Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Jásdi Kiss Imre: Hatodik pecsét
RĂ©szlet

"ÖNRENDELKEZÉS

A legrégebbre visszanyúló adatok is görcsösen kapaszkodnak egy-egy személyhez, jobb híjján mitológiai alakhoz, Istenhez. Nem csupán magánügyem a társadalmat alkotó emberen keresztül megközelíteni egy adott kort, hanem az eddígi megközelítések eredménytelensége szülte kényszer. A vezérek, királyok történetét leíró, köbevésõ krónikás, valamilyen érdekkapcsolatban áll az õt megbízóval. Ha becsületes ember, akkor is elfogult. Látásmódja a körülményhez igazodik.

A hétköznapi embert nem befolyásolják a nagy történelmi események a vájogvetés közben. Juhász marad ha juhokat legeltet, akkor is, mikor a templomban már a pásztort kezdik emlegetni. Sokkal tévedhetetlenebb a történelmi vonalvezetés a köznép szintjén, mint a hatalom történelmében. Egy tárgy nevének megjelenése más kultúrákban, olyan biztos nyom, ami egy-két lépés után értékelhetõ információt ad, esetleg más vonatkozásban. A leírt történelem másodlagos figyelmet érdemel.

Az elsõ király nem örökölhetett palotát az öreg királytól. Az elsõ király ker-ál, vagy kör áll volt. Mikor egy csoport arra a döntésre jutott hogy vezetõt keres magának, a kiválasztottat a kör közepén kipróbálták..."

Hozzászólások


#1 | GERRY - 2013. július 19. 07:10:55
Pitkin oldaláról ellopva (legalább legyen már valami fogalmunk arról amiröl szó):

BUTĂŤTĂ“IPAR

A büntetõ. és a betegségipar virágzása csakis egy olyan ostoba társadalomba lehetséges, amelyik eltartja, sõt felnéz a fosztogatóira és fehérköpenyes gyilkosaira. Ezt a közeget a butítóipar állítja elõ. Szent István gondoskodott róla, hogy örökre megértsük, a nyugati társadalomba beilleszkedésünkhöz a kultúra elveszítésén keresztül vezet az út. A vallás megtette a magáét, olyan képtelenségeket vitt be a tömegek agyába, hogy a közterületekre kiakasztott hulla-szimbólum megváltotta az én bûneimet, mert én bûnösnek születtem. Aztán jött egy rövid, olvasással töltött idõ, ami gondolkodásra serkentette a tömeget, ezért változtatni kellett az oktatás módján. Sikerrel állított elõ a butítóipar olyan generációt, amelyiknek nincsen szövegértelmezési képessége. Az olvasás értelmetlenné vállt.
A látott képpel operáló televízió lépett a vallási sötétség helyébe. A teremtés dogmái nem különböznek a reklámok diktálta élet ideológiától. Mindkettõ távol áll az ember valódi lététõl, mindkettõ az emberen kívülre helyezi az erkölcsi értékrendet. A megváltás párhuzamos a nyomor-határon tengõdõ részletre vásárolt autójával. Mindkét eset eléréséhez kell a tekintélyelvekre épült világlátás. Óvodában kell kezdeni az agy satnyítását, mert az értelmes kérdésekre adott értelmes válaszok maguktól rávezetnék az embert a valóságra. Szén-víz-nap körforgás eredményei, és élvezõi vagyunk. Ember és ember között nincs különbség ebbõl a szempontból, tehát a bio-kémiai lét okán termelõdõ javak mindenkit egyformán illetnek, nincs értelme a piaci értékrendnek. Hogy ezt ne lássuk át, ne tudjunk egyéni döntést hozni a saját sorsunkról, el kell hinnünk, hogy csakis társadalomban vagyunk képesek élni. Ez a társadalom csakis egy vezetõvel mûködhet, és csakis a pénz szabályozhatja. Ennek cáfolata az a történelmi bizonyítéksor, amit a

H A T O D I K P E C S É T


tár fel. Er-birodalmi nemzetek évmilliókig dolgoztak közösen a jégközi korok tudásának összegzésén, gyakorlatba illesztésén. Butítóiparunk célkitûzése mutat rá az elkövetõre. A keresztény vallás és az oktatás mögött is ugyanaz a nemzet áll.
Ez a nemzet az egyetlen amelyik saját állítása szerint sem vett részt Gea építésében. Õsi tudásunkat történelem elõttinek nevezi. Oknélkülinek tekinti a hatalmas monolitokat, vallási hókuszpókuszokkal elfoglalta templomainkat, amik a vízszabályozó és vízvédelmi rendszer részei. Lassan, feltûnés nélkül fosztotta meg az embert az ivóvizétõl. A 3B korában a büntetõ, a betegség, és a butítóipar együttesen fejtik ki hatásukat. A nemzetírtás mindenütt az állam felügyelete alatt történik. Az állami mûködést a pénzen keresztül a zsidóság szabályozza. Népességi arányváltozások a vízzel, a vízbõl készülõ gáz-energia területeken látványosak. A KAZEin eljárással szabályozott területek, az osztható vizekkel ISTERekkel vannak összefüggésben. Szóösszetételben Kazahistán. A zsidóság eredetével, annak folyamatos változásaival ráláthatunk a területszerzési szándék valódi okára.
A Kazár miért turullal árasztó, megtudható a könyvbõl.

Jásdi Kiss Imre

Magamra nézve nem tekintem kötelezõnek az Õsi tudás tagadását, sõt döntésem értelmében azszerint élek.
#2 | postaimre - 2013. július 19. 07:48:56
Pitkin, navégre! Gondolom rendelhetõ is a könyv!
#3 | kisvakond - 2013. július 19. 08:30:51
Igen, itt vannak a részletek:
http://hunszkita....item.967.1
Már rendeltem is egyet.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.