyakorlatot irányító Valerij Geraszimov vezérkari fõnök arról számolt be, hogy a keleti katonai körzetben több mint száz különbözõ gyakorlatot tartottak.


A cugoli hadgyakorlat befejezõ részeként Vlagyimir Putyin és Szergej Sojgu védelmi miniszter helikopteren körberepülte a gyakorlóterületet, amely 250 kilométerre fekszik Csitától.
Link

Hozzászólások


#21 | kukackac - 2013. július 18. 13:19:28
Orosz-amerikai kapcsolatok

politikus.ru/uploads/posts/2013-07/thumbs/1374142878_fsxaxxdq-am.jpg

s_*_kac

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.