Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Jóváhagyták a rabbik a kóser síkosítót


A "B" kategóriás ciklont tudom ajánlani. Egyszer már állítólag bevált, bár a gyártó (most részben Bayer) IG Farben alapvetõen féregirtóként reklámozta. Durva vicc volt és a hozzá fúzött ábrándokat nem váltotta be.
Kaliforniában rabbik vizsgálták meg a Wet márkájú síkosítót készítõ, majdnem ötezer négyzetméter területû gyárat, és egyenként ellenõrizték, hogy valamennyi összetevõ megfelel-e a kóser termékekre vonatkozó szigorú feltételeknek. A jóváhagyás eredményeképp megszületett az elsõ olyan síkosító, amit orális szex közben is használhatnak az ortodox zsidók.

A Guardian úgy tudja, az új termékkategória születése mögött személyes történet áll: a gyártó Trigg Laboratories elnöke, Sean Smith nemrég tért át a zsidó hitre, miután egy izraeli nõt vett feleségül.

A kóser síkosítóra csak az elõírásokat legszigorúbban követõ ortodox zsidóknak van szükségük, nekik is csak orális szexhez. Külsõleg még õk is szabadon alkalmazhatnak tréfli (= nem kóser, az internet szerint ebbõl a szóból származik a tré szavunk!) termékeket, ezért nem kellett eddig sem külön kóser szappant, hidratáló vagy más gyógykrémeket gyártani. Sõt, még az ajkakra sem kell külön kóser rúzs vagy szõlõzsír.

Az orális szex során azonban könnyen lenyelhetõ a síkosító, ezt pedig már nem engedik a szabályok, ezért készítenek most belõle kóser változatot. Más kérdés, hogy a vallási vezetõk között egyelõre arról sincs egyetértés, hogy rendes embernek egyáltalán szabad-e részt vennie orális szexben.
Link

Hozzszlsok


#41 | No Shadow Government - 2013. jlius 21. 11:38:23
Csalán,áááá :D
Erotikus,ha tollpihével,perverz,ha csirkével :D
#42 | jozsef toth - 2013. jlius 22. 11:17:21
Latom az elmult 3 napalatt ,tobb mint 200 an neztek meg ezt az oldalt.s_*_hol De hozaszolast nem irtak . Talan UJ teknikai okokmiatt jarnak vissza kivancsiskodnis_*_kukk mindazok ,akik nemtudjak lenyelni,s_*_klhogy masok legyelik?s_*_kac

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.