Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Honvéd Vezérkar fõnök tárgyalásai Udinében


Jaj de sürgõs...õszre elõrehozott elõrehozás lesz a már úgy is késlekedésbõl?
A rĂ©giĂłt Ă©rintõ biztonsági kĂ©rdĂ©sekrõl Ă©s a katonai egyĂĽttmĂ»ködĂ©s rĂ©szleteirõl tárgyalt Ausztria, Horvátország, Olaszország Ă©s SzlovĂ©nia katonai felsõvezetõivel dr. Benkõ Tibor vezĂ©rezredes, HonvĂ©d VezĂ©rkar fõnök a VĂ©delmi EgyĂĽttmĂ»ködĂ©si KezdemĂ©nyezĂ©s keretĂ©ben jĂşlius 17−18. között megrendezett találkozĂłn, az olaszországi UdinĂ©ben.


A VĂ©delmi EgyĂĽttmĂ»ködĂ©si KezdemĂ©nyezĂ©st (Defence Cooperation Initiative – DECI) Ausztria, Horvátország, Magyarország, Olaszország Ă©s SzlovĂ©nia katonai vezetĂ©se tavaly nyáron hĂ­vta Ă©letre a rĂ©giĂłt Ă©rintõ biztonsági kĂ©rdĂ©sek rendszeres egyeztetĂ©sĂ©nek igĂ©nyĂ©vel Ă©s azzal a cĂ©llal, hogy az Ă©rintett országok között hatĂ©konyabbá váljon a vĂ©delmi egyĂĽttmĂ»ködĂ©s a rendelkezĂ©sre állĂł pĂ©nzĂĽgyi források Ă©sszerĂ»bb felhasználásával.

A több mint egyéves elõkészítés után megvalósult tárgyalás során a részt vevõ nemzetek elsõ számú katonái tájékoztatást kaptak az együttmûködés eddigi eredményeirõl, és áttekintették, hogy a közös biztonság- és védelempolitika erõsítéséhez mivel tudnának az egyes nemzetek hozzájárulni. Az együttmûködésnek fontos része a katonai képességek közös és kölcsönös kihasználása, így a találkozó keretében megvizsgálták a rendelkezésre álló katonai képességek ésszerû felhasználásával és a mûveletekben való együttes szerepvállalással kapcsolatos kérdéseket is.A részt vevõ országok képviselõi egyetértettek abban, hogy a DECI célkitûzései ösztönzõek, és folyamatos fejlõdést biztosíthatnak valamennyi érintett számára. Mindezt közös nyilatkozatban erõsítették meg.

Emellett a katonai vezetõk elõkĂ©szĂ­tettek egy szándĂ©knyilatkozat-tervezetet is a vĂ©delmi miniszterek szeptember elejĂ©re tervezett vilniusi informális tárgyalására. Ez alapján ismĂ©telten közös harccsoport felajánlására nyĂ­lna lehetõsĂ©g 2017 elsõ felĂ©ben a magyar−olasz−szlovĂ©n Többnemzeti Szárazföldi KötelĂ©k (Multinational Land Force – MLF) bázisára alapozva az EurĂłpai UniĂł számára.
Link

Hozzászólások


#1 | 7-HUN - 2013. július 18. 22:30:47
Én nem értem.
Ez most egy kirakat tárgyalás?
Ăšgy sem tekintenek egyenrangĂş partnernek.
Nekünk már lassan kõbunkóink lesznek csak.
Mindent eladtak ami hadifelszerelés volt még azt is ami nem.
Igaz azokkal sem mentĂĽnk volna semmire annyira elavultak voltak. .
#2 | 7-HUN - 2013. július 18. 22:41:42
Csak ezeket nyomják.

http://www.origo....ronok.html
#3 | Perje - 2013. július 18. 23:12:53
Lehettek ott még mások is, mert ott van a közelben a nagy amerikai légibázis Aviánóban. Megkaphatták az ukázt a mieink pápai bázissal kapcsolatosan.
#4 | postaimre - 2013. július 19. 07:34:41
HUN mit nem értesz? Erre itt emlékszel? Nem? Ideje lenne!

maffiozok.szunyi.com/images/28x6x5-5x7y883qx882.jpg
#5 | ijfeszito - 2013. július 19. 07:44:01
Számomra ez a Szkíta-Hun birodalmat juttatja eszembe.
kepfeltoltes.hu/thumb/130719/hun-birodalom_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
#6 | rozsola - 2013. július 19. 15:06:15
Aviano be fog zárni. Könnyedén elképzelhetõ , hogy válságtanácsról van szó
#7 | 7-HUN - 2013. július 19. 18:27:38
De emlékszem Imre.

Vlagyimir Putyin:

"A harmadik világháború, bár médiacsend által karöltve és kezdeti fázisában, de folyamatban van, és a nemzetközi médiából ismert gócpontokon kívül számos, rejtett harctéren zajlik. A mind több ország részvételével elmérgesedõ, kézzel fogható térségi konfliktusokon kívül általános háború zajlik a globális pénzpiacokon, az energetikában, az információs technológiák és a tömegmédia terén. A kevésbé látható hadszínterek mögött pedig - haladásnak és fejlõdésnek kikiáltva - háború zajlik az utolsó szabad országok bázisát alkotó tradicionális társadalom és az azt összetartó valamennyi érték ellen."

Talán õ volt az elsõ aki nyíltan ki is merte mondani.
[youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=fsDprI8Hwg8][/youtube]
#8 | 7-HUN - 2013. július 19. 18:28:10
YouTube Videó
#9 | postaimre - 2013. július 19. 18:50:44
HUN, á dehogy, hisz akkora béka van, nem?"A mostani háborús helyzetben Bajnai alkalmasabb"

A kĂ©pviselõi helyek legalább egyharmadát szeretnĂ© az EgyĂĽtt–PM a 106 egyĂ©ni választĂłkörzetbõl – mondta a hvg.hu-nak SzabĂł TĂ­mea, aki nem zárta ki, hogy a fõvárosban ez az arány mĂ©g nagyobb lehet. A PárbeszĂ©d MagyarországĂ©rt egyik vezetõje szerint az MSZP már nem kĂ©pes Ăşj szavazĂłkat megszĂłlĂ­tani a bõ egymilliĂł bizonytalan közĂĽl, erre Bajnai Gordon alkalmasabb szemĂ©ly, Ă­gy õt látná szĂ­vesebben az ellenzĂ©k kormányfõjelöltjekĂ©nt. A kĂ©pviselõ szerint mĂ©g nem eldöntött kĂ©rdĂ©s, hogy közös listán indulnak-e a szocialistákkal.
http://hvg.hu/itt...mea_pm#rss

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.