Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cigánykérdés: London segítséget kér a román rendõrségtõl


Mindenki takarísa el a "saját" szemetét? Ugyan ki tette oda õket, közszemlére, provokítív módon? Ja, hogy ehhez a Scotland yardnak semmi köze? Akkor meg az MI-5-6 szervezte a román secu-mossaddal karöltve? Károly meg Erdélyben telepedik le?
A londoni hatóságok azzal a kéréssel fordultak a roman rendõrséghez, hogy küldje tisztjeit a brit fõvárosba, mert a helyi rendõrök képtelenek rendre szólítani a romákat, akik tábort vertek a város központjában.

A romániai cigányok London szĂ­vĂ©ben, a hĂ­res Marble Arch-nál rendeztĂ©k a tábort. KörĂĽlbelĂĽl 60 ember alszik az emlĂ©kmĂ» talapzatánál, valamint a szomszĂ©dos Hyde Park-ban – jelenti a BBC. – A cigányokat koldulással Ă©s antiszociális viselkedĂ©ssel gyanĂşsĂ­tják.»

Nagy-Britanniában attól tartanak, hogy mintegy 20.000 román cigány, akik most Franciaországban tartózkodnak, hamarosan a királyságba érkezhetnek, mert a francia hatóságok erõs nyomást gyakorolnak rájuk.
Link

Hozzászólások


#11 | Perje - 2013. július 21. 16:21:02
Kérhetnének tanácsot az ausztráloktól is. Õk " demokratikusan " oldják meg a kérdést. A vízen érkezõket átküldik a pápuákhoz. Azokat, akik még nem fulladtam meg a partok elõtt a tengerbe. Ott ismét kérhetnek menedéket a kondér elõl.
http://rt.com/new...eport-326/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.