Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Basescu: Rom√°nia enged√©ly n√©lk√ľli akci√≥t hajtott v√©gre egy m√°sik orsz√°g ter√ľlet√©n


Omar Hayssam, kor√°bban Rom√°ni√°ban √©l√Ķ sz√≠riai √ľzletembert visszahozt√°k az orsz√°gba; a f√©rfit t√°voll√©t√©ben h√ļsz √©v b√∂rt√∂nre √≠t√©lt√©k terrorizmus√©rt.

Rom√°nia enged√©ly n√©lk√ľli akci√≥t hajtott v√©gre egy m√°sik orsz√°g ter√ľlet√©n - jelentette ki Traian Basescu √°llamf√Ķ p√©nteken azzal kapcsolatban, hogyan hozt√°k vissza az orsz√°gba Omar Hayssam, kor√°bban Rom√°ni√°ban √©l√Ķ sz√≠riai √ľzletembert, akit t√°voll√©t√©ben h√ļsz √©v b√∂rt√∂nre √≠t√©ltek terrorizmus√©rt.

A Legfels√Ķ V√©delmi Tan√°cs (CSAT) eln√∂kek√©nt megsz√≥lal√≥ Basescu kihangs√ļlyozta: nem tudja meger√Ķs√≠teni, hogy az el√≠t√©ltet Sz√≠ri√°b√≥l hozt√°k rom√°n ter√ľletre, √©s azt sem, hogy kiadat√°si egyezm√©ny alapj√°n ker√ľlt az orsz√°gba.

A rom√°n-sz√≠riai √°llampolg√°rs√°g√ļ Omar Hayssamot h√°rom rom√°n √ļjs√°g√≠r√≥ - 2005-ben, Irakban t√∂rt√©nt - t√ļszul ejt√©s√©nek megszervez√©s√©ben tal√°lt√°k v√©tkesnek.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kincses - 2013. jķlius 19. 21:03:21
1. Hayssam √°llami seg√≠ts√©ggel menek√ľlt el ann√≥, rossz nyelvek szerint √©ppen Basescu seg√≠tette, mert sok terhel√Ķt tud r√°.
2. A m√≥dszer moszatos, b√°r rom√°n l√≥g√≥ alatt futott a hadm√Ľvelet.
3. Basescut a Moldovai beszólások miatt a London City Group beáldozza, mert nem akar Putinnal még több tengelyt akasztani.
#2 | No Shadow Government - 2013. jķlius 19. 21:29:36
kincses,ezért fogom (át)Bas(zott)escunak hívni :D
#3 | rozsola - 2013. jķlius 20. 05:26:36
√Āll√≠t√≥lag az eredeti neve : Bosch.
#4 | No Shadow Government - 2013. jķlius 20. 10:34:00
Aminek még egy változata van,mint Ormánynál?
#5 | rozsola - 2013. jķlius 20. 11:09:02
azt még nem tudni. Annyi biztos ( vagy nem ) , hogy anyu zsidó . Apu - ki tudhatja ?
Kincses kicsit csal√≥dtam benned. 1972 Nixon l√°togat√°s ut√°n a rom√°n rend√Ķrs√©g √©s a Securitatea valamint ut√≥dszervezetei mind a Moszad eur√≥pai kirendelts√©g√©nek tagja. - j√≥ meg van bocs√°tva , m√©g akkor ha ha k√∂zel √©lsz a " t√Ľzf√©szekhez ".
Ez a Hayssam egy igazi angyal volt. Korábban ( rossz nyelvek szerint ) a Basescu magáncégének ( amelyet a román állam védelmez , támogat ) Közel-Keleti fegyvereladásait " koordinálta ". - Ez " természetesen hazugság ".
Basescu val√≥s√°ban " humint√°rius adom√°nyokat k√ľld√∂tt a K√∂zel-Keletre ". - Ez m√°r " szebben hangzik ".
#6 | kincses - 2013. jķlius 20. 19:33:10
Rozsola, nem volt k√©rd√©s hogyan √©s milyen seg√≠ts√©ggel ment el. MOST az a k√©rd√©s, mi√©rt "lopt√°k" vissza. erre mondtam, hogy a m√≥dszer moszatos. am√ļgy nyilv√°nval√≥ak az √∂sszefon√≥d√°sok, k√ľl√∂nben nem rom√°nia lenne a legjobb tranzitorsz√°g minden fegyverkeresked√Ķnek...
#7 | rozsola - 2013. jķlius 20. 21:17:26
Többféle elmélet létezik , leginkább 3 verziót hallani.
1. Klasszikus Moszad m√≥dszer azaz katonai er√Ķvel " elrabolt√°k"
2. Mivel tavaly szabadult a sz√≠r b√∂rt√∂nb√Ķl , Aszad kiadta Bukarestnek .
3. A sziriai lázadók adták át a románoknak.
Mivel sem Basescu , sem Ponta nem mondott semmilyen használható magyarázatot , marad a " Posta Imre weboldala " módszer.
K√ľl√∂n √©rdekess√©g , hogy a Realitatea TV " Dosar de Politician " ( Politikus akt√°k ) cim√Ľ m√Ľsora nemcsak a jelenlegi korm√°nyt , hanem mag√°t Pont√°t is pelleng√©re √°ll√≠totta. Volt olyan hang is , miszerint : " Ponta csak egy k√≠s√©rleti eg√©r , a titkosszolg√°latok b√°bja ". √Črdekes , mert az el√Ķdje Mihai Razvan Ungureanu ( rom√°nul " Magyar "- t jelent , azaz " Magyar Mih√°ly ). Ez a pac√°k judeol√≥giai diplom√°t kapott J√°szv√°s√°ron ( a rom√°niai zsid√≥s√°g k√∂zpontja ) , ugyanott tanult Angli√°ban mint O. Viktor ( alkotm√°nyoz√≥viktor m√°sn√©ven ) , Soros , Fekete , Scwartz , Cerna Gyuri kedvence , besz√©lni √©s √≠rni nem , de olvasni tud magyarul. Nos , ez a humanoid ( el√©g megn√©zni a fot√≥j√°t , mintha Szij√°rt√≥t l√°tn√°nk ) a h√≠res szeku-ut√≥d SRI vezet√Ķje volt.
Sajnálom , hogy személyeskedtem de mivel a " Baieti destepti din Cluj " társaság székhelyéhez közel élsz , bizonyára hallasz egy-két érdekes mondatot az utcán.
Visszat√©rve , nagyon bej√∂tt Valentin Vasilescu " j√≥slata ". Val√≥sz√≠n√ľleg Hayssam-nak k√∂ze van/volt a Jord√°ni√°ba eladott √≥cskavasnak le√≠rt fegyver√ľzlethez.
#8 | No Shadow Government - 2013. jķlius 20. 21:38:45
A " Baieti destepti din Cluj " az mit jelent? Valami kolozsi szabadk√Ķm√Ľves p√°holy?
#9 | rozsola - 2013. jķlius 20. 21:42:29
Leford√≠tva : " Kolozsv√°ri √úgyesfi√ļk ".
Képzelj el egy csapatot , mint pld " Pápai csapat " ( Kunce , Kövér , Gyurcsány ) , vagy a " Pécsi KISZ " társaságot. Valami hasonló.
#10 | No Shadow Government - 2013. jķlius 20. 21:44:42
Aha,ok√©.De nagyj√°b√≥l r√°tapintottam,vagy mell√©l√Ķttem?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.